kesäinen tehtävä

Tiina

Tämä on varoitus. Jos avaat tämän viestin ensimmäisen vastausviestin, saat sieltä suoritettavaksesi tehtävän. Tehtävä ei ole vaikea, mutta se vaatii olosuhteista riippuen ehkä vähän rohkeutta tai perinteisistä tavoista poikkemista. Toisille se ei taas aiheuta mitään eriskummallista, sillä nythän on kesä. ;-)

Jos päätit olla rohkea ja suorittaa tehtävän, tulee sinun valita ennakkoon yksi seuraavista luvuista: 6, 12, 24 tai 48. Eli valitse ensin joku noista luvuista ja sen jälkeen voit siirtyä lukemaan varsinaisen tehtävän.

5

1882

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiina

      Tehtävä on helppo. Valitsemasi luku tarkoittaa tunteja. Jos valitsit äsken 48 - kestää tehtävä osaltasi tasan kaksi vuorokautta. Jos taasen valitsit 12 - on tehtävän kesto kaksitoista tuntia. Tehtävän kestoajan saa ylittää, mutta sen alittaminen ei ole sääntöjen mukaan sallittua.

      Toivon, että kirjoitat tälle palstalle kokemuksesi (vaikkapa päiväkirjamuodossa) tehtävän suorittamisesta.

      Ja sitten lopuksi itse tehtävään: Sinun tulee riisua nyt mahdolliset kengät ja sukat jalastasi ja olla paljain jaloin valitsemasi tuntimäärä. Eli jos valitsit 48 tuntia - niin sinulla on edessäsi 2 vuorokautta paljain jaloin. Kenkien ja sukkien käyttäminen tuona aikana ei ole sallittua. Ja nyt ei muuta kuin tehtävää suorittamaan. Muistutan vielä, että kesällä tämän tehtävän suorittaminen on aika helppoa...

      • pottuvarvas

        Minä valitsin tuon numeron 24 ja olin tunnollisena tehtävämiehenä vuorokauden ilman sukkia ja kenkiä.Kunpa en olisi koskaan ottanut vastaan tuota raskasta tehtävää, sillä seuraukset olivat pöyristyttävät ja ennalta-arvaamattomat. Varmaankin viisi lastani ja tätä nykyä entinen eukkoni joutuvat mieron tielle tai ainakin sosiaaliluukulle.

        Nimittäin aamulla kävellessäni työpaikalle paljain jaloin sateen kostuttamia asfalttijalkakäytäviä pitkin lätäköitä väistellen astuin paljaalle lasinsirulle joka viilsi ammottavan haavan oikean jalkani päkiään. Verta tuli runsaasti. Joten kuten linkutin duuniin ja yritin tukehduttaa verenvuotoa ja jouduin laittamaan siihen ison laastarin. Eihän tehtävän suorittaminen vain tuon laastarin takia epäonnistu, Tiina? Eli kieltääkö säännöt laastarin laittamisen kesken koetuksen?

        Katselin epätoivoissani työhuoneeni veristä lattiaa. Aamupäivällä alkavaan firman johtokunnan kokousta varten olin laittanut ykkösvetimeni päälle. Kiristin kravattia ja muistelin haikeana ykköskenkäpariani jonka kuitenkin olin saamani tehtävän takia joutunut jättämään jaloistani.Onnuin reilusti myöhästyneenä kokoukseen. Koputin ovelle ja kurkistin sisään. Pääjohtaja näytti ärtyneeltä kun punastellen astelin kokoushuoneeseen, ja vielä hänen ketutuskäyränsä kohosi kun hän huomasi paljaat jalkani ja niistä tihkuvan verivanan joka tahrasi kokoushuoneen arvokkaan persialaismaton. Oitis hän antoi minulle potkut.

        Raahustin paljain jaloin kotiini ja kerroin uutiset rakkaalle vaimolleni. Hän heitti minut saman tein ulos talostani ja kielsi koskaan tulemasta takaisin. Mutta sain sentään tehtävän suoritettua, mistä olen ihan tyytyväinen.


      • anneholt

        HIP HEI,

        Numeroksi valitsin 6, mutta oikeastaan sillä ei juurikaan olisi minun kohdallani ollut merkitystä.
        Kävelen aina kesäisin mahdollisimman paljon avovarpain jotta jalkapohjat saavat hierontaa ja sitä kautta virkistävät koko kehoa. Mutta kaikki eivät pidä "seksikkäinä" ainakaan jalkapohjiani jotka puhdistuvat kunnolla vain jalkakylvyssä.
        Olen nyt vielä kotonakin joten tämä oli minulle vain pala kakkua.


      • Daneon

        *nauraa. nauraa niin että silmä putoaa päästä. onneksi niitä riittää*


      • prinsessa
        Daneon kirjoitti:

        *nauraa. nauraa niin että silmä putoaa päästä. onneksi niitä riittää*

        valitsin luvun 12, en tiedä miksi valitsin mutta valitsin sen silti. eli jos kello on nyt 22:12 ja minulla on ollut nyt paljaat varpaat ja nyt pitäisi olla 12.tuntia paljain jaloin niin kengät saisin laittaa siinä varttia yli kymmenen aamulla. helppo homma. *wirn* toi oli kyllä muuten ihan hirvittävän hyvä tehtävä! jollet pistä pahaksesi niin taidampa käyttää tuota itsekkin. copyt tietty sulle! =) mutta hyvää ja lämmintä loppukesää kaikille!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3792
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      116
      1480
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1350
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1289
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1184
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1068
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      59
      1051
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      977
    Aihe