Vasemmisto ehdottaa miljonääriveroa!

Anonyymi-ap

Oliskohan tähän Suomen taloudelliseen tilanteeseen pitkän aikavälin ratkaisu kumminkin "päinvastainen" eli että Suomessa pitäisi käydä tällä hetkellä keskustelua miljonääriveron sijaan siitä, millä tavoin miljonäärejä saataisiin Suomeen lisää - Kuten Kim Väisänen toteaa Iltalehdessä.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/04cd57aa-9baf-4af4-8611-e263baf5d67e

Väisänen jatkaa, "Luin juuri ilmestyneen Credit Suissen varallisuuskatsauksen. Kiinnitin huomioni yhteen erittäin mielenkiintoiseen yksityiskohtaan. Tanskassa, jossa on lähes yhtä paljon ihmisiä kuin Suomessa, on 250 000 miljonääriä enemmän kuin Suomessa, Väisänen sanoo."

Kuten tiedämme niin Tanskassa talous ja työllisyys ovat aivan toisella "levelillä" verrattuna Suomeen - Kyllä miljonäärien määrällä joku korrelaatio on yhteiskunnan taloudelliseen tilanteeseen!

Vaikka nykyinen hallitus noita työelämäuudistuksia tekikin niin emme ole vielä lähelläkään Tanskan mallia esim. irtisanomissuojan suhteen. Vasu luulee että se on heikennys kun työnantaja voi irtisanoa ilman perusteita ja irtisanomisaikaa (tanskassa) MUTTA se nimenomaan lisää työpaikkoja kun väärät ihmiset eivät roiku väärissä työpaikoissa. Uusi yrittäjä voi myös huoletta palkata työntekijän vaikka ei olisi varmuutta menestymisestä ja kun näitä yrittäjiä on kymmenittäin niin aina joku onnistuu ja tulee niitä miljonäärejä!

Se että joku on saavuttanut yrittämisellä tällaisen varallisuuden ei pitäisi olla ongelma VAAN siihen pitäisi pyrkiä SILLÄ ko. yrittäjä ja hänen työntekijänsä ovat varmasti matkan varrella maksaneet enemmän veroja kuin "suojatyöpaikoissa" pyörivät työntekijät.

Jos omistamista ja kiinteää pääomaa aletaan verottamaan niin se on kyllä varma tie siihen vasemmistolaiseen tasa-arvoon jolloin kaikki ovat tasavertaisesti köyhiä ja verovaroja ei kerry nykyistäkään määrää ja se taas tietää VIELÄ lisäleikkauksia "kaikkeen mahdolliseen" -> Tällainen on siis vasemmiston tavoittelema yhteiskunta!

7

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten ulkona asioista oikeastaan olet?

    • Anonyymi

      Kurjuutta kaikille - tasapuolisesti.

    • Anonyymi

      Suomessa oli miljonäärivero käytössä vielä 90-luvulla, samoin kuin yritys- ja yhteisöverot jotka myöhemmin on Kokoomuksen hallituskausilla poistettu. Ne täytyisi palauttaa täysimääräisinä voimaan, sillä eihän se voi niin mennä että ne joilla on varallisuutta eivät osallistu yhteiskunnan kustannuksiin. Kaikkien tulee osallistua ja siksi fiksut kannattavatkin vasemmistoa!

      • Anonyymi

        Katsos kun nämä joilla sitä varralisuutta on niin jos ovat sen yritysmaailmassa yrittäjinä tienanneet NIIN ovat aivan varmasti työntekijöineen maksaneet JO melkoisen summan veroa valtion kassaan!

        Miksei tämänkaltaisia veronmaksajia haluta lisää?

        Jos omistusta ja kiinteää pääomaa lähdetään verottamaan niin mitäs luulet silloin tapahtuvan, no sehän karkaa silloin Suomesta pois! Eikä ole täällä esim. investointikäytössä!

        No, en olettanutkaan että tätä(kään) vasemmistossa olisi ymmärretty!


    • Anonyymi

      Tekoälyyn keskittynyt Silo AI myytiin amerikkalaisille 600 miljoonan euron hintaan. Älyn jaossa vaille jäänyttä vasuria varmaan ituttaa niin, että tukka lähtee.

      • Anonyymi

        Niin, onko se sitten älyn puutetta vai juurikin älyä KUN perimmäinen tavoite on elää muiden kustannuksella?


    • Anonyymi

      Vassarin mukaan köyhyys lähtee sillä, että rikkailta otetaan lisää veroja ja annetaan ne Kelan tukina köyhille. Köyhät voivat maata edelleen sohvalla tekemättä mitään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe