Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Täydellinen esimerkki naisvihasta

Naiset Tarjan taakse

Takapajuisempaa kuin hevimaailma taitaa olla vaikea löytää. Turunen oli vedenjakajan roolissa, kun hänen kunnianhimonsa (mikä on naisessa myönteinen piirre) luotsasi bändin maineeseen. Hänen ansiostaan junttimainen heviporukka sai nostetta ja kuulijoita yli musiikillisten rajojen. Mutta juntti on juntti vaikka voissa paistais, joten eikun erottamaan.
Uskon, että Tarjalla on niin jännittävä ja mielenkiintoinen elämä tiedossa, niin Buenos Airesissa kuin Suomessakin, ettei hänen kannata jäädä säälimään näitä kateuden kalvamia äijänreppanoita, vaan nostaisi kunnon oikeusjutun, asialliset korvaukset moisesta loukkauksesta ja jatkaisi uraa jonkun hieman fiksumman ryhmän kanssa. Ei ole mikään häpeä olla maalta ja kasvaa maailmannaiseksi. Tarja pää pystyyn, mukanasi lähtee olennaisin osa bändin kuulijoista. Naisvihaa tihkuvia levyjä ei osta kukaan.

19

1942

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • StahlHelm

      Jos ihmiselle on noussut kusi päähän ja hänet erotetaan bändistä koska hän ei tee hommiaan niin sinä näet siinä vain naisvihaa. HAHAHAHAHAHA jos olet tosissasi, niin taas meni pari pistettä femakoiden uskottavuudesta.

    • animagus

      Noh, tietoni asiasta ovat vähäiset, kuten varmaan meillä kaikilla, mutta en kuitenkaan jaksa uskoa, että tässä nyt sentään naisvihasta on kysymys. Totta kyllä, että ilman Tarjaa bändi ei ehkä koskaan olisi noussut maailmanmaineeseen (kuten eivät suomalaiset hevibändit koskaan), mutta jos bändin jäsenten kemiat eivät sovi yhteen ja he eivät edes puhu kunnolla toisilleen vuosikausiin, eihän sellaiselta pohjalta voi jatkaa.

    • hupsuja höpiset

      älähän nyt maalaa olemattomia piruja seinille, ei e mitään naisvihaa ole, jos ihmiset ei tule toimeen keskenään ja sattuu olemaan erilaiset näkemykset asioista.

    • tihkuva bändi

      ottaa tarjan seuraajaksi toisen naiset...
      Vitsi kun ne vihaa naisia.

      En vihaa sinua. Sinulla on vain vihattava katsomus asiaan.

    • neiti Turunen

      on niin hyvä kuin väität, niin kai hän jatkossa alkaa sanoittaa, sovittaa ja säveltää. Ehkä jopa soittamaan?

    • jode

      Sinun mielestäsi siis on naisvihaa, jos nainen ei saa loputtomasti kerätä kunniaa muiden tekemästä työstä?
      Ilmeisesti myös keikoista kieltäytymiset ja muu haitta bändin toiminnalle on ihan ok?
      Sanonpahan vaan, että tuolla asialla ei ole mitään tekemistä feminismin kanssa, vaan kyse on ainoastaan siitä, että yhtyeessä tulisi jokaisen kantaa kortensa kekoon tai lähteä kävelemään jos ei homma maistu.

      • Kurre_Orava

        Feministin näkökanta lienee, että Turunen on 'inspiroinut' Holopaista, jolloin kunnia kuuluu Turuselle.

        Noh, aika näyttää. Onneksi nimi 'NightWish' sentään kuuluu Holopaisen poppoolle,, samoin kuin tekijän oikeudet.


    • avecMaria

      Kuulemma yhtyeen nimi muutetaan Nightwish*istä Nightmare*ksi ja solistiksi Mervi Tapola...

      :))

    • vm -38

      Nightwishin solisti oli näköjään pätkätyöläinen jolle maksettiin keikkapalkkio, mutta jota ei otettu joukkoon mukaan. Ilta-Sanomat on selvittänyt yhtiöiden omistussuhteet ja tulot, ja näyttää siltä että Turunen ei ole missään niistä osallisena.

      Ei liene synti jos työntekijä pyytää lisää liksaa, kun firmalla menee hyvin. Ei myöskään pidä vaatia että pätkätyöläinen sitoutuu firmaan samalla tavalla kuin omistajat. Nightwishin omistajapojat ovat selväsikin käyttäneet asiantuntijoita apuna suunnitellessaan omistusjärjestelyt. Myös solistilla on oikeus alalla vallitsevan käytännön mukaan pyytää asiantuntijaa, jopa omaa miestään, avukseen. Maalta tullutta musiikinopiskelijaa on helppo huijata...

      Muusikkojen tulisi järjestäytyä ammatillisesti, niin että tämän kaltaiset näytelmät eivät enää toistuisi. Teattereissakin on työsuhdeasioissa opittu sivistynyttä käytöstä, miksei siis musiikkimaailmassakin! Nightwishin vielä julkaisemattomassa levyssä on solistina tämä kohulla erotettu. Tuskinpa tämä jupakka lisää myyntiä, niin vastenmieliseksi on se porukka osoittautunut.

      • muutkin

        nightwishiläiset olleet "maalta"?


    • feminismistä

      Kun nainen saa potkut mieheltä, on kyseessä aina naisviha tai sovinismi :) Union on julistanut bändin boikottilistalleen, käykää vaikka katsomassa!

    • Anonyymi

      Yli 15 vuotta olen aina ollut Tarjan puolella! Naisvihamielinen kohtelu häntä kohtaan bändin pojilta ja muilta on väärin.

    • Anonyymi

      Hienosti muuten joku osaisi silloin vuonna 2005 ennustaa, miten bändin käy. Ei ole juu kukaan ostanut levyjä eikä käynyt keikoilla 😀

    • Anonyymi

      Ei oo pändistä kuultu sen jälkeen kun tuon prinsessan erottivat , eihän prinsessaa saa arvostella saati erottaa .
      Kaikki naiset on tietenkin prinsessoita .

    • Anonyymi

      Naisen pitäisi aina olla etualalla. Nykyään woke-mediassakin aina nainen suuna ja päänä, vaikkei mitään osa, kun ei viitsi opetella. Vain tissipyllyjutut mielessä, tyypillinen female gaze asioihin. Opettelisit soittamaan, kateellinen feministi.

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe