Hannu Takkula varsinainen koijari!

On vaan sutki mies, en kyllä tuollaiselta selkään puukottajalta ostaisi edes täikampaa on se niin kiero mies!

Ihmettelen miten Kallis uskaltaa ottaa tuollaisen tyypin kampanjapäällikökseen? Rohkea mies tuo Bjarne, etten sanoisi uhkarohkea tai yksinkertaisesti tyhmä.

Vaikka en itsekkään kannata lesbojen hedelmöityshoitoja en kyllä katsoisi tuollaisen suharin toimia!

14

6599

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on se sutki

      Takkulahan ei hyväksynyt myöskään sitä, että Jäätteenmäki muutteli keskustan työvaliokunnan kokouksen pöytäkirjoja jälkikäteen.

      • Hyvä! Piti juuri kirjoittaa tästä. Hannu Takkulan omatunto ei kestänyt kepun johdossa oleva rikollisuutta ja hän ilmoitti tästä.

        Oikeus- ja Totuustollisko Anneli Jäätteenmäki vastasi kerrankin totta: "Näin meillä (keskustassa) on aina näin tehty."


    • komppis

      Takkula on tyhmä huijjari. Aika paljastavaa oli se kun äijä rehvakkaasti käveli portaita alas Kallista moikkaamaan ja oli vähällä kaatua omiin jalkoihinsa. Kaikki näkyi TV:ssa. Tuollainen kompastelija mokaa Kalliksen kampanjan. Ehkä se vain on hyvä. Jäätteenmäkiasiassakin Takkula ketkuili. Milloin taas seuraavan kerran?

      • että näin

        Se tekee heti epäluotettavan vaikutelman, kun kompastelee, jo vain se tekee.
        Saittikepulaisten rivit taitaa olla sekaisin Takkulan loikkauksen ja kompastelun takia?

        Vai olenko huomaavinani tekstissäsi pientä piruilua, jonka voisi tulkita niin, että hymyilet vinosti itsekin kepulaisten hajaannukselle näin mukavasti pressanvaalien alla?


      • Sivusta seurannut

        Niinhän se otti katkerasti häviönsä Annelille, että piti alkaa tekemään myyräntyötä. Oikea omanedun tavoittelija.


      • Uskontoja tunteva
        Sivusta seurannut kirjoitti:

        Niinhän se otti katkerasti häviönsä Annelille, että piti alkaa tekemään myyräntyötä. Oikea omanedun tavoittelija.

        Mielestäni kyseessä on tyypillinen uskovainen:

        Omaa etua tavoitteleva huijari, joka saa hengellisiä herätyksiä ja pettää tukijansa ja äänestäjänsä.

        Toisaalta Keskustaa äänestäessä tuli aina ottaa huomioon, että silloin äänestää myös Maalaisliittoa ja uskovaisia.


    • oikeassa?

      Mitä, jos kepun riveistä EU-parlamenttiin valittu Takkula vaihtaa puoluetta?
      Kepulta menee yksi paikka EU-parlamentissa, vai?

    • JormaKKorhonen

      Jokaisellehan on selvä, että kepulaisuus on uskonto enemmän kuin puolue tai mikään muu. Mutta kepulaisuskonnon arvot ovat "joustavat", vaihtelevat tilanteen mukaan. Kepu-uskossa olevan pitää olla aina valmis muuttamaan sitä, mihin uskoo. Jo yksin tämä tosiasia sulkee kepu-uskonnon arvoista pois rehellisyyden ja pyrkimyksen totuuteen.

      Ja kepu-uskovaiselle ihminen on aina hyvä, kun hän on vain kepulainen, ja paha, jos hän ei ole kepulainen. Ja kepu-uskovainen on äärimmäisen ahdasmielinen vääräoppisia eli ei-kepulaisia kohtaan. Sellaiset ihmiset ovat kepu-uskovaislle vihollisia, joita saa lyödä säälittä aina, kun siihen tilaisuus on.

      Kristinuskon arvot sen sijaan ovat pysyviä. Ne on määritetty jo Mooseksen lain kymmenessä käskyssä ja erittäinkin Uudessa Testamentissa. Niihin kuuluu mm. lähimmäisenrakkaus sekä pyrkimys totuuteen ja oikeudenmukaisuuteen. Kristinuskoon voi myös kuulua ahdasmielisyyttä, kuten ilmeisesti Takkulallakin eräissä asioissa, mutta sen ahdasmielisyyden perusteet sittenkin ovat jotenkin jalommat ja hyväksyttävämmät kuin kepu-uskonnon ahdasmielisyyden, jonka on aina lupa kohdistua kaikkeen ei-kepulaisuuteen ja jokaiseen ei-kepulaiseen.

      Hannu Takkula ilmeisesti yritti "taiteilla" noiden kahden uskonnon välillä, niitä yhteen sovittaen, ja pitkään hän siinä onnistuikin. Varmaan hän sai kolhuja kristilliselle omalletunnolleen jo ennen Jäätteenmäen tapauksiakin, mutta siinä jupakassa hän kai teki päätöksensä kuulla enemmän sitä kristillistä uskoaan kuin kepu-uskoaan. Ja nyt hän on ajautunut ilmeisesti sellaiseen ristiriitaan tuossa kahden uskonnon palvelemisessa, että hänen tekemäänsä ratkaisua voitaneen pitää lopullisena.

      Takkulan ratkaisu on myös oikea. Kristinusko on näyttänyt elinvoimaansa jo lähes 2000 vuotta, ja vaikka sen historiassa on pitkiä pimeitä kausia, kyllä sen saavutukset voidaan voittopuolisesi lukea myönteisiksi. Eikä syy ole niinkään kristinuskon ohjeistossa ja periaatteissa, jos ja kun ihmiset tulkitsevat niitä väärin ja lähimmäisiään vahingoittaen. On ollut myös pahoja pappeja, mutta enemmän sittenkin hyviä, toisia ihmisiä ymmärtäviä hyväsydämisiä ja viisaita ihmisiä.

      Maalaisliitto/keskusta on toiminut vasta vajaat sata vuotta, ja on saanut varmaan aikaan myös jotain hyvää, mutta sittenkin enemmän pahaa väestön enemmistön kannalta. Varmaan se nykysuomessakin tekee paljon enemmän ja pahempia pahojaan kuin kristinusko. Ja sen ohjeista periaatteistakaan ei voida sanoa kovin myönteistä laajemmassa katsannossa. Ja tuon puolue-uskonnon papistossa on varmasti ollut enemmän niitä "pahoja pappeja" kuin kristinuskon papistossa.

      Hannu Takkula ansaitsee arvostuuksemme rohkeasta ratkaisustaan. Kuvaannollisesti nostan hattuani hänelle!

      • Etutukka

        "Kiitos Jumalalle, että kampanja on ollut monivaiheinen ja melko raskas" - Hannu Takkula 7.6.2009


      • vilmitähti

      • Jumalia kiittelee
        Etutukka kirjoitti:

        "Kiitos Jumalalle, että kampanja on ollut monivaiheinen ja melko raskas" - Hannu Takkula 7.6.2009

        televisiossa!!
        Hihhulit ne jyrää kepussa, kohta joku saamarin lestaatiolainen on kepun puheenjohtajana!!! hei kelatkaa kepusta ei saa tehdä mitään jeesus puoluetta


      • jaa
        Jumalia kiittelee kirjoitti:

        televisiossa!!
        Hihhulit ne jyrää kepussa, kohta joku saamarin lestaatiolainen on kepun puheenjohtajana!!! hei kelatkaa kepusta ei saa tehdä mitään jeesus puoluetta

        ei ole vanh.lest. Ja en kyllä käsitä mitä pahaa heissä on, eiks ole hyvä että ihmiset ei juopottele ym. Jos haluat lisää tietoa niin wikipediasta löytyy ja www.srk.fi, kuuntele myös suviseuroja. Kaikki lest. ei äänestä kepua, vaan kokoomusta ja esim. rkptä, joten kepu ei mikään hihhulipuolue ole, mutta en ole kyllä kuullut, että mikään muukaan puolue ajattelisi lapsiperheitä, siispä kepu lienee ainut vaihtoehto. on myös ilm. Suomi ainut maa, jossa on oikeiston ja vasemmiston lisäksi jokin keskivaihtoehto, joten en käsitä mitä pahaa asiassa on. Maaseutu ja mökkikuntien palvelut olisi loppuneet jo aikoja sitten.


    • mutta eipä taira

      Seviitä!

    • Jatakkinurinpäin

      Hannu hoi !!!

      Missä meriittilistallasi on Oulun palloseuran puh. johtajuus? Selkärangattomuutta - olisi miehekästä ottaa vastuu ko. seuran ja sen johdon toiminnasta: hallin rahoitus ja "junioritoiminta"

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      34
      3101
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      1925
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      191
      1473
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      127
      1386
    5. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1074
    6. 127
      974
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      242
      852
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      839
    9. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      66
      721
    10. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      81
      652
    Aihe