Miksi Suomi ei tunnusta Palestiinan valtiota?

Anonyymi-ap

Poliitikot alkavat kiemurtelemaan kun heiltä kysyy asiaa.
Israelin valtion perustamisen yhteydessä olisi pitänyt perustaa myös Palestiinan valtio v.1948.
Eihän se ole myöhäistä nytkään.

27

299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Miksei juutalaiset muuta asumaan sinne . Turhaa muita syyttää itse ette ole mennyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksei juutalaiset muuta asumaan sinne . Turhaa muita syyttää itse ette ole mennyt.

        Ette nytkään muuta sinne. Täällä riehutte muiden mailla.


    • Anonyymi

      ArtoTTT

      Hyväksyivätkö myös Arabimaat 1948 Juutalaisvaltion perustamisen? Aluehan oli pitkään Jordanian hallinnassa viime vuosisadalla, miksei palestiinalaisvaltiota perustettu silloin kun alue oli heidän hallinnassaan? Kumman palestiinan Suomen pitäisi tunnustaa Hamasin Gazan vai Fatahin länsirannan? Annetaanko myös Itä-Jerusalem ja temppelivuori palestiinalaisille? Tunnustetaanko myös Kurdistan?

      • Anonyymi

        Mitkään tunnustamisen eivät riitä palestiinalaisille ja heitä tukeville Lähi-Idän valtioille. Lopulta heille riittää vain juutalaisuuden ja Israelin valtion täydellinen tuhoaminen Hitlerin Saksan oppien mukaisesti kaikesta nykyisistä rauhanteeskentelyistä huolimatta.


      • Anonyymi

        Mitä tarkoitat sillä että Israel olisi perustettu 1948, milloin sitten palestiinalaisvaltio Jordania oli perustettu ja mihin? Jordania on siis perustettu 1946 toisten maille vai miten tää nyt menee?


    • Anonyymi

      Jyrkkä ei terroristien valtiolle.

    • Anonyymi

      Suomi ei tunnusta mitään valtiota mitä ei ole olemassa. Eikä muidenkaan tulisi tunnustella mitään mielikuvitus"valtiota". Tunnustajat ovat eräänlaisia idiootteja kun elävät mielikuvitusmaailmassa.

      • Anonyymi

        Palestiina ei ole oikea valtio, ei pysty toimimaan ilman ulkopuolista tukea. Jordania ja Egypti ei halua sitä riesakseen.


      • Anonyymi

        Totta kirjoitat.


    • Anonyymi

      Palestiina on terroristien nukkevaltio.

    • Anonyymi

      Vaikeata se on tunnustaa sellaista mitä ei ole olemassa. Eihän Palestiina ole mikään valtio, vaan maa-alue missä asuu erilaisia kansanheimoja. Israel on ainoa itsenäinen valtio tuolla alueella.

    • Anonyymi

      Päättäjissä on sionisteja.
      Ei sille ole muuta syytä.

    • Anonyymi

      Vilkaiskaapa karttaa ja sieltä Gazan ja Länsirannan alueita. Mikä ihmeen "maa" sellainen edes olisi, jossa on pieni kaistale maata Välimeren rannalla ja toinen kaistale maata Jordanvirran Länsirannalla...? Miten ne muka muodostettaisiin yhdeksi maaksi? Jatkettaisiinko sitten ehkä niitä Hamasin kaivamia maanalaisia tunneleita, että palestiinalaiset pääsisivät kulkemaan "maassaan" idästä länteen...?

      Ei sellainen edes olisi mikään maa. Juuri siksi palestiinalaisilla ja heidän kannattajillaan on se kuuluisa laulunsa, jossa hoilataan "merestä mereen vapaasta Palestiinasta". Koska Israelin maa jäisi näiden kahden alueen väliin, jos Gaza ja Länsiranta julistettaisiin Palestiinan valtioksi.

    • Anonyymi

      Sitähän silloin joskus yritettiin mutta ei terroristi palestiinalaisille se kelvannut. He haluavat tuhota Israelin.

    • Anonyymi

      Suomi ei tunnusta myöskään juutalaisvaltiota.

    • Anonyymi

      Palestiinan valtio on jo olemassa, sen nimi on Jordania, perustettu 1946 Jordan joen itäpuolelle, miksi se pitäisi perustaa toiseen kertaan ja mihin? Arafat julisti laittomasti oman "palestiina" kalifaattinsa jo olemassa olevan valtion Israelin tilalle vuonna 1988, tästähän se on kysymys.

    • Anonyymi

      Ja mitähän nää rättipäitten asiat Suomelle kuuluu? Antaa niitten vaan tappaa toisiaan, ei puututa siihen, ei ole meidän asia millään tavalla.

    • Anonyymi

      Kiinnittäisin huomion ensimmäiseen valheeseesi, Israelin valtiota ei perustettu 1948 vaan samanaikaisesti palestiinalaisvaltio Jordanin kanssa Kansainliiton päätöksellä 24_07_1922 historialliseksi kotimaakseen.

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/wp-content/uploads/2023/10/San-Remo-1920-British-Mandate-map-400x277.png

      https://static.wixstatic.com/media/bdadda_d68058b7088b4437be8da405d8f65b2d~mv2.jpg/v1/fill/w_268,h_188,al_c,q_80,enc_auto/bdadda_d68058b7088b4437be8da405d8f65b2d~mv2.jpg

      Historia näyttää vasemmiston "totuudet" valheiksi mutta sillä ei vasemmistolaisille ole merkitystä koska Arafatin keksimä palestiina narratiivi korvaa totuuden aivan kuten Hamasin "terveysministeriön" tarinatkin faktoina joiden totuus arvo on nolla. Arafat julisti laittomasti islamilaisen "palestiina" kalifaattinsa Israelin valtion tilalle vuonna 1988, siten Israel muka "miehittää palestiinaa" joka on valhetta.

      Palestiinalaisvaltio Jordania itsenäistyi 1946, Israel itsenäistyi 1948.

    • Anonyymi

      miksi Suomi ei hoida omia asioitaan ?
      esim.. sote,
      massa-työttömyys,
      liika verotus.
      talous lama,, jne..

    • Anonyymi

      Ei ole mitään järkeä tunnustaa "palestiina" kalifaattia Israelin valtion tilalle, kysymys ei ole ns. "länsirannasta" eikä Gazasta vaan itsenäisestä suvereenista kansainvälisesti tunnustetusta valtiosta jolla on selkeät rajat, toimiva demokratia, oma rahayksikkö, uskonnonvapaus, ihmisoikeudet turvattu ja puolustusvoimat.

      • Anonyymi

        tuossa on pointtia


    • Anonyymi

      Jokaisen pitäisi tajuta, että jos Israelin ympärillä jatkuvasti leimahteleva kriisi halutaan ratkaista, niin palestiinalaisten asemaan pitää saada joku säällinen ratkaisu. Nykymalli johtaa kriisin kärjistymisseen toisensa jälkeen.

      Historiasta näemme, että Israel on "täydellisesti nujertanut" PLO:n ja nyt se "täydellisesti nujertaa" Hamasin ja nämä siviiliväestön kärsimyksistä piittaamattomat "nujertamiset" johtavat katkeruuteen ja taas seuraavaan PLO:n, Hamasin jne jättämän tyhjiön täyttymiseen. Eikä seuraaja ole edellisiään maltillisempi.

      • Anonyymi

        Jokaisen hurskaan muslimin on seurattava prof.Mohammadin esimerkkiä tinkimättä mistään ansaitakseen Allahilta sen tontin palatsia varten paratiisissa sekä kortteeri 72 varhaisteinityttöselle. Hamas siis hyökkäsi 07.10.2023 Gazaa lähellä oleviin kibbutseihin ja murhasi brutaalisti lähes kaikki sekä otti panttivankeja suojakseen koska Israel reagoisi 1200 terrorin uhriin sekä panttivankeihin, jos Hamas ei olisi ottanut vankeja Israelin reaktio olisi melko varmasti murskaava jonka kohteena Hamas olisi. Näin tehden Hamas sai pitkän ajan "vastarinnalleen" ammuskella Qassam raketteja Israeliin ja Gazan sodan aikaiseksi johon Israel ei muuten suostuisi.

        Sinwar sanoi:
        "Israelin valtiolla ei ole oikeutusta olla olemassa".
        "Kuolonuhrit ovat välttämätön uhraus".
        "Israelin armeija on nyt juuri siellä, minne sen halusimmekin".
        "Vain veri synnyttää lehtiotsikoita".
        "Ilman verta ei ole uutisia".

        Vasemmisto on täsmälleen samaa mieltä, ilman naisten ja lasten ruumiita propagandamyllyyn ei oikein tehoa yleisöön eikä "palestiina" saisi nostetta kuten nyt on tapahtunut, joka kolmas suomalainen kannattaa brutaalia islamilaista "palestiina" kalifaatin tunnustamista ja Israelin poistamista kartalta sekä juutalaiset Auschwitziin koska eivät enää tappelematta alistu kohtaloonsa kuten heidän isoisoisänsä ja äitinsä Saksassa.

        Tarina "kodittomista palestiinakansasta jonka maat sionistit varasti ja ajoi heidät pakolaisiksi omassa maassa" on vain Arafatin mielikuvituksen tuote mutta emotionaalisesti vetoavana tehoaa melkein kaikkiin yleisöstä. Vasemmisto on katkerana koska tarina ei vain uppoa persuihin ja kristittyihin ja se viha viestyy palstalle päivästä toiseen "natsifasistirasistibasisti persu" kommentteina.

        Islam on siis se syy kesto konfliktiin, jonka vasemmisto sivuuttaa tyylikkäästi vasemmalta ohi, ei ole kysymys "katkeruudesta, sorrosta, apartheidista yms." josta vasemmisto mussuttaa vaan täydellisestä alistumisesta Allahin tahtoon. Allah kirosi juutalaiset apinoiksi ja koiriksi sekä langetti Fatwan ja lisäksi valloittaa maailma islamille Allahin kunniaksi. Sata vuotta muslimit ovat käyneet Jihadia Israelin poistamiseksi kartalta sekä kansanmurhata juutalaiset eikä palestiinalaiset tee rauhaa apinoiden ja koirien kanssa jotka Allah on määrännyt kerta kaikkiaan tapettavaksi vauvasta vanhukseen.

        Khartoum resolution: no peace with Israel, no negotiations with Israel, no recognition of Israel. pätee edelleenkin, vasemmisto mussuttaa propagandassaan vain ettei Israel halua rauhaa ja että se vain alistaa ja sortaa jne. viattomia palestiinalaisia. Vasemmisto ei sitä rauhaa halua Lähi-itään vaan samalla agendalla sen Adolfin kanssa menee propagandassaan uhriuttamalla palestiinalaiset jotka vain toteuttaa Allahin tahtoa Endlösung der Judenfrage joka on vasemmistonkin tavoite sekä islamisaatio. BTW, se Adolf kirosi juutalaiset torakoiksi ja rotiksi sekä määräsi heidät tuhottavaksi, liekö saanut sitten vahvoja vaikutteita islamista koska Lebensraum on samaa settiä muslimien vimmalle valloittaa maata islamille joka etenee maailmalla paitsi Israelin kohdalla jatkuvista yrityksistä huolimatta ja vasemmistolle katkeruudeksi. Toki on varmaankin maltillisia natseja, maltillisia vasemmistolaisia ja yhtä maltillisia palestiinalaisia, siis muslimeja.


    • Anonyymi

      Kysymys on veljesvihasta, joka alkoi jo historian alussa. Raamatun mukaan juutalaiset ja arabit olivat alunperin veljiä. Ja ennen kaikkea kysymys on hengellisestä sodasta, jota sielunviholinen käy Jumalaa vastaan, pelinappuloinaan ihmiset.

    • Anonyymi

      Typerykset vaativat palestiinan valtion tunnustamista. Ottaisivat ensin asioista selvää ennenkuin moista esittävät.
      Ei ole olemassa mitään Palestiinan valtiota, mikä tulisi tunnustaa.

    • Anonyymi

      Kun Palestiinan valtion on tähän mennessä tunnustanut jo 142 YK:n 193:sta jäsenmaasta, niin tottamaar Suomikin tulee tunnustamaan sen lähiaikoina.
      Tottahan se on, että joukossa on hyvä pysytellä mukana.

      Kun YK:n 193:sta jäsenmaasta 28 valtiota ei ole vielä tähän mennessä tunnustanut Israelin valtiota, arabimaistakin vain Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Bahrain, Sudan ja Marokko, niin YK:n olisi aika vaatia muutkin arabimaat tunnustamaan Israelin valtio olemassa olevaksi, koska nehän ovat vieläkin sotatilassa Israelin kanssa.

      Arabimaiden kanssa tulee olla sovussa, koska niiden fossiilisten polttoaineiden tuotanto vastaa 40 prosenttia maailman energiatuotannosta.

      Huonosti kävisi energian saannille mikäli arabit suuttuisivat.

      Arabimaille saattaa vielä olla tuntematonta Vihreä siirtymä, kun sen tarkoituksena on lakkauttaa fossiilisten polttoaineiden käyttö kokonaan pallollamme.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe