HERÄÄ MIES: SINUA KUSETETAAN !!

Mykkä todistaja

Se siitä "tasa-arvosta"!

Vaikka kirjoitus on provosoiva ja räikeästi äärilaidasta, antaa se hyvän kuvan naisten ja miesten välisestä tilanteesta nykypäivän suomessa.

Mies on alakynnessä ja hyväksikäytettävä sylkykuppi suhteessa kuin suhteessa. Naiset eivät osaa muuta kuin vaatia ja vaatia. He vaativat kaikki mahdolliset oikeudet ja ylikin, silti he haluavat säilyttää itsellään perinteiset naisen oikeudet. Pitää saada samaa palkkaa, olla oikeus mennä ja tulle kuten haluaa jne jne. Kuitenkin vaaditaan että mies maksaa kaiken, tarjoaa drinkit, avaa ovet, poistuu viimeisenä uppovasta laivasta, piristää kalliilla lahjoilla, kehuu ja paapoo kun naista masentaa tai lapsellisesti kiukuttaa, toimii aina autokuskina, rakastelee aina sillä tavoin kuin nainen haluaa itsensä unohtaen; nainen saa määrätä kodin asioista yksinään, saa aina lapset avioerossa, härnää ja kiusaa miestä niin että tämä ehkä pikkuisen tönäisee jonka jälkeen nostaa kauhen metakan kertoen kaikille, nainen saa keimailla ja ärsyttää miestä seksuaalisesti kuinka räikeästi tahansa ja kun mies kiihottuu niin naisella ei ole mitään velvollisuutta antaa, se vaatii saada oikeuden kävellä Kaisaniemen puistossa puolialastomana mihin vuorokauden aikaan tahansa jupuneena ja mennä vieraiden miesten asunnoille tolkuttomassa kunnossa, poliisin tai miehen on taattava naisen koskemattomuus.

Vastavuoroisesti mies ei saa naiselta mitään matkoja tai kultakäätyjä lahjaksi, ehkä villasukat, mies saa koko ajan kuulla olevansa tunteeton itsekäs, nahjusmainen väkivaltainen, "tyypillinen suomalainen mies", kaksilahkeisten on turha odottaa alkuhuuman mentyä ohi ystävällistä sanaa tai positiivista palautetta...pelkkää nurinaa ja alas painamista. Rahaa pitää tuoda kotiin säkkikaupalla mutta toisaalta ei saisi olla paljon kotoa poissakaan, ja naisen mukaan miehen pitää tehdä, talon, kiinteistön, ajoneuvojen, mökin rakenteiden ylläpidon ja huollon, kodin paperi- ja verotus ym. velvollisuuksien lisäksi vähintäänkin puolet kotitöistäkin, mieluiten 2/3.

Eipä ole ihme että se "sika" menee halpaan ja haksahtaa puolet nuorempaam palvoin silmin sankariaan katsovaan neitoseen. Mutta eipä aikaakaan kun sitten pian paljastuukin, että neitonen onkin katsonut pelkästään urhomme rahapussiin, muuttuu vaativaksi tylyksi ja halveksuvan ylenkatseelliseksi "adonisten" luona vieraissa kävijäksi. Ja sitten kaikki loppuu kun neitokainen on käyttänyt kaikki huvitukset ja rahat hyväkseen, hylkää miehen kuin tyhjiinimetyn kuoren. Eron hän sälyttää tässä naisten arvojen hallistemassa maassa yhteiskunnan myyttien ja uskomusten avustuksella miehen niskaan ja saa kaikkien ystävien ja sukulaisten sympatiat, lapset, miehen rahat sekä valtion sosiaalikoneiston ja oikeuslaitoksen monenmoisen avun, tuen ja suojeuksen.

Kuulostaako hiukan tutulta??

11

1423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • It's me

      harkinnut jo seksuaalisen suuntautumisesi vaihtamista? Olettaen että olet mies ja hetero..? Toiset miehet olisivat sinulle varmasti täydellistä seuraa kun naiset niin jurppii poloista :) Tsemiä!

      • mieskk

        Noinhan nuo jutut menee kuten aloittaja kirjoitti. Homottele sää vaan kohta oot ite hangessa kun muija vie sun talos.


    • mies elää!

      Äläkä valita. Ensin se vaatii kaikennäköistä kantapään kautta, mutta jossakin vaiheessa huomaat ; Voi Perkele nehän hyväksyy sen ja palvoo sinua, naiset haluaa oikean miehen, siis oikeat naiset.

      Jos nainen kohtelee Sinua heikosti , Kohtele Sinäkin huoraa niinkuin huoraa kohdellaan. that'it .
      Saat itsekunnioituksesi takaisin.

      Jumala laittoi naisen miehelle alamaiseksi, mutta miehen tulee kohdella naista hyvin ja oikeudenmukaisesti, mutta vain silloin kun nainen on miehelle kuuliainen.

      • Kessu

        Oltiin kohossa palattunna sissikeikalta ja saunaan mars. Vedettiin mehukatista poikaa hajuhuoneessa, kun sinne tuli varuspoikia ja kohta perässä vanhempia yk-tyttönaisia. Tytöt alkoi hetimmiten puhelemaan rivoja ja pyyteli poikia saunaan , no pojat luikki kalsareissaan karkuun minkä kerkesi. Met tutkiskelimme neitejä partojemme takaa ilkikurisesti ja vienoa teeskennellen kun neidit hiukka epävarmoina alkoivat esittää jo tutuksi käyneitä teesejään. Sillo karjasimmo kun yhrestä suusta :

        NAIMAAAN ja ryntäsimme hepit heiluen saludo-annanin naaraita kohti :: Voi sitä riemua kun femakkolepakot kiitivät tussupaljaana hangessa kiljuen. :D
        Ihan rauhassa sai gonat saunoa leiriliat palleistaan vaikka pareelta jo näyttikin.


      • hzu

        Tuo machoileva asenne siitä, että "miehen täytyy olla mies ja panna nainen paikallensa - muuten on nössö pehmo ja saa syyttää itseänsä" on syypää siihen että asiat muuttuvat miehen kannalta yhä pahempaan ja pahempaan suuntaan.
        Macho ei siis voi myöntää kärsinävnsä naisen taholta vääryyttä. Jos myöntää, niin "menettää KASVONSA" itsensä ja kaltaistensa joukossa. Jos ongelmaa ei uskalla edes myöntää, niin ei siihen voi vaatia muutostakaan!!!


      • NIIN SE ON

        Femakkokin on miehen alamainen - AINA !
        Parrua sinne ja ulos !


    • miessss

      Juuri näin tääällä tapahtuu.
      KOSKA SAAMME oman UNionin kuin femakoilla ja päästään ajamaan omia etuja.
      Viimeinen niitti oli femakoiden ajama sexibn ostokieltoaloite!!
      Pääsevät oikein kiristämään kun ei saisi huorissakaan käydä.
      No käydään siellä kuitenkin...:)

    • Oikeuden puolustaja

      Sad but true

    • Onnellinen

      Läpä lähtee THAIMAAHAN ! Varmasti. Onnellisena. Vapaana.
      Elää tyydytettynä. Palveltuna. Harmonisessa suhteessa kauniin Thai naisensa kanssa partiisin hedelmistä nauttien. Kunnioitettuna ja rakastettuna. Rakkaansa kainalossa - puhtoisena pulmusena - naisten ympäröimänä nauttien etelän mehukkaista hedelmistä. Pyöreitä meloneja naukkaillen.
      Se on auringossa miehen elämää. Miehen jota naiset palvovat ja kohtelevat niin suloisesti , että mies joka kovaan kohteluun on tottunut suomen perukoilla, avaa pussinsa nyöret ja antaa rakkautensa tulvia ulos - tuhat , kaksi , kolme jne - tekevät ihmeen hänen elämäänsä. On rakkaus todellista , oikein hinnoiteltu , vailla kahleita , vailla velkaa , vailla hyväksikäyttöä , vailla pelkoa jätetyksi tulemisesta , vailla päivittäistä nalkutusta , vailla syyllisyyttä. Hän nauttii elämänsä saavutuksista ja antaa palmun lehtien alla palkinnon naiselleen. Thai nainen ymmärtää miehen tuskan. Tuskan joka pulppuaa sydämestä vuosien kirouksien jälkeen. Vuosien kärvistely on ohi. On vain lempeä onni. Rauhan laaksossa , rannalla , valkoisella hiekalla lempeän tuulen hyväillessä ja Thai naisensa hieroessa ahavoitunutta vartaloa omallaan . Mies on saavuttanut täydellisen olotilan - sellaisen jota suomen feministit kammoksuvat , paheksuvat ja kadehtivat. Se on nyt ohi - mies huokaa - kaamea elämä joka melkein vei hengen. Hän muistelee hetken ja toteaa olleensa tyhmä ; miksi hukkasi elämänsä vuodet.
      NYT vihdoin on aika nauttia. Myydä omaisuus ja palkita ne naiset jotka ymmärtävät hänen arvonsa , palkita rahalla ja rakkaudella , antaa palaa ja löytää sielun rauha rannalla jossa on hyvä vaikka kuolla.
      Kiitos . Kiitos , kiitos ja vielä kiitos , että sellainen paratiisi on olemassa johon kaikilla miehillä on pääsy.
      Ja se äiti. Hänelle on kaikki kerrottu. Hän on huolissaan ettei vaan poika(mies) tänne uudelleen reissullansa haksahda.
      Hän iloitsee ja kannustaa - hän ei ole feministi. Ei katkera , ei pahansuopa , hän on äiti joka haluaa miehelle hyvää. Hän toivoo ja auttaa poikaansa saavuttamaan paratiisin onnen. Hän toivottaa hyvää matkaa - sydämestään - ja toivoo kuulevansa uudesta lapsenlapsestaan. Pian.

      • Rasisti

        Thaimaa on täynnä naisia jotka onnessansa ja onnellisina ottaa meidät vastaan. On uudet koneet hankittu , laukut kohta pakattu..
        On rahat kassiin haettu , ja elämä uudelleen alkaa ...

        Feministit, feminatsit ja naiset jotka miestä suomaassa sortaa , saa oikeuden olla yksin...pitää sukuelimensä koskemattomina ja kuivina. Ei tarvitse vaihtaa kalsareita kuin kerran kuussa....ja niin onni heille kukoistaa ....

        On kauppa se joka kannattaa
        kauppa kahden - ja - korvapuusti kolmannen.
        Niin joudut varmaan sen huomaamaan
        et miestä pitää saa suomen maan.
        Hän onnen löysi - (parempi kuin köysi)
        Ei ruikuta nainen Thaimaan
        ei kiinnosta enää elämä saimaan
        Niin tylsää akkaa katsoa sai
        on elämä nyt suloista kun Thai naisen nai.
        On mannut myyty jo aika päivää
        ei huolta ole pisaran häivää.
        Mies onnensa löysi kaukomailta
        ei muistoja kaipaa suomailta.
        Sitä onnea nyt ei estää voi
        vain uikutus kuuluu - voi voi voi !
        Aurinko paistaa ja balalaika soi
        kun suomen poika Thaimaassa onnensa loi !
        Niin ihmiskauppa se kannattaa
        ei tuskaa ja huolta - vaan rallattaa.
        Nyt elämä maistuu mansikalta
        suomaa karvaalta mustikalta.
        Hei hei !


    • Lippu ostettu

      Olet osunut naulan kantaan !
      Juuri niin meitä kohdellaan SUOMESSA ! Kotimaassamme.
      Omat naisemme kusettavat ja käyttävät hyväkseen minkä ehtivät. Huorat sentään ilmoittavat palvelunsa hinnan - täällä mies vaan arvailee mitä tuleman pitää....- jos edes arvaakaan !
      Hän uskoo rakkauteen joka on kuin verho hänen silmiensä edessä. Mutta lopulta totuus paljastuu ja silloin ei ole muuta keinoa kuin "kiikku" tai lähtö. Minä valitsen lähdön - ja hyvissä ajoin ennen kuin verho edes nousee silmieni eteen.
      Kiitos feministit kannustuksesta !
      Kiitos kirjoittajalle (aloitajalle) sillä hän puhuu TOTTA !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7621
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4556
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3201
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2166
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1699
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1677
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      354
      1473
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      14
      1429
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1119
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1070
    Aihe