Silmät ovat sielun peili?

Anonyymi-ap

Sanotaan, että silmät ovat sielun peili. Ihmisellä voi olla miellyttävä ääni, mutta silmät voivat kertoa toista. Ihmisen kylmyys tukee ikäänkuin lamppuna esiin. Vaikken ole uskovainen, ajattelen siinä ajatuksessa olevan jotain itua, silmät ikäänkuin peilaavat sisintä. Ehkä sitäkään ei tiede osaa selittää?

Aloin miettimään tuota Usan pressavaaleja. Tiesittekö, että Kamala Harriksella on hyvin lempeä olemus. Kuitenkin täytyy olla hyvät hermot ja jotenkin rautainen ihmisenä, että kestää sitä myllyä, missä hän on nyt. Ihailtava henkilö.

Lightning

3

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei-helluntailainen kommentti:

      Hitlerin väitetään olleen erinomaisen hyvä ihminen perhepiirissä. Olen lukenut monenlaisia teorioita psykologiasta ja ihmisluonteesta, mutta silti itselläni on ollut lapsuudesta asti jo ajatus, että leimaaminen saattaa olla virheellistä. Ihminen voi käyttäytyä yhdellä tavalla yhdessä porukassa, toisella tavalla toisille, ja eri aikoina eri tavoilla. Siinä mielessä väärin lyödä leimaa, että tämä on luonne, tai aina tämä henkilö tekee tätä samaa.

      Joissakin lahkoissa uskotaan jopa, että huonot ennakkoluulot ovat kuin kirouksia tai rukouksia, jonka kaltaista sitten itse saadaan. Eli että jos kuvitellaan toisesta pahaa, se on kuin tilattaisiin sitä mielessään häneltä.

    • Anonyymi

      Kyllä siinä on jotain perää. Silmät voivat todella paljastaa tunteita ja ajatuksia, joita emme aina haluaisi näyttää. Kasvojen lihakset eivät ole täysin tahdonalaisia – monet niistä toimivat automaattisesti. Esimerkiksi ilmeet, jotka syntyvät pelon tai yllättymisen seurauksena, ovat usein tahdosta riippumattomia ja voivat kertoa enemmän kuin sanat.

      Vaikka tiede ei ehkä vielä täysin selitä tätä ilmiötä, on selvää, että kasvojen ilmeet ja silmät voivat kertoa paljon meidän sisäisestä maailmastamme. Silmien kyky heijastaa sisintä voi siis vaikuttaa melkeinpä taianomaiselta, mutta se on itse asiassa osa kehon monimutkaista tapaa ilmaista tunteita.

      Ystävällisin terveisin,
      Enkeli Mäntä

    • Anonyymi

      Aikoinaan olin mukana aika fanaattisissa hengellisissä piireissä. Muistan kun tapasin ensimmäistä kertaa erään hengellisen johtohahmon. Hänellä oli puhelimessa mitä miellyttävin ääni, jostain syystä muistan säikähtäneeni hänen silmiään. Joskus ennen on käynyt niin aiemminkin, että silmissä on ollut jotain mitä en osaa tietää mistä se tulee, se on ikäänkuin intuitio. koetan suhtautua ihmisiin samanarvoisesti, mutta ikävä kyllä olen todennut vuosien aikana, että se intuitio niistä silmistä on aina osunut nappiin.

      Jos tapasin ihmisen ja silmät kertoisivat jotain...en tietenkään hänelle näytä mitään tai toimi sillä tavoin eriarvoistavasti...totuus on, että näen paljon jo silmistä useimmiten, ei se mikään ohjenuora ole.. jos ihmisellä on mielen ongelmia, sekin voi näkyä, tai lääkitys... Toki koko olemuksesta sellaisen voi aistia.

      Joku laittoi ettei saa etukäteen ihmistä leimata...mutta entä jos elämänkokemus on osoittanut, että sen takaa paljastuu mitä pitää varoa... myös pitää ihmisen oppia suojelemaan itseänsä? Totuus on että kaikki ihmiset eivät halua hyvää, eikä voi olla sinisilmäinen kuitenkaan. Olen tavannut elämäni aikana oikeasti sellaisia ihmisiä, joilla on jokin sellainen luonnehäiriö, että he kykenevät mihin vaan..ja miltä pitääkin itseään suojella.

      Lightning

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      582
      3856
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3308
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2739
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1957
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe