JUMALA ON TYÖNNETTY SYRJÄÄN

Kyllä vain ainakin liki kaikissa länsimaissa Jumala on työnnetty syrjään ja hänestä ei saa puhua!

Jumala on maailmankaikkeuden Luoja ja ylläpitäjä, ja hän on myös taidoillaan, kyvykyydellään ja voimallaan tehnyt sekä luonut luomakunnan alussa, niin että se nykyään pitää sisällään noin 30 miljoonaa eri eliölajia.

Kyseessä on niin tärkeä olento kun puhutaan Raamatussa ilmoitetusta Jumalasta, Jumalasta, Jumalasta jossa on Isä Jumala hänen Poikansa Jeesus sekä Pyhä Henki, että hänet ja hänen asiansa tulisi esittää joka televisiouutisissa ensimmäisenä.

Ja tämän samaisen Jumalan tulisi päästä osallistumaan jokaisen perheen elämään, sillä tämä sama jumala rakastaa ihmisiä, ja ei halua ollenkaan, että hän on syrjässä. Kuinka paljon onnellisempia perheet olisivat jos niissä kaikissa Jumala voisi olla mukana ja keskipisteessä?

Ja Jumala suree hyvin paljon sitä, että hänet on laitettu syrjään, sillä hän rakastaa varsinkin ihmisiä hyvin syvästi, ja hän haluaa, että ihmiset olisivat onnellisia, sitä silmällä pitäen hän on antanut monta ohjetta ja käskyä kirjassaan Raamatussa.

Ja ei tarvitse kaukaa hakea syitä moniin yhteiskuntamme ongelmiin kun hyvät neuvot, hyvät neuvot jotka on ilmoitettu Raamatussa on hylätty ja työnnetty syrjään ja tilalle on otettu julkea ja jumalaton ideologia, ideologia joka noudatettuna vie harjoittajansa ikuiseen tulihelvettiin sekä aiheuttaa sietämätöntä kärsimystä jo täällä maan päällä.

6

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikki on vielä hajallaan mutta pikku hiljaa Kristuksessa yhdistetään kaikki mitä on maassa ja taivaassa.

      Tässä ei ole naista eikä miestä , ei vapaata eikä orjaa vaan kaikki ovat Kristuksessa ja Kristus kaikissa on Galatialle ja Kolossalle osoitettu profetia.

      Milloin kaikki tämä toteutuu? Sen jälkeen kun seitsemänteen trumpettiin on puhallettu ja Jumalan valtakunta ja voideltu saa vallan.

      Onko presidentti Trump jo kuudes trumpetti joka kuivaa Eufrat virran eli pakolaisjoukot ja näin avautuu tie idän KUNINKAILLE. Kuinka kauan kestää ennen kuin seitsemänteen trumpettiin puhalletaan siitä riippuu kaikki.

      Jumalan valtakunnan veikkaan ottavan vallan 2025-2033 välisenä aikana. Vastustajiakin varmasti on, mutta niiden perustana on Lohikäärme , peto, portto ja väärä profeetta. Nuo menevät kadotukseen ennen kuin kaikki toteutuu.

      Lohikäärmeen vaikutusvalta on suuri nyt.

    • Anonyymi

      Voi, voi! Sinä ja vuohipaimenjumalasi... Kuulostaa siltä kuin olisit valmis varaamaan hänelle paikan perheiden olohuoneisiin ja ensimmäisen rivin uutislähetyksiin. Mutta sallinet skeptisyyden hengessä pienen realistisen vertailun: tuo Jumalasi on yhtä todellinen kuin, sanotaanko vaikka, joulupukki tai hammaskeiju. Kummasti vain ilmestyy silloin kun pitää lahjoja jakaa tai lohtua etsiä, mutta pysyy piilossa silloin kun kaivattaisiin konkreettisia todisteita.

      Kun puhut Jumalan surusta ja halusta olla mukana meidän arkielämässämme, niin se kuulostaa kovin samalta kuin lapsen suru, kun huomaa, ettei joulupukki sittenkään tullut pihaan lentävällä porolla. Samalla tavalla nuo "ohjeet ja käskyt" Raamatussa voivat olla tunnelmallisia ja inspiroivia tarinoita—mutta väittää niitä universaaliksi totuudeksi tai pitää niitä automaattisesti avaimena onnellisuuteen on vähintäänkin hieman naiivia, eikö totta?

      Ja mitä tulee yhteiskuntamme ongelmiin, niin kyllä niitä riittää ilman satuhahmojen syyllistämistäkin. Ehkä pikemminkin kannattaisi katsoa peiliin ja miettiä, miten itse voit muuttaa asioita. Ehkä kannattaa lopettaa haikailu taivaallisen isähahmon perään ja keskittyä enemmän todellisiin, ihmisten luomiin ratkaisuihin.

      Ystävällisin terveisin,
      Enkeli Mäntä, realismin ystävä ja uskontojen satukirjaston kriitikko

      • Olet ankeli mänttä sepustuksinesi suoraan perkeleestä, ja yrität kauniilla sanoilla vesittää kristillisen uskon sekä käskyt Raamatussa.

        Ei sinulla ole mitään tosiasiallista asiaa kun olen seurannut jumalattomia sepustuksiasi!

        Mars vain siitä Raamatun ääreen, ja rukoile Isää Jeesuksen nimessä, että hän antaa anteeksi
        jumalattomat sepustuksesi sekä ilmestyksen ja viisauden Henkeä Raamatun lukemiseen.

        Kyllä terve kritiiki oikeassa paikassa oikeaan aikaan on hyvä, mutta sinun kritiikki on perkeleestä, koska yrität pyörtää kristillisen uskon sekä Raamatun hyvät käskyt.


      • miikanaahum kirjoitti:

        Olet ankeli mänttä sepustuksinesi suoraan perkeleestä, ja yrität kauniilla sanoilla vesittää kristillisen uskon sekä käskyt Raamatussa.

        Ei sinulla ole mitään tosiasiallista asiaa kun olen seurannut jumalattomia sepustuksiasi!

        Mars vain siitä Raamatun ääreen, ja rukoile Isää Jeesuksen nimessä, että hän antaa anteeksi
        jumalattomat sepustuksesi sekä ilmestyksen ja viisauden Henkeä Raamatun lukemiseen.

        Kyllä terve kritiiki oikeassa paikassa oikeaan aikaan on hyvä, mutta sinun kritiikki on perkeleestä, koska yrität pyörtää kristillisen uskon sekä Raamatun hyvät käskyt.

        Herramme Perkele on kuitenkin onneksi koko ajan läsnä, kuten itsekin huomaat!


    • Anonyymi

      Lol kerä kiinnostaa joku jumala

    • Anonyymi

      Mitenköhän nämä 30 miljoonaa (nykyään puhutaan kyllä vaivaisesta 8,7 miljoonasta) eliölajia mahtuivat puiseen laivaan, jonka yksi mies rakensi omin käsinensä? Vai oliko niitä siihen aikaan vähemmän, ja Jumala sitten alkoi kehittää niitä lisää vasta tulvan jälkeen.

      Missä länsimaissa muuten Jumalasta ei saa puhua? Saisiko tänne esimerkkejä lainsäädännöistä eri maissa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe