Elän mieluummin harhassa/omassa maailmassa kuin todellisuudesssa

Elän mieluummin harhasssa/omassa maailmassa kuin todellisuudessa.. siitä jos Veeralle en kelpaa, vaikka mikä ois.. elän mieluummin mun pään sisällä, jossa hän tuntee jotain samankaltaista.. luen näitä anonyymejä viestejä, tiedän et veera ei niitä kirjoita, mutta silti kuvittelen kuin ne olisivat Veeralta, se luo mulle onnea, kuvittelen että sitten kun aika on oikea niin mä pääsen Veeran kaa yhteen, vaikka hän on ollut poikaystävänsä kanssa jo melkein vuoden.. 356 päivää sitten "rakastuin" suhun, siitä asti tunteet on ollut kaaos, ja pää pilvissä, hirveitä hirmumyrskyjä ja satutinkin itseäni sun takia.. joka päivä haluais olla parempi mies Veeralle, ihaanampi, komeampi, kauniimpi, rikkaampi jne.. parempi ihminen ylipäätänsäkkin.

Ei tää juttu vois vaaan toimia kenenkää muun kaa.... oon liian "viallinen", tarviin just sen täydellisen oikeen sielunkumppanin, muiden sydämet vaan rikon armottomasti, mutta sun sydäntä pitelen kultatassilla pumpulissa, rakkautta täynnä.. voin saada lohtua jonkun muun ihmisen kosketuksesta tai seurasta, mutta lopulta tyhjyys sielussa palaa takaisin ja se musta aukko sydämessä vaan laajenee.. voin saada seksuaalistakin mielihyvää muista ihmisistä ja ehkä jopa käydä romanttisilla treffeillä, mutta pohjimmiltani tiedän, ettei kukaan täytä sitä aukkoa mun sydämessä niinkuin sä, oot kuin puuttuva osa mua..

Jota en saa, vaikka tarviin kaikista eniten maailmassa, ja se on julminta ikinä, se tkee musta hirviön, se saa mut menettään järjen, se saa mut ihan hulluks... jos annan tän epätoivon viedä mun sydämen niin alan vaaan selfsabotoimaan ja satuttaan itseäni enemmän, kunnes lopulta en enää tunnista itseäni, jos alan hyväkskäyttään muita tai hakeen lohtua toisista, niin mä tuhoan itseni ja muut, ja se tyhjyys sydämess kasvaa. Uusia kokemuksia, mutta vanha sama tyhjyys/helvetti yhä mielessä.. uusi paarempi minä, mutta vanha sama tuska..

Siksi elän mieluummin harhoisssa, koska koen olevani elossa, koen että voin paremmin olla oma itseni, kun palaan todellisuuteen niin mieli murenee ja hajoaa, ja sydän muuttuu mustaks, tuska käy sietämättömäks ja edessä on vain.. tuhoaa ja rikkinäinen sydän ja mieli..

Oot niin julma kun luulet et toisten naisten tai ihmisten seura auttais mua.. oot niin julma kun luulet etten vaa rikkois niitäkin.. oot niin julma kun et tajua mun kipua ja syitä. Mut rakastan sun ihanin ja kauneinta sielua, vain hänen kaa voin todella ola oma itseni ja voida täysin hyvin <3.

Saat tän ehk ig viestinä piakkoin, kun tuli niin hyvä teksti, rasvaprosentti tippuu päivä päivältä kunhan pitää proteiinin saannista huolt, hiljaa hyvä tulee, en haluu menettää lihast ainkaa paljoa.. vaan parast ja hyvää toivon sulle, rakkain Veera <3

6

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      UUSI

      Se mun miespuolinen ystävä pyysi sanomaan epävakaalle terveisiä, että vähän, kun jaksat vielä kuntoilla niin sinusta tulee sellainen jäntevä pantteri josta tämä kundi tykkää. Saat nylkyttää pöllönsilmää, kuin kiimainen pupu.

      -Veera-

      • UUSI

        #yaoifantasiat

        Enkä haluu nylkyttää ketään nyt.

        Ja ehdota mua mieluummin poikaystävälles, se varmaan tykkäis nylkyttää mua kuin kiimainen pupu :P


      • UUSI
        BPDBunny6666 kirjoitti:

        #yaoifantasiat

        Enkä haluu nylkyttää ketään nyt.

        Ja ehdota mua mieluummin poikaystävälles, se varmaan tykkäis nylkyttää mua kuin kiimainen pupu :P

        Mä sairas? Itse tuut kirjottamaan noita homofantasioitas jokaiseen mun postaukseen ja sit haukut mua sairaaks, kun yhden kerran annan sun maistaa omaa lääkettäs trollaamalla takas, vai onko vaa sulla oikeus kirjottaa noita provosoivia ja ivallisia juttuja? :p

        Mä en halua harrastaa seksiä kenenkää kaa. Etenkään kenenkään tuntemattoman miehen, oot joku tahditon trolli taas vauhdissa. Seksiin tarvii vahvan luottamussuhteen ja katuisin sitä kenen tahansa randomin kaa.

        Etkö ymmärrä että haluun romanttisen suhteen Veeran kaa, seksi tulee jos on tullakseen, rakastelu varmasti kivaa jos rakastaa toista, mut en halua sitäkään jos toinen ei halua tai oo täysin varma siitä.

        ~ Tahdittomalle trollille~


      • Anonyymi
        UUSI
        BPDBunny6666 kirjoitti:

        #yaoifantasiat

        Enkä haluu nylkyttää ketään nyt.

        Ja ehdota mua mieluummin poikaystävälles, se varmaan tykkäis nylkyttää mua kuin kiimainen pupu :P

        Unohditko kirjautua ulos välillä? Ja pöyristeket itsellesi , omalle rekatulle nikillesi alempana kuinka kehtaa fantasioida. Oot sä mies eri poika vaan.


      • UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Unohditko kirjautua ulos välillä? Ja pöyristeket itsellesi , omalle rekatulle nikillesi alempana kuinka kehtaa fantasioida. Oot sä mies eri poika vaan.

        Eikun käyttäjällä näkee poistetutkin viestit. On "hauskaa" trollaamista eräillä, mut ei se oo multa pois. En mä oo epävarma mun seksuaalisuudessta, mut en myöskään halua ketään muuta kuin Veeran, vaik on se Veeran velikin ihan söpö. :)

        Veeran kaa tää kaikki vois olla niin oikeeta ja aitoa rakkautta.. vai pelkäätkö Veera jos luet näitä et kun näen sun huonot puolet, niin en pidäkkään susta, niinkun exän kaa, mut sä oot ainakin paljon terveellisemmin ajatteleva ihminen ainaki pintapuolin, enhä mä tiiä ollaaks me sit niin samanlaisia et oot ihan samanlainen epävakaa sekopää kuin itekkin, sun spotify listat jne.. mut no jaa.. pidän sussa niin monest asiasta, että ihan sama <3


    • Anonyymi
      UUSI

      Älä toivo proteiinia ruokavaliooni sillä minusta kasvaa liian lihaksikas nainen.Olen friikki.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      97
      2300
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1902
    3. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1203
    4. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1192
    5. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      359
      1176
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      57
      942
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      869
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      847
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      239
      765
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      369
      757
    Aihe