Israelin tilanteen raamatullisuus, sota vai rauha

Anonyymi-ap

Israelin tilanteeseen kommentoiminen ei ole politiikkaan sekaantumista. Tästä aiheesta tarvitaan Raamatun opetusta, mihin se lopulta johtaa.
Tietämättömyys Israelin tilanteen todellisuudesta, nykyisestä sekä menneestä, on syy vääränlaisen mielipiteen muodostamiseen ja terroristien hyväksyvään toimintaan. Suomen äänestäminen YK.ssa oli puolto Hamasin terrorismin kannattamiselle.

Suomi olisi voinut vaikuttaa erittäin hyvää esittämällä YK.ssa Lähi-Idän rauhaan johtavan päätöksen puolesta. Se on se, että kaikkien sivistyskansojen tulee yhdessä auttaa Israelia tuhoamaan terrorijärjestöt, mm. Hamas ja Hizbollah. Onhan täysin selvää, ettei Israel voi eikä saa lopettaa puolustautumistaan murhaavia terroristeja vastaan. Rauhan ihmisinä me kaikki kristityt olemme Israelin puolta. Emme käytä sellaisia termejä, kuin esim. "Israelin miehittämät alueet" tai "siirtokunnat". Gaza ja Länsiranta ym. ns. palestiinalaisalueet ovat Israelille kuuluvia alueita. Ja Israel on tietenkin oikeutettu rakentamaan alueilleen niin kuin parhaaksi näkee.

EU on määritellyt Hamasin terroristijärjestöksi. Suomi on tunnustanut asian. Miksi silti sallitaan Hamasin toiminta? Se on rauhan vastainen linja. Hamas vaatii itselleen mm. muinaisuudesta asti Israelille kuuluvia maa-alueita, Samariaa ja Juudeaa (Gaza ja Länsiranta). Se ei ole oikein. Nuo alueet pitäisi ensi tilassa liittää virallisesti Israeliin ja tämän hallinnon piiriin. VAIN Israelin laillisen järjestysvallan alaisuudessa voi palestiinalaisilla olla rauhalliset olot, kun taas ns. kahden valtion malli jatkaa sotaa.

44

543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No miksi Suomen päättäjät eivät ole ottaneet selvää tilanteesta?

    • Evlut-kirkko on korottanut Hamasin vastarintaliikkeeksi. Sopinee hyvin yhteen vapautuksen teologian kanssa.

    • Anonyymi

      Ev.lut kirkon kannanotoista ei nyt kannata välittää. Ne ovat mitä sattuu. Eivät ole luotettavia.

    • Anonyymi

      Sota on loppuun saakka julistaa Jumala sanassaan, mutta Israel voittaa lopulta aina.

      • Anonyymi

        Onko lentävä spagettihirviö Israelin jumala?


    • Anonyymi

      Luin Jesajaa ja näyttää sen perusteella että tulee kahden valtion malli. Myös Aamosta Luin vähän ja se antaisi jopa kuvan että Israelin pääkaupunki siirtyisi Länsirannalta Samarian vuorille.

      Mooses kertoo Aabrahamin uhranneen erään kerran siten että halkaisi uhrieläimet kahtia. Lukuun ottamatta kahta kyyhkyä.

      Nuo kyyhkyt olivat ehkä Babylonia ja Kreikka jotka salli Israelin olevan yksi valtio.
      Kaksi muuta uhria halkaistiin kahtia sen merkiksi että tulisi kahden valtion malli Rooman ja Euroopan Yhteisön aikana.

      Nää asiat on profeettojen kirjoissa harvinaisen selkeät, mutta Jehova empii eikä suostu mihinkään. Jopa Mahdin nousua ja Isan iskua Antikristukselle hän empii.

      On käytävä kai toteen Aamoksen kirja.

      • Kyllähän Israelin kuningaskunnan pääkaupunki muinoin siirtyi Samarian vuorille ei se oikein voinut Jerusalemissa olla se kun oli vihollisvaltio Juudan pääkaupunki ...


      • Anonyymi

        Salomonkin oli valmis halkaisemaan vauvan.


    • Anonyymi

      Israel on muka globalistisessa Läntisessä liittouman perustamisasiakirjassa mainitaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt (LGBTIQ+) ja BDSM liberalismia sateekaari ja kulttuuri marxismia vihervasemmisto kommunismia.

      Tässä on mukana Patmos Radio KD IRR-TV monet tubettajat ja Israelin ystävät, kaikki on totuuden vastaista materialistisia kommunisteja. Huomio Jeesuksen tappajissa huppu silmillä.

      Missä on Jeesuksen läsnäolo? Ei missään, kun Jeesusta vihataan, samoin armoa ja anteeksiantoa, Jeesus usko on armossa elämistä: Pyhää Elämää Pyhässä Hengessä.

      • Anonyymi

        Tämä on eräs Raamatun källi: jos laitat Jeesuksen ja Pyhän hengen samalle puolelle, et ole ymmärtänyt Raamatun tarinasta yhtään mitään. Tietää se, joka ymmärtää tarinan.


    • Anonyymi

      Kaikesta päätellen siis YK on huomioinut Raamatun totuuden, kun Israelin Jumala sanoo juutalaisten vieneen hänen nimiinsä laitettuun temppeliin uhrikultti-iljeftyksen ja saastuttaneen sen, ja näin väittäneen, että heidän Jumalansa olisi muka ollut Israelin Jumala, joka lupasi maat heille. YK on huomioinut Raamatusta, että juutalaiset ovat törkeästi valehdelleet.

      • Anonyymi

        Juutalaisuus on arkeologisinkin löydöksin uhrikultillaan todistettu Molokin palvonnaksi.


    • Anonyymi

      Israel voi vallata itselleen lisää maata myös naapureista, joissa terroristit vaikuttivat. Syy on yksinkertainen! Terroristit eivät halunneet elää rauhassa, sovussa ja omassa paikassaan. He alkoivat tekemään pahaa jja menettivät maat, joita eivät arvostaneet edes sen vertaa, että olisivat viljelleet ja eläneet rauhassa.

      • Anonyymi

        No, juu, näitä trolleja riittää joka lähtöön, joista on kivaa härnätä tosikoita


      • Anonyymi

        Kannatat ilmeisesti Talmudia, joka sanoo gojimien omaisuuden olevan kuin heitteillä olevaa omaisuutta.


    • Anonyymi

      <<laitat Jeesuksen ja Pyhän hengen samalle puolelle, <<

      Yhtä ovat: Isä Poika ja Pyhä Henki.

      • Anonyymi

        Ei siinä lue Jeesusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siinä lue Jeesusta.

        Jeesus tapettiin koko Paavalin syntiopin vastustamisesta, josta puhut.


    • Anonyymi

      Vaarallista olisi kuitenkin länsimaisten ryhtyä Israelin rinnalla sotaan Hamasia yms. vastaan. Melko varma maailmansota ydinaseineen, kun arabeilla ja Venäjällä sekä P-.Korealla sellaiset on. Kiina + muut?

      • Anonyymi

        Todennäköisesti emme pysy sitä kuitenkaan välttämään, koska miljardit uskovaiset luulevat pääsevänsä taivaaseen lopunajansodalla, kun eivät ole erottaneet Raamatusta edes Saatanaa Jumalasta.


    • Anonyymi

      "Se on se, että kaikkien sivistyskansojen tulee yhdessä auttaa Israelia tuhoamaan terrorijärjestöt, mm. Hamas ja Hizbollah. Onhan täysin selvää, ettei Israel voi eikä saa lopettaa puolustautumistaan murhaavia terroristeja vastaan. Rauhan ihmisinä me kaikki kristityt olemme Israelin puolta. Emme käytä sellaisia termejä, kuin esim. "Israelin miehittämät alueet" tai "siirtokunnat". Gaza ja Länsiranta ym. ns. palestiinalaisalueet ovat Israelille kuuluvia alueita. Ja Israel on tietenkin oikeutettu rakentamaan alueilleen niin kuin parhaaksi näkee."

      Yllä oleva on sitaatti Anonyymi -ap.n tekstistä.

      Onko murhaavat terroristit niitä pieniä lapsia, joita Netanjahu pommittaa pakolaisleireissä ?

      • Anonyymi

        Todennäköisesti ovat vain niitä Jahven vaatimia uhreja, mitä 'kokonaan poltettua uhria' juutalaisten Jumalalle tarkoittaa sana 'holokausti'.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todennäköisesti ovat vain niitä Jahven vaatimia uhreja, mitä 'kokonaan poltettua uhria' juutalaisten Jumalalle tarkoittaa sana 'holokausti'.

        Ja totta kai kaikki kristityt ovat juutalaisten rinnakka ja ohella kokoamassa ja kannattamassa näitä uhrauksia Jahvelle.

        Voi olla, ettei loppuun asti kyllä auta, jos Israelin Jumala ilmestyykin Jeesuksen kera Sionin vuorelle, kyselemään Raamatun totuuksista juutalaisilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja totta kai kaikki kristityt ovat juutalaisten rinnakka ja ohella kokoamassa ja kannattamassa näitä uhrauksia Jahvelle.

        Voi olla, ettei loppuun asti kyllä auta, jos Israelin Jumala ilmestyykin Jeesuksen kera Sionin vuorelle, kyselemään Raamatun totuuksista juutalaisilta.

        Mutta voi tietysti olla, että tulevat ydinaseiden kera, jolloin meiltä jää vastaus kuulematta.


      • "Anonyymi
        2024-10-13 15:32:51
        Onko murhaavat terroristit niitä pieniä lapsia, joita Netanjahu pommittaa pakolaisleireissä ?"
        ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
        Tietysti ovat.
        Myös YKn rauhanturvaajat lasketaan terroristeiksi koska on väitetty että
        he toimivat Hamasin ja Hizpollahin eduksi?

        Israelin "puolustautuminen" on päinvastainen.
        Miten voi hyökkäyksen muuttaa puolustautumiseksi?


      • Anonyymi

        Netanjahu ei pommita tai murhaa lapsia. Israel vain taistelee lapsien puolesta, että kaikilla olisi rauhallinen tulevaisuus, jossa ei ole terrorismia. Sehän on laitonta. Kannatan Israelia!


    • Anonyymi

      En tajua joidenkin uskovien kohinaa Lähi-idän politiikan ja Israelin suhteen. Kyllä Jumala huolen siitä pitää, että poliittiset ratkaisut ym. menevät lopulta niin kuin kuuluukin mennä, myös Israelin kohdalla.

    • Iran on levittänyt vaikutusvaltaansa Irakiin, Syyriaan, Libanoniin ja Jemeniin. Myös Oman on lähentynyt Irania ja Iranin vaikutus kasvaa Jordaniassakin. Iran levittäytyy nyt länteen kuten aikoinaan Persia. Kreikkalaiset torjuivat aikoinaan Persian taitavuudellaan.

      • Daniel:12:3 Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti


    • Anonyymi

      Luterilaisten pitäisi muistaa, että Jumalalla on eri hallinta maallisesti ja hengellisesti. Regimentti -oppi. Ei kannattaisi innostua vapaasuuntaisten sekavista ja väärin tulkituista profetioista.
      Me saarnaamme vain pelastavaa uskoa Kristuksessa Jeesus ja rukoilemme Jumalan hyvän tahdon tapahtumista. Vaikka Jumala on Kaikkivaltias emme ymmärrä vielä Hänen pyhää tahtoaan maailmamme pahuudessa.
      Ilmeisesti hänen varsinainen tahtonsa ei vielä näytä toteutuvan ajassamme. (Tämän maailman ruhtinas saa hallita Jumalan luvalla = Sallimus. ) Paruusiassa kaikki muuttuu...

    • Anonyymi

      Tämä on varmaan ainut sota minkä lopputuloksen jo tiedämme. Israel säilyy ja muut kansat häviävät maailmannäyttämöltä ennenpitkää.

    • Anonyymi

      Järjellinen ja hengellinen Raamatun opettama tosiasia on, että Israelille annettu maa-alue pitää sisällään lähes koko Lähi-idän. Katso 1 Moos. 15:18-21 ja ota selvää, mitä ne rajat tarkoittivat Aabrahamin aikana, jolloin Jumala antoi Israelin maan heille ikuiseksi "lupauksen maaksi". Juudea ja Samaria, joihin kuuluvat mm. Gaza ja Länsiranta, ovat muinaisuudesta asti kuuluneet Israelille. Vanhoissa kartoissa löytyy sanat Juudea ja Samaria.

      • Anonyymi

        Niinpä. Miksi jotkut hyväksyvät terroristien hyökkäyssodan Israelia vastaan ja jopa tukevat sitä vaatien, että Israelin pitää lopettaa puolustautuminen?


      • Anonyymi

        Mitä tekemistä taivaalla on täysin maallisissa rajakiistoissa? Jos autuaat pääsevät taivaisiin, mitä heitä jotkin maalliset rajat ja tribalistiset valtiot kiinnostavat? Ei kai geopolitiikka ole taivaisiin pääsyn edellytyksenä. Ihmeellinen jumala, jos vaatii poliittisia kannanottoja ehdoksi.


    • Anonyymi

      Netanyahu on Putiniakin pahempi sotarikollinen.

      • Anonyymi

        Miksi heidän kaltaisiaan tyyppejävalitaan maiden johtoon? Jotain mätää on valtiorakenteissa, että jääräpäisiä ääliöitä päästetään johtoon. Huono seulonta.


      • Anonyymi

        Paksu väite. Et voi olla tosissasi.


    • Anonyymi

      YK vaatii tutkintaa Israelin iskusta Pohjois-Libanoniin: suuri osa uhreista naisia ja lapsia kuten tavallista.

      Onneksi maailman yhteisö alkaa saada pikku hiljaa tarpeekseen Israelin touhuista.

      KTS

    • Anonyymi

      Maailmalla aletaan todella jo ymmärtämään, että terroristit toimivat erittäin kierosti.. Tämä sanottiin tänään YLE 1. uutisissa 20.30.
      Käyttävät monenlaisia "houkutuslintuja" saadakseen Israelin iskemään heidän järjestämiinsä kohteisiin, joista saavat sitten mustamaalattua Israelia.

    • Anonyymi

      Naisten ja lasten taakse piiloutuvat terroristit ovat kyllä olleet jo vuosia tunnettu asia .

    • Anonyymi

      Nyt piiloutuvat ovelasti YK-joukkojenkin taakse, vaikka heidänkin tulisi olla puolueettomia. Kuka keksii Israelille vaihtoehdon? Edelleen puolustautuvat oman henkensä ja olemassaolonsa takia eikä (vain) kostamisen halusta.

      • Anonyymi

        Tuo on totta, että YK-joukot pyrkivät suojaamaan terroristeja ja tiedottavat viesteissään Israelin joukkojen liikkeistä koska hyvin tietävät että terroristit kuuntelee näitä viestejä.


    • Anonyymi

      Ministeri Häkkäsen mukaan Israel ampuu YK-joukkoja tahallaan. Aivan kuten siviilejä Gazassa.

    • Anonyymi

      Häkkänen on tässä asiassa ajautunut kauas todellisuudentajusta. Hänellä on aivan omituisia ajatuksia, että Israel muka ampuisi tahallaan YK. rauhanjoukkoja. Ei voi olla pimeämpää ajattelua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe