HOLOPAISELLA NOUSSUT KUSI PÄÄHÄN

musiikkikriitikko

No niinhän siinä kävi, että juniori nimeltään Holopainen antoi Nightwishin ainoalle musiikilliselle lahjakkuudelle kenkää - Turunen sai mennä. Kysynpä vain miksi? Siksi että Holopaisa alkoi jurppia, että Turunen on Nightwishin keskeinen mediapersoona? Voi sinua Holopainen. Ho-lo-pai-nen. Hölmön teon teit. Maailman musiikkikriitikkojen keskuudessa Once on kehuttu ainoastaa Turusen äänen ja klassisen orkesterin yhteensovittamisesta ja taituruudesta - muutoin levy ja sen sävellykset ovat saaneet arvosanan "keskinkertainen". Fakta: te pojat ette ikinä löydä tilalle yhtä hyvää ääntä, yhtä musiikillisesti puhdasta ja koulittua sekä silti heviin sopivaa. Lyhyesti: taisitte pojat ampua itseänne jalkaan. Hyvää yötä Nightwish. Dream is over.

IOL

53

7579

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valvoja

      Tuo täyttää solvauksen tunnusmerkit. Tekona se on törkeä, koska se on esitetty julkisella paikalla.

      Viranomaisten yhteydenottoa odottaessasi voi mittiä kannattiko...

      • Kriitikko100

        Peruskritiikkiä julkisuuden henkilöstä. Ei tuo niin kovin solvaavaa ole.


      • Valvoja

        Joo jännää. Eikös valvojan tehtävä ole poistaa asiattomat viestit? Vai miksi sitten on valvojan roolissa?
        Ja muuten - tällä samalla palstalla luhutaan samoin Turusesta ja ilman vastaavaa kommenttia.
        Outoa

        Valvoja


      • Mormoni

        Jos tuosta saisit yhtään millään tavalla minkäänlaista rikosta aikaiseksi, olisit yksi helvetin Einstein.

        Saa olla aika onneton se syyttäjä, joka tuollaista asiaa alkaisi ajaa, pässi.


    • markus

      Kuka on kyseessä - siis kuka holopainen?

      • Bless The Child

        Tuomas Holopainen - Nightwish bändin kosketinsoittaja-lauluntekijä


    • El Aurens

      Ite se diiva soppansa keitti, tiedänpähän vaan...

    • Riku

      Kyllä on päähän mennyt tosiaan, mutta kylläkin naispuolisella "ooppera-laulajalla". Se, että on opiskellut ja osaa laulaa ei tee vielä TÄHTEÄ, jota muun bändin on kumarrettava ja palvottava.

      Minunkin, täysin vieraan ihmisen, olisi pitänyt kumartaa ja pokkuroida Marita Kattilaa, hänen noustuaan julkisuuteen. HÖH.

    • pena

      Kyllä pojat teki vika ratkaisun potkaistessaan Tarjan pellolle,sillä ilman Tarjaa Nightwish ei ole mitään

      • Tosoon

        ..et voisi enemmän väärässä ollakaan.


    • urpot!

      Kannattaa varmaan tulla tänne mitään kirjoittelemaan kun ette tunne kyseisiä henkilöitä ettekä tiedä koko asiasta mitään! En usko että kenelläkään on kusi noussut päähän, korkeintaan Tarjalla, mutta aina bändissä ei vain tulla toimeen. varsinkaan jos siihen tunkeutuu joku ulkopuolinen (marcello) ja alkaa määräilemään bändin asioista.

      • asiaa..

        kyllä, jos jollain on kusi päähän noussut, niin se on kylläkin tarja. Ahneiden määrällä ei ole rajaa, varsinkin, jos joku TÄYSI ulkopuolinen tulee määräileen bändin asioita. sen v*tun marscelohan takia oltiin joku oslon loppuunmyyty keikkakin peruttu, tai sen takia, että tarja sais harjotella johki joulukonserttiin. sillä jos jossain on se kusi noussu päähän.


    • Fanit tukee

      Tosi NW fanit tukee bändiä, ei Turusta...nyt homma vasta lähtee lentoon, kun heikoin lenkki lensi karmit kaulassa pellolle...mahtavaa!!!!

      • martsa

        Mä olen täysin samaa mieltä! Bändiä tässä tuetaan!


      • Windy

        Jep! Näin se menee...

        Ahneella on kakkainen loppu!


    • Mr. Unknown

      Turunen on keskinkertainen klassinen laulaja, joka vetää Nightwishissä nykyään poptyylillä. En sanoisi ainoaksi musiikilliseksi lahjakkuudeksi. Tuomas Holopainen, vaikka ei soittajana ole kummoinen, on säveltäjänä genressään nero. Sanomalla, että bändin ainut musiikillinen lahjakkuus sai kenkää, sanot samalla epäsuorasti, että metallimusiikilla ei ole musiikillista arvoa.

      Nightwishillä on kaikki mahdollisuudet jatkaa. Yhtä hyvän tai paremman laulajan löytäminen on täysin mahdollista, ja jos seuraava levy on laadultaan Oncen tasoa, on suosio taattu jatkossakin.

    • jumalauta!

      Sanon nyt yhden asian. Tarjalla ei ois kappaleita mitä laulaa kauniilla äänellään, ellei Holopainen niitä tekis! Kaikki kunnia menee kuitenkin Tarjalle. Oikeudenmukaista??

    • Jeni**

      Juuri näin se menee,juuri näillä sanoilla asiaa ajattelen myös minä.Olen ihan samaa mieltä myös siitä,että Nightwish voi sanoa good night itselleen.Kaivoivat itselleen juuri haudan.

      Olen myös samaa mieltä siitä,että se on Holopainen,jolla se pissa päähän meni,ja MTV3 uutisissakin paistoi oikein läpi se,että jurppimaan oli alkanut se,että Tarja on keskipiste,aina ja aina vaan.Holopainen on sitä itelleen kai venannut jo kauan.Nythän valokiilat osuu häneen,hänen toimiessa puhemiehenä tämän erotusasian kanssa.Idiootti!Hetken se valokiila kestää,mutta sitten se menee ohi.Uusi vocalisti tulee olemaan heikompi kuin Tarja,eikä hän voi koskaan saavuttaa sitä imitsiä jonka Tarja loi.

      Tarja oli Nightwishin todellinen brändi.
      Holis teki elämänsä virheen.Ja maksullekin siitä vielä joutuu.
      Oikeen hävettää taas olla suomalainen.Ei ne ulkomaillakaan tajua tästä hölkäsenpöläystä,ihmettelee vaan,ja kohtapuoliin unohtavat koko NW:n.Siinä meni taas yksi Suomen ylpeyden aihe ihan hukkaan! Voi meitä.Voi Tarjaa.Voi NW:hiä.

      • juuuu..

        onneksi Tarja tulee suomeen joulukonsertti kiertueelle niin pääsee kuuntelemaan hänen ihanaa ääntään


    • Voi meitä !

      Hyvää työtä Nightwish

    • Putsqu

      Jos jonkun henkilön biisit ja levyt myyvät maailmalla miljoonia, on tällä henkilöllä mielestäni oikeus olla kusipää ja ylimielinen sika. Itse olisin ainakin helvetinmoinen diiva :D

      Eli jos et ole tienannun miljoonia tai edes satojatuhansia levyilläsi niin älä siis hauku niitä, jotka siihen kykenevät. Siihen asti jonotat kiltisti baarijonossa ja otat koulun ruokalassa vain KOLME kalapuikkoa.

    • Pupuppupupppp

      "Jos jonkun henkilön biisit ja levyt myyvät maailmalla miljoonia, on tällä henkilöllä mielestäni oikeus olla ********* ja ylimielinen sika"

      Totta ja muilla on oikeus haukkua häntä siitä.

      "Eli jos et ole tienannun miljoonia tai edes satojatuhansia levyilläsi niin älä siis hauku niitä, jotka siihen kykenevät. "

      Haukun jos siltä tuntuu.

      "Siihen asti jonotat kiltisti baarijonossa ja otat koulun ruokalassa vain KOLME kalapuikkoa."

      En pidä kalapuikoista, mutta missään ei erikseeen mainita sitä ettei kalapuikkojen syöjät voisi haukkua tai arvostella miljoonia tienanneita.

      Sitä kutsutaan SANANVAPAUDEKSI ja se on jokaisen kansalaisen perusoikeus, niin kauan kun ei satu asumaan diktatuuri valtiossa, jossa sellaiset perusoikeudet ovat kiellettyjä.

    • *kldk'''

      Niinpä niin. Mutta ei hätää. Nyt kun ainoa lahjakkuus on poissa, niin jäljellä on pelkät keskinkertaisuudet ja bändissä vallitsee demokratia. Kaikki ovat tasa-arvoisia, jos nyt ei välitetä siitä, että Tuomas haluaa tehdä lähes kaikki biisit ja kerätä rojaltit pelkästään itselleen.
      Kaikki tätä vastustavat voivat odottaa potkuja ja avoimia kirjeitä :)

    • Tietämättömät!

      Se kusi nousi päähän Tarjalla ja (varsinkin) hänen miehellään.

    • Ite oot tollo

      Pssi nousi päähän juuri Tuomaksella, joka ei kestänyt sitä että hän jäi bändin ainoan lahjakkuuden varjoon. SItten piti kirjoittaa itsesäälinen julkinen itkukirje , jolal yritää kerjätä sääliä ja sympatiaa niinkuin pikkukersa, mikä hän onkin.

      • Julmaaa

        Tän totuuden kanssa sinun sitten elää ja itkeä sitä, että Tarja lensi pellolle. Siellä se Taape on jossain Kolumbian viidakossa aborginaalinsa kanssa. Voioii tätä elämän julmuutta.


      • Onko nimimerkki
        Julmaaa kirjoitti:

        Tän totuuden kanssa sinun sitten elää ja itkeä sitä, että Tarja lensi pellolle. Siellä se Taape on jossain Kolumbian viidakossa aborginaalinsa kanssa. Voioii tätä elämän julmuutta.

        "Julmaa" natsirasisti vai pelkästään hurrien ja ankkalinnan homorunkkarin imettäjä?


      • Synkkäää
        Onko nimimerkki kirjoitti:

        "Julmaa" natsirasisti vai pelkästään hurrien ja ankkalinnan homorunkkarin imettäjä?

        Natsit, homot, hurrit ja runkkarit imettää yöllä. Eikä aborginaalista ole apua se on Ankkalinnassa käräjillä. Vooooiii tätä synkkää elämäää.


      • kääkäääää
        Synkkäää kirjoitti:

        Natsit, homot, hurrit ja runkkarit imettää yöllä. Eikä aborginaalista ole apua se on Ankkalinnassa käräjillä. Vooooiii tätä synkkää elämäää.

        Tuooppi imettää kiteen lehmiä ja ruikuttaa ja itkee


    • tr00fani

      "Fakta: te pojat ette ikinä löydä tilalle yhtä hyvää ääntä, yhtä musiikillisesti puhdasta ja koulittua sekä silti heviin sopivaa. Lyhyesti: taisitte pojat ampua itseänne jalkaan. Hyvää yötä Nightwish. Dream is over."

      Samaa mieltä oon. Päätellen muusta suomalaisten kuuntelemasta metallista, suomalaislle kelpaa lähestulkoon mikä vaan, joten ei ole ihme että jotkut vieläkin tykkäävät jostakin roskaisesta nyky-Nightwishista.

    • SuviSikke

      Kylläpäs oli typerässä Korkojen Kera ohjelmassa Tarja leuhka, tai on kait aina yhtä leuhka ollut aina. Sillä on noussut ku... päähän. Ei ole mitään, eikä pärjää muusikki menossa mukana. Kyllä Anette on aito ja hyvä laulamaan. Ei mikään leuhka mitä toiset on. Hyvä että voi nykyisin Holopaisen yhtyettä kuunnella ja mennä jopa katsomaan. Hyvä juttu. Kyllä rouva saikin saada kenkää yhtyeestä. Pää pilvissä meni ja tuli alas kuin lehmän häntä. Aivan oikein. On niin ku....p päässä. Voi leuhkaa. Katkerä ihminen.

      • Nöpö

        "Kylläpäs oli typerässä Korkojen Kera ohjelmassa Tarja leuhka, tai on kait aina yhtä leuhka ollut aina. Sillä on noussut ku... päähän. Ei ole mitään, eikä pärjää muusikki menossa mukana. Kyllä Anette on aito ja hyvä laulamaan. Ei mikään leuhka mitä toiset on. Hyvä että voi nykyisin Holopaisen yhtyettä kuunnella ja mennä jopa katsomaan. Hyvä juttu. Kyllä rouva saikin saada kenkää yhtyeestä. Pää pilvissä meni ja tuli alas kuin lehmän häntä. Aivan oikein. On niin ku....p päässä. Voi leuhkaa. Katkerä ihminen."

        Kuten itse kirjoitit viimeisessä virkkeessäsi, olet katkera ihminen. Katkera ja kateellinen Tarjalle, joka on Suomen menestynein naisartisti lukuunottamatta klassista puolta ja esim. Karita Mattilaa. Nauti nyt vihastasi ja oikein kieriskele siinä, koska Tarja ei uikutuksestasi välitä paskan vertaa. Niin juuri, olet mitätön, nimetön epäonnistuja!

        Pidät Anettesta koska koet, ettei hän ole yläpuolellasi. Anette ei ole kaunis tai liian hyvä. Anettea vasten et voi peilata omaa epäonnistumistasi elämässä, kuten Tarjan ollessa solistina.

        Omasta puolestani hyvä Tarja ja hyvä Nightwish - molemmille toivon menestystä!!!


    • ^^^^ŝhj35¤¤63

      Seuraavaksi nousee kakka päähän, joka tekee patoja sinne pissin sekaan.

    • Taitaa paremminkin

      paska nuossu päähän tai molemmat :d

    • Nooh Tuomasta pitää

      ymmärtää ja hieman sääliä. Hänellä on ollut niin vaikeaa kun muusa on poissa ja tilalla tuli ruotsalainen hepsankeikka joka varastelee tuomaksen meikit :)

    • Minä taas uskon

      että hänellä on ollut keltainen neste päässä jo syntyessään.

    • Ja minä taas tiedän, että meillä kaikilla on samaa nestettä enemmän tai vähemmän. Värit vaan vaihtuu viikonpäivän mukaan, tai jopa vuorokauden mukaan.
      Pääasia on neste virtaa aina johonkin suuntaan. Antakaas poijaat edes yksi kotimainen esimerkki kuka olisi tehnyt nerokkaampia sävellyksiä kuin Tuomaksemme. Ainoastaan Wigujen sävellykset aikanaan herättivät ehkä samanlaista polemiikkia lahkojen keskuudessa. Silloin ei tainut olla trolleja, ainakaan netissä. Oliks silloin edes nettiä. Hittolainen, oliks silloin ees muuta nestettäkään kuin keltaista tai sitä kirkasta. Nykyää kaikk on ni kamala huanost.Voiks ennnääää huonommmmi oll.?????????????

    • Järkeä päähän

      Ne aidot fanit jotka Tuomasta tuntevat tietävät, että herra ei oikeasti viihdy julkisuudessa ja tekisi mielummin musiikkia ilman julkisuutta. Eli se siitä kommentista, että pitäisi päästä enemmän esiin. Tutustukaa aiheeseen ennen avautumista.

      Ja toisaalta nyt puhutaan jo 6v vanhasta aiheesta. Ne jotka eivät sulata "uutta" laulajaa voisivat jättää muut rauhaan ja etsiä sitten vaikka sen Tarjan levyn ja tyytyä siihen.

      • äidin pikku tuoppi

        Se olisikin varmasti parempi, että Tuoppi tekisi tota vinkuvaa homomusiikkiaan kokonaan julkisuuden ulkopuolella eikä toisi tota roskaa koko kansan hävettäväksi.

        Ja veisi sen ylimielisen, kusipäisen ja meikin alle kätketyn ämpärinruman finninaamansa samaan liukastusvoiteella voideltuun perseeseen minne voi tunkea stetsonin ja itsensä.


      • äidin pikku tuoppi kirjoitti:

        Se olisikin varmasti parempi, että Tuoppi tekisi tota vinkuvaa homomusiikkiaan kokonaan julkisuuden ulkopuolella eikä toisi tota roskaa koko kansan hävettäväksi.

        Ja veisi sen ylimielisen, kusipäisen ja meikin alle kätketyn ämpärinruman finninaamansa samaan liukastusvoiteella voideltuun perseeseen minne voi tunkea stetsonin ja itsensä.

        Antaisit vain kaikkien kukkien kukkia. Myös niiden, joista et pidä.


    • NW IS THE BEST

      Miksei tällä palstalla ola pakko rekisteröityminen ja ignore mahdollisuus? Saisi noita ignoreen esim tän ekan kirjoittajan?

    • nfanish

      mun mielestä end of an era dvd:ltä näkee hyvin mikä oli meininki tarjan aikana. eipä muuta

      • Niinpä niin

        Niin näkeekin. Tarja ulvoo rumasti ja vaihtaa vaatteita.


    • Ainahan kaikki aiheet tavalla tai toisella päättyy entiseen solistiin. Aina yhtä juhlavan surullista todeta, että kukaan kotimainen artisti, tai bändi ei tule ylittämään koskaan maagista areena-05 keikkaa. Jos näin kävisi, todennäköisesti senkin keikan tekisi NW viimeisimpänä loppurutistuksena ja keikka olisi pelkkä End. Siinäkin keikassa vaihdellaan taas vaatteita kohtuulliiseen tahtiin. Näin se juna vaan menee. Jaa, miten niin?

      • stetsonirupinaama

        Noiden jossain vitun areenakeikassa ei ole yhtään sen enempää nähtävää kuin koko yhden meikatun kusipään johtamassa ö-tason europop-yhtyeessä. Säälittävää roskaa, joka on suunnattu lähinnä seksuaalisille vähemmistöille...


    • jorhi

      mää tykkään popedasta!

    • homopaimen

      Holopainen on täys meikattu homo kusipää. Kiteeläinen vinosilmä tekemässä paskaa homopoppia. Säälittävä tapaus, pikkulapsetkin tekevät parempaa musiikkia.

      • HOMOVALTA

        VAAN ENTÄPÄ NIGHT WISHIN PLAGIOIJA YHTYEET!!!!
        KITEELTÄ ON TULLUT MUITAKIN BÄNDEJÄ JOTKA OVAT IHAN YHTÄ TYHMÄN KANSSA!! HETI TULEE MIELEEN AINAKIN HARMAINVALTA JOKA KUULOSTAA IHAN SILTÄ KUIN "NAITVISSIIN" SOITTAS KÄNNISSÄ JA KRAPULASSA JOTAIN POST MODERNIA P*ASKA PROGEA
        HEHHEH VOITTEHAN VAIKKA ITSE KÄYDÄ TOTEAMASSA TÄMÄN SAMAN NIIN SAATTE HYVÄT NAURUT (KANNATTAA TOSIN VAROA SILLÄ NAURUSTA EI VÄLTTÄMÄTTÄ TULE LOPPUA KUN TÄÄ ON NIIN PALJON LÄHEMPÄNÄ KITEELÄISTEN LEHMIEN ULOSTETTA KUIN OIKEAA MUSIIKKIA)

        PASKAA:
        https://www.facebook.com/harmainvalta

        VOIV'TTU MITÄ PÅSKÅÅ


      • HOMONPIVALTA
        HOMOVALTA kirjoitti:

        VAAN ENTÄPÄ NIGHT WISHIN PLAGIOIJA YHTYEET!!!!
        KITEELTÄ ON TULLUT MUITAKIN BÄNDEJÄ JOTKA OVAT IHAN YHTÄ TYHMÄN KANSSA!! HETI TULEE MIELEEN AINAKIN HARMAINVALTA JOKA KUULOSTAA IHAN SILTÄ KUIN "NAITVISSIIN" SOITTAS KÄNNISSÄ JA KRAPULASSA JOTAIN POST MODERNIA P*ASKA PROGEA
        HEHHEH VOITTEHAN VAIKKA ITSE KÄYDÄ TOTEAMASSA TÄMÄN SAMAN NIIN SAATTE HYVÄT NAURUT (KANNATTAA TOSIN VAROA SILLÄ NAURUSTA EI VÄLTTÄMÄTTÄ TULE LOPPUA KUN TÄÄ ON NIIN PALJON LÄHEMPÄNÄ KITEELÄISTEN LEHMIEN ULOSTETTA KUIN OIKEAA MUSIIKKIA)

        PASKAA:
        https://www.facebook.com/harmainvalta

        VOIV'TTU MITÄ PÅSKÅÅ

        HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        TUOLTA LÖYTY NOIDEN KOTISIVUTKIN

        http://harmainvalta.wordpress.com/

        EN OLLUT USKO PASKAN HAISTELU HERMOJANI KUN NÄIN NUO SIVUT VOI JUMANLAUTA!!!!!!!!!!!!!!!

        okei menin nyt vähän liian pitkälle koska ei nigh wishkään sentään ihan noin pskaa ole!!! ;-)


    • Fanittaja

      Nyt on vuosi 2016. Kenellähän sitä pissaa olikaan päässä? Kaikkea hyvää Nightwish sekä onnea ja menestystä edelleen.

      • hihulihei

        eikä silloin kutsuttu koko NW yhtyettä linnanjuhliin ainoastaan Tarja kyllä Tuomasta jurppi


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      117
      9416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      155
      2529
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1386
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe