Tunteeko kukaan Pasia??

olen tavannut alkukesästä erään Kajaanin isännän nimeltään Pasi Luoto, tunteeko kukaan sitä jotta saisin tietää siitä enemmän?? On kierrätyksessä töissä. Toivotteleepi Peppi Kainuusta
Ilmianna
Jaa

9 Vastausta


Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
onko pepillä keppi hukassa.. pasi on vajaat viis kypänen puliukko kajaanin ranra maisemista
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
voi tyttöhupakko pysy kaukana täydellinen huuhaaa puhuu mitä sattuu ja lupaa mitä sattuu polisin vanha tuttu ja kun tiedustelin antoi hyvän neuvvon pysy kaukana polisin tutuksi ei tulla suotta naisten naurattaja siinä kaikki vastuuton joka suhteessa mitä sulle luvannu tai uskotellu...?!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
pitäiskö kun sivuilla on noinkin paljon käyty ymmärtää että osallisia on ollut enempikin eli olisi ehkä tarvetta tehdä nimellisiä listoja niistä miehistä jotka käyttävät naisia väärin ja ehkäpä hyväksikin eri syistä tai toimivat vakikumppanien seläntakana mitä ihmeellisempien syiden ilmaisemina ja vonkailemasa sexsiä kun ei sieltä kotoa saa tarpeeksi huh sellaista naista ei olekkaan jolta ei saa jos asiat hoitaa oikein naista kunnioittaen ja aidosti sitoutuen ei miehet ole erilaisia naiset haluaa varmasti ei vain koe olevansa koneita joita painetaan käyntiin kuin sähkönappia puhumatta että miehenhupakot hakee itteänsä nuorempia kuvitelkaa ulkopuolisen silmin miten surkuhuvittava näky on kun ihmisten ikäero näkyy ulospäin ja eritahdissa vanheneminen mitä se viestii ei siinä aito rakkaus tai normaalilla parisuhteella ole useinkaan mitään tekemistä vaan säälinsekaista myötätuntoa että näin on asiat sielläpäin että tyttörassukka on yhdenmiehen sxsihekuman kohde kun ei mies pysty normaaliin suhteen tai rahalla jaksa hakea helppoheikin hommia tosimiehet ei toimi noin huh..aitiopaikalla seurattua ja nähtyä pakosta usein jos naiset heittää läppää tai samaa kevyttä huumoria miehet kuvittelee usein että tässä onkin kevytmielinen nainen kyseessä helpponakki tyyliin..ja olenkin usein tuumannu että miehet ovat tosi köyhiä korvien välistä tuntuu että aattelevat ratkaisevansa asiat pelkällä alapääjutulla vaikka kun olen kokeillu joskus tälläistä tapausta niin ei ole kykyjä puheisiin jää, että arvioni osui naulankantaan ei iloa riitä edes yhden illan edestä ja siinä missä odotetaan ulkonäköä naiselta säilyttämisen tasoa löytyykö miehiltä harvalta että olisi aika palata maanpinnalle miehet jos sivuilla käytte..
Ilmianna
Jaa
Pasi Luodolla on tulossa Sveitsistä lentokoneella 20,000,000€ maksattaa naisilla siihen saakka kun rahat kotiutuvat, tykkää ostaa useita uusia autoja ja autoliikkeethän menevät lankaan, laittavat autot jo luovutuskuntoon, kunnes selviää Pasi-pojan rahatilanne, on yksi tyttö, varmasti ylpeä miljonääri-isästä, näkee vain niin harvoin on Pasilla senverran bisneskiireitä. Velikin on Oulussa, mutta ei niitä kaikkein läheisempiä sukulaisia, eli pysy kaukana, jos haluat pitää kiinni omaisuudestasi.
Bisneksiä Pasi pitää kirpputoreilla Oulussa ja Kajaanissa.
Ilmianna
Jaa
Yritä ottaa Pasi Luodosta valokuva, se ei taida olla niitä helpompia kuvattavia,
ehkä joku hyväksikäytön uhri saattaa tunnistaa miehen. autoliikkeet ovat kaveriin jo
tutustuneet ja saaneet pettyä todella pahasti.
Ilmianna
Jaa
Voi voi teitä naisia. Älkää uskoko netin kautta tulleisiin tuttavuuksiin ja olkaa varuillanne livetapaamistenkin kanssa. Ei miehet kerro totuutta itsesttään, voivat olla eri paikkakunniltakin ja nimet voi olla keksittyjä. Voi olla vaimot, perheet, asiat kotona kunnossa. Mies jolla ei ole selkärankaa ei ole sen arvoinen että hänen perään huutelette. Pitäkää oma arvonne.
Ilmianna
Jaa
Pasi Vuorinen nykyään ja sama mahtava meno
Ilmianna
Jaa
Tässä Pasin touhuja ennen: http://www.savonsanomat.fi/savo/Varaton-huijari-tuomittiin-vankeuteen/613021

Ja tässä Pasin touhuja nyt:
http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Varattoman-miehen-syytetään-tehneen-neljällä-miljoonalla-eurolla-kauppoja-Savossa/1063288?pwbi=361ac4deda8ad61cf07fea20c1ea1ef0
Ilmianna
Jaa
Pitäisi olla poliisinkin etu että vuosikymmeniä tehnyt kaveri lsitetaan niuvanniemeen ja pidetään siellä vähintään 10-15 vuotta. kuinka paljon on tullut tämä rosvo maksamaan petetyille naisille ja heidän jälkeläisilleen, viimeisen tapauksen myötä myös eronneen vaimon lapsi sai kärsiä, Pasilla itsellähän on jo aikuinen lapsi, mutta sitä ei esitellä vaimoehdokkaille, lipsahtaa ehkä isästä vääriä tietoja, mutta miksi toiset lapset saavat sitten kärsiä kyseisen miehen patoutuneista valheista, eikö oikeudella ole aikaisemmista tuomioista tietoa, vai onko oikeus jo niin tumput suorina kyseisen herran valehteluun, vaikuttaa vähän siltä, kaveri elänyt huijauksilla jo 90 luvun alusta saakka ja varmasti sama meno jatkuu kun pääsee kesällä 2018 vapaaksi, entistä terveempänä.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tunteeko kukaan Pasia??

olen tavannut alkukesästä erään Kajaanin isännän nimeltään Pasi Luoto, tunteeko kukaan sitä jotta saisin tietää siitä enemmän?? On kierrätyksessä töissä. Toivotteleepi Peppi Kainuusta

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta