West trolling manipulation puree!

Itä – länsiottelu lähestyy


[20U18] -- Nyt ei puhuta suomalaisesta pesäpallosta ja sen perinteellisestä itä-länsiottelusta, jossa yleensä itä voittaa – kiitos mitä ilmeisimmin Sotkamon ja Kiteen [?]



Nyt puhutaan hiljalleen ryöstäytyvästä liikesarjasta, jossa läntinen kulutusyhteiskunta ja ympäristökuluttaja [1 viimeiseltä 150 vuodelta kouristelee maailmanpoliisituskassa – Yhdysvaltojen johtaessa vielä vähän aikaa maailmamme napaisuutta.



Meneillään oleva aikakausi on kiinalaisten vuosisata

Vielä 18 vuotta sitten, kun vuosituhat vaihtui oli oireita maailman napaisuuden kääntymisestä itään, mutta hyvin heiveröisesti. Tänään Kiina ja maailman suurin raaka-aineaitta ja ravintopotentiaalisin valtio Venäjä lähestyvät toisiaan [2.



West trolling manipulation ~ https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/mita-putin-ajattelee-suomesta-kokenut-brittitoimittaja-suomella-on-syyta-olla-hermostunut-putin-petkuttaa-ja-valehtelee/6807522 – osuva esimerkki piilovaikuttamisen osalta [**.



Edellinen itä – länsiottelu US edesmenneen presidentti Ronald Reaganin johdolla nujersi tähdenlentona Neuvostoliiton – ei siinä perestroikka ja glasnost auttaneet – juna meni ja kaatoi jo halvaantuneen neuvostoimperiumin – mahdottomana yhtälönä. Kommunismi ei toimi evoluution junailemassa ihmisluonteessa. Reagan voitti – ja sai nimensä lentotukialukseen – USS Ronald Reagan [3.



__ __ _

Tänään tilanne on aivan toinen – Venäjä sai uuden vanhan presidentin, joka lupasi läpimurtoa – nyt ei Venäjän pilkkominen enää onnistu, kuten onnistui Neuvostoliiton [4.

Me emme täällä lännessä saata ymmärtää mitä Vladimir Putin tarkoitti läpimurrolla. Kiinassa se ymmärretään ja onnentoivotukset tulivat heti vaalien ratkaistessa niinistömäisen voiton Putinille.

Venäjällä saavutettiin suunnilleen sama äänestysvilkkaus kuin Suomessa – yhä laiskoja ovat äänestäjät täällä kuin siellä, jotain pitäisi tehdä – leivokset ja suolakurkut eivät ole riittävä kannustin.

__ __ _

Miksi länsi lietsoo vastakkainasettelua? [5

Miksi lännen media lietsoo rujoa West trolling manipulaatiota? [6



Syyksi saadaan aina Krim, Ukraina ja Syyria

Meillä media unohtaa muutamia tosiasioita – ei Venäjä mennyt ensin Syyriaan, eikä luvatta kuten Yhdysvallat jo CIA-operoi vuonna 2013 [7. Venäjä pyydettiin vastapainoksi USA' n sotakoneelle – Syyrian laillisen hallinnon toimesta. US aloitti Syyrian pommitukset jo 2014 – ilman mitään mandaattia YK' lta.



Krim on osa venäläisyyttä – venäläisten ollen siellä paikka paikoin enemmistönä

Krimillä järjestettiin kansanäänestys, jota länsi ei hyväksy. Asiaa pitäisi kysyä ensin krimiläisiltä, jotka halusivat eroon Ukrainasta jo 1990 -luvulla ja liittymistä Venäjään [8.

Nyt se liitos on tehty – äänestys ratkaisi. Venäläiset sotilaat turvasivat Krimin, jottei sinne syntynyt Kiovan Maidan aukion verimellakoita ja eikä myöhemmän Odessan kaltaista murhapolttoa. Nyt voitaisiin kysyä vaikka YK' n valvonnassa itse krimiläisten mielipidettä – Venäjä vai Kiovan Ukraina … tulos on ennakoitavissa jo nyt.



Entä tuleva itä – länsiottelu?

Uusi US presidentti Donald Trump halusi vaalilupaustensa myötä aivan uudet Venäjän suhteet [9, tätä amerikkalainen ”uusmaccarthyismi” [10 ja sotateollisuus armeijan komppaamana ei halunnut.

USA tarvitsee sotaa – se on rakennettu sotimaan ja aina kaukana omien rajojensa ulkopuolella – joko luvalla tai luvatta. Viimeiset 20 vuotta todistavat tuon lauseen 100 prosenttisesti.

Jatkuva sota Afganistanissa (2001 – ], Irakissa (2003 – ), Syyriassa [2013 – ), Libyassa (2011), Somaliassa, Jemenissä ja nyt raskas mutta kiinalaispaineen alla laantuva uho Korean niemimaalle … Onneksemme Kiinan otti kopin ja ohjaa Korean niemimaan kokonaisrauhoittamisesta –

… poistaen korealaisilta ydinaseet ja koko niemimaalta kaikki vieraat taistelu- ja hyökkäysjoukot – jotka aiheuttavat pelkoa, uhkaa ja sodan mahdollisuutta.



US on vielä jäljellä Korean niemimaan jakajista 1945 – Neuvostoliitto luhistui jo vuosikymmeniä sitten. Tuo amerikkalainen jäänne on poistettava uhkakuvana Korean niemimaalta. Se poistuu, kun nykyinen raja eliminoidaan -tämän ollen lopullinen tavoite?

Kun amerikkalaisten poistuminen tapahtuu, voi Kiina kaikille korealaisille suurimpana kauppakumppanina keskittyä ystävällisesti ohjaamaan korealaiset löytämään toisensa – ehkä idealla – yksi valtio, kaksi järjestelmää … kunnes riitasoinnut laantuvat ja saavutetaan yhteinen korealaisuus, kuten se oli ennen amerikkalaisten ja neuvostoliittolaisten tuloa niemimaalle 1945 – Japanin poistuessa hävinneenä miehittäjänä …



Venäjä nostaa rooliaan maailmalla

Lähi-itä kipinöi. Lisää palavuutta toi USA' n tunnustaessa Jerusalem Israelin pääkaupungiksi. Näin US saattoi ajaa itsensä ulos alueen rauhankehityksestä, joka asemoituu nyt uusille isännille – Kiina?

..

__
158330

25

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aloittaja on pitkän linjan politiikan tuntija. Me, jotka olemme uskaltaneet etsiä totuutta lööppien takaa allekirjoitamme saman maailmankuvan. Ihminen on helppo kiihoittaa vihaan ja uskomaan helppoihin ratkaisuihin.

      • Anonyymi

        Ei ole.

        Luoma on netin mukaan ollut Väyrysen kansanedustajaehdokkaana ja saanut parikymmentä ääntä.

        Mitään työ- tai poliittista uraa juuri tällä henkilöllä ei ole.


      • Anonyymi

        Itse itseä kehuen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole.

        Luoma on netin mukaan ollut Väyrysen kansanedustajaehdokkaana ja saanut parikymmentä ääntä.

        Mitään työ- tai poliittista uraa juuri tällä henkilöllä ei ole.

        Luoma sai yhdeksän ääntä eduskuntavaaleissa: https://vaalit.yle.fi/tulospalvelu/2011/ehdokas/index.html


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      " West trolling manipulation " 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Tämä veijari ei kyllä osaa englantia kun moisen aivopierun on keksinyt!

      • Anonyymi

        Aivopierujen ydinpommi. Sellainen öyhähdys että ei vähemmästä väliä. Kaalisopan ydinpolttoainevaikutus näytti voimansa. Sitten vain rakentamaan reaktoria ja Ile sisään. Öyhöenergiaa riittää niin kauan kuin NaziVenäjän dicktaattori on hengissä.


    • Anonyymi

      No nythän ile aloitti tutun hölynpölyn paasaamisen leikkisästi huumorinkukka edellä.🌹💥

    • Anonyymi

      Kertokaahan tästä - tarkemmin?

      West trolling manipulation

    • Anonyymi

      Tyypillinen Luoman avaus:
      - putinismia
      - mediafobiaa
      - vale- ja vihakirjoittelua
      - lähteenä omat blogit
      - harvinaisen huono kirjoitustaito

    • Anonyymi

      Trolli teki jälleen aloituksen, joka perustuu omiin mielipiteisiin, ja toiveisiin maailman menosta.
      Pääsanoma noissa aloituksissa on, että ihmisiä alistavat diktatuurit tulevat voittamaan, ja hallitsemaan ihmiskuntaa. Demokratian vapauksien tottuneet eivät tule sitä koskaan hyväksymään.

      "Me kuljimme niin kauan tunteaksemme itsemme eurooppalaisiksi ja jakaaksemme yhteiset arvot. Käännös taaksepäin kävi nopeasti. Yhteiskunnan ja kulttuurin palauttaminen on paljon vaikeampaa kuin jonkin kaupungin uudelleen rakentaminen"
      Näin toteaa Mariinski-teatterin entinen päätuottaja Julia Broido, purkaessaan mielialoja Venäjän liukumisessa neuvostotodellisuuteen.

    • Anonyymi

      Venäjä tosiaan nostaa rooliaan maaailmalla, ryöstämällä, tappamalla, lahjomalla, orjuuttamalla.
      Ja Suomestakin löytyy muutama kaheli sitä kannattamaan.

    • Anonyymi

      HUOM! … tässä voisi olla EU & Venäjä yhteistyön soiva siemen, joka vahvistuisi oliivipuun oksaksi [11 itse Eurooppaan, varsinkin kun saksalaiset ovat oivaltaneet ristiretkiensä jälkeen Euroopan jatkuvan myös rauhanomaisesti Venäjän Uralille asti [12.





      Aikanaan US pommitti II Maailmansodassa liki kaikki Saksan kaupungit. Tämä on varmasti jättänyt jälkensä ja näin Saksa ymmärtää, että suhteet itään ja Venäjälle [13 ovat tärkeämpiä lopulta kuin kauas Atlantin taakse Yhdysvaltoihin.

      Saksa janoaa Venäjän ~ 140 miljoonan kansalaisen markkinoita ja erityisesti Venäjän maailman suurimpia raaka-ainevarantoja, joita myös Kiina laskelmoidusti haluaa – varsinkin Baikalin vettä, maailman suurimpana käyttökelpoisen ja juoksevan makean veden lähteenä.

      Venäjä omaa myös maailman suurimmat potentiaaliset ravintotuotannon maaperä-alueet [14.



      __ __

      Kiina + Venäjä > USA + EU [?] [15

      EU' n kohdalle on tänään laitettava kysymysmerkki, sillä US presidentti Trumpin kauppasota-aloitteet tai -uhat karkottavat EU' ta, joka halunnee olla vapaakaupan airut, kuten Kiinakin.

      Kauppasodassa USA häviää varmasti – voittaja on Kiina, joka on jo mobilisoitunut lähes kaikkialle – erityisesti Afrikkaan, joka maanosana tarvitsee erityishuomion – monenkin syyn summana. Kiina ei katkaisuta käsiä, kuten Belgian kuningas Leopold II aikoinaan [16 – tapporahatodisteeksi.

      Kiina vie ja tuo – mutta vie myös hyötyä – tosin afrikkalainen mentaliteetti tulisi huomioida tarkasti – ei sinne voi tyrkyttää sellaisia tapoja, jotka ovat heille vieraita.





      Tänään kiinalaisia on enemmän kuin amerikkalaisia ja EU-eurooppalaisia yhteensä –

      Valkoinen lännenmies tyypillisimmillään edustaa alle 20 prosenttia Maan ihmispopulaatiosta. Tänään ja huomenna Kiina ottaa osuutensa, joka merkitsee suhdelukua 1,4/7,7. US' n osuus on 0,32/7,7 ja EU' n 0,5/7,7 –



      Herättäjäksi ympäristöämme kohtaan olisi huomattava, että muurahaisia on biomassana suunnilleen saman verran kuin meitä ihmisiä painolastina – yhteensä – mutta millaisen ympäristöjäljen tuo proletariaatin diktatuuri jättääkään – meihin lännettyneisiin nähden?

      On myös hyvä muistaa, ettemme ole valtias numero 1, jo pelkästään hämähäkkieläimet syövät enemmän ravintomassaa kuin koko ihmispopulaatio. Milloin aloitamme sopeutumisen biomassaosuudeltamme tähän meitä elättävään biosfääriin [17 – onko se Kiina [18, joka ottaa vetovastuun maailmamme muutoksesta kohti harmonisoitumista – biodiversiteetin tasapainottajana? [S24 - 1]

      • Anonyymi

        BUAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAA !!!!

        "Kiina + Venäjä > USA + EU"

        Tiltun kestohokema!!!

        Se pitää näissä asioissa paikkaansa:

        - saastuttaminen
        - ihmisoikeusrikokset
        - hyökkäyssotiminen
        - teloitukset
        - korruptio
        - rikollisuus
        - sotarikokset


    • Anonyymi

      Kukaan ei kiellä Venäjän valtavia mahdollisuuksia, ja potentiaalia kehittyä, josta kehityksestä pääsevät myös muut nauttimaan.
      Mutta Venäjä toimii juuri päin vastoin, kuin sen odottaisi toimivan. Venäjä tuhoaa koko ajan omia mahdollisuuksiaan, ja alistaa itsensä Kiinan siirtomaaksi.
      Vain sotimisen lopettamalla, ja kansainvälisellä yhteistyöllä Venäjäkin nousee, ja voi tuntea itsensä tasa-arvoiseksi kumppaniksi muiden joukossa.
      Asevarustelun kiihtyminen on lähtenyt Venäjän fasismista, alistaa naapureita. Siihen käytetyt varat ovat kaikki pois ihmiskunnan kehityksestä.

    • Anonyymi

      Suomi Netto-maksaja, ilman todellista äänivaltaa, eu nato.
      Tilanne on tosi heikko.
      Suomen itsenäisyys on hävinnyt. Suomi on joutunut läntisen energia- ja raaka-aine ja inflaatio-, tulonsiirto- keinottelun armoille. Kilpailukyky häviää Suomesta. Elintaso laskee. Tilanne on huono.....
      - Tässä tarkoituksella tehdyssä kriisissä, ukraina toimissa, us globalisti rahan aiheuttama tuho on suurta. Ahneus ja ylimielisyys tuhoaa.
      globalisti raha, us, eu, nato, cia lähti ristiretkelle itään,, vaihtoi ukrainan hallinnon.
      - valtaan nostettiin tv-koomikko.
      ( -joka on omalle kansalleen yhtä tuhoisa , kuin 1930-40 L oli taidemaalari Saksassa..).

      Venäjä pysäytti globalistien ja naton ja keinottelu-rahan itään etenemisen, tuli sota...
      Ukrainan hyödyntämisestä taistellaan. Ukrainan Luonnonvarat on suuret.
      Nyt on ukrainassa kuollut jo nato kenraaleja ja kymmeniä nato upseereja, natomiehistöä sadoittain.. Nato on syvällä suossa.
      Englantilaiset, ranskalaiset, puolalaiset. us, .. jne. Lisää siellä tuhoa. ja ajaa globalisti rahan etua !

      Media on ohjattua. Nykyään Ollaan täysin vääristävän nato-propagandan alla, niin ikävä totuus siitä,
      että länsi politikoilla ja länsi rahalla on verta käsissään --- jää kertomatta !!
      Ukrainan menetykset on valtavat, yli 1/2 miljoonaa... ja sota invalidit lisänä.. toinen
      1 /2 miljoonaa..
      - Olisi aika lopettaa tämä länsi rahan ja globalistien uusi vietnam.
      ukraina-vietnam tulee liian kalliiksi.
      Ukrainasta ei saatu haluttua lebensraumia länsi-keinotteluun !!
      Black rock, goldman sachs, rotschildit, haliburton, black river,, monsanto, exon mobil, royal dutch shell, useat pankit lontoo city, new york..wall street, jne,,jne,
      jäivät ilman huikaisevia voittoja... Mutta esim. suuri sijoitus yhtiö blackrock on ostanut raha-pula zeleski juntalta ukrainan viljelysmaita halvalla !! Ukrainalaisilta on kohta myyty maatkin alta !!
      Ja lähi-itää ja afrikkaa halutaan hallita ukrainan viljalla....
      Lisäksi venäläinen on sotkenut ranskan siirtomaa-imperiumin saharan etelä-puolisilla alueilla !! Mullistuksia on ja ei ollenkaan globalisti rahan toiveitten mukaisia. Jopa dollarin ylivalta on vaarassa.
      Aloittaako nyt globalisti raha suuren kostoretken, vai vetäytyy, kuin aiemmin vetäytyi vietnamista ja afganistanista ?
      Us. raha taistelee viimeiseen ukrainalaiseen asti ?

      • Anonyymi

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        Siinä tuli Tiltun loput kestohokemat!

        Tiltu! Esitän kysymyksen, johon et koskaan ole vastannut: laitatko faktaa väitteittesi tueksi?


      • Anonyymi

        9.26
        Säälimme sinua. Valeuutisointi on ottanut kirjoittajasta vahvan otteen.
        Suomalainen et voi olla, koska täällä saa myös oikeaa tietoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        9.26
        Säälimme sinua. Valeuutisointi on ottanut kirjoittajasta vahvan otteen.
        Suomalainen et voi olla, koska täällä saa myös oikeaa tietoa.

        Onneksi Tiltu on jo saattohoidossa ja kuolee kohta.

        Sukulaiset varmasti ovat ylpeitä tulevasta vainajastaan.


    • Anonyymi

      Kertokaahan analyysi tuosta WTM filosofiasta - kiitos, teen väikkäriä aiheesta.

      • Anonyymi

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        "SKertokaahan analyysi tuosta WTM filosofiasta - kiitos, teen väikkäriä aiheesta. "

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅 😂 🤣 😄 😁 😆 😅

        Tämä on yksi parhaista Tiltun kusetusyrityksistä!
        Väitöskirja (lat. dissertatio) on opinnäyte, joka laaditaan tohtorintutkinnon suorittamiseksi.

        Jos nyt haluat oikesti "väikkärin" tehdä itse keksimästäsi pseudoanglismista, niin käyppä ensin kesken jäänyt peruskoulusi loppuun, sitten lukioon ja suoritat YO-tutkinnon.
        Sitten pyrit yliopistoon ja jos kaikki menevät hyvin, niin saatat aloittaa "väikkärin" teon noin kymmenen vuoden ahkeran opiskelun jälkeen.

        Kokonaisuutena siis sinulta menee aikaa noin 15 vuotta.


    • Anonyymi

      Draft

    • Anonyymi

      Länsi globalisti raha, se ahne ylimielinen, itään etenemistä haluava keinottelu raha. Se on ajanut ylimielisesti meitäkin kohti sotaa.
      Maksetut nato lobbarit saarnaa sotaa meille.....
      Saatiinko nyt jo se globalistien haluama 3. maailmansota ?
      Nato asein tehtiin nääs se iso isku ammusvarastoon Venäjälle.
      Toivottavasti se isku ei lähtenyt Suomen maaperältä...
      -se oli us- gb nato - osaamista - ei siis ukraina osaamista.
      Nato us gb puuhia oli aiemmin Itämeren kaasuputki.
      Ja Suomen kautta tehtiin se isku Murmanskin lentokentälle..

      Että persiilleen mänöö. Talvi tulossa. Onko suuri kriisi tulossa myös.
      Meillä on kykenemätön, lapsellinen persdent, ministerit, - siis osaaminen on hukassa..
      Ei näytä nyt olevan asiat hoidossa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe