Vihreän sähkön tekemiseen käytetyt luonnonvarat

Anonyymi-ap

Tämä on hölmöläisen työtä! Toisella puolen Maapalloa tuhotaan ympäristöä, että Suomessa saadaan ajaa sähköautolla ja kuvitella ettei synny päästöjä.

”Käytännössä litium pitää irrottaa suolasta. Tuhatta litiumkiloa kohden tarvitaan kaksi miljoonaa litraa vettä. Pelkästään Chilessä pumpataan tällä hetkellä noin 21 miljoonaa litraa pohjavettä vuorokaudessa, joka sitten haihdutetaan taivaan tuuliin. Käytännössä yhtä Tesla S -mallin akkua varten vettä pitää siis haihduttaa 80 000 litraa.

Litiumin saanti alkaa vesialtaista. 60 prosenttia maailman litiumvarannoista sijaitsee Argentiinassa Jujuyan alueella. Pohjavesi pumpataan maanalaisen suolaveden kanssa sekaisin ja laitetaan haihtumaan jättimäisiin betonialtaisiin puoleksi vuodeksi.

”Aavikoiden kallisarvoista pohjavettä ei sekoittumisen jälkeen pysty käyttämään ihmis- tai eläinravinnoksi. Haihtumisen jälkeen altaisiin jää tiivistynyttä massaa, josta litium saadaan kemikaaleja käyttämällä irti. Kaivostoiminnan jätteet ovat myrkyllisiä. Tämä tulisi sähköautosta vouhottavien poliitikkojen ymmärtää. Tyhmyys on päättäjässä vielä pahempi vika kuin ilkeys”

9

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viherhippiäisille asennettava katalysaattorit ahnukseen suolikaasuja varten ja maailma pelastuu!

    • Anonyymi

      Ympäristöministeriö jätti julkaisematta selvityksen, jossa kerrottiin tuulivoimarakentamisen haitoista maakotkille. Asiasta kertoo Helsingin Sanomat (HS).

      Lehden mukaan raportti olisi voinut johtaa siihen, että osa maakotkien reviireille suunnitelluista tuulivoimaloista olisi jäänyt rakentamatta. Lisäksi ministeriö hautasi selvityksen merituulivoiman vaikutuksista merilintuihin.

      Selvitysluonnokset olivat kevättalvella kommenttikierroksella muun muassa ely-keskuksissa, HS kertoo.

      Syyskuussa ministeriö kuitenkin kertoi ympäristöviranomaisille, että selvitystä ei julkaista, koska sen viimeistely olisi työlästä. Samalla viranomaisia kiellettiin käyttämästä luonnosten tietoja päätösten pohjana.
      Vihreä ministeriö vääristää totuuksia.

      • Anonyymi

        On paljon muitakin lintuja kuin kotkat... no vihreän aatteen vuoksi, muutaman linnun hengen heitto lapoihin on ok, mutta voi saatana, jos ajat oravab yli, olet suuri rikollinen.


    • Anonyymi

      Vihreät ovat tyrineet kaikki asiat pilalle. Selvästi Suomen ja maailman mitättömin aatteellinen järjestö.

      • Anonyymi

        Kun ne apinat ei ymmärrä edes luonnosta mitään. Tuskin yksikään noista iduooteista, on edes istuttanut kukkasipulia ruukkuun, eivät tiedä mitä sitten tapahtuu, eihän ne reppanat tiedä edes sitä, että puut "heittelee" siemeniä ja sitten niistä kasvaa uusia puita, mutta kysykääs "kasvien" kasvattamisesta, niin jo alkaa tietoa löytymään.


    • Anonyymi

      Eipä vihreitä kiinnosta tuulivoimaloiden takia kaadetut puut ei voimaloista lentävä öljy.. HÄMÄRÄÄ PORUKKAA!

    • Anonyymi

      Niin tai näin, maailma kulkee kohti omaa tuhoaan. Tyhmä tai sokea täytyy olla jos ei huomaa muutosta. Pelkkä nillittäminen ei auta maapalloa, jotain on tehtävä. Onko teillä hyviä ehdotuksia?

    • Anonyymi

      Suomessa pitää rakentaa kohta pari ydinvoimalaa, josta toisen tuotanto menee sähköautojen lataamiseen ja toisen tuotanto vihreänenergian valmistamiseen, hölmöläisten touhua, nyt tiedetään jo, että tämän hetkinen kapasiteetti ei riitä näiden tuotantolaitoksien toimintaan.

    • Anonyymi

      Eivät nykyiset myrkynvihreät kykene ajattelemaan näin monimutkaisia syy-suhde-seuraus asioita, eikä heitä kiinnosta luonto tai planeettamme pelastaminen enää pätkääkään, ei ole kiinnostanut vuosiin. Nykyisiä myrkynvihreitä kiinnostavat aivan päinvastaiset asiat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe