https://www.stara.fi/2025/02/17/nautitko-hampurilaispihvisi-mediumina-otat-silloin-riskin/?utm_source=suomi24.fi&utm_medium=recommendation_widget . Syön vain kypsää lihaa. Mitäs se jauhelihan ruskistaminen vie? 8 min 😂? Tänään ruskistin ja se vei pikemminkin kymmeniä minuutteja kunnes kypsyi. Ehkä sen lihan ottaminen lämpimään nopeuttaisi sen kypsyttämistä. Itsehän otin sen suoraan jääkaapista paistumaan. Pöpöjen lisäksi raa'assa lihassa voi olla loisia. By the way, jos kissoille tarjoaa raakaa kalaa vaikkapa järvestä niin kyllä ne loiset kiinnittyvät silloin siihen kissaan. Miksei vaikka koiriinkin?
Se on just näin
3
67
Vastaukset
Itse taas en voisi kuvitellakaan syöväni esim. poroa kypsänä. Kyllä on meinaan niin maksan makuista, että ei ole toista.
- Anonyymi
Aina medium, koskaan en ole sairastunut siitä syystä.
- Anonyymi
Niin, täällä Suomessa ilmasto-olosuhteiden myötä kaikenlaiset virukset, bakteerit ja loistaudit ovat epätodennäköisempiä kuin tropiikissa. En jousta aloitukseni ideologiasta. EN! JOUSTA! - Ap. Ai niin, Australiassa se yks jätkä söi etanan ja siitä tuli invalidi jonkin etanassa olleen loisen takia. Suomessa riski on pienempi mutta jätän sen Pelkokerrointa harjoitteleville. Espanjansiruetanoita näkyi viime kesän lopulla / syksyn alussa. Kerran näin useita etanoita lähellä erästä puutarhamyymälää. Sieltä ne olivat varmaan lähtöisin 🐌. Niin ja on paljon suurempi riski saada raa'asta kalasta loisia jos syö sisävesien kaloja kuin että jos söisi valtamerten kaloja.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 666391
- 715818
Vimpelin liikuntahallilla tulipalo?
Katsoin, että liikuntahallista tuloo mustaa savua. Sitten ovet pärähti hajalle, ja sisältä tuli aikamoinen lieska. Toise1345045- 624035
- 143895
- 383309
- 713093
- 642957
- 792725
- 492027