Suuren Seikkailun suuri floppi

Paju

Todella törkeä ja skandaalinkäryinen floppi Suurelle Seikkailulle 2002. Miten voi olla selitettävissä, että Orjas voittaa kahden päivän kilpailun luovutettuaan ensimmäisen päivän? Sääntöjä on muutettu tai jotain sääntöä ei olla käytetty. Todellinen fiasko, eikä MTV3 voi tästä selvitä pelkästään juontajan iloisella hymyllä. Oikeastaan vasta eilen katsojille selvitettiin, mitä tuo maksimirangaistus tarkoitti. Erittäin epäilyttävää.

Jos kisa on leikkisää, pitää muistaa, että tässä on suuret rahat pelissä, useiden ihmisten työpanos ja tietysti kilpailijoiden uurastus ja henkinen kestävyys. Palkintosumma on pieni pisara siihen, mitä koko Suuri Seikkailu tulee maksamaan. Ja sitten päästetään muuten hienosti järjestetty ohjelma päättymään täydelliseen fiaskoon. Kun Orjas luovutti ensimmäisen päivän, kilpailu olisi pitänyt lopettaa siihen. Nuortti olisi pitänyt julistaa voittajaksi. Oli todella häpeällistä nähdä, kuinka maksimiero suhteutettiin 35 metrin uintimatkaan. Tämä on Suomenennätys floppi mitä ollaan koskaan nähty.

Ja mikä järjen köyhyys laskea koskea toisena kilpailupäivänä. Mukaan tuli viides "ammttilainen" vähän katsomaan, miten kumiveneet ajelehtivat koskessa. Miten tämä on selitettävissä, kun kyseessä piti olla 4-hengen joukkueet.

MTV3- päättäviin elimiin ollaan otettu yhteyttä, sekä lehdistöön ja kisan maksajatin ovat varmasti kiinnostuneita viikonlopun tapahtumista. Valitettavasti tänä vuonna todellista Suurta Seikkailijaa ei löydetä, se ei voi olla Orjaksen joukkueesta. Jos Orjaksella olisi vähäänkään selkärankaa, he pistäisivät pelin poikki ja tunnustaisivat tappionsa.

Vai olisiko kisa päättynyt tasapeliin, jos Nuortti olisi toisena kilpailupäivänä heittäytynyt rähmälleen koskeen ja luovuttanut? Täydellinen emämunaus MTV3 kanavalta, päättäjiltä, tuottajilta. Todellinen sponsoreiden ja maksajien rahojen ryöstö.

Oikeudenmukainen ratkaisu tähän on, että kisa peruutetaan. Näin ei tietenkään tule käymään. Voittosumma menee Orjaksen jollekin voittajalle. Vähintä mitä tässä skandaalissa MTV3 voisi tehdä, on irroittaa jostain toiset 30000 euroa ja jakaa se Nuortin kaikkien 4 jäsenten kesken. Olisi säälittävää nähdä, että Suuri Seikkailu päättyy tähän, kun rahoittajat haihtuvat pois epämääräisestä touhusta. Oikeus tapahtukoon!

20

2647

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .

      hohhoijakkaa

    • gordon

      kannattaisiko kirjoittaa sama tarina suuren seikkailun keskustelu sivuille?

      • Paju

        Viesti on kirjoitettu MTV3:n sivuille. Myös MTV3:n palautteeseen ollaan otettu yhteyttä, kuten myös MTV3:n johtaviin henkilöihin ja lehdistöön. Jos ketään muuta ei kiinnosta, ehkä rahoittajat sentään kiinnostuvat.


    • Hieno Mies

      KAU-HEE vinkuminen!!! Haloo, tajua nyt että parempi voitti. Voitto kuului alusta pitäen Orjakselle, sehän oli selvää. Heillä on koko ajan ollut kaikin tavoin parempi joukkue, niin fyysisesti kuin henkisestikin. He ansaitsevat voiton. Taidat olla joku vähäosaisia ja vähemmistöjä säälivä eko-homo-vasemmistolainen kun noin tunnet sympatioita alusta asti heikompaa joukkuetta kohtaan. Survival of the fittest - näin se on. Jos kaverit eivät saaneet yhtä lauttaa pysymään pinnalla, ei siitä pidä lopputtomasti rankaista.. aivan oikein että saivat uuden mahdollisuuden todistaa paremmuutensa joka on koko ajan ollut tiedossa. Jos Nuortin pellet olisivat osanneet uida ja meloa, HE OLISIVAT VOITTANEET. Mutta kun eivät osaa muuta kuin näyttää kanoilta (Nina) tai laittaa huulikiiltoa (Meeri) tai palmikoida partaa (Nico) tai puhua idioottimaisuuksia (Mika) niin mitä heiltä voi enää odottaakaan?

      Parempi voitti!!

      • mika

        niin! olisiko ´pitäny nuortin antaa voittaa finaali, kun osasivat yhen helevetin donitsin kasata ja muuten ovat olleet niin surkea joukkue, ettei toista ole koko suuressa seikkailussa nähty.


      • Mirelle

        Vai niin, miksi sitten ylipäätään vaivautua
        järjestämään tämä loppuskaba. Kun kerran alusta
        lähtien tiedettiin kenen kuuluu voittaa.


      • Paju

        Eikun olisi pitänyt rankaista. Kun Orjas kerran luovutti ensimmäisen päivän joukkueloppukilpailun, ei siinä pitäisi olla paljon tulkinnan varaa. Törkeetä katsottavaa. Näin olisi muuten pitänyt käydä, jos Nuortti olisi levittänyt kamppeensa veteen ja luovuttanut. Aika mauton loppu tälle kisalle.


      • Tiitu

        JUST-JOO. Muistaakseni kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen ja sen ilmaisemiseen. Kuitenkin, juuri sun kannustama joukkue on oikea ja muut on tyhmiä, peilailevia, meikkailevia, kanoja jne.??? Toki on ymmärrettävää, että noinkin säälittävän ihmisen pitää haukkua muita "eko-homo-vasemmistolaiseksi" keskustelupalstoilla, kun ei kerran älykkyysosamäärä riitä antamaan rakentavaa kritiikkiä. Kannattas hieman miettiä, tälläiset asiat on kuitenkin mielipiteitä, ennen kuin tekee itsensä idiootiksi julkisesti haukkumalla muita!


      • Milosa

        Todella hieno mies!
        Runkkari oot!


    • foob

      Totta! Katsojia vedettiin nenasta.
      Homma haisee. Ohjelma boikottiin!

    • Holle Holisti

      vaahtoamista tuosta asiasta. On itsestään selvää, että Orjas olisi vaikka uinut sen salmen yli se perhanan lautta selässä, jos luovuttamisella olisi ollut merkitystä. He tiesivät, että tulevat saamaan maksimi sakon ensimmäiseltä päivältä tekivät he mitä tahansa ja siksi he "luovuttivat" siinä tehtävässä. Toisena päivänä se Orjaksen saama sakko edellisen päivän pieleen mennystä kisasta oli niin pieni yksinkertaisesti siksi, että molemmilla joukkueilla olisi yhtäläiset mahdollisuudet pärjätä. Seuraavana päivänä ainoa tehtävä oli 4,5 km koskenlasku, josta suurin osa mentiin turvallisuussyistä kiltisti jonossa, joten ainoat ohituspaikat oli kapulan haussa/veneelle juoksussa ja viimeisellä melontamatkalla, joka taisi olla korkeintaan vähän päälle kilometrin mittainen jos sitäkään. Yrittäkää nyt pällit ymmärtää, että ne säännöt olisivat olleet molemmille joukkueille samat olisi siinä käynyt ihan miten tahansa, eikä takana ole mitään suuria salaliittoja. Se ero oli niin pieni ainostaan siksi, että myös toiselle päivälle saadaan ihmisiä TV:n eteen vetävä jännä kilpailu. Viime vuonna oli parempi lopetuskisa, mutta ei minusta yksi pieleenmennyt kisa flopannut koko ohjelmaa. Lisäksi Orjaksen voimaa minusta osoitte se, että he voittivat ajallisesti kaikki muut lajit paitsi donitsin teon.

      • Holle junior

        Toivottavasti Hollen oma arkielämä opettaa Hollelle oikein viimeisen päälle reiluuden ja epäreiluuden todella selvän eron.


    • Milosa

      Maikkari on maikkari. On aina ollut ja tulee aina olemaan! Kesäisin lähetetään vaan jotain vanhoja uusintoja, jotta saavat myytyä "ilmaista "mainosaikaa". Hyvä tapa tienata!
      Kyllähän "tyhmät suomiporot" katsoo vaikka Dallasia joka päivä ja saman jakson uudelleen ja uudelleen!
      Joku tälläinen floppi ohjelma kuin SS2002 nyt ei loppujen lopuksi paljon maksa Maikkarille, ottaen huomioon mitä muut ohjelmat muka "maksaa" vähintään jo kerran esitetty.

      Katsojien pitäisi poistua kokonaan Maikkarin kanavilta ja siirtyä esim. yle2:lle. Kyllä homma sitten muuttu kun huomaavat, että katsojaluvut laskevat. Eli ehdotukseni on boikotoikaa myös mm. F1:siä, talvella jääkiekot, nyt kesällä on hyvä tapahtuma minkä voisi boikotoida nimittäin Tangomarkkinat. Jos keksitte muita niin viestikkäkää.

    • Anonyymi

      Musta väestö valtaa liikaa alaa uudessa seikkailu ohjelmassa on kaksi mustaa. On kuulemma ällöä nukkua samoissa tiloissa kun haju on oudon pistävä. Tehkööt mustat oman ohjelman ohjelma on pilalla kun mustat ilmestyy. En minäkään nukkuis samoissa tiloissa mustan kanssa

      • Anonyymi

        Seksikäs suklaa haluu olla joka ohjelmassa mukana mutta eihän syöttöporsas jaksa hehhh hihhhh


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seksikäs suklaa haluu olla joka ohjelmassa mukana mutta eihän syöttöporsas jaksa hehhh hihhhh

        Ohjelman tuottajalle tiedoksi, että miksi pilasitte ohjelman hitonmoisella taustamusiikilla? eihän puheista saa selvää kun musiikki pauhaa taustalla voimakkaasti,.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohjelman tuottajalle tiedoksi, että miksi pilasitte ohjelman hitonmoisella taustamusiikilla? eihän puheista saa selvää kun musiikki pauhaa taustalla voimakkaasti,.

        Tämä sama ongelma on nykyisin kaikissa suomalaisissa ohjelmissa, melkein arvailemaan joutuu, mitä niissä puhutaan. Luulisi, että varsinkin tällaiseen Lapin luonnossa kuvattaviin ohjelmiin kuuluisi paremminkin pelkät luonnon äänet, kuin kovaääninen taustapimputus.


    • Anonyymi

      Jos ette ole huomanneet: tämä ketju on 22 vuotta sitten esitetystä sarjasta.

    • Anonyymi

      Haluaisin taustamusiikia kovemmalle ja puheosuudet pienemmälle, ettei tarvi kokoajan säätää😬

    • Anonyymi

      Vanha ketju, mutta ärsyttää kun kaksintaistelun voittaja näytetään jo taistelun alun hidastuksessa. Mikä hiton järki tuollaista sitten on edes jännätä ja katsoa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe