Lohjalle bändikapakka!

Tim Merlin´s Son

On se helvetti, ettei tässä kylässä ole yhtään kapakkaa, missä saisi kuunnella viikonloppuna ELÄVÄÄ rock-musaa ja missä vois tsekata paikallisia bändejä.

Kylässä on kaksi ns. "ravintolaa", missä lauantaisin DJ soittelee levyjä isolla volyymillä paskoilla saundeilla, että keskustelukin on yhtä huutamista.
Ja musa on sitä yleismaailmallista paskaa, mitä kuulee joka ravintolan soittolistalla ja jotka on kuullut jo tuhat kertaa.

Jos musa soi lujalla, niin sitä sitten kuunnellaan ja sata kertaa parempi on maksaa muodollinen viis euroa siitä, että tsekkais paikallisia bändejä, vetäis kaljaa ja sais jutella puoli tuntia musasta ennen seuraavaa settiä.

Isoissa kaupungeissa näitä mestoja on, mutta kai tämä Lohja on niin tuppukylä, ettei täällä porukoita kiinnosta sellainen.
Mielummin annetaan DJ:n soittaa paskaa niin että pöydät hyppii lattialla ja ei oo muuta hommaa kun vetää täydet tinat alle kahteen tuntiin. Yritä siinä sitten edes iskeä juttua huutamalla naisille!

Lohjalle saatava rock-mesta, missä bändit käy soittamassa ja jossa voi ottaa samalla kuppia!

10

1254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Johanna

      Onhan Opus Kssa elävää musiikkia. Ja sitäpaitsi rokkimusiikkihan on tarkoitettu lapsille tai muuten alkeellisille olennoille.

      • Neljäkymppinen vaavi

        Ehdottomasti rokkiklubi Lohjalle, Welho on valmis esiintymään siellä oitis ja ilmaiseksi. Ehtona vain että paskantärkeät korkeakulttuuritollot eivät pääse sisälle


      • Kremmi
        Neljäkymppinen vaavi kirjoitti:

        Ehdottomasti rokkiklubi Lohjalle, Welho on valmis esiintymään siellä oitis ja ilmaiseksi. Ehtona vain että paskantärkeät korkeakulttuuritollot eivät pääse sisälle

        Kannatetaan toki että kyseisenlainen mesta olisi oikein toivottu omasta mielestänikin.

        Mutta mitä se auttaa sitä kiukutella tässä.
        Jos näkemyksesi on että se olisi kannattavaa liiketoimintaa perustaa sellainen paikka, niin pistähän pätkäyttäen moinen kuppila pystyyn!
        Kyllä minä tulen sinne olutta ryystämään.


      • Tim Merlin´Son
        Neljäkymppinen vaavi kirjoitti:

        Ehdottomasti rokkiklubi Lohjalle, Welho on valmis esiintymään siellä oitis ja ilmaiseksi. Ehtona vain että paskantärkeät korkeakulttuuritollot eivät pääse sisälle

        Heti ois yks bändi tulossa keikalle ja vielä ilmaiseksi!

        Johannalle vaan, että ROCK on evergreen! Mun 60-luvulla syntynyt sukupolvi rokkaa vielä rullatuolissakin!


      • Lohja on tautinen

        Niin. Minun kokemukseni mukaan mainitsemassasi Opus K paikassa ulkopuolisia katsellaan pitkin nokan vartta ja tunnelma on kuin Lohjan A-katsastus asemalla.

        Minä haluan viihtyä ja Opus K:sa en viihdy. Ehkä pitäisi siellä viihtyäkseen olla kännissä, on se sen varran jäykkää touhua. Minun tyyliini ei kuulu kännääminen, osaan olla selvinpäinkin seurallinen.

        Hyvää jatkoa kuitenkin sinulle Johanna. Kyllä kaikenlaisia ravintoloita ja pubeja tarvitaan. Lohjalla on ongelmana se, että ihmiset eivät oikein löydä mieleistään anniskelupaikkaa. Siksi ravintolan pito nyky systeemein ei oikein menesty Lohjalla.

        Lohjalaiset yrittäjät sairastavat "Lohjan tautia" ja siksi lähes kaikki anniskeluliikkeet toimivat kannattavuuden rajoilla. Toimitaan liikaa liikkeenharjoittajien ehdoilla ja asiakkaat joutuvat tyytymään siihen. Siksi Lohjan ravintolaelämä rajoittuu perjantaihin ja lauantaihin. Viisi pv viikossa on tyhjäkäyntiä.


      • lohjalla kaikki

        Olet tainnut tavata rokkarin ja pahemman kerran pettyä... Kuten "Lohja on tautinen" kirjoitti, että lohjalaiset yrittäjät sairastavat "Lohjan tautia", mielestäni lohjalaiset itse ovat saaneet saman tartunnan. Ulkopuolisia ei hyväksytä ja jos hyväksyttäisiin, niin he ovatkin hyvin poikkeukselliset, avoimet ihmiset. En ole ainoa mielipiteeni kanssa, on ollut hyvin avointa keskustelua asiasta... vain avointen ihmisten parissa.


    • Rock´n´roll forever

      Jees, loistava idea mutta riittäisikö kävijöitä?
      Lohjallahan oli kivikaudella semmonen mesta kun Coconut Rebublik josta tuli Roadhouse josta taas
      Larry´s 55 ja josta lopulta Club Groove.
      Roadhousen aikoihin 80-90-lukujen taitteessa oli hienoa olla nuori humalainen rokkidiggari. Joka viikonloppu livemusaa ja usein viikollakin. Aina perjantai ja lauantai-iltoina tupa oli ihan täynnä jengiä oli bändi sitten mikä vaan. Ja jos ei ollut livebändiä niin levyltä soi oikeilla soittimilla soitettu rockmusa. Ei soinut tekno eikä disko ym.
      Nuoriso diggas rokkenrollista ja live musasta.
      Jostain syystä se homma kuitenkin hiipui ja jengi alkoi käydä enempi just noissa paskarafloissa missä tekno tai iskelmähumppa soi täysillä ja rockhenkisyys oli out.
      Larrysin omistaja yritti epätoivoisesti houkutella kävijöitä strippareilla ym eksoottisilla tanssiesityksillä mutta ei saanu oikeen jengiä innostumaan. Saatiin vielä ihan Larrysin loppuvaiheessa järkättyä yhet bileet jossa oli oikea rock´n´roll bändikin soittamassa. Janoista jengii tuli sen verran että bissekin loppui hanasta ja jengi olis halunnut samanlaisia bileitä lisää. Mutta niin se vaan kävi että tää rafla kuoli kuitenkin.
      Muutama vuosi sitten oli nää kolme nuorta heppua joilla oli kunnianhimoinen ajatus herättää liverokkimeiniki henkiin ja perustivat Club Grooven. Vanha Larrys rempattiin uuteen uskoon ja kovalla tohinalla ruvettiin järkkään bileitä.
      En tiedä mikä oli oikea syy mutta luulen että jätkät yritti haukata liian isoa kakkua kun hommasivat esiintymään jotai Nylon Beatteja ym hirmukalliita akteja joista ei kuitenkaan jengi ihan tarpeeksi inostunut. Mä olisin mieluummin antanut mahdollisuuden vähän tuntemattomillekin bändeille ja monipuolisesti. Nojoo...jälkiviisautta....
      Ehkä aika ei ollut vielä ihan valmis tommoselle jutulle. Tiedä sitten olisko se nyt? Mitenköhän tommosen paikan sais pysymää hengissä? Kävisiköhän siellä kukaan viikolla? Millä sitä jengii oikeen houkuttelis?
      Eiks se Roadhousen/Larrysin/Grooven mesta oo ihan tyhjillään vieläkin? Onkohan sinne suunnitteilla mitään toimintaa? Minkälaista? Se oli vaan jotenkin niin loistava paikka tommoiseen liverock klubi toimintaan.
      Nummelassa oli muutama viikko sitten bileet ravintola Onnen Päivissä. Kolme bändiä esiintymässä ja jengiä oli tupa täys. Todella hienoa. Tuli ihan vanhat hyvät ajat mieleen. Harmi vaan että se ei ole paikkana ihan yhtä hyvä/sovelias tuollaiseen toimintaan kuin toi Larrys oli mutta tällä hetkellä ei taida parempaakaan paikkaa läntisellä uudellamaalla olla.
      Pitäisiköhän lohjalaisten rockmusadiggarien(genrestä riippumatta) lyödä viisaat päänsä yhteen ja yrittää tehdä jotain porukalla.
      Kyllähän tuolla katukuvassa näkee että rock on vielä hengissä Lohjallakin.
      Eihän se rock´n´roll oikeesti koskaan kuolekaan, eihän?

      • T Merlin´s Son

        Hitto! Pysyyhän tuo Opus K:in pystyssä! Siitä hatun nosto, että siellä on välillä elävää musaa.
        Mut ei siitä rock-mestaa taida tulla tekemälläkään.
        Yhtään disco-helvettiä Lohjalle ei enää tarvita!

        Eihän sitä oo kysyntää, jos ei oo tarjontaa! Tarvittais joku Pelle Peloton, joka ottais homman haltuun. Vois ensin yrittää järjestellä bändiviikonloppuja jossain mestassa, missä sais samalla bisseä ja sidukkaa.

        Illassa vois soittaa kolme uusmaalta olevaa ROCK-bändiä, joista yhellä vois olla vähän nimeekin.
        Kun sinne saatas nuoriaki mukaan, niin saatas yks ROCK-sukupolvi vierotettua RAPista.


      • ruffis

        En olisi ikinä muistanut, Coconut Rebublik :) Tosiaan ajat muuttuivat Lohjallakin ja nykyään siinä on astetta trendikkäämpi yökerho Prime :)


      • Kinke
        ruffis kirjoitti:

        En olisi ikinä muistanut, Coconut Rebublik :) Tosiaan ajat muuttuivat Lohjallakin ja nykyään siinä on astetta trendikkäämpi yökerho Prime :)

        Tuli seisottua ovella Coconut Republic ajoista saakka, aina Grooviin asti.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6510
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2624
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2200
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1876
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1447
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe