Gazan sota loppuu, kun terroristijärjestö Hamas vapauttaa panttivangit

Anonyymi-ap

Vuosi sitten terroristijärjestö Hamas hyökkäsi Israeliin surmaten 1200 ja ottaen panttivangeiksi yli 200 ihmistä. Gazan sota olisi jo loppunut, jos terroristijärjestö Hamas olisi vapauttanut panttivangit. Mutta ei.

Israelilla on oikeus puolustaa itseään myös terroristijärjestö Hizbollahia vastaan, joka ampuu jatkuvasti raketteja Israeliin.

Iran tukee Hibollahia ja ampui ohjuksia Israeliin. Paha moka.

Putin nauttii siitä, että maailman huomio on nyt Lähi-Idässä. Silloin Venäjän rikolliset toimet Ukrainassa jäävät vähemmälle huomiolle. Putin on Lähi-Idän konfliktin taustavaikuttaja.

7

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Entä 56 00 Palastinalaiset kuka vapautta
      heidän ikä 12 vuotta-77 vuotta
      En tiedä ehkä sinun silmä 12 ja 77 ikä ryhmä ovat terroristia

      • Anonyymi

        Hamas hyökkääjänä on vastuussa omistaan, turha siirtää vastuita aggression kohteelle nyyhkytarinoilla naisista ja lapsista.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hamas hyökkääjänä on vastuussa omistaan, turha siirtää vastuita aggression kohteelle nyyhkytarinoilla naisista ja lapsista.

        Kaikki tiedä Hamas on terroristi
        mutta ongelma sinulle historia alkoi 7.10.2023 -et halua mieti että' Palastina ongelma alkanut 1948


    • Anonyymi

      Hamas on vannonut Israel on olemassa vain niin kauan kuin Allah sallii sen, eikä Hamas suostu minkäänlaiseen rauhaan Israelin kanssa, lyhyitä "aselepoja" lukuun ottamatta. Luvattu maa on ongelma islamille koska Israel on edelleenkin olemassa huolimatta yli sadan vuoden islamistien "vapaustaistelusta". Israelin Jumala on luvannut valalla vannoen juutalaisille sen alueen kuin nyt Israelin valtio nyt on. YK on luvannut Israelin valtion alueen muslimeille, vasemmisto on antanut täyden tuen YKn Israeliin kohdistuville päätöksille ja tuomioille ja kun otamme huomioon islamin rautaisen otteen YKsta ja ICJsta niin taustalla vaikuttaa muslimien jumala Allah. Israelin Jumala siunasi Abrahamin "Se joka sinua siunaa sitä Minä siunaan, joka sinua kiroo sitä Minä kiroon ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki kansat".

      Muslimien jumala Allah kirosi juutalaiset apinoiksi ja koiriksi sekä langetti Fatwan, muslimit ovat sitoutuneet täydellisesti Koraaniin joka on Allahin sanaa enkeli Jibrilin välityksellä profeetta Mohammadille. Myöhemmin Mohammad aloitti Fatwan toteuttamisen Khaybar juutalaisyhteisön täydellisen tuhoamisen jossa siunatuilla käsillään leikkasi 900 juutalaisen miehen kaulan sekä kaikkien yli 12 vuotiaiden tyttöjen ja alle sen hän antoi pikkutytöt sotilaidensa aikuisviihteeksi mutta kun tytöt saavuttivat puberteetin heidän kaulansa katkaistiin. Mohammad vannoi ettei yksikään juutalainen asu arabian niemimaalla eikä tule sinne.

      Palestiinalaisista 70% on oikeauskoisia muslimeja ja he elävät islamia ja toteuttavat Allahin tahtoa, Fatwan suorittaminen ja maan valloittaminen islamille on prioriteetti josta ei keskustella. Hamasin mukaan kaikki kansainväliset rauhankonferenssit ovat vain ajan tuhlausta, Israel on tuhottava asukkaineen, Khartoum no peace with Israel, no negotiations with Israel, no recognition of Israel on edelleenkin voimassa.

      Suomen ulkopoliittinen linjaus on sama kuin Hamasilla, korruptoituneilla YKlla sekä ICJlla, toisaalta Suomi ei vielä ole tunnustanut muslimien kalifaattia Israelin valtion tilalle vaikka lähes kaikki (149) YKn jäsenvaltiota on tunnustanut laittoman "palestiinalaisvaltion" Israelin valtion tilalle. Presidentti Stubb on luvannut heti kun tilaisuus tulee tunnustaa "palestiinan" UM. Valtosen ja meppi Sallan ulostulot ovat suoraan äärivasemmalta, miksi he yleensäkkin ovat Kokoomuksessa kun heillä on selkeästi vasemmistolaiset mielipiteet. Vain persut ja KD ovat ryhdikkäästi oikeudenmukaisen rauhan kannalla eikä ole kontallaan Mekkaan päin kuten kepu, rkp ja vasemmisto.

    • Anonyymi

      Maailman pahuus loppuu sillä hetkellä kun elokapina lakkautetaan.

      • Anonyymi

        Mikä vitsi lauantaille buahahahahaaaa !


    • Anonyymi

      Eihän panttivankeja millään logiikalla voi enää olla elossa. Niitä olisi pitänyt roudata maan alla piilossa, syöttää, juottaa, vauvojakin joukossa, mieletön rivi bajamajoja, miettikääs nyt vähän ! Hamaksella ei todellakaan ole mitään "myyntivalttia" enää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe