Moi!
Olisi seuraava ongelma: Meillä on 2 windows XP
konetta (erilaisia), sanotaan vaikka kone A ja B.
Aiemmin käyttäjä Aatu on käyttänyt konetta A ja käyttäjä Beetu konetta B. Nyt pitäisi luopua koneesta B ja tehdä käyttäjä Beetu:lle tunnus koneelle A.
Olen backupannut koneelta B Beetu:n "Documents&
settings" hakemiston kaikkineen levylle, jolta
se olisi tarkoitus siirtää koneelle A restore:lla.
Jostain syystä kuitenkin, kun ensin teen koneelle
A käyttäjän Beetu ja sitten palautan restorella
"Documents&Settings/Beetu" hakemiston sisällön
restorella, XP hermostuu kun yritän logata
sisälle Beetuna ja tekee uuden hakemiston Documents&Settingsin alle ja nimeää sen Beetu.A!!!
...eli en saa palautettua kaikkia Beetun Desktop jne. asetuksia. Kuinkahan tämä pitäisi hoitaa?
Olisi seuraava ongelma: Meillä on 2 windows XP
konetta (erilaisia), sanotaan vaikka kone A ja B.
Aiemmin käyttäjä Aatu on käyttänyt konetta A ja käyttäjä Beetu konetta B. Nyt pitäisi luopua koneesta B ja tehdä käyttäjä Beetu:lle tunnus koneelle A.
Olen backupannut koneelta B Beetu:n "Documents&
settings" hakemiston kaikkineen levylle, jolta
se olisi tarkoitus siirtää koneelle A restore:lla.
Jostain syystä kuitenkin, kun ensin teen koneelle
A käyttäjän Beetu ja sitten palautan restorella
"Documents&Settings/Beetu" hakemiston sisällön
restorella, XP hermostuu kun yritän logata
sisälle Beetuna ja tekee uuden hakemiston Documents&Settingsin alle ja nimeää sen Beetu.A!!!
...eli en saa palautettua kaikkia Beetun Desktop jne. asetuksia. Kuinkahan tämä pitäisi hoitaa?
Vastaukset 2
Vanhimmat
siinä, että älä yritä siirtää koko Documents&Settings kansioita vaan vain sen
profiili-osaa.
En nyt muista minkänimista(-nimisiä) ja olen nyt
ihan eri systeemeissä olevalla koneella, mutta muistaakseni se helposti selviää kansioiden ja fileiden nimistä.
mikä äsken unohtui mainita, että kun teit sen käyttäjän niin mene sillä tunnuksella heti sisään,
koska windows luo käyttäjän kansiot vasta eka kertaa
kirjauduttaessa. Sitten poistut (mieluumminoikein bootin kautta) ja menet eri tunnuksella (järjestelmänvalvojan oikeuksilla) sisään
ja kopiot sitten vasta docu&sett kansion koneen
tekemän päälle.