Oli sitten syöppö tai juoppo. Itse kumpaakin kausittain.. niin KALLIIKSI TULEE. Aina menee suurinpiirteiin sama rahamäärä kuussa. Mikä siinä on että pitää syöppönä jatkuvasti puputtaa jotain kun jokin aika sitten olin tyytyväisenä sanomassa että kun syö vähän niin laihtuu eikä vatsalaukku veny?
Vaan nyt sitä taas venytetään. Mihin jeppe syö tai juo??? No tylsyyteen ja köyhyyteen..
kalliiksi tulee
25
177
Vastaukset
- Anonyymi
Eipä hyvä homma kumpikaan että ryyppää monta päivää ja sitten syömisellä koittaa jotain korvata ni voipi ottaa sitten terveyden päälle. Kerran viikossa hörpintää tai unelma 2 viikon välein.
- Anonyymi
Hyvä olis jos ryyppääminen olis korkeintaan kahteen erään kuussa. Yksi päivä juomista toinen päivä hentoa tasottelua. eikä räkäkännejä kannata vetää vaan sellanen mukavan sekava utuinen humala.
- Anonyymi
Juominen tulee kalliimmaksi mutta on palkitsevampaa
- Anonyymi
Se palkitsee. Jos taas liikaa juo se ei palkitse kuin kihdillä ja leveraiteisella katkokävelyllä.
- Anonyymi
Jos ei terveyshaittaa tulis ni ainahan 1 promillen humalassa olis hyvä olla kun kaikki onnistuu.
- Anonyymi
No useammin kyllä muttei kyllä ihan aina.
- Anonyymi
Ikä sais olla aina 20v.
Syntyy 20v ja kuolee 20v niin ei tarttis suunnitella matkaa
Alkoon
vessaan,
suihkuun,
sängystä ylös
hautuumaalle
ym kuntohurjailua.- Anonyymi
No ei iällä väliä vaan sillä kunnolla. Hyvä olis jos pysyis terveenä elää välillä juopotella ja syöpötellä täydestä sielun kyllyydestä ja kuukahtaa kotia. saappaat tai villasukat jalassa.
- Anonyymi
Valinnat ja suunnittelu vaikuttavat.
Juomapuoli. Uuteolutta. Jos on puutahatuttavia niin marjoista kotiviiniä. Jon on mahdollista hankkia kunnolliset tislauslaitteet niin pontikkaa. Aloitus vaatii hieman opiskelua sekä rankin valmistuksen, että varsinaisen jalostuksen suhteen.
Perehdy varsinaisen spriitehtaan kolonnitekniikkaan!
Safkaamispuolella on rajattomasti vatsaa täyttäviä, huokeita vaihtoehtoja.- Anonyymi
Olut on tuonut kihdin mutta myös pöhnän. Kirkkaat tekee kirkkaan humalan. Viini olisi terveellistä..en ole aikoihin juonut. alkaisiko viinikausi? semmonen hanapakkaus kolme litraa. Tulee kai halvemmaksi kuin pulloissa ostaa parhaimmassa tapauksessa??
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Olut on tuonut kihdin mutta myös pöhnän. Kirkkaat tekee kirkkaan humalan. Viini olisi terveellistä..en ole aikoihin juonut. alkaisiko viinikausi? semmonen hanapakkaus kolme litraa. Tulee kai halvemmaksi kuin pulloissa ostaa parhaimmassa tapauksessa??
Terveyden kannalta niin pysyisi vaan valkoviinissä.
- Anonyymi
Niimpä... tekee itse oluen ja viinin ja onhan valmisainepakkauksia. Osa täytyy olla valmiina ja sitten valmista juotavaa.Ei kaikilta onnistu noi valmistamiset vaan menee sössimiseksi.
- Anonyymi
Uuteoluen kierto 5:ssä vaiheessa.
1. Panos käyntiin ja käyminen menossa.
2. Käymisen loputtua kirkastumassa viileässä paikassa.
3. Pullotus ja jälkikäyminen huoneen lämmössä.
4. Kirkastuu viileässä.
5. Nautitaan.
Valmistus 3:ssa erässä siten, että aina oli kirkasta, vaahtoavaa olutta juotavana.
Tarttee vaan ennakoida aloituksessa ja heti huolehtia jatkosta siten, että kulutuksesta riippuen vähintään kaksi, mieluummin kolme panosta on kierrossa saman aikaisesti.
Pakkausviinit samalla periaatteella mutta hitaammin.
Marjaviinit ovat sesonkituote paitsi kuivatuista luumuista valmistamani luumuviini. Kun panos on kirkastunut vesilukon alla käymispullossa ja pullotettu niin heti uusi panos muhimaan paitsi siinä vaiheessa kun varastoon on kertynyt, kulutukseen nähden riittävästi juotavaa.
Eräs kaverini alkoi juomaan käymispullosta keskenkäynyttä eikä koskaa ollut puolta panostaenempää pullotettavaksi. Sama kierre jatkui. Muutaman kuukauden maltti niin olisi päässyt kunnolliseen kiertoon mukaan.
Pontikan rankin valmistuksessa noudatin samaa periaatetta. Keitin vain seestynyttä rankkia. Ei tarvitse odottaa kirkastumista. Joskus keittoväli oli niin pitkä, että rankki ehti kirkastumaan 200 litran muovitynnyrissä vesilukon alla.
Tuoreista luumuista tehdystä rankista sai oivaa luumuviinaa jo yhdellä laskulla ottaen alun metanolit pois eikä tiristänyt loppujen sikunoita mukaan.
Kun vahvaa, ikävää sikunamakua vailla olevaa, vahvaa ponua oli riittävästi niin tietoisuus siitä rauhoitti nauttimistakin kertaistumalla. - Anonyymi
Tuntuu ettei aina onnistu kokeneeltaklaan. Viikinkisima olisi hyvä hunajaan ja fariinisokeriin. Nostalgia mielesssä varhaisteinivuosien harmaa pottukilju.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Uuteoluen kierto 5:ssä vaiheessa.
1. Panos käyntiin ja käyminen menossa.
2. Käymisen loputtua kirkastumassa viileässä paikassa.
3. Pullotus ja jälkikäyminen huoneen lämmössä.
4. Kirkastuu viileässä.
5. Nautitaan.
Valmistus 3:ssa erässä siten, että aina oli kirkasta, vaahtoavaa olutta juotavana.
Tarttee vaan ennakoida aloituksessa ja heti huolehtia jatkosta siten, että kulutuksesta riippuen vähintään kaksi, mieluummin kolme panosta on kierrossa saman aikaisesti.
Pakkausviinit samalla periaatteella mutta hitaammin.
Marjaviinit ovat sesonkituote paitsi kuivatuista luumuista valmistamani luumuviini. Kun panos on kirkastunut vesilukon alla käymispullossa ja pullotettu niin heti uusi panos muhimaan paitsi siinä vaiheessa kun varastoon on kertynyt, kulutukseen nähden riittävästi juotavaa.
Eräs kaverini alkoi juomaan käymispullosta keskenkäynyttä eikä koskaa ollut puolta panostaenempää pullotettavaksi. Sama kierre jatkui. Muutaman kuukauden maltti niin olisi päässyt kunnolliseen kiertoon mukaan.
Pontikan rankin valmistuksessa noudatin samaa periaatetta. Keitin vain seestynyttä rankkia. Ei tarvitse odottaa kirkastumista. Joskus keittoväli oli niin pitkä, että rankki ehti kirkastumaan 200 litran muovitynnyrissä vesilukon alla.
Tuoreista luumuista tehdystä rankista sai oivaa luumuviinaa jo yhdellä laskulla ottaen alun metanolit pois eikä tiristänyt loppujen sikunoita mukaan.
Kun vahvaa, ikävää sikunamakua vailla olevaa, vahvaa ponua oli riittävästi niin tietoisuus siitä rauhoitti nauttimistakin kertaistumalla.Oluen ja viinin valmistamisessa justiin toi ettei parane hosua että alkaa juomaan kesken käyneitä sillon tarvis olla muuta juomista.Tutun kanssa joskus tehtiin mustaviinimarjasta viini ni oli jopa hyvää.
- Anonyymi
Ei minulla nyt viime aikoina ole rahaa mennyt ruokaan kovin paljon. Eilen ja tänään olen syönyt kalaa kuten ahventa ja siikaa. Siikaa sain 2 kpl tänään verkoilla joten syön huomennakin siikaa. Huomenna menen myös nostaa verkot joten jos saa siikaa niin syön sitä sitten torstainakin. En tarvii muuta kuin peruna ja maitoa koska teen perunamuusia kalan kanssa. Syön yksinkertaisesti enkä ostele mitään pizzaa ja pihvejä kaupasta.
- Anonyymi
Söin yhden kesän pelkkää siikaa ja jonkin verran tuli verkoilla muitakin kaloja, kuoretta lähinnä lokeille
Siitä on moneksi laitettavaa.
Savustettuna siika oli paras.
En kyllästynyt kalaruokiin lainkaan, päinvastoin - Anonyymi
Mutta välillä ne Prisman -30% wieninleikkeet on kuitenkin mukavaa vaihtelua.
Maistuu nekin muusin kanssa meheviltä varsinkin punajuurisiivujen kera.
Pitää suosia sesonki tuotteita kun niitä saa edullisesti. - Anonyymi
Kalaa pitäisikin syödä enemmän. On se kumma kun meri on miltei vieressä mutta ei tuu ongittuu. On se myös kumma kun kala on suomessa kallista vaikka vesistöä piisaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mutta välillä ne Prisman -30% wieninleikkeet on kuitenkin mukavaa vaihtelua.
Maistuu nekin muusin kanssa meheviltä varsinkin punajuurisiivujen kera.
Pitää suosia sesonki tuotteita kun niitä saa edullisesti.Voi hyvänen aika... leikkeitä. Jopa ministerinleikekin olisi poikaa.
- Anonyymi
Joskus nuorempana join kämpillä pohjat ja kuppilassa humalat. Nyt teen päinvastoin asunnossa vasta tankki täyteen. Tulee hemmetin paljon halvemmaksi kun jää pitkä rivi viskikolia ja lonkeroja pubissa juomatta kun olut alkaa tökkimään mutta jano on suuri. Toki kuppilaan menoa myöhäistää joskus klo 18 maissa iltaa istumaan stobe/45 min ok tahti puoleen yöhön ja veks. Paitsi jos ei syytä viipyä pidempään
- Anonyymi
Niin..riippuu mitä baarista hakee. Naisseuraa, juttu seuraa vaiko humalaa. Vaiko kaikkia? Tapana on ollut vetää pohjat reippaat kotona ja loput hissutellen kissutellen baarissa. Mutta mikä ettei noinkin päin. Itse vedän nykyään kokonaan joka kavereiden kanssa kotioloissa tai omassa kodissa omissa oloissa.
- Anonyymi
Nykypäivänä katsoo kenen kanssa sen kaljan juo tai edes kuuntelee hönölä juttuja.
- Anonyymi
Pullo kaljaa prismassa ja baarissa on eri hintaisia, joten valintoja on köyhän tehtävä .
- Anonyymi
Kyllä toi pakon sanelema juttu ettei nihkeillä budjeteilla kauheen usein kuppilaan voi mennä maksaan oluttuopista. Sillon ehkä mennä jos juhlaa,pääsiäinen,vappu,uusvuosi.kun ihmisiä liikenteessä.Itse melkein jo ravintolat nähny.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Erään T miehen viimeinen aloitus tänne
Moi Olen kirjoittanut täällä säännöllisesti yli 5 vuotta. Kaivannut kuten kuuluukiin, mutta myös unohdellut ja selvitel354095Sanna vaihteeksi Australian "60 minuuttia" ohjelmassa
Kansanvälinen superstaramme esiintyi tällä kertaa toisella puolen maapalloa esitettävässä ohjelmassa. Kiinnostus on kova1382565Yritykset verolle ja yritystuet 10 mrd. eur/v pois
Kiristämistapauksissa yrityksille sanotaan hei hei. Suomi ei tarvitse yhteiskunnan rahoilla "yrittämistä". Yhteiskunta v952158Sanna Antikainen (ps) : Vornasen pyssy suututti demarit
https://www.suomenuutiset.fi/sanna-antikaisen-kolumni-vornasen-pyssy-suututti-demarit-mutta-kuka-puhuu-totta/ Vornasen221684Yritän saada sinut pois mielestäni ja ajatuksistani nainen
Turhaan. Mitä enemmän yritän, sitä enemmän haluan sinut ja sinua. Miten voitkaan olla niin ihana ja tuntua niin hyvältä.781656Nyt meni maku vas.liittoon, kun vaativat minimituntipalkkaa lakiin
Sehän tarkoittaa samalla myös maksimituntipalkkaa, koska kun laki on kerran laadittu, niin sitä on vaikea muuttaa. Työma641415Riikka se runnoo työttömyyttä lisää
Menkää töihin! "15–74-vuotiaiden työttömyysasteen trendiluku oli lokakuussa 10,3 prosenttia. Työttömiä oli yhteensä 276121411Mun on pakko uskaltaa
Mikäköhän olisi pahin skenaario, jos vain laittaisin hänelle viestin, et haluan jutella meistä? Se, että hän vastaisi, e791331- 681317
Leikitään tavuleikkiä
Millaiset nimitavut muodostuvat jos yhdistät oman etunimesi ensimmäisen tavun ja kaipaamasi ihmisen etunimen ensimmäisen741286