Paras kohtaus elokuvasta?

Aragorn

Elikkä kerro mikä oli tai on paras kohtaus TSH leffoista?
Mun lemppaireita on aika paljon, mut sanotaan nyt näin:
Sormusten ritareista ehkä se ku Nazkulit piirittää niitä hobitteja, nii Aragorn Hyppää sieltä soihtu käsissään ja pelastaa ne hobitit.
Kaksi tornia siinä se ku Legolas laskee sillä kilvellä ne portaat alas.
Kuninkaan paluussa se ku ne takoo sen murtuneen miekan eli Narsilin, ja sitte se ku ne haamut tulee lopussa sieltä laivasta.
Ne on parhaimmat.

13

1445

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alessandra

      sormuksen ritareista toi viimapää-kohtaus on tosi hyvä. myos se, kun Frodo diinä lopussa lähtee samin kanssa, niin Aragorn jää aluksi yksin taistelemaan kaikkia niitä örkkejä vastaan, on todella hyvä kohtaus.
      kahdessa tornissa on ehdoton suosikkini koko trilogiassa. Se kun aragorn ja kumppanit ratsastaa sieltä helmin syvänteestä ja rohirrim tulee paikalle auringon saattamana. Kylmät väreet menee joka kerta kun näen sen kohtauksen
      kuninkaan paluussa pidän siitä lopusta, kun ne kaikki "sormuksen ritarit" (Boromiria lukuun ottamatta) kohtaa rivendellissä frodon herätessä. ja se kun frodo ja kumppanit lähtee sillä laivalla.

    • theseus!

      musta paras kohtaus sormusten ritareissa on ku balrog ottaa vieraat avosylin vastaan... ja kaksi tornia leffassa sarumanin kohtaus jossa se puhuu uruk hai laumalleen...kuninkaan paluussa on niin paljo kohtauksia joist tykkään mut tässä pari: pippinin laulu ja faramirin uhraus, mumakilien hyökkäys pelennoiriin, nazgulien otteet sodassa ja sit vaikka vielä örkkien marssi ulos minas morgulista(musiikki on mahtava ja noita kuningas uhkuu kauhua!).....

      • Nimetön

        Se on hieno ku sepippin laulaa, nii ku se Faramirin joukkue hyökkää just siin kohtaa.


    • roxien_mcwolflady

      Sormusten Ritareissa on se, kun Frodo odottaa siinä alussa Gandalfia. Kahdessa Tornissa on sama ku Aragornilla toi kun Legolas "surffailee" sillä kilvellä. Kuniinkaan paluussa on se kun Frodo on siellä tuomio vuoren sisällä...ja se sanoo.."here sam"....tai jotenki noin?

    • meredith

      Ehdottomasti Kuninkaan Paluussa kun Rohirrim saapuvat Pelennorin kentille Minas Tirithin piirityksen aikana. Viisituhatta ratsukkoa on melkoisen vaikuttava näky ;D

    • Aragornlover

      Jos jotain mainitsisin niin FOTR:stä ensimmäinen Aragorn-kohtaus Briissä, jossa Aragorn istuu nurkassa polttelemassa piippuaan vain silmät hupun alta näkyen ja nakkaa hetken päästä Frodon lattialle sammuttaen kynttilät sormillaan ja kertoen Nazguleista. Ja se kun Frodo on eroamassa saattueesta ja Aragorn etsii häntä örkit kannoillaan, polvistuu Frodon eteen ja sormuksen voimasta huolimatta sanoo että olisi seurannut tätä loppuun asti. TT:ssa ehkä koko Helmin syvänteen taistelu ja etenkin kun Aragorn heittää Gimlin sen jyrkänteen yli. Ja toisaalta myös kun Brego löytää Aragornin tajuttomana joen rannasta. ROTK:ssa Aragornilla ei ollut yhtä hyviä kohtauksia, ainakaan teatteriversiossa mutta se nyt tulee mieleen kun Aragorn taistelee elokuvan lopulla sitä isoa "peikkoa" vastaan ja samalla Frodo, Sam ja Gollum "taistelevat" sormuksen kohtalosta. Aragorn on häviämässä/kuolemassa ja samaan aikaan Gollum on saanut sormuksen. Myös se kun Sam ja Frodo juttelevat Mount Doom:n rinteillä ja Sam muistelee Rosy:n tanssia ja kertoo halunneensa tämän kanssa naimisiin on liikuttava.

    • samwise-fani

      Sormuksen ritareissa:

      Merryn ja Pippinin raketti varkaus :D
      "Ei, ota se iso"

      Hobittien seikkailu Magotin pellolla xD
      "Mitä täällä Konnussa voisi tapahtua?" ~Frodo~

      Elrondin neuvonpito
      "Herra Frodo ei lähde minnekkään ilman minua.."~Sam~
      "Hei mekin tulemme mukaan!"~Merry~

      ja se, kun Sam ei päästä Frodoo yksin Mordoriin :)
      "Tottakai menette... Ja minä tulen mukaan" ~Sam~

      Kahdesta tornista:

      Gimlin ja Legolaksen kilpailu :D
      "Legolas... Kaksi jo.."
      "Minulla on 17"

      Samin ja Klonkun jänis riita xD
      "Mitä potut on, aarre?" ~Klonkku~

      Se Samin tarina Osgilliathissa :)

      Kuninkaan paluussa:

      Gandalf ja kumppanit saapuu Rautapihaan ja Merry ja Pippin on "isäntinä"
      "Tervetuloa Rautapihaan"

      Pippinin laulu :)

      Se kun Sam pelastaa Frodon Lukitarin ja örkkien kimpusta :)
      "Etsitään teille jotain vaatteita.. Ette te voi kulkea nakupellenä" [jotenkin noin] ~Sam~


      Harmaat satamat :)
      "Te ette voi lähteä.." :')

      vaikka kaikki kohdat on niissä ihania, mutta nää on parhaimmat xD

    • Winky

      on Sormusten Ritarissa se kun Merri ja Pippin ryntää sinne että hei me tulemme mukaan, ja ehkä se Arwenin loistu siinä joella... Se kaarmii jostai syystä selkäpiitäni...(vaikka muuten en Arwenin näyttelijästä pidä...)
      Kahdessa Tornissa Aragornin huuto kun he luulevat että Merri ja Pippin ovat kuolleet, se kun se Puuparta(?) liiskaa Merria ja Pippiniä jahdanneen örkin ja Samin ja klonkun tappelu potuista ja se on AIVAN loistava!

    • noopeli

      LEGOLAS ON PARAS

    • Turin Turambar

      Sormusten herrassa on monia hienoja ja erilailla vaikuttavia kohtauksia, on toiminallisia ja varsin audiovisuaalisesti vahvoja massakohtauksia sekä henkilötason viritelmiä.

      Mielestäni Kaksi tornia ja Kuninkaan paluu tarjoaa kaksi elokuvahistorian hienoimpiin lukeutuvaa aloitusta. Kamera-ajo jylhässä vuoristossa musiikin solistessa kuin heleä puro. Etäiset äänet Khazad-dûmin sillan tapahtumista johdattavat kameraa vähitellen tapahtumapaikalle kunnes se sukelta läpi kiven kahden maian kohtaamiseen kivisillalla. Balrogin ja Gandalfin pudotus musiikin jylistessä komeasti on vaikuttavaa joka päättyy visuaalisesti hienosti ylesikuvaan valtavasta maanalaisesta järvestä ja pudotuksen päättymisen myötä heräävän Frodoon.

      Kuninkaan paluun alkuun on ajoitettu loistavasti Klonkun taustaa valoittava kohtaus puolen vuosituhannen. Smeagolin ensi silmäys paljastaa kuinka Sormus saa välittömän otteen hänestä. Sormuksen ikuisuutta ja voimaa kuvaa hyvin kohtauksen musiikki kuin kaikuna etäisestä vuosituhansien takaisista tapahtumista. Lisäksi tappelu aikana taustalla takova sydämen ääntä muistuttuva kiihtyvä syke ennen lopuullista hiljaisuutta joka kahlitsee lopullisesti Klonkun kohtalon Sormukseen.

      Klonkku/Smeagol mono-/dialogi Kahdessa tornissa kun Smeagol väittelee Klonkun kanssa. Säälintunne onnetonta otusta kohtan on lähes väistämätön. Varsinkin Klonkun murhaaja heitto kertoo jotain ko mielisairaan mielen toiminnasta.

      Jylhä kohtaus Kuninkaan paluussa on rohirrimin saapuminen Pelennorin kentille. 6000 soturia ratsuineen ja varusteineen nousevan auringon ensisäteiden valaistessa aikansa eeppisimmän ja suurimman taistelun tapahtumapaikan. Theodenin fatalistinen puhe armeijalleen joka johdattaa kuninkaan kuin itse itseään toteuttavaan profetiaan. Satojen torvien sointi kameran maalatessa komeat kuvat viimeiseen taisteluunsa käyvästä armeijasta. Ratsuväen rynnistys kohti ylivoimaista vihollista, jota örkkien nuolikuurokaan ei hidasta saatika pysäytä, on kuin teräksestä ja lihasta syntynyt vuoksi joka pyyhkäisee kaiken altaan.

    • Legolas-Viherlehti

      se on FOTR:ssa se Amon henin kohta kokonaan.

      TT.ssä on se ku rohirrim piiirittää aragornin, Legolaksen ja gimlin.

      ROTK:ssa kun ne menee sinne kuolleitten paikkaan se on hyvä varsinkin pidennetyssä c",)

    • Jasu

      Mun lempikohtaus on ku Gandalf lähettää (kolmannessa) Pippinin sytyttämään sen kokon..se vaan jostain syystä on tosi hieno kohtaus ku se musiikkikin on niin hieno

    • casey-girl

      mun mielestä paras kohta on Kuninkaan Paluussa se kun Frodo ja Sam kiipeää sitä vuorta pitkin ylös, ja Frodo yrittää viimesillä voimillaan vetää itteään eteenpäin, mut ei jaksa.se musiikki ja se koko kohtaus on aivan mielettömän ihana.se saa joka kerta mun poskelle kyyneleen valumaan, vaik oon nähny leffan pian sata kertaa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9373
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2770
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      155
      2529
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1578
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1366
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe