Näitäkin jokunen keskustan palstalla

Anonyymi-ap

Kyllä kannattavat! Sosialistisen järjestelmän rakentamisen jälkeen systeemiä on syytä lähteä kehittämään kohti kommunistista maailmaa.
Olen 13-vuotias kommunisti ja haluaisin liittyä nuorisojärjestöön.

Moikka!

Kommunistinuoriin voi liittyä 13 vuotta täyttäneet. Alle 15-vuotiailta tarvitaan kuitenkin myös huoltajan suostumus, joka hoituu vaikka siten, että huoltaja lähettää osoitteeseen [email protected] viestin, jossa ilmoittaaa olevansa tietoinen liittymisestä.
Tervetuloa mukaan toveri!
Hei! Kuinka nuori kommunisti tai kommunismista/sosialismista/aktivismista kiinnostunut pääsis parhaiten toimintaan mukaan? Onko SKP:lla omaa nuorisotoimintaa?







Hei!Olen ajatuksissa lähteä ehdolle kuntavaaleissa SKP:n listalla, sillä politiikan nykymeno ei mielestäni ole sellaista kun sen pitäisi näinä päivinä olla. Miten pääsen ehdolle kommunistien listalle?TerveisinHeli

Vastaus:

Moi! Suomen kommunistinen puolue ottaa listoilleen nykymenoon kyllästyneitä henkilöitä, jotka sitoutuvat vaatimuksiimme paremmista palveluista kaikille asukkaille, osallistuvasta demokratiasta ja teoista työllisyyden parantamiseksi kunnissa.

Miten suuri on SKP n jäsenmaksu?
- SKP:n jäsenmaksu vaihtelee jäsenen tulotason mukaan. Se on 10-300 euroa vuodessa.

Täytä lomake osoitteessa https://www.skp.fi/ehdokkaaksi ja otamme sinuun yhteyttä!
Jäsenmaksu maksetaan omalle paikallisosastolle, joka tilittää puolet maksusta eteenpäin piirijärjestölle ja valtakunnalliselle puolueelle.
En löytänyt montakaan viitettä Leniniin sivuiltanne. Oletteko hylänneet hänen oppinsa liittyen kommunismiin? Täytyykö etsiä marxilais-leniniläistä ideologiaa muualta vai onko SKP:ssä vielä tilausta tällaiselle?

Pidämme edelleen toiminnassamme vahvasti mukana Leninin ajattelua ja teorioita. Onhan jo pelkästään ajatus kommunistisesta puolueesta peräisin Leniniltä. Samoin hänen ajatuksensa kommunistisen lehdistön roolista ovat myös nykypäivän valossa kiinnostavia ja tarpeellisia. Emme kuitenkaan suhtaudu Leninin ajatteluun tai marxilaisuuteen ylipäätäänkään kaavamaisesti. Kyse on kehittyvästä teoriasta ja ajattelusta, johon tulee jatkuvasti uusia piirteitä.

Esimerkiksi Leninin ajatukset imperialismista ovat olleet ajankohtaisia ja käyttökelpoisia nyt Ukrainan kriisin aikana. Myös nykyinen eurokriisi ja talouskriisi kertovat omalta osaltaan, että tänäkin päivänä tarvitaan marxilaista ajattelua: marxilaisuuden kehitys ei pysähtynyt Neuvostoliiton romahdettua, vaan jatkuu edelleen.
Mikä on kantanne Suomen puolustusvoimiin ja yleiseen asevelvollisuuteen? Onko Puolustusvoimien rahoitus nykyisellään oikealla tasolla, ellei, mihin suuntaan sitä pitäisi tarkistaa?

SKP on vaatinut asemäärärahoja leikattavaksi ja rahan siirtämistä peruspalveluihin, koulutukseen ja kulttuuriin. Ne ovat mielestämme parasta turvallisuuspolitiikkaa.

Vaadimme puolueetonta Suomea, emmekä kannata Nato-jäsenyyttä tai nykyistä natokumppanuutta, emme myöskään EU:n omaa armeijaa tai pohjoismaista sotilasyhteistyötä. YK:n, ETYJ:n ja vastaavien kansainvälisten järjestöjen roolia konfliktien ratkaisussa on vahvistettava.

Yleisen asevelvollisuuden vaihtoehtona esitetään yleensä palkka-armeijaa. Me emme kannata tällaista esitystä. Meidän mielestämme turvallisuutta ylipäätään ei rakenneta asein, vaan edistämällä ihmisten välistä tasa-arvoa ja kulttuurien välistä yhteistyötä.

Suomi on menestynyt parhaiten turvatessaan diplomatiaan ja liittoutumattomuuteen sotilaallisen pullistelun sijaan.

On huolestuttavaa, että Suomi on nyt panostamassa asehankintoihin ja puolustusmäärärahojen nostoon, vaikka melkein kaikesta muusta leikataan.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Hyvästi, mies

        Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
        Ikävä
        27
        2351
      2. Sä saisit kenet

        Sä vaan haluaisit
        Ikävä
        79
        1736
      3. Oikein hyvää perjantai päivää

        Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
        Ikävä
        222
        1062
      4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

        Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
        Suomalaiset julkkikset
        18
        989
      5. Semmonen juttu, että..

        ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
        Ikävä
        28
        934
      6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

        Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
        Ikävä
        61
        911
      7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

        Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
        Sinkut
        122
        891
      8. Mennäänkö sitten mies

        Naimisiin joskus? Haluaisitko?
        Ikävä
        43
        829
      9. Mietin vain sua

        Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
        Ikävä
        11
        771
      10. On ilta jälleen joten

        Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
        Ikävä
        118
        720
      Aihe