Kokemuksia Petri Kososesta

seuraajaX

Olen vuosikausia seurannut tämän Petri Kososen toimintaa ja mies on menossa aivan väärään suuntaan. Kosonen on tuonut seurakuntaan "hengellisen" rock-musiikin, joka nyt pitäisi miellyttää Jumalaa. Kososen johdolla sitten tanssitaan mukamas Pyhässä Hengessä. Uskomatonta sooloilua. Kososella muuten näyttää olevan suuri into esiintyä aina jonkun suuren nimen tilaisuuksissa jäähalleissa.

Mielenkiinnolla seurasin Näky-konfrenssissa Kososen musiikin vaikutusta. Hänen ylistyksensä aikana eräs Jumalan palvoja nähtävästi meni niin täyteen Henkeä, että lyyhistyi maahan "palvomaan" Jumalaa, mutta kun musiikki lakkasi, tuo onneton nousi välittömästi ylös lattialta. Mitä tämä on?

Onko Kosonen lähellä Jumalaa? Onko Jumala tosiaankin tälläinen, että Hänen kokouksissaan pitää esittää näitä temppuja? Minulta on kertakaikkiaan mennyt usko näihin tyyppeihin. Minä en halua missään tekemisissä näiden tyyppien kanssa, Kososelle on yhdentekevää kenen kokouksissa hän esittää näitä rinkutuksiaan. Hänelle kelpaavat Rodney Howard-Brownet kuin Markku Koivistotkin. Kokouksen teemoista hänen ei tarvitse välittää...

5

370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DoctorT

      Et ole kysymyksinesi ja hämmästelyinesi yksin! Kosonen & band on tämä harhaoppiliikkeen masinoima ja vaikuttama humppabändi, joita RHBn ja Koiviston toiminnat tarvitsevat kansaa viihdyttämään ja aivan erityisesti KIIHDYTTÄMÄÄN!

      Ihminen voi hyvin kun karttaa kaikkia edellä mainittuja ja heidän esiintymisiään.

      Mika Yrjölä oli jokunen vuosi sitten Lprn hell srkn saarnaajana aj toi srkaan hengelliset diskot! Diskot värivaloineen ja savuineen. Riistettiin tanssia pois saatanalta, kun kuulemma alunperin on kuulunut uskoville!

      Että semmosta teologiaa ja Kosonen kuuluu samaan kastiin!

      • onneksi

        olekaan yksin sillä pelkkää humppaa tuo musiikki onkin. Jumalaa noissa karkeloissa ei voi olla. Kososella on pelkkä halu iskeetyä kiinni nimimiehiin, jotta pääsee jäähalleihin esiintymään.


      • Modern_psalmdrummer

        Täällähän tuoksuu tuomitsemisen löyhkälle. Muistakaa, että olette vastuussa sanoistanne Jumalan edessä viimoisella tuomiolla.


    • Tuomas M

      etkö sinäkin? Millainen ylistys ja ylistysmusiikki mielestäsi kelpaa Jumalalle?

      Daavid hyppi ja tanssi Herran edessä niin, että Mikal halveksi häntä. Valitettavasti on todettava, että kirjoituksessasi on erittäin paljon Mikalin asennetta. Mutta mitä sanoikaan Daavid Mikalille:
      "Herran edessä minä tahdon iloita, vaikka joutuisin alentumaan vielä tätäkin enemmän ja halventamaan itseni omissakin silmissäni." (2.Sam.6:21-22)

      Kyse ei koskaan ole siitä, mitä sinä näet, vaan mitä Jumala näkee. Älä siis ryhdy tuomariksi asiassa, jonka sinä luulet tietäväsi, sillä Herra tietää sen aina paremmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6560
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2634
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2210
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1886
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe