Kuinka usein teillä on varaa ostaa suolakurkkuja? Ostatteko xtra suolakurkkuja, coop suolakurkkuja vai k-menu suolakurkkuja?
Myös suolakurkkujen vesi on juotavissa pienissä erissä, kun purkki on tyhjä. Ja siinä erot tuotteiden välillä tulevat esille, kuinka ättikainen neste on juotavaksi?
Kuinka usein suolakurkkuja?
81
616
Vastaukset
- Anonyymi
Silloin kun on kaupassa saatavilla. Yleensä on vain sokerikurkkuja tarjolla. Ne rikkoo hampaat, ja köyhänä pitää yrittää pitää leegoista kiinni viimeiseen saakka.
- Anonyymi
Joka päivä
- Anonyymi
Ei koskaan. Kurkut ja makaroni olisi muutenkin huono yhdistelmä
tupauuno, savo. - Anonyymi
Iga päev.
- Anonyymi
Kysyt "varaa"?? Iso purkki suolakurkkuja alke 3€ pitkälti Lidlissä. Hyviä ja niitä ostetaan harvakseltaan, kestää kauan, eihän niitä nyt jatkuvasti pysty syömään.
- Anonyymi
Onko L-kaupan suolakurkut hyviä, eli kannattaisiko ostaa?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Onko L-kaupan suolakurkut hyviä, eli kannattaisiko ostaa?
On L-suolakurkut hyviä, mutta eräs seikka hämmästyttää:
Iso purkki kokonaisia on yli 4€, mutta iso purkki siivuja on vain yli 2€ ja
lisäksi ne siivut riittävät hyvin ainakin viikoksi kahdelle hengelle.
Joskus haksahdan jopa voileipäkurkkuihin kun haluan herkutella.
Suosittelen myös sitä punasipulia.
- Anonyymi
Tarpeen mukaan ostan, yleensä kaksi kappaletta myrttisen maustekurkkua. Kerran kuukaudessa.
- Anonyymi
Suolakurkuista tässä keskustellaan.
- Anonyymi
Myrttisellä on niitä kahden kurkun pakkauksia, joskus rahanpäivänä tai sitä ennen, jos on onnistunut säästämään voi hankkia Myrttisiä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Myrttisellä on niitä kahden kurkun pakkauksia, joskus rahanpäivänä tai sitä ennen, jos on onnistunut säästämään voi hankkia Myrttisiä.
Eestistä saattaisi saada tuollaisia halvemmalla.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Eestistä saattaisi saada tuollaisia halvemmalla.
Varastaminen on vieläkin edullisempaa
Sofia Mannheim - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Eestistä saattaisi saada tuollaisia halvemmalla.
Jos kävisi Eestissä, mitä suolakurkkua sieltä kannattaisi tuoda?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Jos kävisi Eestissä, mitä suolakurkkua sieltä kannattaisi tuoda?
Vaikka tommosia hapukurkkuja, jotka ei sisalda säilutusained.
https://barbora.ee/toode/hapukurk-peipsi-400-g
Prismasta löytyy laaja valikoima kurkku-tuotteita. Saa vielä bonukset kaupan päälle.
https://www.prismamarket.ee/otsingutulemus?queryString=kurk - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Jos kävisi Eestissä, mitä suolakurkkua sieltä kannattaisi tuoda?
Niitä irtokurkkuja on kätevää kuljettaa suolessa.
- Anonyymi
Vaihda suolakurkku mauste- eli herkkukurkkuun. Paljon parempia ja voi syödä vaikka joka päivä.
- Anonyymi
Ennen oli niin, että suolakurkkua syötiin näkkileivän ja ruisleivän päällä. Ja taisi leivät olla voideltu voilla ja joskus oli flora nimistä korvikerasvaakin käytössä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ennen oli niin, että suolakurkkua syötiin näkkileivän ja ruisleivän päällä. Ja taisi leivät olla voideltu voilla ja joskus oli flora nimistä korvikerasvaakin käytössä.
Mutta kun nyt on nykyään ja suolaisia pitäisi välttää, niiin ...
- Anonyymi
Saako Myrttisen valkosipulisuolakurkkuja tilattua jostain?
Se 7.n kg muoviastia..Pieniä olen ostanna, mutta isosta riittäisi monelle.
Olen kattellut netistä, vaan ei ole osunut silmään.
tattis! - Anonyymi
Lidlistä
- Anonyymi
Helppo tehdä itsekin. Siivuttaa vaan kurkut purkkiin mausteineen, sitten vaan peittää ne vedellä ja sulkee ilmatiiviisti, laittaa vaikka muovikelmun nesteen päälle, mahdollisesti painon. Jos varmistella haluaa, niin lorauttaa ennen peittämistä vielä vähän hapankaalirasiasta mehua startteriksi. Sitten vaan johonkin nurkkaan muutamaksi päiväksi valmistumaan. Maitohappobakteerit alkavat tehdä töitään purkissa. Ehkä joskus viikon päästä saattaisi olla valmista ja purkin voi nostaa kylmään ja alkaa käyttämään kurkkusiivuja ihmisravintona.
- Anonyymi
Parasta mitä suomen kaupoista saa ja päälle Pirkka olutta,sininen ja valkoinen väri oli stubin naaman sen
- Anonyymi
Oatan x ta suolakurkkuja ja iso purkki maksaa alle 2 euroa. Siitä riittää lähes kuukaudeksi. Ne on ihan hyviä ne x tra suolakurkut.
- Anonyymi
Aloittaja sekoittaa nyt maustekurkun suolakurkkuun,maustekurkkuja yleensä purkeissa on.
- Anonyymi
Suolakurkut ovat kurkkuja, jotka on säilötty suolaliemeen, usein myös tillin, valkosipulin ja muiden mausteiden kanssa. Ne valmistetaan maitohappokäymisellä, jolloin kurkut hapattuvat ja saavat sille tunnusomaisen maun. Suolakurkut ovat suosittuja erityisesti Venäjällä ja Suomessa.
Suolakurkut olivat ennen köyhäin ruokapöydässä tuttu vieras hapankaalin ja silputtuna paistetun hapankaalin kanssa. Säästäneillä köyhillä oli varaa jopa bratwurst tyyppiseen paistinmakkaraan suolakurkkujen ja hapankaalin kylkeen.
Minä pidän tynnyrikurkuista. Tynnyrikurkuista suolakurkut ovat kalliita joten otan maustekurkkuja. Joskus tekisi mieli niitä suolasiakin. Vaan kuinka terveellistä?
Ehkä hapankurkku olis parempi?- Anonyymi
Hapankurkun voi tehdä itsekin esim. minigrip-pussiin, josta puristaa ilmat pois ja jonka sulkee ilmatiiviisi. Laittaa vaan vähän jotain mausteita, suolaa maun vuoksi, sokeria hieman maitohappobakteereille ravinnoksi. Muutaman päivän antaa olla pussissa huoneenlämmössä, niin alkaa pussi turpoamaan.
Anonyymi kirjoitti:
Hapankurkun voi tehdä itsekin esim. minigrip-pussiin, josta puristaa ilmat pois ja jonka sulkee ilmatiiviisi. Laittaa vaan vähän jotain mausteita, suolaa maun vuoksi, sokeria hieman maitohappobakteereille ravinnoksi. Muutaman päivän antaa olla pussissa huoneenlämmössä, niin alkaa pussi turpoamaan.
Jaa..no kai se sitten niinkin toimii. Itse kuitenkin kokeilisin ihan perinteistä fermentointia lasipurkkiin. Mitä joskus meinaan kokeillakin. Purkkikin löytyy.
- Anonyymi
Olpposet ja suolakurkut ovat ennen kaikkea kaikki kaikessa.
Kaikkivaltias . shavo - Anonyymi
Pitää käydä ostamassa mummon hölskytyskurkkujen tarvikkeet. Sitten vielä löytää jostain mummo.
- Anonyymi
Heh, avomaan kurkutkin oli kasvihuoneessa kasvatettuja, 6 euroa kilo, no muutaman otin. Seuraavaksi riehumaan keittiöön veitsen ja väkiviinaetikkapullon kanssa. Jos korvaisi hieman sokeria hunajalla, ja ripaus chiliä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Heh, avomaan kurkutkin oli kasvihuoneessa kasvatettuja, 6 euroa kilo, no muutaman otin. Seuraavaksi riehumaan keittiöön veitsen ja väkiviinaetikkapullon kanssa. Jos korvaisi hieman sokeria hunajalla, ja ripaus chiliä.
Chilit ja monet pippurit voivat olla nykyajan vaihtoehto suolakurkkujen mausteistukseen. Esim. jos laittaa avomaankurkkuset valmistumaan chilipurkin nesteeseen.
- Anonyymi
Varsinaisia suolakurkkuja en ole ostanu pitkään aikaan,(kaupassa tynnyrissä)hinta nousi noillakin.Maustekurkkua ostan sillon tällön purkissa.Kaippa suolakurkuissa nimensä mukaan on reilusti suolaa.
- Anonyymi
Maustekurkkujen liemessä on suolaa yleensä noin prosentti, suolakurkuissa hieman reilummin. Mutta suolakurkuista puuttuu sokeri. Tästä johtuu myös erot energiamäärässä, eli 100 grammaa suolakurkkua sisältää energiaa vain 10 kilokaloria, kun amerikankurkussa energiaa on yli 80 kilokaloria, siis melkein kymmenkertaisesti.
- Anonyymi
Ostin tänään xtra viipaloituja punajuuria. Alle euron maksaa sellainen iso purkki ja ne punajuuret on tosi hyviä. Ei ole makueroa muihin merkkeihin kun muut merkit maksaa 2 euroa vähintään.
- Anonyymi
Punajuuret ovat hyvä ja oivallinen valinta. Joskus ennen oli uunipunajuuria vuohenjuustolla. Se oli rautainen annon niin maun kuin koostumuksen puolesta.
Mistä kaupasta sai ostettua xtra merkin punajuuria? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Punajuuret ovat hyvä ja oivallinen valinta. Joskus ennen oli uunipunajuuria vuohenjuustolla. Se oli rautainen annon niin maun kuin koostumuksen puolesta.
Mistä kaupasta sai ostettua xtra merkin punajuuria?Xtra on ässän tuotemerkkejä.
Nykyään on muuten Kotimaista-suolakurkkujakin, siis missä ei sokeria. Sauvon säilykkeen valmistama. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Xtra on ässän tuotemerkkejä.
Nykyään on muuten Kotimaista-suolakurkkujakin, siis missä ei sokeria. Sauvon säilykkeen valmistama.Onko köyhien hintaluokassa, eli köyhyydessä elävien tavoitettavissa? Onko Kotimainen myös S-kaupan merkki? Miksi sokuri on paha, jos se kuuluu perinteisiin valmistusmenetelmiin?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Onko köyhien hintaluokassa, eli köyhyydessä elävien tavoitettavissa? Onko Kotimainen myös S-kaupan merkki? Miksi sokuri on paha, jos se kuuluu perinteisiin valmistusmenetelmiin?
Ei sokeri oikein käytettynä mikään paha ole, saahan sillä taitettua hapokkuutta. Makuasiahan se on. Itse en liian makeasta pidä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei sokeri oikein käytettynä mikään paha ole, saahan sillä taitettua hapokkuutta. Makuasiahan se on. Itse en liian makeasta pidä.
Kyllä valkoinen lisätty sokeri on "paha". Ihmisen elimistö ei tarvitse sitä mihinkään.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä valkoinen lisätty sokeri on "paha". Ihmisen elimistö ei tarvitse sitä mihinkään.
Ei ole. Vettäkin voi juoda liikaa ja kuolla pois.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Punajuuret ovat hyvä ja oivallinen valinta. Joskus ennen oli uunipunajuuria vuohenjuustolla. Se oli rautainen annon niin maun kuin koostumuksen puolesta.
Mistä kaupasta sai ostettua xtra merkin punajuuria?Prismasta ostin, 0.75 euroa 670 g purkki. Ostin tänään muuten toisen purkin kun kävin hakees perunaa. Ostin myös suolakurkkuja, 1.75 euroa 1600 g/ 880g purkki.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei ole. Vettäkin voi juoda liikaa ja kuolla pois.
Kyllä on. Älä juo "liikaa" vettä, pöhkö. Mutta juo riittävästi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä on. Älä juo "liikaa" vettä, pöhkö. Mutta juo riittävästi.
Ei sokerissa mitään vikaa ole. Samalla tavalla vesikin on myrkyllistä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä valkoinen lisätty sokeri on "paha". Ihmisen elimistö ei tarvitse sitä mihinkään.
Pitäisikö suolakurkkuihinkin lisätä nykyajan keinomakeutusaineita?
Ihmiskunta on käyttänyt sokeria ja suolaa elintarvikkeiden säilömiseen ja ruoan maun esiintuomiseen siitä asti, kun ne on keksitty. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Pitäisikö suolakurkkuihinkin lisätä nykyajan keinomakeutusaineita?
Ihmiskunta on käyttänyt sokeria ja suolaa elintarvikkeiden säilömiseen ja ruoan maun esiintuomiseen siitä asti, kun ne on keksitty.No ei suola ja sokeri silti elintarvikkeita mitenkään hyviksi ja terveellisiksi tee.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä valkoinen lisätty sokeri on "paha". Ihmisen elimistö ei tarvitse sitä mihinkään.
Kaikista pahinta terveyden kannalta on siemenöljyjen käyttö ravintorasvana. Näiden öljyjen käytön lisääntyminen korreloi suoraan kaikkien kroonisten sairauksien lisääntymisen kanssa mm. diabeteksen esiintyminen oli ennen näiden öljyjen markkinoille tuloa luokkaa 3 : 100000 asukasta kohden kun se nykyisin on yli 13000 : 100000 asukasta kohden ja sama trendi on sydän- ja verisuonitautien, syöpien, ylipainon, silmänpohjarappeuman, ym. ym. kanssa. Sokerin käyttö ei juurikaan korreloi sairauksien lisääntymisen kanssa, mutta sen käyttöä pitää kylläkin rajata diabeetikkojen insuliiniresistenssin takia, joka on siemenöljyjen aiheuttama vaiva.
Tilasto dataa esittelee aiheeseen perehtynyt lääkäri Chris Knoppe videoilla joista yhteen laitan linkin. Videon saa ymmärrettävällä suomenkielllä kun laittaa tekstitykset päälle ja valitsee asetuksista automaattisen käännöksen suomeksi.
https://www.youtube.com/watch?v=H0bRGsev4fI
- Anonyymi
Punajuuri ihan hyvä lisuke.
- Anonyymi
Kyllä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä.
Joskin tarpeeton.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Joskin tarpeeton.
Miten niiin "tarpeeton" ? Punajuuri on terveystuote. Ja juures, joita tulisi syödä enenevässä määrin suositusten mukaan.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Miten niiin "tarpeeton" ? Punajuuri on terveystuote. Ja juures, joita tulisi syödä enenevässä määrin suositusten mukaan.
Fermentoidut tuotteet ovat terveellisiä, mutta suolaiset ja sokeriset ei niinkään.
Tietysti jos ultraprosessoituun makkaraan vertaa, niin kaikki on terveellisempiä. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Joskin tarpeeton.
Ei, vaan soveltuva lisuke. On pikkelöityä punajuurta, uunipunajuurta jne..
Ainoastaan punajuurisalaatti ja varsinkin sotkettuna kalalla on se, joka on kyseenalaistanut punajajuuren mainetta elintarvikkeena. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Fermentoidut tuotteet ovat terveellisiä, mutta suolaiset ja sokeriset ei niinkään.
Tietysti jos ultraprosessoituun makkaraan vertaa, niin kaikki on terveellisempiä.Punajuuresta voi valmistaa vaikka uunijuureksen. Ei tarvitse laittaa suolaa eikä sokeria.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Punajuuresta voi valmistaa vaikka uunijuureksen. Ei tarvitse laittaa suolaa eikä sokeria.
Kädet likautuu käsitellessä. Sama vika on punasipulissa. Ei viitsisi kertakäyttöhanskoja ostaa ruoan vuoksi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kädet likautuu käsitellessä. Sama vika on punasipulissa. Ei viitsisi kertakäyttöhanskoja ostaa ruoan vuoksi.
Jälleen taas yksi, joka ei osaa pestä käsiään.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kädet likautuu käsitellessä. Sama vika on punasipulissa. Ei viitsisi kertakäyttöhanskoja ostaa ruoan vuoksi.
Ei se mitään likaa ole vaan punajuuren väripigmentin ominaisuus niin kuin mustikallakin.
- Anonyymi
Porikkana miehen etupäässä pitää ja ennenkaikkea takapäässä.
jaa että missä? no savossa tietennii
Pori - Anonyymi
Suolakurkkuja pitää olla aina iso törppö jääkaapissa kun alkaa tehdä mieli.
- Anonyymi
Hauskaa sensurointia. Viipaloida.
Viipaloida
Viipaloida. - Anonyymi
Minulla ei ole koskaan ollut varaa ostaa suolakurkkuja rahani eivät riitä edes välttämättömiin elintarvikkeisiin kuolen pian nälkään!hyvä orpo!
- Anonyymi
Mieluummin heti kuin pian
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mieluummin heti kuin pian
Parempi ilman kuin Hillman.
- Anonyymi
Ahkeralla tavoitesäästämisellä voi saavuttaa, jopa 1,2 tai kolmenkin euron käytettävissä olevan omaisuuden elintarvikkeisiin. Ongelmana tosin on, että kolmenkaan euron hintaluokassa ei ole kovin paljoa mahdollisuuksia, on kananmunapuketti, 150g lihaa, max. pari litraa maitoa, 200g leikkeleitä, kilogrammi potaatteja jne.. Mutta näitäkin vain yksi artikkeli kerrallaan erikseen.
Ja, jos on työköyhä (koska on Ay-liike ja typerät työaikalait köyhäintöissä, että ei voi tehdä tarpeeksi), niin mistä sitä aikaa elintarvikkeiden valmistukseen oikein riittää? Ihmiset tekevät useita töitä.
Kun saadaan köyhäinaloilta pois työehtosopimukset, ihmiset voivat itse päättää, että tekevät tarpeeksi, että saavat riittävän määrän soveltuvia ja laadukkaita elintarvikkeita.
Toisena vaihtoehtona on kansalaistyöt, joita voisi tehdä esim. köyhäintöiden rinnalla ja tehtyä työtä vastaan saisi elintarvikkeita. Tällöin jokainen voisi saada riittävästi oikeanlaista hyvää ravintoa, tiedettyä työmäärää vastaan.
- Anonyymi
Etikkakurkut ovqt helppoja, juustohöylällä kurkkusiivut lasipurkkiin, pippuria,suolaa, sokeria,etikkaa, vettä.
(porkkanaa ,sipulia)
leivän päälle si. - Anonyymi
aito itäläinen ei pidä maustekurkkuja syötävinä
- Anonyymi
Suolakurkku on kurkuista suolaliuoksessa ilman kuumennusta valmistettu säilötty elintarvike.[1]
Suolakurkut valmistetaan avomaankurkuista.[2][3] Yleiskielessä suolakurkuiksi kutsutaan erilaisia säilöttyjä kurkkuja: etikalla valmistettuja etikkakurkkuja, maustekurkkuja, joissa on suolan ja etikan lisäksi mausteita, ja "venäläisiksi suolakurkuiksi" kutsuttuja hapankurkkuja, jotka säilyvät, kuten hapankaali, maitohappokäymisen takia laskeneen pH:n, eivät niinkään korkean suolapitoisuuden takia.[1]
Koska liuoksen suolapitoisuus on suurempi kuin kurkussa, suolaa siirtyy nesteestä kurkkuun, ja kurkusta tulee suolainen. Suolaliemikäsittelyn jälkeen kurkut voidaan säilöä etikkaliemeen.[1][4].
Maustekurkku – näin se valmistetaan
Maustekurkkuja kutsutaan myös usein herkkukurkuiksi tai etikkakurkuiksi. Herkullisia ja etikkaisia ne ovatkin. Sokeria, makuaineita ja etikkaa sisältävä liemi tekee maustekurkuista erityisen suunmyötäisiä, ja monelle maustekurkku onkin parempi valinta kuin kirpeä suolakurkku.
Maustekurkku eroaa suolakurkusta maun lisäksi myös koostumukseltaan. Laadukas maustekurkku on rapea ja napakka. Suolakurkut jäävät käymisprosessissa pehmeiksi.
Maustekurkut valmistetaan nopeasti keräämisen jälkeen. Avomaankurkut ovat vesipitoisia ja tärkeää valmistuksessa on, että ne eivät pääse kuivumaan matkalla pellolta valmistusprosessiin. Maustekurkun pitää säilyttää rapeutensa myös valmistusprosessin jälkeen.
Maustekurkkuliemi tehdään etikasta, sokerista ja valmistajasta riippuen erilaista mausteista. Tyypillisiä mausteita ovat chilit, valkosipuli ja sinapinsiemenet. Kurkut upotetaan liemeen, purkit suljetaan ja sen jälkeen ne pastöroidaan eli kuumennetaan. Pastörointi pidentää säilyvyyttä ja tuhoaa mahdolliset terveydelle haitalliset mikrobit. - Anonyymi
Maustekurkkuja aloittaja pitää suolakurkkuina.Kaupoissa tynnyreissä suolakurkkuja niin noihin tullut hintaa lisää.
- Anonyymi
Tynnyrikurkut ei kauhean hygieenisia ole. Niissä on maitohappobakteerien lisäksi myös räkäbakteereja.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tynnyrikurkut ei kauhean hygieenisia ole. Niissä on maitohappobakteerien lisäksi myös räkäbakteereja.
Sulla on saastaiset tavat. Yöäk.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Sulla on saastaiset tavat. Yöäk.
On vai? Tuon tynnyriin räkimisen vuoksi ostan vain hygieeniisia pastöroituja kurkkuja.
- Anonyymi
miksi ostaa ?
- tee itse syksyllä suolakurkut - Huom !!
Ja yleensä, miksi alistutte kveltoiksi uluttajiksi
. Tehkää itse. - Anonyymi
On niitä muitakin säilykkeitä kuin pelkät suolakurkut.
- Anonyymi
Kuka helvetti johonkin suolakurkkutynnyriin käskee aivastella höpö höpö,käsihygienia se tärkeä on esim, paistopisteet niin käytetään ottimia,pöpöjä on joka puolella esim, ovenkahvat yms.Pullojen,tölkkien kerääjät tunkee kätensä roska-astioihin missä räkäpapereita voe helvata.Olkaa itse hygieenisia.Syökää innolla mansikoita ku ne kusisilla sormilla poimittu.
- Anonyymi
Ottimia on kaikki räkänokat käyttäneet, ovat siksi räkäisiä. Siksi otan omalla kädellä, johon en ole räkinyt.
- Anonyymi
Helvetin aasi pitkäaikaisnotkuja.
- Anonyymi
Silläkin oli aasi? Jeesushan ratsasti myös.
- Anonyymi
Kuka niitä ostaa?
Omasta maasta saa kurkkua ja niitä säilöntä-ämpäreihin niin paljon että riittää siihen saakka että tulee uusi sato.- Anonyymi
Jotkut muut kuin maalaispölvästit?
- Anonyymi
Sen verran mitä tarvii niin ostaa,avomaan kurkun hinta on nyt 5eur kg niin eipä tuolla hinnalla kannata itse tehdä.Sitten kun avomaan kurkku halpaa ni ostaa 1kg ja laittaa purkkiin.Helvettiä mitään ämpärikaupalla ala tekeen jos yhden hengen talous.
- Anonyymi
Tekee yhden ämpärillisen (hankkii vaikka ilmaisen), josta syö koko talven. Hapankaalikin tehdään yleensä suoraan saaviin.
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Taisin tehdä virheen
Kaipaan sua enemmän kuin kuvittelin. Luulin, että helpottuisin, mutta olinkin täysin väärässä. Vieläkö vastaisit minulle1115327Hyvä että lähdit siitä
Ties mitä oisin keksinyt jos oisit jäänyt siihen, näit varmaan miten katoin sua.... 😘🤭😎💖493412Nyt tuntuu siltä, että on pakko päästä puhumaan kanssasi
Tuntuu että sekoan tämän kaiken takia. Miehelle923282Näin kun katsoit salaa ja
Hymyilit sieltä kaukaa 😍☺️ mutta hämmennyin ja tilanne oli niin nopeaa ohi etten oikeen kerennyt mukaan 😢 säteilit ku403196- 811857
450 000 ulosotossa
Suomessa on tällä hetkellä ennätysmäärä ihmisiä ulosotossa. Viime vuonna heitä oli yli puoli miljoonaa. Kuluvan vuoden1281607Nainen onko sulla supervoimmia ?
Voisitko auttaa miestä mäessä? Tarjota auttavan käden ja jeesata tätä miestä? Tai antaa olla et sä kuitenkaan auta.431590Katu täyttyy...
Hei, oli pakko laittaa vielä tää. Huomaan että olet suuttunut. Minähän sanoin että poistun, olit paikalla. Olin pettynyt311576Eduskunnasta tippuneet kokoomuslaiset nostavat eniten sopeutumisrahaa. Kyllä veroeurot kelpaavat.
Sopeutumisraha on eduskuntatyön päättymisen jälkeen maksettava etuus, jonka tarkoituksena on tukea entisiä kansanedustaj1411276- 161169