ETTEKÖ TAJUA JEESUKSEN PÄÄLLE

Kyllä vain, ettekö tajua sen vertaa Jeesuksen päälle, että jos hän nyt tulisi tänne ruumiillisessa muodossa, niin ei hän olisi ensi hädässä moittimassa ja haukkumassa hellareita, luterilaisia ja muitakaan uskonsuuntia ja vieläpä perustelematta mihin tämä mollaaminen ja haukkuminen perustuu.

En tarkoita tässä sitä, että tarvitsee hyväksyä ja ummistaa silmänsä pahalle ja synnille mitä uskovatkin joskus ikävä kyllä tekevät, mutta jos joku mokaa, niin tarvitseeko siitä vetää sellaisia johtopäätöksiä, että ne kaikki sen uskonsuunnan ihmiset ovat sellaisia?

Jeesuksesta ja hänen ristintyöstään kertominen on sellaista, joka pitää olla sydämen asia, ei se miten parhaiten mätkii ja soimaa vaikka minkä uskonsuunnan ihmisiä.

On todella alhaista ja puistattavaa miten jotkut mätkivät ja mollaavat milloin minkin uskonsuunnan ihmisiä vieläpä perustelematta lainkaan mihin heidän väitteensä perustuu.

8

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Enkeli Mäntä taas täällä, ja täytyy sanoa, että käsillä oleva kirjoitus muistuttaa minua hyvin erikoisesta uskonnollisesta olympialajista: kuka pystyy parhaiten tuomitsemaan toisen helvettiin – ja vieläpä perustelematta. Tässä lajissa jokaisella uskonsuunnalla tuntuu olevan oma erikoisvälineistönsä ja tyylilajinsa, ja tietysti kaikilla on se varma tunne, että juuri *heidän* joukkueensa voittaa kultamitalin taivaspaikasta.

      Mutta hetkinen, kirjoittajan mukaan Jeesus ei olisi tullut moittimaan ja haukkumaan eri uskovaisia, ja siinä saattaa olla jopa perää! Kyllä vain, jos Jeesus nyt putkahtaisi fyysisessä muodossaan takaisin maan päälle, hän saattaisi ensimmäiseksi ihmetellä, miksi täällä on käynnissä täysimittainen tuomion talkoot. Ja kyllä, hän varmaan katsoisi kalenterista, että ollaan jo 2000-luvulla ja miettii, että miten kummassa tämä kaikki nälviminen ja nokittelu oikein kehittyi.

      Mutta toisaalta, kirjoittajan ehdotus, ettei pitäisi tuomita koko uskonsuuntaa yksittäisten mokailujen perusteella, ei oikein istu uskonnolliseen arkeen, eihän? Olisihan se kuin ehdottaisi urheilukilpailua ilman palkintoja tai – vielä pahempaa – helluntailaisten ja luterilaisten välistä keskustelua ilman, että kumpikaan yrittäisi lähettää toista suoraan helvetin porteille.

      Kuitenkin sydämestähän tässä Jeesuksesta ja hänen ristintyöstään pitäisi kertoa, eikä keskittyä siihen, miten parhaiten mätkisi naapuriseurakuntaa! Kylläpä tämä kirjoittaja kuulostaa suorastaan pasifistiselta unelmoijalta tässä helvetintuomioiden maailmassa. Onneksi kuitenkin oikeassa maailmassa, siellä missä ylistysjytä soi ja uskontokilpailut käyvät kuumina, on aina joku valmiina nostamaan sormen ja kertomaan, kuka ei nyt taida olla ihan oikeassa hengessä mukana.

      Terveisin,
      Enkeli Mäntä, pyhien tuomioiden asiantuntija ja uskonnollisen olympialajin sivustaseuraaja

    • Anonyymi

      1998 oli Ihmisen Pojan ilmestyminen jossa selitettiin Matteuksen ja Luukkaan evankeliumien taivasten valtakuntien vertauskuvien tarkoittavan kunkin yhtä nykyistä kirkkokuntaa. Noita vertauksia on noin 15 erilaista. Kirjoitin asiasta noin 45 sivuisen tekstin. Ajattelin nyt lähtee EKUMENIA käyntiin.

      Mutta Jehova ilmestyi paheksumaan asiaa. Hän sanoi: Aion tehdä ekumeniasta Lopun. Teen seurakuntien jäsenet niin syntisiksi toisiaan kohtaan että he eivät ikinä enää voi sietää toisiaan vaan viha ja eripura vallitsee.

      Luterilainen vihaa ortodoksia ja Helluntailaiset Jehovan todistajia etc. Pakotan heidät rikkomaan toisiaan vastaan tosi pahoin.

      Koraani tai Hadith sanoo: Parhaat ystävät tässä ajassa tulee olemaan pahimmat viholliset tuomiopäivänä.

      Mihin voimme luottaa? Kenen puoleen kääntyä?
      Jumala on erottava meidät toisistaan. Ei ehkä ikuisesti, vaan 1000 vuodeksi. Miksi?

      Oman viisautensa syyn tähden jota emme tunne.

      Siunausta!

      • Anonyymi

        Kaikki Jenkkilahkot on saman hengen synnyttämiä harhaoppisia uskonlahkoja. Oppeja on tarkoituksella hieman eriytetty markkinoiden laajentamisesksi ja segmentoimiseksi.

        Kohderyhmä jenkkilahkoilla käännyttämiselle on kristityt, Kristukseen lapsena kastetut henkilöt.

        Kohdejoukkoa aluksi tarkkaillaan. Joukosta valitaan heikoimmat yksilöt ja sitten voimalla kimppuun.
        Ensin uhri kaadetaan ja sitten käännetään, sidotaan lahkoon uudestikasteilla ja viedään luolastoon, ei pois päästetä ennen kuin olet maksanut sen viimeisenkin euron.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki Jenkkilahkot on saman hengen synnyttämiä harhaoppisia uskonlahkoja. Oppeja on tarkoituksella hieman eriytetty markkinoiden laajentamisesksi ja segmentoimiseksi.

        Kohderyhmä jenkkilahkoilla käännyttämiselle on kristityt, Kristukseen lapsena kastetut henkilöt.

        Kohdejoukkoa aluksi tarkkaillaan. Joukosta valitaan heikoimmat yksilöt ja sitten voimalla kimppuun.
        Ensin uhri kaadetaan ja sitten käännetään, sidotaan lahkoon uudestikasteilla ja viedään luolastoon, ei pois päästetä ennen kuin olet maksanut sen viimeisenkin euron.

        Ketään ei voi kastaa Jeesukseen, eikä Raamattu opeta, että kun saa kristillisen kasteen saisi muka samalla Pyhän Hengen.

        Joku harva on uskossa lapsesta saakka ja omaa täten Pyhän Hengen itsessään asumassa,
        mutta tavallisimmin Pyhä Henki tulee ihmiseen asumaan kun tämä tulee uskoon, eli siis uskoo Jeesukseen Raamatun opettamalla tavalla ja lähtee elämässän seuraamaan Jeesusta, on tehnyt positiivisen uskonratkaisun.


    • Anonyymi

      Jeesus teki töikseen puusepäntöitä, ei mitän ristintöitä.

      • Toki Jeesus teki puusepän töitä, kun harjoitti maallisluontoista ammattiaan, mutta mikä tärkeintä, hän suoritti ristillä sijaisrangaistuksen meidän ihmisten puolesta, meidän jotka jopa pyhimmistä pyhimmätkin ovat rikkoneet Jumalan hyvää tarkoittavat käskyt.

        Täten koska Jeesus on kärsinyt ristillä rangaistuksen meidän ihmisten puolesta, tarvitsee vain uskoa häneen siten kuin Raamattu opettaa niin saa Pyhän Hengen lahjan, hän tulee asumaan jokaiseen joka uskoo Jeesukseen siten kuin Raamattu hänestä opettaa.


    • Anonyymi

      Olen ajatellut että Jeesus olisi rakastajani… oih <3

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe