Väyrynen on raikas tuulahdus tunkkailelta ja synkältä suomettuneisuuden ajalta.

Anonyymi-ap

Paavo Väyrynen tilasi sieltä vaikeuksia öljytoimituksiin, oli kiire presidentiksi ja Kremlistä piti hakea apua. Väyrysen isänmaa on pykälän itään Suomesta.

16

175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Väyrysen ja Kekkosen aikana Suomella ei ollut itsenäisyyttä, jopa hallituksen kokoonpanon Kekkonen kysyi Kremlistä. Kekkonen oli muuten ensimmäisessä Suomi-Ryssä seuran hallituksessa jäsen, siinä seurassa joka toimi suoraan Kremlin alaisuudessa mm Hertta Kuusisen ja Hella Vuolijoen ollessa välittäjiä ja Kekkosen toteuttaja.

    • Anonyymi

      Mistä tuollainen käsitys, että Paavo Väyrynen olisi tilannut vaikeuksia öljytoimituksiin ja mitä hyötyä vaikeuksista olisi muka hänelle tai Ahti Karjalaiselle ollut?

      Väyrysellähän oli tuolloin 1982 päinvastainen juoni niin, että Suomi toisi Neuvostoliitosta öljyä enemmän kuin voimassa oleviin tavaranvaihtopöytäkirjoihin oli kirjattu. Itse emme enempää öljyä tarvinneet, joten olisimme vieneet ylimääräisen öljyn vaikka omakustannushintaan muihin maihin lännessä. Varsinainen hyöty Suomelle olisi tullut siten, että olisimme voineet viedä tuon ylimääräisen öljyn arvosta Neuvostoliittoon lisää täällä valmistettuja tuotteita, kuten vaatteita. Itse asiassa Suomi taisi jo välittääkin jonkin verran neuvostoöljyä muualle, mutta tuota määrää olisi huomattavasti lisätty.

      Tämä olisi Väyrysen logiikan mukaan tuonut myönteistä julkisuutta talouskomission puheenjohtajalle Ahti Karjalaiselle ja antanut hänelle vielä pienet saumat päästä valitsijamiesten äänestyksessä mustana hevosena presidentiksi.

      Kun asia tuli myöhemmin julki, sitä puitiin perustuslakivaliokunnassa ja eduskunnassa. Valiokunta totesi Väyrysen toimineen varomattomasti, mutta ei lain vastaisesti. Niinpä häntä vastaan ei nostettu kannetta.

      • Anonyymi

        Tehtaankatu pelasti Väyrysen sillä kertaa. Väyrynen oli valmis maanpetokseen omien valtapyrkimystensä tähden. Onneksi suomalaiset on nähneet Väyrysen narsismin ja sairaanlosen vallanhimon ja kannatus sen mukaista. Parasta mitä keskustalle on tapahtunut on Väyrysen lähtö keskustasta.


    • Ennen 1982 vaaleja Tarkan kirjan mukaan suunniteltiin K-allianssia jossa olisivat olleet Keskusta, Kokoomus, Kommunistit ja Kristilliset. Tavoitteena Karjalaisen tai Väyrysen presidentti tietysti idänkortilla

    • Muistan 1994 vaaleista että Ahon oli todella vaikea peittää tyytyväisyyttään Väyrysen tiputtua ensimmäisellä kierroksella

      • Anonyymi

        Monella muullakin oli vaikeuksia peittää nauruaan tai leveää hymyään kun Väyrynen putosi kuin sorsa iltalennolla. Väyrysellä oli alahuuli kuin pajatson kuppi ja kaikki nauroi. Paitsi venäläiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monella muullakin oli vaikeuksia peittää nauruaan tai leveää hymyään kun Väyrynen putosi kuin sorsa iltalennolla. Väyrysellä oli alahuuli kuin pajatson kuppi ja kaikki nauroi. Paitsi venäläiset.

        Jaa, eikö Jeltsin nauranut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa, eikö Jeltsin nauranut?

        Ei, oli sammunut eli Lintilöitynyt.


    • Anonyymi

      Kreml luottaa Väyryseen, Väyrynen ei putoa ikkunasta Moskovassa.

    • Anonyymi

      Eipä ole tilanne tänäänkään muuttunut.samaa kieroa ja kääntämistä!
      Ja media mennyt alas!

      Mutta velkaa saatu,,kiitos

    • Anonyymi

      Miten Suomessa voi olla niin tyhmiä, siis koulutuksesta ja kouluista huolimatta, että äänestävät Väyrystä tai Turtiaista? Miten se on mahdollista vai onko ne äänet väärennöksiä?

    • Anonyymi

      Väyrystä Natojäsenyys syö oikein kunnolla ja voi tuo hermoilu tekee hyvää Väyrysen terveydelle...

    • Anonyymi

      Väyrysen on patriootti, henkisesti venäläinen patriootti.

    • Anonyymi

      Väyrysen lähellä olevat ihmiset sanoo, että Väyrysen rippipukukin alkaa haista tunkkaiselta, Juice Leskisen sanoin "et sä pese sitä koskaan Paavo"..

    • Anonyymi

      Lähinnä littumaan asukkaat ihailevat Väyrysen venäjämielisyyttä.

    • Anonyymi

      Väyrysen mukaan pienillä mailla ei voi olla itsenäistä ulkopolitiikkaa vaan sen määrittelee aina suurempi naapuri ja heidän edut. Sen vuoksi Väyrynen ei suostu tuomitsemaan venäjän hyökkäystä Ukrainaan vaan Väyrysen mukaan se on puhtaasti venäjän sisäinen asia. Näin meidän Väyrynen 2022... Säälittävä vanhus.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe