Miksi musliminaisten on peitettävä päänsä?

ChocolateLady

Mitä on hijab: alistamista vai vapautusta?

"Miksi musliminaisten on peitettävä päänsä?" Tämä on kysymys, joka askarruttaa niin muslimeja kuin ei-muslimejakin. Monille naisille se on muslimina olon todellinen koetinkivi. Vastaus kysymykseen on hyvin yksinkertainen - musliminaiset käyttävät HIJABIA (pään peittävää vaatetusta), koska Jumala on kehottanut heitä siihen.

"Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä; Jumala on kaikessa viisas ja laupias "

(Koraani 33:59)
Muita vähäisempiä syitä on esimerkiksi ehto, jonka mukaan sekä miesten että naisten tulee olla vaatimattomia. Silloin heitä molempia arvioidaan heidän älynsä ja ominaisuuksiensa mukaan, ei ulkonäön tai seksuaalisuuden perusteella. Eräs iranilainen koulutyttö ilmaisi asian näin: "Me tahdomme miesten lakkaavan kohtelemasta meitä seksiobjekteina, kuten heidän tapanaan on ollut. Tahdomme heidän olevan piittaamattomia ulkonäöstämme ja sen sijaan kiinnittävän huomionsa persoonallisuuteemme ja mielipiteisiimme. Tahdomme heidän ottavan meidät vakavasti ja kohtelevan meitä tasavertaisina; ei jahtaavan meitä vartalomme ja fyysisen vetovoimamme vuoksi." Musliminainen, joka peittää päänsä, tuo samalla julki identiteettinsä. Jokainen, joka hänet näkee, tietää hänen olevan muslimi ja omaavan korkean moraalin. Monista itsensä peittävistä musliminaisista säteilee arvokkuutta ja varmuutta; he näyttävät mielellään muslimeilta. Kunniallisina, vaatimattomina ja puhtaina he eivät halua seksuaalisuutensa joutuvan miesten ulottuville pienimmässäkään määrin. Nainen, joka peittää itsensä, piilottaa seksuaalisuutensa, mutta antaa naiseutensa näkyä.

Musliminaisten hijab on ollut kiistanalainen aihe jo vuosisatoja ja luultavasti tulee olemaan jatkossakin. Jotkut oppineet henkilöt eivät näe asiassa olevan mitään keskustelunvaraa, ja pitävät kasvojen peittämistä pakollisena, kun taas valtaosa on sitä mieltä, että sitä ei vaadita. Jotkut keskilinjaa edustavat esittävät, että asiaa koskevat ohjeet ovat epämääräisiä ja antavat tilaa omalle arvioinnille tilanteesta riippuen. Profeetan (SAAS) vaimoja vaadittiin peittämään kasvonsa, jotta miehet eivät ajattelisi heitä seksuaalisesti, olivathan he "uskovien äitejä", mutta tämä vaatimus ei ulottunut muihin naisiin. Sana "hijab" tulee arabiankielisestä sanasta "hajaba", joka tarkoittaa peittämistä näkyviltä tai piilottamista. Nykyisin hijab merkitsee musliminaisen vaatimatonta pukeutumista. Kysymys kuuluu siis, mitä oikeastaan tulisi peittää? Koraanin sanoin:

"Sano uskovaisille miehille, että he luovat katseensa maahan ja hillitsevät halujaan. Tämä on heille säädyllisintä, ja Jumala tietää mitä he tekevät. Sano myös uskovaisille vaimoille, että luovat silmänsä maahan ja hillitsevät halujaan eivätkä näyttele sulouttaan tavallisuudesta poiketen ja että huntu verhoaa heidän povensakin. Älkööt he näyttäkö sulouttaan muille kuin miehilleen..."

51

4252

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • yksi'

   >>"Me tahdomme miesten lakkaavan kohtelemasta meitä seksiobjekteina, kuten heidän tapanaan on ollut. Tahdomme heidän olevan piittaamattomia ulkonäöstämme ja sen sijaan kiinnittävän huomionsa persoonallisuuteemme ja mielipiteisiimme.

   Oma kokemukseni on, että tämä toteutuu parhaiten uimapuvussa. Kun kaikki kulkevat uima-asuissa, mielikuvitus ei enää arvaile kehon salattuja muotoja. Juuri pukeutumisella saavutetaan seksuaalisen kiinnostuksen maksimointi.

   • ------------

    Eräässä tv-ohjelmassa mamu kertoi miten kotimaassaan (islamilaisessa maassa)kaikki miehet tuijotti jatkuvasti. Kun tämä nainen pääsi Norjaan, niin hän huomasi heti, ettei moni mies edes huomaa häntä. Ensin tämä nainen luuli, että onko hän niin ruma, ettei miehet viitsi katsella. Jälkeen päin hänelle kerrottiin, että täällä vastaantulijat kohdataan monesti vain ihmisinä, ei erikseen naisina ja miehinä.


   • Aabra-ham
    ------------ kirjoitti:

    Eräässä tv-ohjelmassa mamu kertoi miten kotimaassaan (islamilaisessa maassa)kaikki miehet tuijotti jatkuvasti. Kun tämä nainen pääsi Norjaan, niin hän huomasi heti, ettei moni mies edes huomaa häntä. Ensin tämä nainen luuli, että onko hän niin ruma, ettei miehet viitsi katsella. Jälkeen päin hänelle kerrottiin, että täällä vastaantulijat kohdataan monesti vain ihmisinä, ei erikseen naisina ja miehinä.

    Oikeastaan eron huomaa jo vaikkapa italialaisten ja pohjoismaalaisten suhtautumisen välillä.

    Mitä enemmän machokulttuuri, sitä enemmän yleensä tuijotellaan.


   • Viisastelija1
    Aabra-ham kirjoitti:

    Oikeastaan eron huomaa jo vaikkapa italialaisten ja pohjoismaalaisten suhtautumisen välillä.

    Mitä enemmän machokulttuuri, sitä enemmän yleensä tuijotellaan.

    Aabra-ham tapasi kasvoistaan tiukasti peitetyn musliminaisen ja korkean
    miehisen vireystason omaavana hän alkoi kopeloida naisen jalkoväliä.
    Aabra-hamin, muslimimiesten brutaalia lähestymistapaa pehmeämpi lähestyminen
    nostatti musliminaisen kiihoitustilaan ja parahti: "Mitä etsit ? Aabra-ham: "Etsin
    Jumalaa"! Nainen: "Aah! Etsi sitten kauan"!


   • Anonyymi
    Viisastelija1 kirjoitti:

    Aabra-ham tapasi kasvoistaan tiukasti peitetyn musliminaisen ja korkean
    miehisen vireystason omaavana hän alkoi kopeloida naisen jalkoväliä.
    Aabra-hamin, muslimimiesten brutaalia lähestymistapaa pehmeämpi lähestyminen
    nostatti musliminaisen kiihoitustilaan ja parahti: "Mitä etsit ? Aabra-ham: "Etsin
    Jumalaa"! Nainen: "Aah! Etsi sitten kauan"!

    Ei Jumalaa tarvitse etsiä.


  • maikki

   Just katsoin lehtikuvaa ,tama on yli 90%muslimaa,
   naisliikenne polisista,kylla hanella oli ihan tavallinen polisin virkapuku ylla,eika kasvot ole peitettyna,on kuulemma palkattu 50 nais polisia lisaa, miten voisi polisi,lentaja,laakari,sairaanhoitajat,merilla tyoskentelevat naiset heilua hijab tai burga paalla,eiko nailla naislla olekaan taivas osuutta?
   Kas vain koyhat raskasta tyotatekevatin naiset,kuten siivoojat,maaorjat,tiilien kantajat ovat aika niukasti puettuja,eika kukaan huomaa etteivat he liiku burga paalla.

  • jiku

   Taas tätä samaa jankutusta naisten peittämisen puolesta. On totta, että monet musliminaiset ovat niin aivopestyjä, että ajattelevat noin. On kuitenkin käsittämätöntä, että tänä päivänä Suomessa joku suomalainen ajattelee noin.

   Jos suomalainen nainen on niin peloissaan omasta (normaalista ) seksuaalisuudestaan niin ei kukaan kiellä pukemasta tuulipukua ja myssyä päähän.

   En voi ymmärtää mistä sellainen sairas ajatus voi tulla, että nainen ei voi näkyä.
   Seksuaalisuus on normaalia ja kuuluu meille kaikille ihmisille, myös se , että me näymme on normaalia.
   Kuinka voit esim. kommunikoida muiden ihmisten kanssa jos kasvot eivät näy. Kasvot ovat eräs hyvin tärkeä kommunikointiväline. Hymy, suru, iloisuus jne.. eikö muslimi saa näyttää sitä toisille ihmisille (toiselle sukupuolelle) .

   Muslimien sairas suhtautuminen seksuaalisuuteen on pyöristyttävää. Eikö muslimimies osaa hillitä himojansa kun näkee toisen sukupuolen edustajan?

   Mitä pahaa on naiskauneudessa? Koska nainen on miehen ohella seksuaalinen olento, on hänellä oikeus koristautua ja pukeutua seksikkääksi viehättääkseen toista sukupuolta.
   On miehen vika jos ei osaa hillitä himojansa.. mikä mies se sellainen on joka ei siihen pysty.

   On kummallista kun länsimaissa osataan suhtautua molempiin sukupuoliin normaalisti kaupoissa virastoissa jne.. Ei varmasti tule miehillä ensimmäisenä seksi mieleen kun käy esim. verovirastossa jossa istuu luukulla kaunis nainen.
   Ja jos seuraakin ihastuminen naisen kauneuteen, niin mitä sitten ? Tuskin normaali mies jää odottamaan nurkan taakse naisen kotiinlähtöä ja raiskaa hänet kotimatkalla.

   Hyvät muslimit, ajatelkaa edes...ihan itse...

   • Anonyymi

    Jos katukuvassa näkyy nainen persposket paljastavat shortsit ja on puoliksi alasti muutenkin niin lähinnähän se viestittää epätoivoista huomion hakemista. Katsokaa minua=huomatkaa minut. No mitäpä siinä huomataan, hänen vartalo ja voisinpa väittää että suurin osa miehistä ajattelee himoiten ainakin ohmimenevän hetken.
    Kaikki naiset eivät janoa ihmisten katseita tai ylipäätään huomiota. Kaikki eivät tunne oloaan hyväksi liian vähissä vaatteissa.
    Murto-osalla niistä jotka paljaana kulkevat , edes on mitä kauniisti näyttää. Läskien esittely ei ole kaunista eikä kaljamahan.
    Jokainen ilmaiskoot itseään miten lystää. Mieheni sanoo,joka on muslimi, että liian vähillä vaatteilla oleva nainen julkisesti, ei ole kaunis. Ehkäpä se kertoo hänelle myös sen että sisäisesti kaunis ihminen on myös ulkoisesti kaunis eli pukeutuu kauniisti ja kunnioittaa siten muita ihmisiä. Suomalaiset tunnetusti eivät edes juhlissa kunnioita juhlaa/ juhlan kohdetta. Eikä edes kirkossa Jumalaa puolialasti sielläkin naiset ovat.


  • maikki

   muslimi miehen pitaisi luoda katseensa maahan mutta todellisuudessa on toisin,heti kun jatat Euroopan ja matkustat muslimi maahan miehet tuijottavat havyttomasti.

   • Anonyymi

    Ei kaikki. Todellinen muslimi mies ei kulje ylävartalo paljaana, nippanappa shortseisskaan. Eikä vilkuile naisia. Se on ihan fakta. Erikseen on nämä tuijottajat ja Euroopassahan on laitettu tarjolle paljon katseltavaa.


  • Ranyaa

   Ihan vähän aikaa sitten keskustelin erään nuoren, Irakista kotoisin olevan miehen kanssa, ja hän ihmetteli miksen pukeudu 'naisellisemmin'. Toisin sanoen korkeat korot, minihame ja pikkuruinen toppi olisivat olleet enemmän hänen mieleensä... Kun huomautin, etten tunne oloani kotoisaksi kovin 'paljastavissa' asuissa - niin nuorukainen totesi sen olevan vähän huono juttu.

  • Aishat

   Se on kyllä henk.kohtainen asia, haluaako peittää päänsä ja kulkea kaavuissa, mikään siihen ei velvota!
   Itse en pidä huntua, jos haluttaa voin vetää minihameen pöölle ja käydä uimahallissa.
   Muutamia tiukimpia muslimaita lukuunottamatta, naiset saavat pukeutua melko vapaasti: hyvänä esimerkkinä esim Turkki, joka ajaa hyvää linjaa, samoin entiset Neuvostoliiton islamilaiset tasavallat(esim Azerbaizdan, josta olen kotoisin.
   Hunnun pitämättömyys ei tee minusta yhtään sen huomompaa ihmistä kuin se, jos sitä pitäisin. Voin olla yhtä harras muslimi.
   Muslimimiehet saavat rellestää: pukeutua miten haluavat, käydä vieraissa ja pettää vaimojansa ja homostella keskenään.
   Aishat

   • Afterlife78.:

    No ainakin Itäkeskuksen moskeijan muslimit, kun olin saanut päähäni kääntyä islamiin, koska pidin rukouskutsusta, jonka kuulin muslimimaassa, ja se oli niin trendikästä silloin, se islam, he sanoivat, heti ensiksi, että, kun käännyt, niin hijab heti päälle.Huomasin, sitten, että olin kuullut Jumalan rakkauden kutsun ja islam, ei ollutkaan vastaus henkiselle kutsulleni.


  • JAJH

   Koraani ei sano "hunnuttakaa", vaan peittäkää hiuksenne ja kaulanne. Ero on oleellinen.

   Lisäksi on huomattava, että jae on annettu Medinan kaudella niissä kahakoissa, joissa Muhammadin seuraajat pyrkivät alistamaan turvapaikkansa alkuperäisen asujamiston. Naisten huivi oli tunnusmerkki, joka paljasti muslimimiehille, kenet saa raiskata (lähde: ibn hisham: "sirat rasul alllaahi"

   • Koraani kehoittaa naisia peittämään rintansa. Hiuksista ei puhuta kait mitään. Tietenkin hiukset voi pitää sulona joita ei saisi näytellä muille.


   • MasterZeromus
    seijaah kirjoitti:

    Koraani kehoittaa naisia peittämään rintansa. Hiuksista ei puhuta kait mitään. Tietenkin hiukset voi pitää sulona joita ei saisi näytellä muille.

    Tuo on ehdottomasti oikea tulkinta. Täyskasvuisten naisten rinnathan näyttävät toisinaan kuin rasvasäkeiltä joten ymmärrän miksi Apostolini kielsi niitä paljastamasta. Nuoret naiset 9 vuotiaasta 12-14 vuotiaaseen ovat paljon siveemmän näköisiä ilman muuta.


   • Anonyymi
    seijaah kirjoitti:

    Koraani kehoittaa naisia peittämään rintansa. Hiuksista ei puhuta kait mitään. Tietenkin hiukset voi pitää sulona joita ei saisi näytellä muille.

    Mitä sulosta on tukkakuontalossa. Kyllä se on niin, että naiset ovat pakotetut siihen, että miehet määrittelevät heidän arvonsa ja asemansa, ja lähinnä seksuaalisin käytettävyysperustein. Niin voi olla länsimaistenkin miesten ajatuksissa, mutta naista ei saa raiskata, tai kohdella halveksien epäihmisenä ulkoisten merkkien mukaan. Eikä normaali länsimainen sivistynyt mies niin teekään, vaikka omia mieltymyksiä onkin.


  • Vast.1

   Miksi musliminaisten on peitettävä? Siellä on vain yksi vastaus. Kuunnella ja totella sanan Allah. Jumala haluaa sinun kattaa suojella sinua kaiken pahan joka tulee monelta suunnalta. Sinä tappio mitään peittämällä vaan saada kunnioitusta ja ihmisarvoa.

  • 15 + 8

   Ei hijabin pitämisessä ole mitään vikaa. Ne pitävät sitä jotka haluavat ja tuntevat velvollisuudekseen.
   Hijab kyllä suojelee tavallaan naista muiden katseilta ja kai tiedätte ettei muslimin tarvitse kotonaan itseään peittää. Ellei tule vieraita jotka eivät kuulu perheeseen.
   Jos käytän itseäni esimerkkinä, niin kyllä varmasti olisin melko huomaamaton jos vetäisisin pitkän abayan päälleni ja huivin päähäni ja menisin kaupungille vielä ilman meikkiä. Ne osat jotka muita miehiä kiinnostaa, olisivat peitossa. Eli rinnat, lantio, takapuoli ja tietysti osaltaan kasvot ja hiukset. Verraten siihen jos menen normaalisti ulos meikissä, kauniissa vaatteissa ja vaalea tukka hulmuten.
   Olen valinnanvapauden kannalla, mutta jos ihan puhtaasti puhutaan siitä miksi muslimi nainen verhoaa itsensä niin kyllä siihen on painavat syyt uskonnossa.
   Muille miehille pitää olla näkymätön ettei heille tule houkutuksia. Islamissa ei ole ajatusta että "jeeees on mulla kyllä sexy muija kun muutkin tykkää". Peittävä pukeutuminen kertoo että nainen elää islamin oppien mukaan, ja näinollen hän on itselleen ja miehelleen ylpeyden aihe.
   Tässä en nyt puhu niistä "muslimeista" jotka perheensä vuoksi tai muista syistä esittävät kunnon muslimeita. Suomessa huomaa ettei kaikki naiset hijabista huolimatta ole yhtään säädyllisempiä kuin normi suomalaisetkaan. Muslimi naisen tulee myös olla puhumatta miespuolisten kanssa ellei tilanne sitä vaadi, esim. ostoksilla. Sillä äänikin voi viehättää miestä.
   On ihan turha väittää etteikö pukeutumisella ole merkitystä siihen miten toisemme näemme. Henkilökohtaisesti pidän normaalia pukeutumista viehättävämpänä kuin sitä jos on tissit ja persaus puoliksi näkyvillä. Ei liian niukalla pukeutumisella ainakaan itsestään kovin vakavasti otettavaa kuvaa anna. Se on vain miesten miellyttämistä. Peittävä pukeutuminen ei ole.
   Jos puhutaan naisen alistamisesta, niinkun usein kuulee hijabista puhuttaessa, niin eikö olekin totta että yhtä alistettuja ovat tytöt/naiset jotka nykymuodin mukaisesti pukeutuvat paljastavasti koska yhteisö sitä vaatii, ollakseen tarpeeksi seksikkäitä ja näinollen hyviä ihmisiä muiden silmissä?

   • 10+10

    "Hijab kyllä suojelee tavallaan naista muiden katseilta"

    Mutta kuka suojelee meitä somalimammojen rumuudelta?

    Toivoisin että somalimammat peittäisivät koko päänsä, niin ettei näkyisi mitään. Ovat ne sen verran rumia. Ei ihme, että somalimiehet käyvät niin paljon raiskaamassa hyvännäköisiä kafir-naisia.


  • ps12

   Aika hyvä pointti edellisellä... On totta että kun katsoo kaupungilla ihmisiä ja sitä miten he pukeutuu niin kyllä ainakin itse huomaa antavansa "leiman" heille samantien.. Mun mielestä nainen joka itseään arvostaa ei paljasta itseään muille kuin omalle miehelleen. EI se silti tarkoita että itsensä pitäisi HUNNUTTAA päästä varpaisiin asti. MIEHET aina huomaa naisessa "naiseuden", rinnat, olkoon ne sitten peitetty tai ei. tosin peittämättömät huomataan takuuvarmasti mutta kyllä miehen katse hakeutuu povelle vaikka se olisi peitetty.. Näin se vaan on.. Ja vaikka naisella olis kuinka hunnutettu takamus niin kyllä se silti kiinnittää miehen huomion.. EIKS oo jokaisen oma vastuu mihin sun katse osuu. JOS juttelet naisena miehen kanssa niin sillonhan katsotaan silmiin. jos miehen silmät eksyvät sun rinnoilla tai perseelle niin sehän on vaan miehen omalla vastuulla. EI KUKAAN käske katsomaan. Mä en meikkaa pahemmin, tummat silmänaluset peitän ja jotain epämääräisiä finnejä välillä... Mä en pukeudu piukkoihin vaatteisiin enkä muutenkaan tyrkytä itseäni vaan peitän poveni. Jos joku mut silti huomaa tai tsiikaa mun hanurii tai povea niin se ei kyl oo mun vika enään. JOS YKSITYISYYTENI peitän. Se on kyl siin vaiheessa jo miehen oma vika... JOS nainen tarkoituksella itseään ESITTELEE niin sillon on syy MOLEMMISSA, ei vaan katsojassa vaan molemmissa... MUSLIMIEN tapauksessa se on kyl jokaisen uskonnollisen ihmisen pakko itsensä peittää. ei ole valinnan varaa koska piirit on niin pienet et jos et itseäs hunnuta niin kyl saat osaksesi vihat,... Joka muuta väittää niin sopii vaan yrittää olla hunnuttamatta ja mennä esim moskeijaan rukoushetkeen.. siinäpä näkee et onko se pakollista vai ei...

  • Miten muslimi nainen tuo persoonaansa ja älykkyttänsä miehille esiin jos ei saa edes puhua miehille?
   Eiköhän se ole niin että naisen pitää mennä puhumaan miehille niille tuntemattomillekin jos haluaa persoonaansa ja älyänsä esitellä?

   Nainen on älykäs vaikka alasti pelkästään korkokengät jalassa jos osaa avata suunsa ja ylläpitää keskustelua niin kauan että antaa älykkään kuvan - tietenkin myös keskustelukumppani vieras mies tarvitsee älykkyyttä vähintäänkin keskittymiseen ja puhumiseen.

   • Feus78

    Orfeukselle: Normaali kanssakäyminen on musliminaisille toki sallittua, esim. asiakaspalvelussa. Jos olet yhtään matkustellut Lähi-Idän maissa, olet varmasti nähnyt naisia mitä erilaisimmissa ammateissa aina tullivirkailijasta myyjään. Kuten Suomessakin. Tiukimpien wahhabi- ja salafikäsitysten mukaan nainen eristetään täysin yhteiskunnasta kotiin, mutta sitä tulkintaa ei onneksi ole niin laajasti tuettu.


   • Anonyymi

    Huvittavaa. Niinkuin mies olisi kiinnostunut naisen älykkyydestä. Ja toisaalta, väitetään että naisillakin on seksuaalisia haluja. Mitä miehet tekevät ollakseen näyttämättä maskuliinista puoltaan, ja keskittyä vain esittelemään sitä oletettua älyään. Monet sukii itseään ja käyttää tiukkaa länsimaista vaatetusta. Tämäkin osoittaa naisen alistamista.


  • :o:o

   "Miten muslimi nainen tuo persoonaansa ja älykkyttänsä miehille esiin jos ei saa edes puhua miehille?"
   - Mitenniiin? Mistä sä nyt ton repäsit? Onpas tää niin ihmeellistä, et aika moni joka ei islamista paljoa tiedä, tekee sille uusia sääntöjä.

   • Anonyymi

    Emme voi enää harjoittaa takapajuista islamia. Nykyään meidänkin on oltava demokraattisia ja moderneja. Meidän on annettava kaikki oikeudet muslimi naisille ja meidän on hylättävä pään peittäminen, sillä se ei ole Allahin tahto. Meidän tulee antaa islamissa sijaa täysimääräisesti seksuaalivähemmistöille ja annettava kaikki ilmi virkavallalle jos yhteisön naisia on pieksetty misogynisten ja patriarkaalisten miestemme toimesta.


  • Ateisti 1

   :o:o
   orfeus87:n toi esiin hyvän näkökulman islamin omituisuuksista.
   Sinä et vain pysty huomioimaan tällaistakaan näkökulmaa
   islamin vankilastasi.

  • Hah, vai niin?

   Musta tuntuu, että te islamin vihaajat kuolette joskus tukahtuen eipäilyksiinne. Islam ei ole vankila vaan vapautusta kaikesta saastaisuudesta ja orjuudesta. Me muslimit olemme oikeudenmukaisen Jumalan, kaikkivaltiaan orjia ja te olette epäilyksinne orjia. Te olette elämistänne epävarmoja. Ja hyvinkin tietämättömiä. Seuraatte vain teidän luuloja.

   Pitäkää vaan ne silmät kiinni ja aukaskaa ne VASTA kun on erittäin myöhäistä. Ja niin te teettekin epäilemättä.

   • Anonyymi

    Meidän kulttuurimme ei ole saastaa eikä orjuutta. Sitä esiintyy ihan muualla.


  • Ateisti 1

   Islam on vankiloista paras kun sisällä olevat (sinäkin ) eivät edes huomaa
   olevansa siellä vankeina !
   Islamin saastaisuus tulee hyvin esiin lähes päivittäin tapahtuvien,ihmisiä
   murhaavien pommiräjäytyksien välityksellä.
   Viimeisin näyte siitä Pakistanissa !

  • ninja girl

   Ilmestys kirjan mukaan pedon merkki on otsassa ja kädessä,Otsa onmuslimeilla peitetty, muslimit käyttävät yhtä kättä wc-pesemiseen ja toista kättä, kätellään muslimeita ja vannoituneet islamilaiset tekevät niin kuin käsketään,. kafiireja kätellään p"aska kädellä, eli kädessä on myös merkki.

  • jake kafir

   "Profeetan (SAAS) vaimoja vaadittiin peittämään kasvonsa, jotta miehet eivät ajattelisi heitä seksuaalisesti, olivathan he "uskovien äitejä", mutta tämä vaatimus ei ulottunut muihin naisiin."

   Ei, kun kyllä se syy oli ihan yksinkertaisesti, että Muhammad oli niin mustis.

   • Anonyymi

    Muslimit sallivat toisen sukupuolen edustajille oikeuden toimia aivan vapaasti oman mielensä mukaan ilman mitään vastuuta ja seuraamuksia, suodaan mahdollisuus liihottaa pelkän sukupuolensa siivin joka asiassa etuoikeutettuina ja ensin huomioituina yhteiskunnan johtohahmoina mm. imaameina ja annetaan kaikki kunnia ja arvostus pitämällä heitä yhteiskunnallisissa asenteissa ja kielenkäytössä kaiken lähtökohtina, ihmisen prototyyppeinä ja heidän sukupuoltaan yleispätevänä normina, käyttämällä heidän sukupuoleensa viittaavia sanoja kehumistarkoituksessa ja liittämällä heidän sukupuoleensa vain ja yksinomaan positiivisia ja mairittelevia yleistyksiä ja mielikuvia.


  • musun muijana

   On kyllä käsittämätöntä, miten muslimimiehet näkevät naisen vain ja ainoastaan seksuaalisena olentona. Pitää pukeutua peittävästi, koska pukeutuminen paljastavasti aktivoi miehiä. Itse en saisi pukeutua olkapäät tai sääret paljaaksi jättäviin asuihin, koska janoan miesten huomiota silloin. Myöskään taloyhtiön saunaan mennessä minun pitäisi pukeutua päästä jalkoihin, eikä mennä kylpytakissa. Kaiken huippu oli, että kun ovikello soi, minun pitäisi pukeutua myös peittävästi, eikä avata kotivaatteissa kuten kylpytakissa.

   Kerran keskustelimme raiskauksista, niin mieheni mielestä se on naisen oma vika, jos tulee raiskatuksi, kun on pukeutunut viettelevästi esim. toppiin ja minihameeseen. Jäin aika sanattomaksi!

   Myös riidellessämme, jos minä korotan ääntäni tai "jankutan" (kun hän ei ymmärrä) hän SAA lyödä ja lyökin, koska se on minun vika, että saan hänet suuttumaan. Eli toisinsanoen lyöminen on aina lyödyn vika, koska tämä on ärsyttänyt lyöjää jollakin tavalla.

   Eihän nämä ole yksilön "vikoja", vaan heidän kulttuurin, joka perustuu väkivallan käyttöön. Myös tämä himoaminen on jotenkin sairasta länsimaisesta näkökulmasta. On kai sanomattakain selvää, ettei mieslääkärille saisi mennä. Hänhän himoaa sinua, mikäli näkee sinun paljasta ihoasi, puhumattakaan genitaalialueista.

   En jaksa enää, taidan järjestellä eroasioita seuraavaksi.

   • Anonyymi

    Todella sairasta, jokainen yksilö on vastuussa omista mielipiteistään ja teoistaan, eihän ketään voisi tuomita vankilaan jos kaikki olisi uskonnon syytä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Todella sairasta, jokainen yksilö on vastuussa omista mielipiteistään ja teoistaan, eihän ketään voisi tuomita vankilaan jos kaikki olisi uskonnon syytä.

    Muslimimiehet ovat läpi historian saaneet sukupuolensa turvin erivapauksia, kaikki anteeksi sekä hurvitella, rellestää ja tehdä mitä ikinä huvittaa ja saavat edelleen. Tästä epäoikeudenmukaisesta ja närkästyttävästä miesten suosimisesta ja ”pojat on poikia” -ajattelusta olisi jo todella korkea aika luopua ja opettaa miehet jo pienestä pitäen ottamaan vastuuta teoistaan sen sijaan, että he saavat yhteiskunnassa jalustalle nostavaa erityiskohtelua, pääsevät aina pälkähästä kuin koira veräjästä ja selviävät seuraamuksitta sikailuistaan.


  • wsderftgyhujkilo

   Kaikki tietävät JOSEPH Gebhard Himmlerin kolme poikaa Gebhard, Ernst ja Heinrich Luitpold Himmler, joista viimeinen oli nazijohtaja.

   Mutta moniko tiesi, että kolmella veljellä oli myös kolme sisarta?
   Diesel, Envy, Irmina Himmler.

   Vuonna 1939 kun toinen maailmansota alkoi, JOSEPH Gebhard Himmler ponnisteli pysyäkseen erossa sodasta, kun hänen kaikki kolme poikaansa Gebhard, Ernst ja Heinrich Luitpold Himmler sai kutsun, JOSEPH käytti ensimmäisen maailmansodan aikaisia kontaktejaan pysyäkseen lähellä natsihallintoa, jotta pystyisi estämään poikiensa tapattamisen rintamalla.

   Tässä vaiheessa JOSEPHin tunteet olivat jo kuolleet, perheen, ystävien ja rakkaiden menettäminen teki JOSEPHISTA vihaisen ja katkeran miehen. Ennen kuin sota todella alkoi hän lähetti elossa olevan tyttärensä Irminan Englantiin, JOSEPH salakuljetti Irminan ulos maasta suojellakseen häntä JUUTALAISIIN kohdistuneelta vainolta.

   Toisin sanoen, yksi mahtavimmista natsipäälliköistä Heinrich Luitpold Himmler oli JUUTALAINEN.

   Gudrun Himmler, natsijohtajan Heinrich Himmlerin tytär on jo vuodesta 1951 kuulunut Stille Hilfe-organisaatioon, jonka pyrkimyksiä on natsien löytäminen ja pidätyksissä avustaminen.

   Katrin Himmler on Heinrich Himmlerin veljen tytär, hän on naimisissa ISRAELILAISEN kanssa ja heillä on yhteinen JUUTALAINEN lapsi.

   Matthias Göring Goes Kosher, Matias on natsijohtajan Ernst Wilhelm Göringin poika, Matthias asuu ISRAELISSA, rakastaa israelilaisia viinejä ja kosher ruokaa, kaulassa Matthiaksella on davidin tähti kaulakoru ja hän aikoo kääntyä JUUTALAISUUTEEN.

   Hilde Schramm on Hitlerin arkkitehdin Albert Speerin tytär, hän tekee työtä Berliinin JUUTALAISTEN ja kristittyjen välien parantamiseksi, lisäksi hän on perustanut rahaston, jolla tuetaan JUUTALAISIA naisia.

   http://timesonline.typepad.com/comment/2008/03/nazi-descendant.html

   http://www.smh.com.au/news/book-reviews/the-himmler-brothers/2007/10/26/1192941320122.html

   http://www.spiegel.de/international/0,1518,415430,00.html

   http://lloydthomas.org/1-IsraelTimeLine/7-1930-1999/hitler.html

   My Nazi father shot women with babies in their arms from this balcony, I am tormented by how much of him is in me' ... Monika, daughter of camp commander Amon Goeth

   Monika Goethin isä oli keskitysleirin nazikomentaja, joka ampui parvekkeeltaan lapsiaan kantavia naisia.

   Näyttääkö Monika arjalaiselta...vai ju....?

   http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/features/2864489/Relatives-of-Nazi-Germanys-monsters-talk-about-how-they-feel.html

   http://www.youtube.com/watch?v=eSAgNJp64G8 Massacre Of Ukraine 10 Million Slaughtered At The Hands Of Jewish Communists

  • Anonyymi

   En oikein islamista tiiä oikein mitään ku kaikki vähän omia versioita niistä on minulle sanonut mutta itse vaan kuullut että profeetalla oli seksi ongelma jota ei halunnut muiden myös saavan siksi käski naisten peittää rinnat hiukset yms että miehille ei tulisi himot niitä naisia kohtaan ja täten alkaisivat vietellä naisia panolle

  • Anonyymi

   Joskus tekisi mieli repiä se pois niiden päästä😂

   • Anonyymi

    Kannustan muita islaminuskoisia tyttöjä ja naisia pukeutumaan näin kesälläkin rennosti sortseihin ja toppiin.
    Minulle ei miehet sanele millaisia vaatteita käytän.


  • Anonyymi

   Hyvä kun ovat merkityina, tietää kiertää ja varoa näetä

  • Anonyymi

   Vduttaa olla swami suvakki suomalainen, oikeasti hävetää—

   Taas Paavolta selkeetä avausta jota ei rivitollo tule ajatelleeksi. Onneksi ko. antakaa tilinnne nekereile jollotus ei soinut Tuiskulassa.

  • Anonyymi

   ..."ettei heitä tunkeilevasti lähestytä..." Tuohan sisältää jo luvan raiskata huiviton nainen kunniattomana, ja samalla pakottaa naiset ahdistelun uhalla käyttämään huivia. Eli pakko mikä pakko. Alistettuna ja pelossa olemista. Ovelasti muotoiltu uskonkappale. Antaa miehelle vallan.

   • Anonyymi

    Ovatko muslimi miehet niin sivistymättömiä, että eivät osaa käyttäytyä normaalisti pukeutuneen naisen seurassa ajattelematta heti sexiä.

    Minun käy suorastaan sääliksi nuo monin kerroin kaapuihin peitetyt musliminaiset tuolla kaupassa. Luulisi olevan vaikeata liikkua tuolla lumisilla teillä.

    Eivätkö muslimimiehet luota vaimoihinsa ilman noita kauhtanoita?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ovatko muslimi miehet niin sivistymättömiä, että eivät osaa käyttäytyä normaalisti pukeutuneen naisen seurassa ajattelematta heti sexiä.

    Minun käy suorastaan sääliksi nuo monin kerroin kaapuihin peitetyt musliminaiset tuolla kaupassa. Luulisi olevan vaikeata liikkua tuolla lumisilla teillä.

    Eivätkö muslimimiehet luota vaimoihinsa ilman noita kauhtanoita?

    Valtaajia kohen ei piä kokea mitään sääliä tai ymmärystä, koska näiltä puuttuu toen ymmärrys


   • Anonyymi

    Ongelma ei ole siinä onko valta miehillä vai naisilla. Ongelma on siinä, ettei ymmärretä - tai itsekkyyttään tahdota ymmärtää - vallan ideaa. Monethan ajattelee niin, että vallan tarkoitus on, että alamaiset palvelevat ylempiään. Mutta Jeesus, jota hänen opetuslapsensa kutsuivat "herraksi" ja "opettajaksi", alkoi palvella heitä! Hän otti orjan homman: Laittoi sitoen liinan vyötäisilleen, astiaan vettä ja sitten alkoi pestä opetuslastensa likaisia jalkoja sekä kuivata ne vyötäisillään olevalla liinalla. Jeesus, annettuaan näin hyvän esimerkin, sanoi heille: "Joka tahtoo tulla suureksi, olkoon kaikkein pienin ja kaikkien palvelija." Jeesuksen opetus siis oli, että vallan käyttäjä palvelee muita sillä vallalla, mikä hänellä on.

    Näin on Jumalan ja ihmistenkin suhteessa. Jumalan on kaikki valta, eikä Hän tarvitse ihmisiä mihinkään: Ei Jumala väsy ja Jumala täydellisyydessään varmasti jokaisen asian tekisi paremmin itse kuin antamalla työn toiselle. Mutta Jumala on rakkaus ja Hän huolehtii kaikista luoduistaan käyttämällä voimaansa ja viisauttaan heidän hyväkseen. Jumala ei vaadi ihmisiltä korvausta tekemästään hyvästä, sillä Hän ei tarvitse ihmisiltä mitään ja kaikki hyvä mitä ihmisillä olisi antaa, he ovat saaneet Häneltä. Jumala tekee hyvää, koska Hän on hyvä. Hän iloitsee tehdessään hyvää.

    Sen sijaan maalliset diktaattorit, jotka käyttävät valtaa omien etujen ajamiseen, ovat kuin pikkuvauvoja: Isät ja äidit palvelevat lapsiaan vanhemman vallallaan rakkaudellisesti, koska lapset tarvitsevat huolenpitoa. Mitä pienempi lapsi on, sitä narsistisempi lapsi on. Ei avuton pikkuvauva välitä siitä saako vanhempi nukuttua, vaan alkaa parkua ja vaatia palvelua - ruokaa, likaisen vaipanvaihtoa tai jotain muuta. Kun lapsi kasvaa isoksi, toki hän silti välittää itsestään ja niin pitääkin. On olemassa tervettä itsekkyytä myös. Mutta aikuisuus on sitä, että pärjää itse ja voi auttaa muita. Sortavat diktaattorit, olivatpa politiikkoja tai vallan käyttäjiä perheessä, käyttäytyvät lapsellisesti.

    Tämä lapsellisuus asia ei koske vain diktaattoreita. Esim. ihmiset, jotka lihovat, koska eivät hallitse syömistään. Syitä voi olla monia: herkuttelun himo, tunne-elämän ongelmien hoitaminen lohtusyömisellä... Sitten on yliherkät, jotka pahoittavat mielensä, kun kuulevat jotain epämieluisaa puhetta ja saavat itkupotkuraivarit. Heidän minuus ei siedä mitään kritiikkiä särkymättä. Joko raivoavat pienestä tai ovat viiltämässä heti ranteitaan auki. Varmasti monia muita ihmisryhmiä, joilla on ongelmia, voidaan myös tässä luetella. Heille kaikille viestini on seuraava: Milloin otat vastuuta itse itsestäsi ja elämästäsi? Eli milloin kasvat aikuiseksi?


  • Anonyymi

   Miksi kivitys on näillä tätäpäivää

   • Anonyymi

    Oiskos se niin, jottei noilla ole yksinkertaisesti siellä lakanan alta näytetävää muutakuin kuolhutta ilmettä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oiskos se niin, jottei noilla ole yksinkertaisesti siellä lakanan alta näytetävää muutakuin kuolhutta ilmettä

    Meillä muslimeilla on toiveena oma turvallinen moskeija.
    Muslimiyhteisöillä tuppaa olemaan uskonnot ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt yhä arka aihe. Meillä on upea sateenkaari yhteisö,
    haluamme antaa kaiken tuen.

    Musliminaiset ovat aina olleet muslimi seksuaalivähemmistöjen tavoin sorrettuja muslimi miesten toimesta, meille on annettava nyt samat oikeudet mistä muslimimiehet ovat nauttineet tuhansia vuosia.


  • Anonyymi

   Muslimin ja suomalaisen näkemykset eivät tule koskaan kohtaamaan
   - siksi suomalaiset, me rakenamme vain suomeamme

  • Anonyymi

   Musliminaiset peitetään kaavuin, takein ja muilla mahdollisimman peittävillä vaatteilla. Miehet kulkevat, varsinkin kesäisin sortseissa ja lyhythihaisessa paidassa. Muslimimiehet ovat tutkitusti todella tyhmiä. Musliminainen ei voi olla miehen orjana ja samalla huomattavasti miestä älykkäämpi. Nostamalla naisen kehon lämpötilaa lähelle sairaaloista tasoa, saadaan naiselle lämpöisen kesän aikana aiheutettua aivovaurio. Näin musliminainen pidetään miestä tyhmempänä.
   Muslimimiesten tyhmyyttä Suomessa lisää vielä se, että älykkäämmät muslimit selviävät kotimaassaan, mutta tyhmempi osio luikkii muualle.

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   8
   3104
  2. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   167
   2863
  3. Isosisko ajoi 1 vuotiaan kuoliaaksi Tyrnävällä, olivatko Lestoja ?

   Eikö tämä laiton lahko voitaisi jo julistaa täysin rikolliseksi ja kieltää laissa, kuten kaikki muukin vahingollinen lopetetaan ? Tämä lapsia tuhoava
   Maailman menoa
   104
   2352
  4. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   1782
  5. Kuu kaipaa tähtiään...

   mutta nalle kaipaa tähtisilmäänsä vielä enemmän. Runoa ei täksi illaksi viel ole, mut toivottavasti pidät tästä laulusta :) olen vähä epävarma onko tä
   Ikävä
   171
   1018
  6. Kerran vielä...

   Minä tiedän ja sinä tiedät...Anteeks omasta puolesta🤗... toivon oikeasti sulle kaikkea hyvää, vaikka viisaasti et toiminutkaan, mutta mä alan olla ta
   Ikävä
   53
   981
  7. Sanna on aivan sekaisin Venäjästä, auringonpistosko?

   Sannan mielestä tavallinen venäläinen ei saisi matkustaa Euroopassa ja käydä katsomassa nähtävyyksiä. Tällä hetkellä hävettää olla suomalainen, niin t
   Maailman menoa
   247
   846
  8. Kiira Korpi ja wanha Pekka

   Järjenvastainen suhde, ei mitään tolkkua.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   842
  9. Miksei Martinaa kutsuttu Leppilampi en häihin

   Pelättiin varmasti että jos käyttää siellä "äidillisiä otteita" muihin vieraisiin tai nuolee jonkun miehen korvaa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   815
  10. Mies, kudoin sulle villahaalarin

   Sellasen kirjavan, jossa on huppu ja avattava lappu takalistossa. Laitathan sitten joka päivä sen töihin. ☺️
   Ikävä
   110
   741
  Aihe