Viimeiset vitsaukset

laintaulut

Koska nimimerkki "korallimeri" ei näytä jatkavan Ilmestyskirja sarjaa, aloitan sitten tälle palstalle sopivan keskustelun lopunajan tapahtumista, joiden tarkoitus on herättää ja valistaa varsinkin kristittyjä, mutta myös maailman ihmisiä.

Aloitan viimeisistä vitsauksista, joten en etene tapahtumajärjestyksessä, mutta asiayhteydessä selviää missä vaiheessa kyseiset tapahtumat tapahtuvat. Lainaukset ovat kirjasta "Hengellisiä kokemuksia, sisältäen sisar Whiten varhaisia näkyjä Jumalalta.

Viimeiset vitsaukset ja tuomio

(1850 Vermont)--- minulle näytettiin, että seitsemän viimeistä vitsausta vuodatetaan vasta Jeesuksen lähdettyä pyhäköstä. Enkeli sanoi: "Jumalan ja karitsan viha aiheuttaa jumalattomien tuhon eli kuoleman. Jumalan äänen kuuluessa pyhät tulevat sankarillisiksi ja pelättäviksi kuin sotajoukko lippuineen, mutta eivät he silloin pane toimeen kirjoitettua tuomiota. Tuomion täytäntöönpano tapahtuu vasta sitten, kun nuo tuhannen vuotta ovat umpeen kuluneet."

Senjälkeen kun pyhät ovat siirretyt kuolemattomuuteen ja temmatut ylös Jeesuksen kanssa, kun ovat saaneet harppunsa, pukunsa ja kruununsa sekä menneet sisälle kaupunkiin, istuutuvat Jeesus ja pyhät tuomiolle. Avataan kirjat - sekä elämän kirja että kuoleman kirja. Elämän kirja sisältää pyhien hyvät teot. Kuoleman kirja sisältää jumalattomien pahat teot. Näitä kirjoja verrataan lakikirjaan, Raamattuun, jonka mukaan ihmiset tuomitaan. Pyhät, yhdessä Jeesuksen kanssa, julistavat tuomion jumalattomille kuolleille. "Katsokaa", sanoi enkeli, "pyhät istuvat tuomiolla yhdessä Jeesuksen kanssa ja mittaavat jumalattomille sen mukaan, kuin kukin on ruumiissaan tehnyt; ja se, mitä he saavat tuomiota täytäntöön pantaessa, merkitään heidän nimiensä kohdalle." Näin, että tämä oli pyhien tehtävänä yhdessä Jeesuksen kanssa koko tuon tuhannen vuoden aikana pyhässä kaupungissa, ennenkuin se laskeutuu maan päälle. Tuhannen vuoden kuluttua jättää Jeesus enkeleineen ja kaikkine pyhineen pyhän kaupungin, ja hänen laskeutuessaan heidän kanssaan maan päälle jumalattomat kuolleet herätetään. Silloin heräävät nekin, jotka "hänet lävistivät", ja he saavat etäältä nähdä hänet kaikessa kirkkaudessaan enkeleineen ja pyhineen, ja he parkuvat hänet nähdessään. He näkevät naulojen jäljet hänen käsissään ja jaloissaan sekä keihään jäljen hänen kyljessään, jonka he puhkaisivat. Naulojen ja keihään jäljet tulevat silloin olemaan hänen kunniansa.

Juuri silloin, kun nuo tuhannen vuotta ovat umpeen kuluneet, astuu Jeesus Öljyvuorelle, ja vuori halkeaa kahtia muodostaen sangen suuren tasangon. Ne, jotka silloin pakenenvat, ovat jumalattomia, jotka juuri on herätetty kuolleista. Senjälkeen laskeutuu pyhä kaupunki alas asettuen tuolle tasangolle. Saatana hurmaa jumalattomat hengellään. Imarrellen hän puhuu heille, että hänen oma sotajoukkonsa on suuri ja kaupungin sotajoukko on pieni, joten he muka kykenevät voittamaan pyhät ja valloittamaan kaupungin.

Saatanan kootessa sotajoukkojaan pyhät olivat kaupungissa, missä he katselivat Jumalan paratiisin kauneutta ja kirkkautta. Jeesus kulki heidän edellään johtaen heitä. -- Jeesus sanoi: "Tulkaa, Isäni siunatut ja omistakaa sa valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti." Me kokoonnuimme Jeesuksen ympärille, ja juuri hänen sulkiessaan kaupungin portteja julistettiin jumalattomille kirous. Portit lukittiin. Pyhät käyttivät siipiään nousten kaupungin muurille. Jeesus oli myös heidän kanssaan. Hänen kruununsa oli hohtavankirkas. Siinä oli kruunu kruunun sisässä, luvultaan seitsemän. Pyhien kruunut olivat mitä puhtaimmasta kullasta, tähdillä koristetut. Heidän kasvonsa paistoivat kirkkaasti, sillä he olivat Jeesuksen kuvan kalataisia. Heidän noustessaan ja yhdessä kohotessaan kaupungin muurille näky hurmasi minut.

Silloin jumalattomat käsittivät mitä he olivat menettäneet. Ja Jumalalta lankesi heidän ylitsensä tuli, joka kulutti heidät. Tämä oli tuomion täytäntöön paneminen. Pahat saivat silloin sen mukaan, mitä pyhät olivat yhdessä Jeesuksen kanssa noiden tuhannen vuoden kuluessa heille mitanneet. Sama tuli, mikä lankesi Jumalalta kuluttaen jumalattomat, puhdisti koko maan. Haljenneet ja murtuneet vuoret sulivat palavasta kuumuudesta, samoin ilmakehä, ja kaikki synnin jäljet tuhottiin. Sen perästä eteemme aukeni perintöosamme kauniina ja viehättävänä, ja me otimme haltuumme koko uudistetun maan. Me kaikki huusimme suurella äänellä: "Kunnia! Hallelujaa!"

23

1357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ilm. 22:18-19

      Ellen White on eksyttäjä. Laintaulut on myös eksyttäjä koska tuo jatkuvasti Elleniä esille ja piinaa meitä harhaoppisilla kirjoituksilla.

      Huomatkaa että tuossa Ellen Whiten kirjoittamassa tekstissä Ellen nimenomaan LISÄÄ asioita raamatun ilmestyskirjaan.

      Juuri tästä on ankarasti varoitettu meitä raamatussa:
      Ilm.22 : 18 Jokaiselle, joka kuulee tämän kirjan ennussanat, minä vakuutan: Jos joku panee niihin jotakin lisää, panee Jumala hänen kärsittävikseen ne vitsaukset, joista tässä kirjassa on kerrottu. 19 Jos joku ottaa pois jotakin tämän ennustusten kirjan sanoista, ottaa Jumala pois hänen osallisuutensa elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kerrottu.

      20 Hän, joka todistaa tämän, sanoo: "Tämä on tosi, minä tulen pian." Aamen. Tule, Herra Jeesus!

      21 Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa.

      • laintaulut

        Ellen White on Jumalan profeetta todistetusti. Hänen kirjoituksensa ovat aina Raamutun mukaisia. Hän ei koskaan lisää mitään Raamattuun. Ei Jumalan hänelle antamia profetioita ole lisätty Raamattun. Meillä on aivan sama Raamattu tänäänkin. Kaikki hänen kirjoituksensa kestävät Raamulla tutkimisen juuri siksi koska hän oli oikea Jumalan profeetta. Et voi väittää hänen lisänneen mitään Raamatun ilmoitukseen tai joudut sitten tekemään sen kaikessa hengellisessä kirjallisuudessa kirjoitetulle tekstille. Sinun mukaasi ei siis voisi kirjoittaa hengellisiä asioita muilla lauseilla kuin mitä Raamtussa on.


      • laintaulut

        Koska Ellen sai näkynsä Jumalalta, voimme luottaa täysin häneen. Hänen kirjoituksensa ei lisää mitään Raamattuun vaan Raamattu aukeaa meille Jumalan tahtomalla tavalla kun luemme hänen näkyjään jotka Jumala halusi antaa ihmiskunnalle lopunaikaa varten lohdutukseksi ja opastukseksi. Sanokaa yksikin kohta edellisessä kirjoituksessa mikä ei ole Raamatullista!


      • _____________

        Ellen White on onnistunut eksyttämään adventistit. Ellenin kirjoitukset ovat raamatun kanssa ristiriitaisia. En ymmärrä miten adventistit eivät näe tätä vaan jatkuvasti korottavat tätä valheprofeettaa.


      • Näkevä Silmä
        _____________ kirjoitti:

        Ellen White on onnistunut eksyttämään adventistit. Ellenin kirjoitukset ovat raamatun kanssa ristiriitaisia. En ymmärrä miten adventistit eivät näe tätä vaan jatkuvasti korottavat tätä valheprofeettaa.

        Huomaan samaa. Samaa kaavaa toistavat ihan kuin Jehovantodistajat. Jehovantodistajat on siinä rehellisempiä että tuovat selvästi esiin harhansa. Onneksi me luterilaiset uskovat nähdään mistä tässä on kysymys.

        Käy ohitse harhaopin!!!. "huomaavaista"!!


    • Sinä olet uskollinen Ellenille. Se on sanottava, että vaikka eksytät Elleniin, teet sen ainakin suurimman osan ajasta avoimesti. Et vaivaudu adventisteille tyypilliseen kaksinaamaiseen - sisäpiirissä vahvempaa ruokaa eli Elleniä, ulkona oleville heikkoa ruokaa eli kristilliseltä kuulostavaa sanomaa - venkuiluun. Lyöt kortit pöytään: ota tai jätä. No, tähän loppui kehumiseni, sillä tuosta Ellen-uskollisuudesta ei kuitenkaan seuraa sinulle hyvää eikä myöskään niille, jotka onnistut eksyttämään.

      Kun Antikristus pääsee valtaan käyt marketissa ostamassa päivän ruoat, myyt vanhan autosi ja ostat uuden, kaikki sujuu kuin rasvattu, onhan sinulla mikrosiru (tai siitä vielä kehittyneempi versio) ihosi alla. Ei paina lompsa rahoineen, kortteineen takataskussa, ei pelota varkaat. Elämä on niin mukavan helppoa. Vähän ihmettelet, että vaikka Antikristus on jo vallassa, ei vaan profeetta-Ellenin ennustamat sapattivainot ala. Antikristusta ja toista petoa ei näytä pätkän vertaa kiinnostavan, mitä minäkin viikonpäivänä teet. Hän joukkoineen on tyytyväinen, kun näkee automaattisesti keskusmuistiin päivittyvistä kauppa-, lääkäri-, kela-, matkustus- jne. tiedoistasi, että olet harmiton kansalainen eikä sinuun tarvitse hukata energiaa.

      Olisit valmis marttyyrikuolemaan Ellenin tähden, mutta kukaan ei tule sinua tappamaan. Yhdeltäkään adventistikavereistasikaan ole kyselty mitään, heilläkin kauppa käy ja olot ovat entisellään.

      Ajattelet, että sinä ja muut adventistit ovat varmaan tulleet niin Kristuksen luonteisiksi, että Jumala suojelee teitä ja jättää sapattivainot vain parin viimeisen viikon mittaisiksi ihan loppuun. Huomaat, että jotkut ovat tyhmästi kieltäytyneet tuosta hienosta uudesta teknologisesta sirusta ja osa heistä on kuollut nälkään, osa viluun asunnotta, osaa on jahdattu ja vangittu ja yritetty pakolla saada ottamaan siru ja jolleivät ole suostuneet, heidät on tapettu muille pelotukseksi. Ovat raukat uskoneet noita babylonialaisia harhaoppisia ja Jumala on heitä rangaissut.

      Aiot hampaat irvessä viettää nuo kaksi viimeistä sapattia, tappamisen uhallakin, pilkulleen Ellenin ohjeistuksen mukaan. Kaikenlaista kauheaa luonnonmullistusta ja sotaa tulee, mutta selviät niistä. Koittaa toiseksi viimeinen lauantai, ei mitään. Viimeinen lauantai, ei mitään vainoa. Ja sitten pasuuna soi ja näet Jeesuksen tulevan. Herra, Herra katso minulla on sapatin sinetti, minulla on lopunajan profeetta Ellen G. White. Hei, mitä?!? Apuaaaaaaaaa…..

      Laintaulut, vielä on aikaa, vielä on mahdollista pelastua, älä anna eksyttävien henkien ja Ellenin oppien sokaista silmiäsi enää kauempaa, Jeesus voi tehdä sinut vapaaksi.

      • Demigod

        Sadun kertoja. Todella Andersen jää helposti sinun varjoosi. Tosin sinähän edustat Computer
        aikaa.

        Sinusta voisi tulla hyvä tieteis kirjailia, kun
        sinulla on noin vilkas mielikuvitus.

        Kaiken lisäksi sinä olet heikkona Elleniin!
        hän kai on sinun suosikki kirjailiasi?

        Antikristus on jo vallassa, mutta hän nukkuu nyt
        Älä hyvämies mene herttämään häntä. Jas hänet kunnolla herätät, niin silloin sinut kyllä piru perii.

        Kyllä se on totta, että jokaisesta ihmisestä on tehty täydet kirjan pidot. Muuten tää mainittu
        vaino ei ole koskaan koskenut muita kuin, niitä
        jotka pitäytyvät Jumaln käskyihin ja Jeesuksen uskoon. Joten sinä voit olla turvassa kunnon sirumerkintöjesi kera, Sinut on sinetöity omalle Jumalallesi. Eikö tämä olekin ihana asia.


      • Demigod kirjoitti:

        Sadun kertoja. Todella Andersen jää helposti sinun varjoosi. Tosin sinähän edustat Computer
        aikaa.

        Sinusta voisi tulla hyvä tieteis kirjailia, kun
        sinulla on noin vilkas mielikuvitus.

        Kaiken lisäksi sinä olet heikkona Elleniin!
        hän kai on sinun suosikki kirjailiasi?

        Antikristus on jo vallassa, mutta hän nukkuu nyt
        Älä hyvämies mene herttämään häntä. Jas hänet kunnolla herätät, niin silloin sinut kyllä piru perii.

        Kyllä se on totta, että jokaisesta ihmisestä on tehty täydet kirjan pidot. Muuten tää mainittu
        vaino ei ole koskaan koskenut muita kuin, niitä
        jotka pitäytyvät Jumaln käskyihin ja Jeesuksen uskoon. Joten sinä voit olla turvassa kunnon sirumerkintöjesi kera, Sinut on sinetöity omalle Jumalallesi. Eikö tämä olekin ihana asia.

        Kiitos kehuista kerronnan suhteen, toivotaan, että se jääkin taruksi, sen takiahan sen kerroinkin.

        Ajatuksenjuoksusi on niin perin merkillinen, että se on jo taiteen asteella.

        Kyllä varmasti Antikristus jo on syntynyt, sillä 1948 alkanut lopunaika kestää vain tämän sukupolven eikä kai Antikristuskaan ihan vauvana tai lapsena ala toimimaan. En tiedä onko hän nyt sitten päiväunilla, olkoon missä on.

        Et muuten koskaan vastannut kysymykseeni oletko antanut joskus elämäsi Jeesukselle ja sitten luopunut, vai oletko kokonaan uskoontulematon?


      • John

        Kiitos hyvästä kirjoituksestasi. Tämä olkoon varoituksena kaikille adventisteille, jotka ovat tuuditettu Ellenin harhaoppiseen eskatologiaan.

        Ellen White (joka kirjoituksiensa perusteella oli itse syvällä spiritismissä) kirjoitti spiritismin vaaroista seuraavaa: "Ihmiset tuuditetaan väärän turvallisuudentunteen valtaan, josta he heräävät vasta kun Jumalan viha vuodatetaan." (Suuri taistelu, lyhennetty laitos, sivu 357).

        Monet adventistit ovat niin Ellenin sapatin ja muiden oppien lumoissa, etteivät he todennäköisesti tule tunnistamaan Antikristusta eikä sitä toista petoa. Täytyy vain rukoilla heidän puolestaan, etteivät he jonossa odottaisi saadakseen pedon merkkiä, todetessaan; "eihän tässä sapatista ole kyse, tämä ei voi olla se pedon merkki".


      • laintaulut
        John kirjoitti:

        Kiitos hyvästä kirjoituksestasi. Tämä olkoon varoituksena kaikille adventisteille, jotka ovat tuuditettu Ellenin harhaoppiseen eskatologiaan.

        Ellen White (joka kirjoituksiensa perusteella oli itse syvällä spiritismissä) kirjoitti spiritismin vaaroista seuraavaa: "Ihmiset tuuditetaan väärän turvallisuudentunteen valtaan, josta he heräävät vasta kun Jumalan viha vuodatetaan." (Suuri taistelu, lyhennetty laitos, sivu 357).

        Monet adventistit ovat niin Ellenin sapatin ja muiden oppien lumoissa, etteivät he todennäköisesti tule tunnistamaan Antikristusta eikä sitä toista petoa. Täytyy vain rukoilla heidän puolestaan, etteivät he jonossa odottaisi saadakseen pedon merkkiä, todetessaan; "eihän tässä sapatista ole kyse, tämä ei voi olla se pedon merkki".

        Seuraavaksi tuotankin tyhjentävän selvityksen amtikristuksesta ja pedosta sekä sen merkistä. Muutaman päivän kuluttua saatte totuuden tästä asiasta niinkuin se Raamatun mukaan on Jeesukseen uskovien ja profeetallisen ilmoituksen mukaan.


      • Kulkija123
        John kirjoitti:

        Kiitos hyvästä kirjoituksestasi. Tämä olkoon varoituksena kaikille adventisteille, jotka ovat tuuditettu Ellenin harhaoppiseen eskatologiaan.

        Ellen White (joka kirjoituksiensa perusteella oli itse syvällä spiritismissä) kirjoitti spiritismin vaaroista seuraavaa: "Ihmiset tuuditetaan väärän turvallisuudentunteen valtaan, josta he heräävät vasta kun Jumalan viha vuodatetaan." (Suuri taistelu, lyhennetty laitos, sivu 357).

        Monet adventistit ovat niin Ellenin sapatin ja muiden oppien lumoissa, etteivät he todennäköisesti tule tunnistamaan Antikristusta eikä sitä toista petoa. Täytyy vain rukoilla heidän puolestaan, etteivät he jonossa odottaisi saadakseen pedon merkkiä, todetessaan; "eihän tässä sapatista ole kyse, tämä ei voi olla se pedon merkki".

        Minustakin Uskova1 kirjoitus oli hyvä varoittava esimerkki. Ja tuosta "Ellenin spiritismistä" on tuolla "kytin" sivuilla selvästi asiat esiin tuotuna. Eikä noita voi adventistitkaan kiistää.

        http://koti.mbnet.fi/kyti/ellen_white_ottaa_vastaan_neuvoja_kuolleelta_aviomieheltaan_jamesilta.htm


      • laintaulut
        Kulkija123 kirjoitti:

        Minustakin Uskova1 kirjoitus oli hyvä varoittava esimerkki. Ja tuosta "Ellenin spiritismistä" on tuolla "kytin" sivuilla selvästi asiat esiin tuotuna. Eikä noita voi adventistitkaan kiistää.

        http://koti.mbnet.fi/kyti/ellen_white_ottaa_vastaan_neuvoja_kuolleelta_aviomieheltaan_jamesilta.htm

        Sinä voit olla omaa mieltäsi. Totuus on kuitenkin adventisteilla sitä ei voi kukaan kumota. Viimeisenä päivänä on jo myöhäistä tehdä valintaansa. Silloin kaikille paljastuu totuus ja voi sitä joka on sen hyljännyt!


      • ___________

        Jeesus ei todellakaan toisen tulemisensa hetkenä kysy meiltä tunnetteko Elleniä.

        Silloin kysytään meiltä ainoastaan uskoa Jeesukseen Kristukseen. Mielipidettään ei enää ennätä silloin vaihtaa.


      • Kulkija123
        laintaulut kirjoitti:

        Sinä voit olla omaa mieltäsi. Totuus on kuitenkin adventisteilla sitä ei voi kukaan kumota. Viimeisenä päivänä on jo myöhäistä tehdä valintaansa. Silloin kaikille paljastuu totuus ja voi sitä joka on sen hyljännyt!

        Ainahan on mahdollisuus että jos ei mene teidän ennustusten mukaan tehdään niinkuin olette ennenkin tehnyt. Muutetaan tulkintaa!! ja etsitään uusi kuvio. Otetaan taas sieltä ja täältä raamatun paikkoja ja selitetään uusiksi kaiken. Ihmioppia ja keksitty juoni saadaan näin aikaiseksi ja taas jatketaan valheella seuraavaan pisteeseen asti.
        Olisi nyt hyvä tunnustaa erheet ja aloittaa alusta rehelliseltä pohjalta. Se kannattaa!!


      • annu42
        Kulkija123 kirjoitti:

        Ainahan on mahdollisuus että jos ei mene teidän ennustusten mukaan tehdään niinkuin olette ennenkin tehnyt. Muutetaan tulkintaa!! ja etsitään uusi kuvio. Otetaan taas sieltä ja täältä raamatun paikkoja ja selitetään uusiksi kaiken. Ihmioppia ja keksitty juoni saadaan näin aikaiseksi ja taas jatketaan valheella seuraavaan pisteeseen asti.
        Olisi nyt hyvä tunnustaa erheet ja aloittaa alusta rehelliseltä pohjalta. Se kannattaa!!

        Mikä on rehellinen pohja, ellei Raamattu ole?


      • Demigod
        uskova_1 kirjoitti:

        Kiitos kehuista kerronnan suhteen, toivotaan, että se jääkin taruksi, sen takiahan sen kerroinkin.

        Ajatuksenjuoksusi on niin perin merkillinen, että se on jo taiteen asteella.

        Kyllä varmasti Antikristus jo on syntynyt, sillä 1948 alkanut lopunaika kestää vain tämän sukupolven eikä kai Antikristuskaan ihan vauvana tai lapsena ala toimimaan. En tiedä onko hän nyt sitten päiväunilla, olkoon missä on.

        Et muuten koskaan vastannut kysymykseeni oletko antanut joskus elämäsi Jeesukselle ja sitten luopunut, vai oletko kokonaan uskoontulematon?

        minä en uskoisi. Minä en ole mikää suuri suun tunnustaja, joka joka käänteessä huutelen vain
        halleluja, Näet minä en ole sellainen pyhä joka tunkeutuu taivaaseen. Minä odotan Herrani hyväksymisen. Näet tällä Jeesus Herralla on aina viimeinen sana, Kuten olet Evankeliumeista lukenut.

        Se mitä minä uskon hänestä. Hän tietää ja monet muutkit tietävät. että minä olen itsessäni
        vajavainen Ja puutteellinen,mutta hänen avullaan
        yritän selviytyä päivästä päivään.

        Kuinka muuten sinä ystäväni olet selvinnyt tämän
        Jeesuksen antaman suurimman käskyn kera tai
        kanssa, Kun tämä meidän Herra: Hän on antanut
        käskyn rakastaa vihamiehiänne siis niitä, joita
        me emme voi sietää. Tämä Jeesus Herra sanoo näin:
        Helppohan teidän on rakastaa niitä jotka teitä rakastavat, mutta minä annan teille uuden käskyn
        rakastakaa vihamiehiänne ja rukoilkaa niiden
        puolesta jotka teitä vihaavat:

        Martti Luther kehoitti meitä elämään rauhassa
        kaikkien kanssa. Napoleon sanoi Jokainen tulkoon uskollaan autuaaksi. Tiedät kai asiayhteyden.

        Siunausta sinulle Antilta


      • Demigod
        Kulkija123 kirjoitti:

        Minustakin Uskova1 kirjoitus oli hyvä varoittava esimerkki. Ja tuosta "Ellenin spiritismistä" on tuolla "kytin" sivuilla selvästi asiat esiin tuotuna. Eikä noita voi adventistitkaan kiistää.

        http://koti.mbnet.fi/kyti/ellen_white_ottaa_vastaan_neuvoja_kuolleelta_aviomieheltaan_jamesilta.htm

        Kukahan tämän tarinan on kirjoittanut Ellen nimiin. Kuka lieneekin, Hän tulee saamaan myö palkkansa, Samoin kuin muutkin Valhesatujen kertojat.

        Muuten tämä Raamattu kertoo sen etteivät valehteliat koskaan peri jumalan valtakuntaa?

        Muuten olisi hieman Iroonista, että Ellen olisi
        kirjoittanut jotain omaa uskoaan ja raamatun
        totuuksien linjausta vastaan, Koska hänen päälinjansa oli koko hänen elämäsä ajan, että
        kuolleet nukkuvat odottamassa ylösnousemista.
        Eikä ketään ole vielä Taivahan iloissa.

        Joten tämä tarina on erittäin hieno Counterfit
        eli Väärennös. Kuka on tehnyt väärennöksen siinä
        On hyvä kysymys?

        Tämä tarina todistaa jo sen, että totuus on vihan kohteena. Tässä naisessa on jotain suurta
        kun häntä vihataan noin kauheasti.

        Siunausta ja rauhaa Antilta


      • John
        Demigod kirjoitti:

        Kukahan tämän tarinan on kirjoittanut Ellen nimiin. Kuka lieneekin, Hän tulee saamaan myö palkkansa, Samoin kuin muutkin Valhesatujen kertojat.

        Muuten tämä Raamattu kertoo sen etteivät valehteliat koskaan peri jumalan valtakuntaa?

        Muuten olisi hieman Iroonista, että Ellen olisi
        kirjoittanut jotain omaa uskoaan ja raamatun
        totuuksien linjausta vastaan, Koska hänen päälinjansa oli koko hänen elämäsä ajan, että
        kuolleet nukkuvat odottamassa ylösnousemista.
        Eikä ketään ole vielä Taivahan iloissa.

        Joten tämä tarina on erittäin hieno Counterfit
        eli Väärennös. Kuka on tehnyt väärennöksen siinä
        On hyvä kysymys?

        Tämä tarina todistaa jo sen, että totuus on vihan kohteena. Tässä naisessa on jotain suurta
        kun häntä vihataan noin kauheasti.

        Siunausta ja rauhaa Antilta

        Tämän asian todistaa itse adventistien ikioma Ellen G. White Estate.

        Löytyy esimerkiksi Ellenin pojanpojan Arhur Whiten kirjasta: The Retirement Years. 1990. Hagerstown, Md.: Review and Herald Publishing Association, 1990. 24 pp. [RY]

        1. Mene White säätiön kirjahaun sivulle

        http://egwdatabase.whiteestate.org/nxt/gateway.dll?f=templates$fn=default.htm$vid=default

        2. Valitse: Book & Page

        3. Laita (Book Title): Retirements Years ja sivu (Page) 161

        3. Paina nappia

        4. Kohdasta "Ellen Dreams of James Shortly After His Death" voit omilla silmillä lukea Faktaa.


      • Kulkija123
        annu42 kirjoitti:

        Mikä on rehellinen pohja, ellei Raamattu ole?

        Raamattu on pohja! Totta sanoit Annu. Mutta Raamatun pohjalta voi tehdä vääriä tulkintoja. Eikös vain?

        Varmaan mietit että miksi käyn niin kovaa vastustusta adventisteja kohtaan. Syyt minulla on siihen olemassa,- koska näen niin paljon vääristymiä mitä tulee tulkintoihinne. Ja toinen joka ärsyttää on jatkuva Ellenin sanomien tuominen ja se vaikutelma mikä siittä välittyy. Annatte vaikutelman että White on erehtymätön profeetta ja hänen sanoman kautta tulee totuus jotta voi pelastua. (" Pedonmerkki ja sapatti")
        Miksi Annu olette liittäneet Ellenin opettamia merkityksiä asioille, ei niihin löydy tukea raamatusta kuin joltain osin? Opettamanne sapatti asia ei minua niin vaivaa mutta haetut syvemmät merkitykset syö uskottavuuden.

        Olen Jeesukseen uskova. Ja Kristuksen oma
        (tiedoksi oli, ettet ajattele minusta toisin)


      • laintaulut
        Kulkija123 kirjoitti:

        Minustakin Uskova1 kirjoitus oli hyvä varoittava esimerkki. Ja tuosta "Ellenin spiritismistä" on tuolla "kytin" sivuilla selvästi asiat esiin tuotuna. Eikä noita voi adventistitkaan kiistää.

        http://koti.mbnet.fi/kyti/ellen_white_ottaa_vastaan_neuvoja_kuolleelta_aviomieheltaan_jamesilta.htm

        Tässä asiassa ei ole mitään ihmeellistä. Ellen White nukkui ja näki unta, aivan kuten kuka tahansa. Hän oli rukoillut Jumalaa vastaamaan erääseen ongelmaan. Unessa hän näki kuolleen miehensä joka sitten puhui hänelle. Entä sitten? Unessa kaikki on mahdollista. Olen jäänyt junan alle, pdonnut pilvenpiirtjän katolta, käynyt taivaassa, Jeesus on saapunut jne. Uni ei ole totta. Ellenille ei puhunut hänen kuollut miehensä, se on mahdotonta siksi että hän oli kuollut. Kuolleet eivät voi puhua, eikä niihin voi olla yhteydessä. Se on Raamatun fakta ja Ellen tiesi tämän. Jos unessa Jumala puhuu jonkun ihmisen hahmossa, kuolleen tai elävän, ei se tarkoita että nukkujalla olisi yhteys tuohon ihmiseen. Jos unessa olisi nähty vielä elävä ihminen ja puhuttu hänen kanssaan, ei sekään olisi totta vaan alitajunnan työskentelyä. Miten voitte tuomita unia ja unien perusteella? Ihmettelen!


    • Nimimerkki

      Whiten sanoma vesittää puhtaan evankeliumin. Ja tästä on syytä olla huolissaan. Esimerkkinä mainittakoon vaikka adventistismiteologian luuranko "tutkivasta tuomiosta" joka varmasti on raamatun vastainen.

      Huomioitavaa on tässä yhteydessä mainita että vaarallista ei ole myrkky joka on tynnyrissä puhtaana, vaan tippa sitä sekoitettuna siihen mitä aiot seuraavaksi juoda.

      Whiten näyt johtuivat aivovauriosta jonka hän sai saatuaan kivestä voimakkaan iskunkasvoihinsa lapsena. Ne alkoivat puberteetissa, niiden tiheys seuraa seksuaalista aktiviteettia ja ne hiipuvat menopaussin aikana. Joten voidaan monet hairahdukset ja näyt laittaa sairauden piikkiin, jolle on lääketieteellinen pohja näyttää.

      • 1profeetta

        Sinäkin olet paholaisen asialla syyttämässä Jumalaa ja hänen profeettaansa. Hyi sinua, luovu pahoista hengistä ja tule raittin adventtievankeliumin pariin. Se on sielun ravintoa ja kaita tie pelastukseen!


    • raamatullista

      Tässä todellakin raamatullista tekstiä. Ei tällaista nykypäivänä juuri kuule muilta kuin adventisteilta. Tämä on kuin suoraan Raamatusta, kaikki on kohdallaan. Se aivan loksahtaa ajatuksiin että tässä on totuus lopputapahtumista. Ihmeellistä! Kyllä kaikki on niin selkeää ja kaunista. Rauhallisella tavalla, kiivailematta tai tuomitsematta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3279
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1788
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1325
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1273
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1173
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1168
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1103
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      984
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      916
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      854
    Aihe