Mitä sarjaa

Mitä, sellaista TV-sarjaa, jota ei ole muutamaan vuoteen näytetty kaipaatte?

Itse pidän Twin Peaksia edelleen parhaana TV-sarjana jota on koskaan näytetty, vaikka juoni vähän latistuikin loppua kohden ja toinen tuotantokausi oli syvältä..
Ilmoita


Dallas, http://www.nowhereman.org/ (en muista suomenkielistä nimeä), Puhtaat valkeat lakanat, Jaettu maa.
Ilmoita
Baywatch-viimeisimmät kaudet voisi uusia ja sarja saisi myös jatkua sekä Elämä käsissä-sarja voisi nimenomaan jatkua,uusintoja en halua nähdä.Valitettavasti molemmissa sarjoissa on kaikki esitetty mitä on tehty mut Baywatchin uusintoja sais tulla,tuleehan muistakin sarjoista uusintoja.
Ilmoita
Passions tuo iki-ihana saippuasotku
Ilmoita
Kuka ikäiseni muistaa vielä sen lauantai-iltojen iiihanan sarjan nimeltä "Veljekset", jossa Kurt Russel ratsasti hevosella mokkatakin hapsut hulmuten? Ja mikähän olikaan sen toisen kaverin nimi? Olen ollut kyllä tosi nuori kun kyseinen sarja tuli. Muistaakohan kukaan minä vuonna? Paljon muuta ei kyseisestä sarjasta ole jäänyt mieleen kuin se, että Kurt oli jotenkin niiiin ihana. Aika hassua, nyt jos kyseistä sarjaa näytettäisiin, se voisi näyttää ja tuntua hyvinkin naurettavalta. (Kuten esim. Ritari Ässä nyt, vaikka sitäkin tuli seurattua aikoinaan.)
Ilmoita
Mieleeni on erityisesti jäänyt lyhytikäinen poliisisarja 1980-luvulta. Sen alkuperäisnimi oli Heart of the city ja meillä sitä esitettiin nimellä Kylmää terästä.

Sarja kertoi LAPD:n poliisista, entisestä karhuryhmän jäsenestä, joka jäätyään yksinhuoltajaksi siirtyi rikospoliisiin tekemään yövuoroja, jotta lapsilla olisi joku kotona päivisin. Hänellä oli kaksi lasta, teini-ikäiset kaksoset(?). Tytärtä esitti Christina Applegate, joka myöhemmin löi itsensä läpi Kelly Bundyna.

Sarja ei jenkeissä saanut riittävästi katsojia, mutta se oli silti laadukas draamasarja, jossa yhdistyi poliisisarja ja perhesarja uskottavalla tavalla. 1990-luvun menestysarjat Rooman sheriffi ja Kuuma piiri perustuivat samalle reseptille kuin Kylmää terästä. Kenties sarja oli aikaansa edellä?

Toinen mainio kyttäsarja, joka jäi kirotun lyhyeksi oli Kadonneet rakkaat (Missing persons)noin kymmenen vuoden takaa. Se kertoi Chicagon poliisin yksiköstä, joka etsi kadonneiksi ilmoitettuja henkilöitä.

Hassua, että tuo sarja on nykyisin unholassa, sillä Ilman johtolankaa toistaa sarjan teemoja, ellei ole suoranainen kopio. Kadonneissa rakkaissa näyttelivät mm. Hill street blues-veteraani Daniel J. Travanti ja CSI:n Jorja Fox.
Ilmoita
Kapteeni Nemo - Salaperäinen saari. Esitetty joskus 70-luvun lopulla tai 80-luvun alussa tv:ssä viimeksi.
Ilmoita
No ilman muuta "Villi Pohjola" (Northern Exposure), Poliisisarja 50 ´s jenkeistä "Private eye", jossa näytteli mm Josh Brolin ja aina loistava William Sadler. Sitten "Fame" ja kaikein kruunais "Wiseguy", jossa oli Ken Wahl:in lisäksi mm Kevin Spacey (Only the toes knows...) Onneksi tätä kirjoittaessa alkaa edes yksi klassikko uudestaan kakkoselta, Onnen Päivät. Fonzie rules!!! (no ainakin 30 v sitten...)
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mitä sarjaa

Mitä, sellaista TV-sarjaa, jota ei ole muutamaan vuoteen näytetty kaipaatte?

Itse pidän Twin Peaksia edelleen parhaana TV-sarjana jota on koskaan näytetty, vaikka juoni vähän latistuikin loppua kohden ja toinen tuotantokausi oli syvältä..

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta