Diabeetikko? Osallistu käyttäjätutkimukseen.

Henri

Hei.

Teen Taideteollisessa Korkeakoulussa opinnäytetyötä, jonka aiheena on diabeetikoiden omaseuranta ja omaseurantavälineet. Etsin osallistujia opinnäytetyössä suoritettavaan käyttäjätutkimukseen, jonka tavoitteena on ymmärtää miten nuoret aikuiset diabeetikot kokevat verensokerin omaseurannan elämänmuutosten keskellä ja kartoittaa millaisia omaseurantalaitteet voisivat tulevaisuudessa olla.

Voit osallistua tutkimukseen, jos
• Olet iältäsi noin 18-25 vuotta
• Sinulla on todettu 1-tyypin diabetes
• Olet aktiivinen ja vapaa-aikasi kuluu mieluiten kodin ulkopuolella sosiaalisissa ympäristöissä
• Koet diabeteksen omaseurannan hankaloittavan elämääsi
• Asut pääkaupunkiseudulla

Tutkimus suoritetaan marras-joulukuun vaihteessa, ja sen ajankohta on sovitettavissa jokaisen osallistujan kanssa henkilökohtaisesti. Tutkimus sisältää noin viikon kestävän itsehavainnointivaiheen ja haastattelun, ja se tehdään täysin luottamuksellisesti. Tutkimukseen osallistuneille annetaan palkkio.

Käyttäjätutkimus liittyy Taideteollisen korkeakoulun Teollisen muotoilun koulutusalan maisteritason opinnäytetyöhön. Käyttäjätutkimuksen suorittaa Teollinen muotoilija (BA) Henri Andell. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tai haluat tutkimuksesta lisätietoja, soita 040-51 66 557 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] 18.11 mennessä.

5

456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Henri

      Tutkimusmenetelminä käytetään uusia mielenkiintoisia ja innostavia laadullisen tutkimuksen menetelmiä, mitään kuivakkaa kymmenen sivun rastiruutuunlomaketta ei sovelleta.

      Yleensä vastaaviin tutkimuksiin osallistujat huomaavat tutkimuksen jälkeen myös itse ajattelevansa tutkittavaa ilmiötä uudella tavalla, ja tuntevat saaneensa tutkimuksesta yhtä paljon irti kuin sen suorittajatkin. Hyvän mielen lisäksi tähän tutkimukseen osallistuneille annetaan pieni palkkio.

      Tutkimuksessa ei kerätä lääketieteellistä aineistoa, vaan käyttäjän omia henkilökohtaisia kokemuksia ja näkemyksiä aiheeseen liittyen, joten tutkimus ei ole lääketieteellinen tutkimus. Aiheen henkilökohtaisuuden vuoksi tutkimuksessa kuitenkin noudatetaan eettisen lautakunnan lääketieteellisen tutkimuksen suorittamiseen laadittuja sääntöjä.

    • Pellefirmako

      Hauskoja luettavia, mullekkin joskus tuli kaiken maailman lippuja ja lappuja ja väitettiin että olen nuori diabeetikko,hais..... .. ..... .
      koko elämäni olen ollut vanki ja raukat kehtaa väittää nuoreksi diabeetikoksi, te teoreetikot ette tule koskaan ymmärtämään oikeaa elämää, olette samanlaisia vätyksiä kuin suomen poliitiikot.

      • Henri

        Tutkimuksen suorittavaan ryhmään kuuluu henkilö, joka on sairastanut 1-tyypin diabetesta 18 vuotta, ja lisäksi ryhmässä on lääketieteen kandidaatti, joten aiheen henkilökohtaisuus ja vakavuus on ryhmän tiedossa. Tutkimus suoritetaan, jotta saisimme tietää myös muiden kuin ryhmäämme kuuluvan diabeetikon kokemuksia siitä miten diabetes vaikuttaa ihmisen päivittäiseen elämään käytännössä. Ymmärrämme hyvin, etteivät kaikki halua tutkimukseen osallistua, ja osallistuminen onkin täysin vapaaehtoista.


    • Henri

      Tarvitsisin vielä muutaman osallistujan tutkimukseen, joten jos joku vielä miettii osallistumista tai tietää jonkun joka sopisi tutkimukseen, ottakaa rohkeasti yhteyttä! Tutkimukseen tähän mennessä osallistuneet ovat pitäneet tutkimusta erittäin mielenkiintoisena ja innostavana. :)

      Osallistujien vaatimuksistakin voidaan joustaa, esim. jos olet hieman vanhempi kuin 25-vuotias, niin se ei ole ongelma. Tutkimuksen ajankohta on myös hyvin helposti muokattavissa osallistujan aikataulujen mukaan.

      [email protected] / 040-5166557

    • UNAGED

      Tutki sinä, ihminen joka uskot tähän maailmaan.
      Valhellisuus paljastuu sinulle aikanaan.
      Hermostuin aikaan kun minulle väitettiin että olen nuori diabeetikko--koko elämän olin ollut vanki!!
      Jos te kaiken maailman tutkijat joista ei mitään hyötyä!! haluatte koekaniineja--kertokaa että majoitus maksut kaikki ruoka maksut on maksettu ennakkoon ---potilaan mukaan matka maksut.
      Ehkä sitten rupeatte pääsemään alkuun, valta osa meistä on suomen köyhiä--HERÄTYS!!!!!
      Ja kun RIKASTA maailmaa rupeaa uhkaamaan kansan tauti--Paniikki iskeee--Köyhä kansa vastaa--TULE ELÄMÄÄN--Rupea vihdoinkin tajuamaan!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1448
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      992
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      705
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      687
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      660
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      634
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      608
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe