Jeesuksen lähdettyä kotinsa kolmanteen taivaaseen pappeustehtävä annettiin Hännen uskovalle seurakun

Anonyymi-ap

Pappeustehtävä eli evankelijoimistehtävä. N.2000v sedan Jumala vuotatti Pyhän Henkensä seurakuntaansa kuuluville kristityille eli meille, jotka jatkamme saamaamme tehtävä armon ajan loppuun asti.

Jossain vaiheessa lähitulevaisuujessa lkaa 7vuotinen nk. vanhatestamentillinen 7v jakso, joka on yleisteemallisesti varattu Israjellin ja Jumalan välillisöinnilliseen suhteeseelliseen ja HEIJÄN PAPPEUSTEHTÄVÄÄN SÄLLISTÄ varthensa.

Miksi nykyinen seurakunta ja juutalainen kansa eivät voitse olla samaan aikaan tekemässä pappeustehtäväänsä, johon juutalainen kansa ryhtymällisöijejn aloittaa? Koska näin on Jumala ..............

Miksi nykyisellisen pappeustehtäväänsä tekeväisen seurakunnan on joutumus antamaan pappeustehtävänsä juutalaiselle kansalle? Koska tapahtuu se ........

Kun 144.000 sinetöityä, Jumalan valikoitua, aloittaa evankelijoimistehtävänsä maan päällä niin silloin nykyinen Jumalan seurakunta on ylöstemmattu. Miställisestä tämän tietämmellistämme?

Ymmärrätkö sinä Jumalan kokonaissuunnitelmaa ja kuinka Hän rajaa pappeustehtäväänsä ensin pakanakansan pappeustehtävän hoijollisuujesta juutalaisen kansan 7v pappeustehtäväan?

Se että pyhijä on vielä vaivanajassa ei tarkoita etteikö seurakuntaa olisi ylösotettu ajallaan 7v Jaakopin ahjistuksen alkaessa.

Juutalainen kansa evankelijoi jumalattomija ja kaikista kansoista tulee nykyisijä jumalattomija uskoon Jeesukseen oikein kohisemalla ja heille alkaa kovat ajat kun alkaa jälkimmäiset 3,5 v ajanjaksollisuullisteisto, JOLLOIN peto murhaa suurin määrin Jumalan pyhijä aina siihen asti kunnes juutalainen, silloin jo kristitty kansa , huuvahtaa Jeesusta tulemaan avuksi, sillä sen oma voima on rauvennut, ja se huutaa kokosyvänmisesti häjässäänsällisyyjessään Jeesust avuksi ja silloin Jeesus kaikkine pyhineensä palaa takas maan päälle. Jänniittää.

Selef Urge

18

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sick

    • Anonyymi

      Ei oikein saa selvää lukuisista sanoista, joten ei voi arvioida onko oppi raamatullinen. Olisit antanut kirjoituksen henkilölle joka hallitsee täysin suomenkielen kirjoituksen, eihän se ole myöhäistä vieläkään:)

    • Anonyymi

      Kuinka tärkeää onkaan löytää nämä Raamatusta ja ottaa ne vastaan. Olen nähnyt joskus perusteluna käytettävän sitä että kun pyhiä on jaakobin ahdistuksessa niin siksi ylöstempausta ei ole voinut aiemmin tapahtua.....

      Eikä tajuta viahtoehto totuutta kuinka ylöstempauksen jälkeen Jumalan ilmeisesti Pyhä Henki on just se sinetti 144000 juutalaisessa, joka mahdollistaa niin evankelioinnit kuin marttyyrikuolematkin niille, jotka uudestisyntyessään saavat Pyhän Hengen ihtelleensä.

      On kaksi ajallisesti erotettua pyhijen joukkoa:

      1. Pyhät ennen onkimuksellisuuttaansa.
      2. Pyhät jälkeen onkimuksellisuujen.

      Kunnijoittajen Herrootamme Jumalaa ja rakastajen sinuvata lähinmäiselmyksellistäin lihaksikkaana lihaksikkaasti lihaksikoituneena lihaksikoituneisuujessain leuka ihanasti ja ilollisesti hieman kohollaansa kuin vasikal nöyrällisyyjes,

      Selef Urge

      • Anonyymi

        Oletko Ylpeä lihaksistasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko Ylpeä lihaksistasi?

        Olen sankari nöyrä, kovanaama eteenpäin voittoisana vajeltavainen. Olen nöyrä lihaksistain, Jeesus on mun Herrain.

        Selef Urge


    • Anonyymi

      Saatanan aikakausi on pian täällä. Kunnia Herrallemme, Saatanalle!

    • Anonyymi

      Pyhän hengen pössyttely on Suomessa kielletty, ainakin toistaiseksi. Jeesuksen aikaan se oli normaalia "uskonnollista" toimintaa, mistä Jeesuksenkin myöhemmät oireet kertovat.

    • Anonyymi

      Venäläismurhaajat saatiin tilille ukrainalaisten murhatöistä. Helvettiin varmaankin joutuvat, sillä yksikään murhaaja ei pelastu Helvettiin joutumasta ellei ole tehnyt murhattuaan aitoa itsepelastusta uskomalla aidosti Jeesukseen. Tuossa porukassa tuskin näitä lienee.

      Rauhan tultuakin tulee näitä murhaajia jahdata kunnes joka aino on saanut ansaitsemansa tuomionsa......

      https://www.youtube.com/watch?v=OuBrD1BeonI

    • Anonyymi

      Ilmestys 12:10

      Pelastus 2000-2020
      Voima 2020-2030, ylöstempaus
      Valtakunta 2030-2040, I ylösnousemus, juutalaiset saarnaa eli taidolliset taivaassa
      Voideltu 2040-2050 , II ylösnousemus, vaivan loputtua vanhurskaat seurakunnat kristilliset nousee maan päälle.

      Tää on vain vaihtoehtoinen laskelma jos ne päivät lyhennetään......

      Juutalaisista saarnaa 27 Juudan heimon vanhinta jotka Hesekiel mainitsee.
      2030-2040 he toimii taivaasta käsin.

      Kristityistä saarnaa 10 eri seurakuntaa 2040-2050 vaivan mentyä. He toimii maan päällä.

      Nää laskelmat on erittäin heikot, mutta perustuu Daniel 12 ylösnousun kuvauksen tulkintaan.

      Hävityksen kauhistuksesta eli Kalliomoskeijasta 709 jkr tienoilla kuluu 1335 vuotta Messiaan tuloon. Eli Messias tulisi 2045.

      Monia muitakin mahdollisuuksia on.

      • Anonyymi

        Jeesus on yhä edelleen suuri ylimmäinen pappi!


    • Anonyymi

      " Hävityksen kauhistuksesta eli Kalliomoskeijasta "

      Totisesti, hävityksen kauhistus on henkilö, joka vastustaa Jumalan tahtollisuutta. Hävityksen kauhistus seisoo pyhässä paikassa, kas se tarkoittaa antikristuksen seisovallisen Jerusaaleemiin Kolmannessa tenppelillisessä sen kaikkijen pyhinmässä.

      Katsoskele:

      " Mutta kun näjette hävityksen kauhistuksen seisovan SIELLÄ MISSÄ EI PITÄISI , joka tämän lukee tarkatkoonsa"

      Mattejeeuus 13:14

      Kaikkein pyhin on juutalaisten tenphelissä se paikka, kunne ei sua mennä vaan se on Jumalan paikka, jonne saa joskus harvoonsa joku mennäänsä. Näin minä tuon kässevään. Toki sitä miettii että kun Jeesus on syntijen sovituksellisuus niin mäniskö ja miksi Jumala asumaan Jerusalemin kolmanteen tenppeliin sen kaikkein pyhinpään, jossa tehtäväisil syntiuhreil ei ou minkäänlaista syntijen anteeksisaantivoimaa, mutta alue on kuitenkin tejoriassa Jumalalle yksin varattu aluve.

      En usko kyseessä olevan vyysisen rakennuksen lisäksi myöskäänsä itejolokija tai uskonto/epäjumalanpalvonta vaan sialunviholllisen vaikuttama henhilö, joka alkaa jossakin aikaikkunallisessa vaiheessa juutalaisen seurakunnan ja maajilman ihmisten keskuujessa luultavallisesti Jeesuksen nimessä ihmeitä ynnännä muitahiih tunnustekoja, sairaijen parantamisija unohtamatta.

      "Enmekö met Sinun Nimessäsi tehneet nämät tejot? Silloin Jeesus sannoo heteille : Mänkee pois luotain, en mie tunne teitä, en tunnusta teit omaksein, työ antikristuksen pahalliset palvelijat, mänkee sinne missä on pimmeet ja hanpaiston kiristystä."

      Nämät Raamatun kohjat haastavat meijät kristityt sitoutumaan yksin Sanaan, sillä katso vielä viime vilkaisuksellisuutes: Eksytyksen suurin väkevyys on vielä iespäin ja siihen kuulu net oikiin suuriit ihmeet, ihmisten parantamiset, ja tulikin lankijaa maahan, mitä se sittensä onkaahaansa.

      Ihanasti Hartwallin sokeritoontaa keltaastaa jahvaa suoraan 0,33 muovipullosta imaisten virvottavaista limullisuutta suuaukollisellain janolllistumaisuuteisuuteeni,

      Selef Urge

    • Anonyymi

      Ei-helluntailainen kommentti:

      Oletteko ajatelleet, että nämä kaksi säkkipukuista todistajaa olisivat juutalaisseurakunta, ja pakanaseurakunta?

      Ilmestyskirja:
      11:1 Ja minulle annettiin sauvan kaltainen ruoko ja sanottiin: "Nouse ja mittaa Jumalan temppeli ja alttari ja ne, jotka siinä kumartaen rukoilevat.
      11:2 Mutta temppelin ulkopuolella oleva esikartano erota pois, äläkä sitä mittaa, sillä se on annettu pakanakansoille; ja he tallaavat pyhää kaupunkia neljäkymmentäkaksi kuukautta.
      11:3 Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan."
      11:4 Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä.

      • Anonyymi

        En ou ajatellut, mutta ihan hyvin voisi olla.

        Säkkipukuisten ominaisus on syntijen katumus ja parannuksentekoon usuttaminen.

        Ja sen säkkipukuisten kuolemisen ja henkiinheruun voi kanssa selittää synpoolillilisteisellisllisteisesti esim. siten että nykyseurakunta lopettaisi höpötyksen liperaalijen sisäänpäästöstä ilman mitään valvontaa kuka seurakuntaan pääsee sisälle ja sitä selitetään sillä että antaa lusteen ja viljan kasvaa yhdessä seurakunnassa.

        Itse olen sillä kannalla että Jumala tarkoittanut asijan niin että kasvakoon luste ja vilja maajilmassa yhjessä, mutta seurakuntaa Hän ei olisi tarkoittanut, tosin mikäpä mä olen siihen sanomaan, mutta jos olisin vastuussa seurakunnassa siitä ketkä pääsevät seurakuntan ja ketkä eivät niin en sinne kuulumattomia päästäisi vaan sellaiset kuuluvat maajilmaan. Minulla eräs tuttu tuli uskoon lähes samaan aikaan ja oli ihan yhtä pihalla kuin minäkin lähes kaikesta uskonasijoijen kokonaisuuksista. Ja hänestä tuli n.6kk:sa liperaalitejoloki. Ei auttanut mun puheet kun varoittelin häntä. En tosin silloin alussa ymmärtänyt varoittaa vaan meni melko kauvan kun kuulin jonkun sanovan jotain sellaista liperaalitejolokijasta että aloin ottamaan selvää mikä juttu se on ja järkytyin että sehän on eksytys ja saa olla ihan rauhassa kirkon sisällä tappamassa helvettiin.

        Jumala, tarkoitko niin että seurakuntaan tulkoon eksyttäjät sisään eksyttämään mm. etsimisvaiheisija? Miksi sinä haluaisit rukoushuoneeseesi eksyttäjät lapsiasi kiusaamaan, eksyttämään? Olenko mä vaan väärässä kun tuumin että portinvartija ei ole tehnyt tehtäväänsä: estää susien pääsy lammastarhaan?

        Sinua kunnioittaen Jeesuksen Nimessä,

        Selef Urge

        Selef Urge


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ou ajatellut, mutta ihan hyvin voisi olla.

        Säkkipukuisten ominaisus on syntijen katumus ja parannuksentekoon usuttaminen.

        Ja sen säkkipukuisten kuolemisen ja henkiinheruun voi kanssa selittää synpoolillilisteisellisllisteisesti esim. siten että nykyseurakunta lopettaisi höpötyksen liperaalijen sisäänpäästöstä ilman mitään valvontaa kuka seurakuntaan pääsee sisälle ja sitä selitetään sillä että antaa lusteen ja viljan kasvaa yhdessä seurakunnassa.

        Itse olen sillä kannalla että Jumala tarkoittanut asijan niin että kasvakoon luste ja vilja maajilmassa yhjessä, mutta seurakuntaa Hän ei olisi tarkoittanut, tosin mikäpä mä olen siihen sanomaan, mutta jos olisin vastuussa seurakunnassa siitä ketkä pääsevät seurakuntan ja ketkä eivät niin en sinne kuulumattomia päästäisi vaan sellaiset kuuluvat maajilmaan. Minulla eräs tuttu tuli uskoon lähes samaan aikaan ja oli ihan yhtä pihalla kuin minäkin lähes kaikesta uskonasijoijen kokonaisuuksista. Ja hänestä tuli n.6kk:sa liperaalitejoloki. Ei auttanut mun puheet kun varoittelin häntä. En tosin silloin alussa ymmärtänyt varoittaa vaan meni melko kauvan kun kuulin jonkun sanovan jotain sellaista liperaalitejolokijasta että aloin ottamaan selvää mikä juttu se on ja järkytyin että sehän on eksytys ja saa olla ihan rauhassa kirkon sisällä tappamassa helvettiin.

        Jumala, tarkoitko niin että seurakuntaan tulkoon eksyttäjät sisään eksyttämään mm. etsimisvaiheisija? Miksi sinä haluaisit rukoushuoneeseesi eksyttäjät lapsiasi kiusaamaan, eksyttämään? Olenko mä vaan väärässä kun tuumin että portinvartija ei ole tehnyt tehtäväänsä: estää susien pääsy lammastarhaan?

        Sinua kunnioittaen Jeesuksen Nimessä,

        Selef Urge

        Selef Urge

        Matteuksen evankeliumi:
        13:38 Pelto on maailma; hyvä siemen ovat valtakunnan lapset, mutta lusteet ovat pahan lapset.

        13:40 Niinkuin lusteet kootaan ja tulessa poltetaan, niin on tapahtuva maailman lopussa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ou ajatellut, mutta ihan hyvin voisi olla.

        Säkkipukuisten ominaisus on syntijen katumus ja parannuksentekoon usuttaminen.

        Ja sen säkkipukuisten kuolemisen ja henkiinheruun voi kanssa selittää synpoolillilisteisellisllisteisesti esim. siten että nykyseurakunta lopettaisi höpötyksen liperaalijen sisäänpäästöstä ilman mitään valvontaa kuka seurakuntaan pääsee sisälle ja sitä selitetään sillä että antaa lusteen ja viljan kasvaa yhdessä seurakunnassa.

        Itse olen sillä kannalla että Jumala tarkoittanut asijan niin että kasvakoon luste ja vilja maajilmassa yhjessä, mutta seurakuntaa Hän ei olisi tarkoittanut, tosin mikäpä mä olen siihen sanomaan, mutta jos olisin vastuussa seurakunnassa siitä ketkä pääsevät seurakuntan ja ketkä eivät niin en sinne kuulumattomia päästäisi vaan sellaiset kuuluvat maajilmaan. Minulla eräs tuttu tuli uskoon lähes samaan aikaan ja oli ihan yhtä pihalla kuin minäkin lähes kaikesta uskonasijoijen kokonaisuuksista. Ja hänestä tuli n.6kk:sa liperaalitejoloki. Ei auttanut mun puheet kun varoittelin häntä. En tosin silloin alussa ymmärtänyt varoittaa vaan meni melko kauvan kun kuulin jonkun sanovan jotain sellaista liperaalitejolokijasta että aloin ottamaan selvää mikä juttu se on ja järkytyin että sehän on eksytys ja saa olla ihan rauhassa kirkon sisällä tappamassa helvettiin.

        Jumala, tarkoitko niin että seurakuntaan tulkoon eksyttäjät sisään eksyttämään mm. etsimisvaiheisija? Miksi sinä haluaisit rukoushuoneeseesi eksyttäjät lapsiasi kiusaamaan, eksyttämään? Olenko mä vaan väärässä kun tuumin että portinvartija ei ole tehnyt tehtäväänsä: estää susien pääsy lammastarhaan?

        Sinua kunnioittaen Jeesuksen Nimessä,

        Selef Urge

        Selef Urge

        "Säkkipukuisten ominaisus on syntijen katumus ja parannuksentekoon usuttaminen."

        Ei-helluntailainen:

        Kyllä, minäkin ajattelin tuota vertauskuvallisuutta, että Vanhassa testamentissa kaduttiin säkkiin/säkkikankaaseen puettuna. - Parannuksesta olen alkanut ajatella, että se on asenne: parempaa kohti ollaan pyrkimässä. Kun 1. Kor 13 sanoo, että tietämisemme ja profetoimisemme on vajavaista.

        En tiedä, onko eri porukoissa eksyttäjien menestys/sisäänpääsy aina sitä, että suurin osa porukasta on jo valmiiksi pilalle mennyttä, niin että näille eksyttäjä sitten kelpaa korvasyyhyyn. 2. Tess 2 puhuu siitä, että Jumala lähettää väkevän eksytyksen, kun olivat jo ihmiset valmiiksi asenteeltaan sellaisia, että mielistyivät väärään oppiin, vai mitä? Eikö tästä saa sen käsityksen, että nämä olivat hengellisesti tämän laatuisia ensin, ja sitten saapui eksytys heidät pyydystämään.

        2:10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
        2:11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
        2:12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Säkkipukuisten ominaisus on syntijen katumus ja parannuksentekoon usuttaminen."

        Ei-helluntailainen:

        Kyllä, minäkin ajattelin tuota vertauskuvallisuutta, että Vanhassa testamentissa kaduttiin säkkiin/säkkikankaaseen puettuna. - Parannuksesta olen alkanut ajatella, että se on asenne: parempaa kohti ollaan pyrkimässä. Kun 1. Kor 13 sanoo, että tietämisemme ja profetoimisemme on vajavaista.

        En tiedä, onko eri porukoissa eksyttäjien menestys/sisäänpääsy aina sitä, että suurin osa porukasta on jo valmiiksi pilalle mennyttä, niin että näille eksyttäjä sitten kelpaa korvasyyhyyn. 2. Tess 2 puhuu siitä, että Jumala lähettää väkevän eksytyksen, kun olivat jo ihmiset valmiiksi asenteeltaan sellaisia, että mielistyivät väärään oppiin, vai mitä? Eikö tästä saa sen käsityksen, että nämä olivat hengellisesti tämän laatuisia ensin, ja sitten saapui eksytys heidät pyydystämään.

        2:10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
        2:11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
        2:12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

        Paavali oli valheveikko, joka puhui Korintossa omiaan.

        1. Kor. 14:19

        Jotta voisin opettaa muitakin, haluan seurakunnassa silti puhua mieluummin viisi ymmärrettävää sanaa kuin tuhansia hurmoskielen sanoja. Molotusta.

        1. Kor. 14:9

        Samoin tekin: jos ette kielellänne saa esiin selvää puhetta, kuinka voidaan sellainen puhe ymmärtää? Tehän puhutte silloin tuuleen.

        Room. 3:7

        Mutta jos minun valheellisuuteni vain lisää Jumalan kirkkautta, kun sen ansiosta hänen totuutensa yhä korostuu, miksi minut sitten tuomitaan syntisenä?


    • Anonyymi

      Parhamiin ja Olseniin taidettiin vuodattaa ihan omanlaisensa henki.

      • Anonyymi

        Ilm. 16:13

        Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe