Täyttä asiaa!

Antiekoterroristi

Laitinen kirjoittaa täyttää asiaa Iltalehdessä:

http://www.iltalehti.fi/2005/10/15/kolumnistit/200510143612728_ko.shtml

Terroristileiri
14.10.2005 22:52

Suomikin on saanut oman terroristien kurssikeskuksen suuren maailman tapaan. Se on kauniilla paikalla Hirvensalossa, jonne pääsee Turusta kätevästi busseilla 50 ja 51 parissakymmenessä minuutissa.

Uteliaitten katseilta suojassa siellä koulutetaan ympäristöterroristeja ja katuhuligaaneja järjestämään yhteiskuntaan häiriöitä.

Kommunistien "leiri- ja kurssikeskus" Aurinkolahti oli otollinen paikka järjestää käytännön harjoitukset Olkiluodon ydinvoimalan peruskiven muurauksen sabotointiin.

Ympäristöterrorin maailmanjärjestö Greenpeace lähetti Englannista huipputason mellakkakonsulttinsa Aurinkolahteen teräsputkineen ja kahleineen.

Kurssille oli koottu kolmisenkymmentä oppilasta johtajinaan helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu Paavo Arhinmäki, jolle taistolaiskansanedustaja Esko Juhani Tennilä on järjestänyt toimeentulon eduskunta-avustajanaan. Toinen johtaja on Tapio Laakso, taistolaiskansanedustaja Jaakko Laakson poika, globalisaation vastaisen katuhuliganismin ammattilainen.

Greenpeacen mellakkakonsultti koulutti nuoria liittämään kätensä yhteen teräsputkilla ja kahlehtimaan itsensä Olkiluotoon johtavaan siltaan niin etteivät kutsuvieraat pääse ydinvoimajuhliin. Kalliista erikoisteräksestä Englannissa valmistetut kahleet oli suunniteltu siten, etteivät ammattimiehetkään saa niitä pitkään aikaan irti, sillä putkia ei voi sahata tai polttaa poikki, kun herttaisten kettutyttöjen kätöset ovat niiden sisällä.

Päivät harjoiteltiin Aurinkolahden metsissä, illat yhteissaunottiin, juotiin valkoviiniä ja yöt harrastettiin Jaakko Laaksolta perittyä pöksylähetystä makuupusseissa, sillä leirikeskuksella ei ole petivaatteita.

Näin heterogeeninen porukka hitsautui hyvin yhteen. Joukossa on nimittäin kovin erilaista väkeä. Aatteellisia vihreitä eli ns. hyödyllisiä idiootteja, vasemmistonuorten uustaistolaisia sekä täysverisiä huligaaneja ja katutappelijoita, jotka Paavo Arhinmäki on värvännyt liikkeeseen.

Arhinmäkihän aloitti yhteiskunnallisen uransa kokoamalla Jokerien jalkapalloseuran kylkeen "katsomokulttuurin" kehittämistä edistävän yhdistyksen Jokerit 116 Boys. Katsomossa hän johti huutokuoroa, joka karjui herjoja Jokerien vastustajille sekä haastoi riitaa. Näin saatiinkin jalkapallomellakoita.

Sitten Arhinmäki siirtyi jalkapallohuligaaneineen mellakoimaan presidentinlinnan edustalle itsenäisyyspäivänä. Mutta kun Tarja Halonen kutsui Arhinmäen seuraaville itsenäisyyspäivän kutsuille, mellakat loppuivat.

Nämä jalkapallo- ja katuhuligaaninsa Arhinmäki vei Vasemmiston Nuoriin, Vanuun, jonka puheenjohtaja hänestä oli tullut. Kallion ja Sörkän syrjäytyneet työttömät nuoret saavat hulinoinnista sisältöä elämäänsä.

Olkiluodon mellakkaan koulutettiin kaksi erillistä ryhmää. Oikea kahleryhmä ja hämäysryhmä, joka kiinnittää poliisin huomion niin että metsään kätkeytynyt kahlejoukko pääsee sulkemaan sillan.

Poliisi oli kuitenkin saanut vihiä kahleryhmästä ja pystyi saartamaan sen metsään. Nyt Paavo Arhinmäki ja Jaakko Laakso joutuvat selvittämään, kuka oli provokaattori, joka ilmiantoi heidät. Asianajaja Matti Wuori ja yliopistojen viherstalinistiset ympäristö- ja ihmisoikeusdosentit ovat paheksuvat poliisin toimintaa, kun se esti nuorten mielenilmaisun Olkiluodossa.

Kuka on suomalaisen ympäristöterrorismin takana? Se vaatii paljon rahaa, organisaatiokykyjä ja ihmisiä, joille täytyy maksaa ja järjestää kalliita palkintomatkoja Kuubaan ja Nicaraguaan.

Haluaako esimerkiksi joku maakaasuyhtiö rahoittaa ydinvoiman vastaista puuhaa? Onko taustalla Venäjän turvallisuuspalvelu, jolle KGB on testamentannut vanhat avustajansa Jaakko Laakson ja Esko-Juhani Tennilän?

Onhan Venäjällä Iivana Julman ajoista asti ollut yli 400 vuoden perinne Ruotsin tai Suomen sisäinen horjuttamien, maanpetturien palkkaaminen, oman puolueen rahoittaminen myssyistä kommunisteihin tai sprengtportenien ja kekkosten ostaminen.

Nyt viherstalinistit tarjoavat muhkeaa palkkiota sille, joka kakuttaa ensi keskiviikkona Helsingissä vierailevan Maailmanpankin pääjohtajan Paul Wolfowitzin.

2

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vasuri

      Eipä tässä kummempia.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoista tietoa. Myös vuonna 2022.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe