H o m o i l l a menee näkö

Anonyymi-ap

: Elton John, The Lockdown Sessions.
Elton John menetti näkökyvyn toisesta silmästään – kertoo nyt tilanteesta:... pekkakin kohta kulkee ovipieliä hamuillen.

26

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mutta persutrolli, mites tää paskanheitto liittyy Suomen Keskustaan?

    • Anonyymi

      Kai sillä persujen eu-h o m o l l a k i n menee näkö, jos ei, niin olet persutrolli väärässä.

      • Anonyymi

        Yksisilmäiseltä se on kyllä vaikuttanut tähänkin asti.


      • Anonyymi

        Sebu sentään osaa pukeutua muita varten. Sitäkö kadehtit?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sebu sentään osaa pukeutua muita varten. Sitäkö kadehtit?

        Niin, "lumber jackin" ruutuflanellipaita, siihen ei hallis reagoi, mutta saamansa (yhden palautteen) takia valkoinen t-paita ei kelpaa.

        Toisaalta tämäkään ei kuulu mitenkään tämän palstan aiheeseen.


    • Anonyymi

      Sanoisin että mm. Kristilisdemokraateilla on se suurin huoli että jos ihmiset voi nauttia edes vähän lyhyestäkin elämästä. Muuan Päivin elämä pyörii koko ajan viinipullon ympärillä että misä sitä saa myydä tai ei saisi myydä kuten pesunkestävällä alkoholistillakin. Minä sallin kaikille suuret nautinnot kuten mikään ei ole ollut sen ihanampaa kun saada Trans-naisen pitkää ja paksua munaa. Luultavasti ihmiskunta voi olla oman onnensa seppänä nöinkin?? Minä olen ja tällä elän omillani.

    • Anonyymi

      Hallitus ajaa koko Suomea sukupuuttoon. Luultavasti se kehitys on alkanut jo kauan sitten jo valtion ja päättäjienkin esimerkillä. Salaliitot on oikeasti täysinTOTTA.

    • Anonyymi

      Miten ne oikeat elämän totuudet meneekään? Monet täysraittiit alkoholin fanaattiset vastustajat vanheneet monesti paljon nopeammin kuin täys alkoholistit. Nauttikaa pelkästään omasta elämästä sillä sekin on lyhyt kun se on ohi!!

    • Anonyymi

      Kumpi lienee suurinta perverssiä?? Trans-naisen valtavan suuri muna suoraan perseessä, noin 50 cm. vai Orpon Hallituksen kurjistava politiikka? Juuri siksikin tähän on tultu, Pitkä huom!!!!!

    • Anonyymi

      KristillisDemokraateille voisi sanoa suoraan että kyllä se suuri Herra teidätkin laittaa viimein saamaan osansa siinä kovasa maailmalopun tuomiossa.

    • Anonyymi

      Trans-Tytöt ja naiset muuttaa koko maailman viimein ja se on jo hyvin lähellä. Mulla menee jo nyt lujaa,, hei hallelujaa. Nyt eletään muuten 2024 eikä missään kuolleena kiven alla.

    • Anonyymi

      KristillisDemokratia on täys fossiilien ja pystyyn kuolleiden puolue ja nii onkin myös mm. Kokoomus.

    • Anonyymi

      Mitenhän senkin totuuden nyt muotoilis?? Paksusuoli on tarkoitettu elimistön puhdistukseen ja seksiin mutta ilman sitäkin tulee toimeen. Yliopisto sairaalat menettää tästä totuudesta viimein työnsä eli ei ihme jos ei saisi sanoa. Elämän kovat totuuuden onkin niitä kovimpia. NoitaTohtori Suomen Saloilta.

    • Anonyymi

      Ihmiselämä ei todellakaan ole yksioikosta tai mustavalkeaa mutta moni poliitikko kuuluisi katoavaa ikuisuuteen lopullisesti.

    • Anonyymi

      Aivan käsittämätöntä että ihmiset yleensäkin menee politiikoiden mukana tai yleensäkään tuhlaa siihen vähästä omaa elämänsä aikaa. Todellakin pitäisi olla aika 2024 , onko se edes??

    • Anonyymi

      Historian kirjoitukset taitaa olla menneet vähän vinoon eikä minun trans-seikkailut sentään Hallitusta kaada oli sitten kyseessä Ford tai Sanna.

    • Anonyymi

      Suomessa on nyt niin paskat ja tunkiolta tulevat päättäjät että en ihmettele vaikka koko Suomesta ei jää pystyyn edes mitään kiveä kiven päälle. Missä nämäkin poliitikot on oikein kasvatettu ja kuka??

    • Anonyymi

      Politiikka jos jokin pitäisi olla katoavaa kansanperinnettä. Miten se on edes mahdollista että on vieläkin näin keskiaikaiset, ei vaan jopa kivikautiset systeemit puksuttamasa? Ilmeisesti ne peilaa kuukautisia jotka myös menee maailman tappiin.

    • Anonyymi

      Kaippa se on vain pakko hyvälsyä että edes Jääkaudet ei saaneet jyrättyä pois koko Suomessa vellovaa politiikan kauhujen täystyhmyyden idiotismia. Neardalien vanhemmat ovat myös olleet aivankin täysiä idiootteja joka nyt myös näköjää kertaantuu matematiikan potensseikkakin.

    • Anonyymi

      Tottakai se suututtaa että mitä varten ja minkä helvetin takia on pitänyt alunperinkään syntyä tähän maailman tivolisirkukseen??

    • Anonyymi

      Koko yhteiskunnasta eroaminen käy näin että Naps vain. Mielikuvitus hoitaa hommat.

    • Anonyymi

      Totta tosiaan Suomi meni takaisin vähintään 50-luvulle ja tippui puusta. Tosin on enään vain kaks puoluetta kaikesta sokeina eli Sekoomus ja kaiken Vetoomus.

    • Anonyymi

      Oikeastaan vois tiivistää niin että kaikki on vain luonnollista nykyhallituksen päätöksien jälkeen koska jolatapauksessa perseessä jyrää milloin mikäkin Orpopojan työkalu. Toivottavasti, toivottavasti ei sentää Orpo ihan ite!!

    • Anonyymi

      Kyllä nykypolitiikan perverssiydessä kalpenee viimein ihan kaikki, wanhan liiton uskomuksetkin. Sentään ennen saattoi poliitikoiden käsi olla vain syvälllä toisten taskuissa mutta nyt persujen perseilyssä on Riikan käsi syvällä perseessä ja sieltäkin kaikki otetaan. No voi luoja, kaippa sekin vielä, kaippa se menee hyväksyttävästi domino sessio fantasiasta.

    • Anonyymi

      VKKlaisella vesijuoksijalla ja lihapullalla kasvoi karvat kämmeniinkin, mutta näkö ei mennyt.

      • Anonyymi

        Käyttikö ossi maalaisliittolaista tummelia?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      582
      3856
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3308
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2739
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1957
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe