Perunasips tuotteiden oikea käyttö

Anonyymi-ap

Perunasips on silloin hyvä, kun maageni krenaa. Perunasipsin suolaisuus auttaa maagenia rauhoittumaan. Perunasipsin huono ominaisuus on se, että ne janottavat. Silloin joutuu juomaan ja jokainen tietää miten vaikeaa on löytää mehua, jossa ei ole humbuukisokuria. Lisäksi mehut ovat kalliita.
Kuinka teillä on elämä mennyt suhteessa perunasipseihin? Otatteko ne mausteellisina, merisuolattuina vai maalaisperunasips tuotteina?

9

167

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mää laitan persuniksit kusikaivoon .

    • Anonyymi

      Ne kovettaa suonet ja pehmittää kakan.
      sitten seisoo järki missä seisoo.
      no tossa!
      meneeks tää telkkarii?
      eiku alkkarii

    • Anonyymi

      Ostan joskus rainbowsipsejä jos raha riittää olusien jälkeen. Tosi harvoin siis

      Untamo Tupanen, kuopio. Savo

    • Anonyymi

      Pystyn syömään 3 isoa sipsipussia kerralla ja olen normipainonen. 157cm/218kg,hölkkään ja voimistelen.

    • mitä connery sanoi englannissa.. ? fish and ssshippsshhh..

      oma maageenini käskee tekee itse eikä' aina tarvita öljyäkään..uunissa kovettuvat.. joskus kun treffailin suosin haisunaksuja muttei ne kyllä enää ole samaa kamaa..

      eli teen itse..pottu on halpaa paitsi valkovenäjällä.. ja veitseni ovat teräviä..

      • Anonyymi

        Joskus taisit mainita sipsin kaltaiseksi kuivatuista perunan lastuista? Ja niihin sitten öljyä? Ellei peräti makuöljyjä tai vastaavia?

        Netissä olisi laitteita, jos osaisi tilata netistä, jotka suikeroivat potaatin, jota ennen ne on laitettu tikkuun, joka laitetaan öljykeittimeen 180 celsiusasteeseen, kunnes suikerot nousevat kypsyyden merkkinä pintaan. Sitten suikeropotut laitetaan liinalle ja annetaan öljyn hieman poistua. Ja sitten suikeropotaatti on valmis, joko suola ja pepper ropseille tai dipping tyyppisenä käytettäväksi.

        Netin kautta osaavat saavat paljon tuotteita kasvisten käsittelyyn ja uppopaistin käsittely takaa niiden maukkaan raikkauden, joko paneroituna tai ilman paneeria.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Joskus taisit mainita sipsin kaltaiseksi kuivatuista perunan lastuista? Ja niihin sitten öljyä? Ellei peräti makuöljyjä tai vastaavia?

        Netissä olisi laitteita, jos osaisi tilata netistä, jotka suikeroivat potaatin, jota ennen ne on laitettu tikkuun, joka laitetaan öljykeittimeen 180 celsiusasteeseen, kunnes suikerot nousevat kypsyyden merkkinä pintaan. Sitten suikeropotut laitetaan liinalle ja annetaan öljyn hieman poistua. Ja sitten suikeropotaatti on valmis, joko suola ja pepper ropseille tai dipping tyyppisenä käytettäväksi.

        Netin kautta osaavat saavat paljon tuotteita kasvisten käsittelyyn ja uppopaistin käsittely takaa niiden maukkaan raikkauden, joko paneroituna tai ilman paneeria.

        jos potun kuoriset eivät ole kovin ohuita tai rupisia nekin voi käyttää lastuina eikä vain sisus.. monesti kuorissa muissakin on vitamiinit ja muut.. makuöljynä oliiviöljyä suosittelisin..

        voi ne sipsiset tehdä uunissa tai uppopaistorasvassa mikä voi olla melkein mitä vaan.. sitäkin on lapsena harrastettu.. rasva ei ole pahasta.. ainakaan aivoille..

        jos noita uppopaistorasvoja käyttää niiin itsellä on ollut mielessä paneroida sibulirenkaita ja käyttää rasvassa... sitä en ole kokemuksistani huolimatta kokeillut.. sipulin pitää olla iso sen olen kuullut.. mikä sopii järkeen.. pieniä on vaikea suikaroida ja sen jälkeen vaikeroida

        mutta mitä tekee jäljelle jäävälle rasvalle.. siivilöidä suolata ja käyttää uudestaan makurasvana???? voisi olla ideaa..koska ideologiaanai kuuluu että mitään ei hukkaan..


      • P.ervokki kirjoitti:

        jos potun kuoriset eivät ole kovin ohuita tai rupisia nekin voi käyttää lastuina eikä vain sisus.. monesti kuorissa muissakin on vitamiinit ja muut.. makuöljynä oliiviöljyä suosittelisin..

        voi ne sipsiset tehdä uunissa tai uppopaistorasvassa mikä voi olla melkein mitä vaan.. sitäkin on lapsena harrastettu.. rasva ei ole pahasta.. ainakaan aivoille..

        jos noita uppopaistorasvoja käyttää niiin itsellä on ollut mielessä paneroida sibulirenkaita ja käyttää rasvassa... sitä en ole kokemuksistani huolimatta kokeillut.. sipulin pitää olla iso sen olen kuullut.. mikä sopii järkeen.. pieniä on vaikea suikaroida ja sen jälkeen vaikeroida

        mutta mitä tekee jäljelle jäävälle rasvalle.. siivilöidä suolata ja käyttää uudestaan makurasvana???? voisi olla ideaa..koska ideologiaanai kuuluu että mitään ei hukkaan..

        lisäys...
        jos asuisin maalla vois jäljelle jäävästä rasvasta tehdä sakssalaistyyppistä biobensaa.. tai käyttää lamppuöljynä..


      • Anonyymi
        P.ervokki kirjoitti:

        lisäys...
        jos asuisin maalla vois jäljelle jäävästä rasvasta tehdä sakssalaistyyppistä biobensaa.. tai käyttää lamppuöljynä..

        Miksi maaseudun metsiin ja peltojen reunaan ei voi mennä ja tehdä biodiiseliä? Tilat ovat edulliset suhteessa muihin, vaikka paikanpäälle on pitkä matka. Ja maa on rutiköyhä niin, että edes lamppuöljyn tuotantoprosessia ei rahoitettaisi.
        Kun tuotannontekijät eivät kohtaa, ei synny sitä uutta, mitä muualla on tehtävä, että jokaisella on oma elinkeino. Koulutus ilman konkretian kohtaamista tekemiseen liittyvän infrastruktuurin muodostamiseksi on yhteiskunnan taholta, jos sellaista on olemassa, hukkaan heitettyä resurssien käyttämistä


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Näin kun katsoit salaa ja

      Hymyilit sieltä kaukaa 😍☺️ mutta hämmennyin ja tilanne oli niin nopeaa ohi etten oikeen kerennyt mukaan 😢 säteilit ku
      Ikävä
      63
      5032
    2. Katu täyttyy...

      Hei, oli pakko laittaa vielä tää. Huomaan että olet suuttunut. Minähän sanoin että poistun, olit paikalla. Olin pettynyt
      Ikävä
      36
      2289
    3. Povipommi, ex-Playboy-malli Susanna Penttilä avoimena - Paljastaa suhteestaan miehiin: "Olen..."

      No nyt! Susanna Penttilä on OnlyFans-vaikuttaja ja yrittäjä sekä yksi uuden Petolliset-kauden kisaajista. Onpa 53-vuoti
      Kotimaiset julkkisjuorut
      63
      2190
    4. Kuvaa yhdellä sanalla meidän välejä tällä hetkellä

      Vastaa kuin vastaisit Hänelle.
      Ikävä
      222
      2163
    5. Ympäristötuhoministeri Multala: "Olin humalassa"

      Ruisrockin rokkimimmi myöntää: https://www.is.fi/politiikka/art-2000011407835.html Nämä ministerikuvatukset saavat ilm
      Maailman menoa
      218
      1383
    6. Korjaa toki jos...

      Koet että ymmärsin sinut kuitenkin aivan väärin. Jännittäminen on täyttä puppua kun et muitakaan miehiä näköjään jännitä
      Ikävä
      19
      1324
    7. Joko luovutat

      Mun suhteen?
      Ikävä
      89
      976
    8. Taas joku junan alle

      Piltolan tasoristeyksessä: https://www.tilannehuone.fi/ Uutinen Iltalehdessä, Iltasanomissa, MTV:llä, Ylellä jne. Jossai
      Loimaa
      47
      953
    9. Jalat alta

      Multa kun veit 😎 👘 🦵🦵🤏
      Ikävä
      66
      897
    10. Harmittaa...Lampsiinjoen sillat

      Tulva vei toisen ja toinenkin hajosi. Mielellään korjaisin molemmat, mutta ei ole resursseja siihen hommaan. Ikää jo 72v
      Imatra
      12
      879
    Aihe