Mitenkä lähellä maalaisliittoa olevat juhli eilen Imelä Eikan itsenäisyyspäivää?

Anonyymi-ap

Tanssittinko ripaskaa ja savusärkeä huonolla venäläisellä vodkalla juhlaruokana? Ylistettiin Stalinia ja sotilaallista YYA sopimusta. Kekkosta ylistettiin hurmoksessa ja rauhanomaisia ja ystävällisiä suhteita ryssiin? Kertokaa ihmeessä, kunhan selviätte krapulasta.

13

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meidän kylässä kannoimme Stalinin ja Kekkosen kuvia yyamarssilla. Kylän hanuriorkesteri soitti Korsu orkesterin "Silmien välliin" ja kylän isoimman tilan isäntä Peetu Ihra piti puheen hyvistä suhteista ja sotilaallisesta yhteistyöstä Neuvostoliiton kanssa. Illalla jytkytettiin tuvan lattialankkuja.

    • Anonyymi

      Meidän kylällä toista itsenäisyyspäivää juhlistettiin marssilla maalaisliittolaisilla leikkuupuimureilla, tukimme 9 tien tuntikausiksi ja oli kyllä hauskaa. Väyrynen ei päässyt pitämään juhlapuhetta, oli juuttunut jonkun leikkuupuimuri jonon taakse ja myöhästyi!

    • Anonyymi

      Meillä Inkeroisissa yksi entinen soittokunnan yliluti huuteli marketin edessä Väyrystä ja Kekkosta ylistäviä huutoja, eipä juuri muuten juhlittu.

    • Anonyymi

      Täältä Juvalta pikaraportti. Kylähullu ja voimannostaja (maastatyöntää 389 kg) Tursu esitti VKK kuviotanssin ja kertoi profetian, että kohta saamme juhlia kolmatta itsenäisyyspäivää kun venäjän joukot vapauttaa meidän länsimaisesta korkeasta elintasosta ja saamme venäläisen kurjuuden tänne.

    • Anonyymi

      Keppostelut on ohi!!🍀

    • Anonyymi

      Äkäslompolossa huudettiin lestaa ja Imelä Eikkaa. Oli lämminhenkinen yhtyminen korpikommunistien ja maalaisliittolaisten kanssa, Imelä Eikka ydistää ja Neuvostoliittoo yhdistää kaikkien maiden työtätekevät, Neuvostoliitossa oli isoja puimureita ja puimurin kuljettajia, tekivät puinti ennätyksiä vuodesta toiseen, sata metriä paraillaan 36 sekunttia Breznev puimurilla, tosin se oli vireitetty ja siinä oli takavalot. Takavalot oli siksi, että jos yritti karata Neuvostoliitosta, niin rajavartijat näki paremmin ampua perään.

    • Anonyymi

      Täällä Pielavedellä, Kekkosen syntymäkunnassa ja nälkäseudulla, kaikki laittoi uimalakin päähänsä ja iso ruutuiset silmälasit ja olimme kaikki Kekkosia hetken, yksi virkaheitto vääpeli pukeutui Väyryseksi, mutta se on aina ollutkin änkyrä ja vastarannan kiiski.

    • Anonyymi

      19.9 on pyhäpäivä Keskustalle, sitä ei pitäisi pilkata. 19.9 muistetaan Kekkosta ja YYA-sopimusta ja kauppasuhteita Neuvostoliittoon.

    • Anonyymi

      Tupailtaa vietettiin ja muisteltiin Imelä Eikkaa ja Korsimoa lestadiolaisessa katsannossa.

    • Anonyymi

      Meidän kylällä ylistettiin iskurityöläisten saavutuksia Venäjällä ja leikkuupuimureiden tehokkuutta. Myös Väyrystä ylistettiin ja vaikka Väyrysellä on silmät kierossa, niin näkee hyvin tulevaisuuteen ja Venäjälle.

    • Anonyymi

      Meidän kylällä pussattiin Väyrysen kuvaa ja se oli syntistä.

    • Anonyymi
      UUSI

      Vieläköhän lähellä keskustaa olevien Imelä Eikka bakkanaalit jatkuu..

    • Anonyymi
      UUSI

      Meittin kylän hakkuraiskioilla puna-armeijan delegaatio kävi tutustumassa edelleen hyvin voivaan neuvostotalouteen. Kuolleen maatalouden harrastajille sataa näilläkin kulmilla valtion rahaa mielikuvituksen rajat ylittävinä maataloustukiaisina. Ikuiset neukkuystävät lahjoittivat mtk-kepulle kommunistisen iskurityön korkeimman kunniamerkin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe