Hieltä haisevat ihmiset!!

Deodorantti auttaa

Kuinka voi ihmiset liikkua kaupoissa hieltä haisevina?? Eikö pieneen mieleen juolahda, että hiki haisee pahalta?
Koittakaa palvella kaupan kassalla hieltä haisevaa asiakasta iloisesti hymyillen kun silmiä kirveltää eikä voi hajun takia hengittää. Ainut asia minkä haluaisi tehdä on oksentaa ja juosta pihalle hengittämään mielummin vaikka auton pakokaasuja!!!!
Mä en ymmärrä, eikö ihmiset tajua hygieniasta mitään vai onko deodoranttia vaikea käyttää?

10

2570

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • N21

      Ammattikoulussa ollessani luokallani oli yksi tyttö joka ei saanut käyttää deodoranttia. Vetosi siihen,että usko kieltää sen käytön. Tilanne alkoi käydä sietämättömäksi keittiötöissä muilla oppilailla ja kävimme kaverin kanssa osastonjohtajalle juttelemassa asiasta.

      Meni päivä ja saimme kaverin kanssa kutsun mennä rehtorinkansliaan puhutteluun asian tiimoilta. Kuinkas kävikään, saimme varoituksen. Kaverini sanoi rehtorille olevansa itsekkin uskovainen,mutta silti hän saa käyttää deodoranttia johon rehtori ei vastannut mitään.

      Seuraavalla viikolla saimme selville miksi jouduimme rehtorin puhutteluun.Tytön äiti oli soittanut kaverilleen rehtorille,että me syrjitään ja kiusataan sen rakasta tytärtä koulussa.

      Yritä siinä sitten rehtorille selitellä,että me ei olla syrjitty eikä kiusattu kyseistä tyttöä vaan ainoastaan huomautimme hienovaraisesti,että asialle voisi tehdä jotain.

      Oli siinä asian esille nostamisessa puolensakkin, nimittäin tyttö rupesi käyttämään "hikikiveä" 2 kuukauden taiston jälkiin.. Harmi vain ettei se ajanut asiaansa ihan samanlalailla kuin deodorantti..

      Tämmöstä täälläpäin..=)

    • voisko esim.

      työ olla syynä siihen,painat raskasta hommaa ja kotia menet väsyneenä niin ei varmasti huvita mennä ensin suihkussa käymään ja sitten lähtä kauppaan,syitä voi olla monia.

      • vaan se

        vanhan viinan ja valkosipulinlöyhkä-yhdistelmä yoookk
        Tänään kirpparilla monia sellasia hajutankkeja että oksat pois..


    • nainen

      Luulen, että jos ihminen käy päivittäin pesulla, hiki ei niin pahalle haise. No tietysti, jos tekee ruumiillasta työtä tai muuten hikoilee. Haju tulee varmaan aika usein siitä, että ei vaihdeta vaatteita, vaan käytetään niitä samoja hikoutuneita puseroita päivästä päivään. Hiki ei haise millekään, mutta likaiselle iholle joutuessaan se haju syntyy..

    • asia

      Mua ei vaivaa toisten hajut. Miehiä ei yleensä vaivaa hajut lainkaan siinä määrin kuin naisia. Naisille pierukin on synti. Miesporukassa sille vaan nauretaan. Joskus vähän ihmetyttää. Miten ihmiset keskiajalla kesti toistensa hajut, jotka varmaan olivat 10 kertaa muhevammat kuin nyt? Keskittykään omiin asioihinne niin muiden döfät voi haitata vähemmän.

      • niinkään ole

        puhdas hiki ei haise vaan iholla olevat bakteerit ja eltaantunut rasva. Kunnon pesu sebamed, lactasyd jne takaavat raikkaan päivän. Kun seisot ruuhkakulkuneuvossa haisulin vieressä tulee oksu. Alunakiveä on käytetty jo mummun aikana -estää bakteerikasvuston.
        Naisten hajuaisti tarkempi kuin miesten.http://www.helsinki.fi/lehdet/yolehti/1998_15/hajua.html
        http://www.uwasa.fi/yolehti/4-97/tuoksut.html


      • Marketta
        niinkään ole kirjoitti:

        puhdas hiki ei haise vaan iholla olevat bakteerit ja eltaantunut rasva. Kunnon pesu sebamed, lactasyd jne takaavat raikkaan päivän. Kun seisot ruuhkakulkuneuvossa haisulin vieressä tulee oksu. Alunakiveä on käytetty jo mummun aikana -estää bakteerikasvuston.
        Naisten hajuaisti tarkempi kuin miesten.http://www.helsinki.fi/lehdet/yolehti/1998_15/hajua.html
        http://www.uwasa.fi/yolehti/4-97/tuoksut.html

        Hyvä asiallinen viesti:) ja lisäksi linkkikin. Mainiota!


    • nam

      tuoksuu hyvältä, erityisesti miehillä. :))

      • kehosi kunnosta

        Jos hiki tuoksuu ammoniakilta jne se on merkki jostain kehosi epätasapainosta. Jos olet terve ja elät terveesti ei hiki ole pahanhajuista. Vaikka miten hankaisit kainaloita, niin tietyissä tilanteissa ei tuo ammoniakin haju lähde. Siispä syö terveellisesti, elä samoin ja peseydy.


    • YÖÖK!

      on pistävä kusen haju! Uskomatonta! Tänä pesuaineiden ja tenojen aikana!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1957
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1346
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1213
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe