Kokemuksia Petri Kososesta

seuraajaX

Olen vuosikausia seurannut tämän Petri Kososen toimintaa ja mies on menossa aivan väärään suuntaan. Kosonen on tuonut seurakuntaan "hengellisen" rock-musiikin, joka nyt pitäisi miellyttää Jumalaa. Kososen johdolla sitten tanssitaan mukamas Pyhässä Hengessä. Uskomatonta sooloilua. Kososella muuten näyttää olevan suuri into esiintyä aina jonkun suuren nimen tilaisuuksissa jäähalleissa.

Mielenkiinnolla seurasin Näky-konfrenssissa Kososen musiikin vaikutusta. Hänen ylistyksensä aikana eräs Jumalan palvoja nähtävästi meni niin täyteen Henkeä, että lyyhistyi maahan "palvomaan" Jumalaa, mutta kun musiikki lakkasi, tuo onneton nousi välittömästi ylös lattialta. Mitä tämä on?

Onko Kosonen lähellä Jumalaa? Onko Jumala tosiaankin tälläinen, että Hänen kokouksissaan pitää esittää näitä temppuja? Minulta on kertakaikkiaan mennyt usko näihin tyyppeihin. Minä en halua missään tekemisissä näiden tyyppien kanssa, Kososelle on yhdentekevää kenen kokouksissa hän esittää näitä rinkutuksiaan. Hänelle kelpaavat Rodney Howard-Brownet kuin Markku Koivistotkin. Kokouksen teemoista hänen ei tarvitse välittää...

5

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DoctorT

      Et ole kysymyksinesi ja hämmästelyinesi yksin! Kosonen & band on tämä harhaoppiliikkeen masinoima ja vaikuttama humppabändi, joita RHBn ja Koiviston toiminnat tarvitsevat kansaa viihdyttämään ja aivan erityisesti KIIHDYTTÄMÄÄN!

      Ihminen voi hyvin kun karttaa kaikkia edellä mainittuja ja heidän esiintymisiään.

      Mika Yrjölä oli jokunen vuosi sitten Lprn hell srkn saarnaajana aj toi srkaan hengelliset diskot! Diskot värivaloineen ja savuineen. Riistettiin tanssia pois saatanalta, kun kuulemma alunperin on kuulunut uskoville!

      Että semmosta teologiaa ja Kosonen kuuluu samaan kastiin!

      • onneksi

        olekaan yksin sillä pelkkää humppaa tuo musiikki onkin. Jumalaa noissa karkeloissa ei voi olla. Kososella on pelkkä halu iskeetyä kiinni nimimiehiin, jotta pääsee jäähalleihin esiintymään.


      • Modern_psalmdrummer

        Täällähän tuoksuu tuomitsemisen löyhkälle. Muistakaa, että olette vastuussa sanoistanne Jumalan edessä viimoisella tuomiolla.


    • Tuomas M

      etkö sinäkin? Millainen ylistys ja ylistysmusiikki mielestäsi kelpaa Jumalalle?

      Daavid hyppi ja tanssi Herran edessä niin, että Mikal halveksi häntä. Valitettavasti on todettava, että kirjoituksessasi on erittäin paljon Mikalin asennetta. Mutta mitä sanoikaan Daavid Mikalille:
      "Herran edessä minä tahdon iloita, vaikka joutuisin alentumaan vielä tätäkin enemmän ja halventamaan itseni omissakin silmissäni." (2.Sam.6:21-22)

      Kyse ei koskaan ole siitä, mitä sinä näet, vaan mitä Jumala näkee. Älä siis ryhdy tuomariksi asiassa, jonka sinä luulet tietäväsi, sillä Herra tietää sen aina paremmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe