VANTAA JUMBON ELISA MYYMÄLÄ TEKEE ASENNUKSIA JOISTA EIVÄ VASTAA VASTOIN ASIAKAA SANOJA RIKOLLISTA

Anonyymi-ap

NYT ELISA MYYMÄLÄ JUMBO 01510 VANTAA TEITTE SITTE OIKEIN URAKALLA VASTOIN ASIAKAAN LUPAA ASENNUKSIA JOISTA SEURAA SELKEÄT SANKTIOT JOISTA ETTE SELVIÄ ILMAN RAGAISTUSTA VEETI ELISA ASENTAJSA OPUTLOOK JOKA EI EDES TOI SATUU OLEMAAN NAUHAT MOLEMILTA KERROILTA MITÄ MINÄ HALUA JA MITÄ SINÖ TEE OMIIN NIMII JA EILISEN NAUHAT TARKAT AJAT ELISA MUYYMLÄSSÖ 11,55,KASALLA 12,25 POISTUN 12,30 JA SANOTAAN ETTEI MITÄÄN VOIDA TEHDÄ NETTI ANTAA AIVA TOISENLAISEN KUB´VAUKSEN OUTLOOKISTA JOKA UNOHTUNUT PIN KAUTTA SALASANA PAINA PIN UNOHTUNUT AVAA SIVUTON JOKA PYTÄÄÄ VAÍHTAMAAN KÄYTTÄJÄÄ NOLAAMAANB PIN KOODIN JA TÄSTÄ ETEENPÄIN MUTTA VEETI SINUN ASENNUS OUTLOOKIN JOKA ON TEHTY VASTOIN MINUN TAHTOANI JONKA TODISTAA PUHELIMEN MUISTIKORTIN NAUHAT JOTEN MINÄ EN MAKDSA TEIDÄN GURULENNE PENIÄKÄÄN KOSKA TE TEITTE NYT SE MOKA JOTA OLEN ODOTTANUT JO PITKÄÄN SEKÄ PASSINI ELISELTÄ PÄIVÄLTÄ VEET JA TOINE ELISELTÄ PÄIVÄLTÄ ELISIA JYMBO VANTAA 01510 MYYMÄLÄ TEITTE PAHAN VIRHEEN JOS OLISITTE Y´TEHNEET ASIAT KUNOLLA NIIN TÄTÄKÄÄ EI OLISI TARVINNUT YTEHDÄ NYT TÄYTYY KOSKA PUHELIMEN MUISTIKOTRILTA ON TODETTU MONEMONTUISTA RIKOLLISTA TOMINTAA JA TE ELISA VEETI JA EILISEN 12,10,2024 OLETTE NYT SIINÄ TILANBTEESSA ETTÄ KAIKKI TUKITAA LÄPIKOTAISIN JA TARISTETAAN PUHELIMIA MYÖDEN KAIKKI VIESTITÄ KETKJUT JOTKA OVAT OLEMASSA TUKITAAN ULOSMENÄVÄ KLIIKENNE SISÄÄNTULEVAT LIIKETETEET KAIKKIONTARKAILUSSA JOTEN NYT VEETI TEITTE OIKEIKIN KUNNO MOKAN ILMAN MINUN LUPAANI JA SAATTE VARMASTI TIETÄÄ MITKÄ OVAT SEURAUKSET TÄMÄ ON FAKTAA JOTKA LÖYTYY NAUHALTA SEKÄ TODISTAJANI JOTKA TEKEVIÄ HYVIN SUUREN LÄÅIMURRON TEOIDÄN LAITTOMASTA ASENNUKSISTA,NAUHAT JA TODISTAJANI PYSTYVÄT SANOMAAN KAIKEN TODEKSI ELI ELISA JUMBO VANTAA 01510 NYT ON TOTUUDEN HEKI JONKA PUHELIMENI NUAUHATY PALJASTAVAT SEKÄ PORUKKA JOKA TOMI MYÖS YMPÄRILLÄNI SUORASSA YHTEUYDESÄ MINUUN KUN OLIN ELISA MYYMÄKÄSSÄ JOTEN NYT PUHUU TOTUUS ELISASTTA VANTAA JUMBO 01510 VANTAA

0

97

Vastaukset

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

1. Nurmossa kuoli 2 Lasta..

Autokolarissa. Näin kertovat iltapäivälehdet juuri nyt. 22.11. Ja aina ennen Joulua näitä tulee. . .
        Seinäjoki
        136
        7599
      2. Joel Harkimo seuraa Martina Aitolehden jalanjälkiä!

Oho, aikamoinen yllätys, että Joel Jolle Harkimo on lähtenyt Iholla-ohjelmaan. Tässähän hän seuraa mm. Martina Aitolehde
        Suomalaiset julkkikset
        36
        1863
      3. Kaksi lasta kuoli kolarissa Seinäjoella. Tutkitaan rikoksena

Henkilöautossa matkustaneet kaksi lasta ovat kuolleet kolarissa Seinäjoella. Kolmas lapsi on vakasti loukkaantunut ja
        Maailman menoa
        25
        1860
      4. Miten meinasit

Suhtautua minuun kun taas kohdataan?
        Ikävä
        91
        1603
      5. Miksi pankkitunnuksilla kaikkialle

Miksi rahaliikenteen palveluiden tunnukset vaaditaan miltei kaikkeen yleiseen asiointiin Suomessa? Kenen etu on se, että
        Maailman menoa
        179
        1525
      6. Tunnekylmä olet

En ole tyytyväinen käytökseesi et osannut kommunikoida. Se on huono piirre ihmisessä että ei osaa katua aiheuttamaansa p
        Ikävä
        104
        968
      7. Oletko miten

Valmis läheisyyteen?
        Ikävä
        49
        900
      8. Odotathan nainen jälleenkohtaamistamme

Tiedät tunteeni, ne eivät sammu johtuen ihanuudestasi. Haluan tuntea ihanan kehosi kosketuksen ja sen aikaansaamaan väri
        Ikävä
        28
        810
      9. Muistatko hänen

Tuoksunsa? Saako se sinut syttymään? ❤️‍🔥
        Ikävä
        31
        749
      10. Mahabharata oli ensimmäinen maailmansota

Toinen maailmansota oli oli vuosina 1914–1918
        Hindulaisuus
        241