Kylläpä tuo porsaanpihvi olikin taas mureaa

Anonyymi-ap

12

121

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko haudutetut sonninkivekset parempia ja muhkeempia kuin savolaisen pässin kivarit?

      t savon kultakurkku

      • Anonyymi

        Pitääpä koettaa tuota ruokasoodakonstia lopuilla Snellun pihveillä, vaikka tosiaan soosissa hautuvatkin hajoaviksi.
        Kiitos vinkistä!


    • Anonyymi

      Onko oluttakin? Ajattelin pian lähteä kylille ja ajella 5 kilometriä kaljaa hakemaan salesta. Sauna päälle ja pihahommia. Sitten grilliin lihaa.

    • Anonyymi

      Toi snellman possun ulkofilee on pilattu reijittämällä "piikkikonella", tosin kädetönkin osaa sen pitämään mureana vaikka erehtyisi kypsentämään sitä monta tuntia liemessä!!!

      • Anonyymi

        Aha tympeä palstamasentajakin tassutti paikalle. Ei kyllä mureampaa voi olla , joten rei´itys taitaa olla hieno taktiikka. Ostan aina noita. Herkku.
        "Erehtyisi kypsentämään" - syötkö sinä raakana lihasi? :D
        Kovin tuntuu makumaailmasi köyhältä...

        Mkähän takametsän hörhö sinäkin lienet..


    • Anonyymi

      Ne pittää marinoida suolaliemessä yön yli.
      tullee makua!
      sokeria, suolaa, valkosipulia, pippuria, chiliä, lihaliemi kuutio keitellään ja lihat sinne uppeluksiin huoneen lämpöiseen liemeen.

      muutkin lihat käypi.

      • Anonyymi

        "Ne pitää marinoida" Heh.....

        Valitsen tarkoituksella pelkkää lihaa , koska se on mielestäni parasta sellaisenaan. Tuossahan on juuri sellainen vaihtoehto ja itse en niistä voimakkaista marinadeista tykkää lainkaan.
        https://snellman.fi/fi/tuotteet/maatiaispossun-nopea-ja-murea-fileepihvi-sweet-ranch-4-kpl-460-g/


        Chili on ehkä pahin lihan ominaismaun turruttajista, no-no. (Ranchia välttelen aina, ei pesemälläkään laimene tarpeeksi.)

        Minä lisään tuohon kypsytyssoosiin(!) mausteet, aromisuolan ja lihaliemikuution puolikkaan sekä tujauksen sinappia.
        Ja tietysti nuo mainitsemani 2 pilkottua sipulia sekaan.
        Näin se marinoituminen tapahtuu kypsyttäessä lihaa, ja siten tuo neuvosi jää tavallaan tarpeettomana pois.


    • Anonyymi

      Aloituksen snellman sian ulkofilee on vedetty jyrsinkoneen läpi ja on lähes jauhelihaa, vähän kun lämpöä näyttääkin niin laskee alleen,,,

      • Anonyymi

        Voi vitsi miten pihalla olet asiasta. Niin nätti ja ehyt rakenne kuin olla ja voi. Tänään viimeksi nostelin siis kastikkeen sekaan ja kypsensin, ei kuivu. Herkkuva!

        Muistelet jotakin vanhan ajan rääpimiskoneita ehkä? Ja mitäs se nuijinta tekee...:)


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sun ja kaivattusi

      ikäero? Kumpi vanhempi, m vai n?
      Ikävä
      89
      1629
    2. Kesän odotuksia hyrynsalmella

      Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla
      Hyrynsalmi
      15
      1521
    3. Kai sä näät

      Ku sua katson et olen aika rakastunut. Rakkaus ei vain ole aina niin yksinkertaista
      Ikävä
      98
      1410
    4. Tämän hetken

      Terveiset kaivatullesi ⬇️
      Ikävä
      131
      1391
    5. Katsotko mieluiten

      Kaivatussasi mitä?
      Ikävä
      73
      1302
    6. Mikä on ollut

      Epämiellyttävin hetki sinun ja kaivattusi romanssissa?
      Ikävä
      116
      1170
    7. Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan

      Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n
      Maailman menoa
      264
      1059
    8. Vieläkö sä toivot

      Meidän välille jotain?
      Ikävä
      69
      1001
    9. Voi Rakas siellä

      Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o
      Tunteet
      18
      965
    10. Pidätkö kaivatustasi

      Minkä vuoksi erityisesti? Mikä hänessä vetoaa?
      Ikävä
      37
      947
    Aihe