Helluntai saarnaajan Raamatun tuntemus

reastråhlmann

Jostain löysin kirjoituksen missä puhutaan kultahipuista;
_____________________________________

Melko vierasta helluntaiherätyksessä
Helluntailaisen Helsingin Saalemin seurakuntajohtaja Klaus Korhosella ei ole omaa kokemusta hipuista.

– Se on käsittääkseni melko vieras ilmiö helluntaiherätyksessä. Ehkä se on rajoittunut enemmänkin uuskarismaattisiin piireihin, hän sanoo.

Korhonen suhtautuu asiaan pienellä varauksella, sillä hänen mukaansa karismaattisella kentällä liikkuu myös ilmiöitä, jotka voivat osoittautua ”ihmistekoisiksi”.

– Samalla edustan spiritualiteettia, jossa uskotaan yliluonnolliseen ja siihen, ettei kaikkea voi selittää. Laittaisin ilmiön selittämättömän piikkiin, enkä uskalla ottaa siihen vahvaa kantaa.


____________________________

Kysymykseni onkin;
Kuinka voi olla mahdollista, ettei saarnaajana toimiva Klaus Korhonen osaa sanoa, mistä kultahiput ovat lähtöisin?
Kuinka hyvin helluntaiherätyksessä siis tunnetaan Raamatun totuudet?
Ihmettelen vain?

Itse kyllä olen tutkinut sanasta ja uskallan sanoa, että kultahippujen ilmestyminen on okkulttista toimintaa ja on selvä merkki väärän hengen vaikutuksesta.
Pysykäämme kaukana sellaisista paikoista , missä tällaisia ilmiöitä esiintyy ja tutkikaamme Jumalan sanaa missä kaikki tarpeellinen meille on ilmoitettu.
Eikä koskaan tarvitse olla epätietoinen eikä pelokas, sillä Jeesus Kristus on luvannut pitää meidät tiellä.
Jeesus ei anna meille kultahippuja sen enempää kuin kultapaikkoja hampaisiinkaan.
Amalgaamipaikat saa kelvata ja kultaa eikä hopeaa ole Herrammme meitä kehoittanut tavoittelemaan.

39

1684

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mrx

      että se ei kirkasta Jeesusta eikä edistä mitenkään evankelimia se, että asetetaan vastuuseen ihmiset pienistäkin sanoista. Se vain hajoittaa jos kokoajan kyttäillään mitä muut sanovat ja tekevät. Ei pidä epäolennaisiin puuttua. Siinä olis meillä kaikilla oppimista, jopa sulla.

      • hansutuulia

        kyseiset kultahiput, pääasia ettei niistä tehdä epäjumalaa elämäämme, koroitetaan Kristusta Jeesusta! siinä on meidän elämämme, perustamme ja rauhamme. Amen.


    • taas oho

      En muista itse että olisin koskaan Raamatusta lukenut hippujen ilmestymisestä, että en osaa sanoa muuta kuin että Jumalalle on kyllä kaikki mahdollista, mutta en tiedä että mitä tarkoitusperää kultahiput palvelisivat. Itse en lähtisi niitten takia kokoukseen. Tärkeämpää on itse Jumalan elämäänsä saaminen. Mammonaa saa työpaikalta palkan muodossa, vaikka sitä yleensä itse en ole paljoa saanut. En osaa vastata juuta enkä jaata mutta mitä tiedän Korhosesta hän on työssään pätevä mies ja Jumalan työhön valitsema.

    • sontasuu

      Rea se taas täällä mielipuuhissaan jauhamassa sitä itseään. Raamatun Iisebel tulee mieleen.

      • mikuuza

        Ainakin sanoillasi
        itsesi tuomitset juuri
        sellaiseksi?



        Vaikuttaa siltä että
        Rea Stråhlman tietää mitä puhuu,
        koska asia on niin kuin hän sanoo.
        Valitettavaa vain on, että terveen opin
        periaatteet eivät mene perille.

        Kristittyjen joukossahan on aina
        sekakansaa, joka tekee tämän
        erämaa velluksen monille hankalaksi
        juuri siksi, että he vastustavat
        aina totuutta.

        Heidän huutonsa on nytkin,
        kultainen vasikkamme meitä
        johdattaa!


      • Pöyristynyt!

        Sinä et puhu uskovaisen tavoin, eikä uskovainen syyttele sisartaan, joka korottaa Kristusta! Asenteesi on pöyristyttävä. Sinun sanomasi on Vieraan sanomaa, sen Toisen.


      • anteeksi
        mikuuza kirjoitti:

        Ainakin sanoillasi
        itsesi tuomitset juuri
        sellaiseksi?



        Vaikuttaa siltä että
        Rea Stråhlman tietää mitä puhuu,
        koska asia on niin kuin hän sanoo.
        Valitettavaa vain on, että terveen opin
        periaatteet eivät mene perille.

        Kristittyjen joukossahan on aina
        sekakansaa, joka tekee tämän
        erämaa velluksen monille hankalaksi
        juuri siksi, että he vastustavat
        aina totuutta.

        Heidän huutonsa on nytkin,
        kultainen vasikkamme meitä
        johdattaa!

        Olen vain liian tuohtunut Rean jatkuvista hyökkäyksistä Jumalan valtakunnan työntekijöitä kohtaan. Hän syyttelee heitä milloin noidiksi milloin miksikin. Itse syyllistyin samaan sanoessani Reaa sontasuuksi.
        Mutta ei kuitenkaan ole oikein jatkuvasti nokkia niitä jotka ovat Herran työssä. Rea ja hänen edustamansa yhteisö on niputtanut kaikki Suomalaiset ja ulkomaiset sananjulistajat ja päätynyt siihen tulokseen, että he ovat "saatanasta"
        Kaikkein ikävintä on sitten se kun hän haukkuu eräitä jotka hyvin tunnen ja tiedän heidät nöyriksi ja Herran voitelemiksi sananjulitajiksi. Se mitä hän heistä sanoo on pöyristyttävää.


    • Hengellinen

      Ei Herra siunaa meitä mammonalla, vaan armolla ja laupeudella kun me kuulemme häntä kaikesta sydämestämme ja kaikessa häneen turvaamme. Mammonan herra on saatana, ja sillä hän eksyttää heikkoja sieluja, jotka himoissa ja hekumoissa tahtovat vaeltaa.

    • TÄYSIN SELVÄÄ

      sinä osaat vastata, olethan sinä siivooja ammatiltasi.Korhonenhan on "vain" Suomen suurimman helluntaiseurakunnan johtaja, siks hän ei kykene!

      • Mitä mitä mitä???

        Ja Paavali oli vain teltantekijä ja Pietari oppimaton kalastaja eikä kummallakaan ollut Suomen suurimman helluntaiseurakunnan johtajan titteliä. "Monet ensimmäiset tulevat viimeisiksi ja viimeiset ensimmäisiksi".


      • näin.
        Mitä mitä mitä??? kirjoitti:

        Ja Paavali oli vain teltantekijä ja Pietari oppimaton kalastaja eikä kummallakaan ollut Suomen suurimman helluntaiseurakunnan johtajan titteliä. "Monet ensimmäiset tulevat viimeisiksi ja viimeiset ensimmäisiksi".

        ........


      • SINÄ TUNNET
        Mitä mitä mitä??? kirjoitti:

        Ja Paavali oli vain teltantekijä ja Pietari oppimaton kalastaja eikä kummallakaan ollut Suomen suurimman helluntaiseurakunnan johtajan titteliä. "Monet ensimmäiset tulevat viimeisiksi ja viimeiset ensimmäisiksi".

        Raamattua:Paavali oli ennen kääntymystään Saulus Tarsosilainen!Oli saanut aikansa parhaimman koulutuksen juutalaisuudessa.Oli kasvanut Gamelin jalkojen juureessa joka oli arvostettu opettaja!


    • Uskonnollisuus orjuuttaa

      Pidä sinä se uskonnollisuuden henkesi siellä Ruotsin puolella äläkä tule Suomeen yrittämään torpedoida Jumalan työtä maassamme!

      Kaikki mitä sinun pyörittämäsi "MSN"-sivut sisältävät osoittavat, että kuulut siihen uskonnollisesti sidottujen ihmisten joukkoon joka on jäänyt Jumalan uudistavaa kosketusta vaille ja sitten olet selkeästi katkeroitunut ja kääntynyt kaikkea elävän Jumalan työtä vastaan!

      Lyöt sivuillasi lyttyyn kaikki tunnetut Jumalan miehet ja naiset joiden kautta jotain todella tapahtuu. En ymmärrä alkuunkaan sinun kaltaistesi "uskovien" motiiveja, olet itse eksynyt totuuden tieltä ja nyt yrität parhaasi mukaan estää muitakaan löytämästä sitä iloa, rauhaa, siunausta ja vapautta jonka Jeesus Kristus meille ristillä voitti.

      Taidat kuvitella, että Jumala on samalla tasolla sinun järkesi kanssa, että kaikki hengelliset asiat ja Pyhän Hengen toiminta olisi selitettävissä ja ihmisten kontrolloitavissa. Tee hyvä nainen parannus, kun se vielä on mahdollista ja käänny elävän Jumalan puoleen, että Hän herättäisi sinut uskonnollisuuden unestasi ja antaisi uuden ilmestyksen Pyhän Hengen todellisuudesta.

      Se mitä sinä väität "eksytykseksi" on Pyhän Hengen työtä! Jos sitä et tunnista epäilen vahvasti uskoasi. Kirjain kuolettaa ja Henki on se joka tekee eläväksi. Siellä missä on Jumalan Henki on vapaus. Sinä selkeästi haluaisit, että kaikki kirkot ja seurakunnat pysyisivät uskonnollisina museoina jollaisia ne ovat pääasiassa tässä maassa viimeiset vuosikymmenet olleetkin.

      Paljastan sinulle salaisuuden tässä ja NYT. Siis se eksytys josta niin kovasti paasaat ei ole meiltä uskovilta salassa! Käy katsomassa nettisivu http://www.share.fi sieltä löydät "mainostettuna" sen lopunajan suuren eksytyksen josta raamattukin varoittaa. Siinä on viisautta sinullekin, jos et sitä itse kykene näkemään.

      Sinä olet täysin alkeellisien pelkojesi sokaistama. Etkö ymmärrä edes sitä, että Jumala on rakkaus ja täydellinen rakkaus karkoittaa kaiken pelon. Mitä pelättävää meillä uudestisyntyneillä uskovilla olisi? Sillä suurempi on se joka on meissä kuin se joka on maailmassa! Riivaajahenget eivät kauaa kestä Pyhän Hengen voitelun edessä ja siellä missä Jeesusta Kristusta ylistetään ja palvotaan. Juuri Jumalan kirkkauden laskeuduttua ylistyksen ja palvonnan aikana ovat kuvaamasi "kultahiputkin" ilmestyneet eri paikoissa. Jos Jumala haluaa tuollaisella hauskalla tavalla osoittaa voimaansa, mitä pahaas siinä muka on? Selitykseksi ei riitä, että sinä et ymmärrä sitä!

      Olen itse ollut 2 tilaisuudessa missä noita hippuja on ilmestynyt ja voin taata, että molemmissa todella on julistettu Jumalan sanaa totuudessa ja voimassa! Ei jäänyt mitään pahaa sanottavaa seurakunnista eikä julistajista. Olisiko aika ostaa Jeesukselta silmävoidetta jotta alkaisit taas nähdä Hengen asioita totuudessa.

      Kaikki ne Jumalan miehet ja naiset joita parjaat ovat voideltuja Jumalan palvelijoita. Sinuna poistaisin nuo pilkkaavat nettisivusi ennen kuin elävä Jumala puuttuu touhuihisi. Jos et enää tunnista edes Pyhän Hengen voitelua ihmisissä on se todella surullista. Miten voisit saada Jumalalta siunauksen elämääsi, kun arvostelet ja pilkkaat Pyhää Henkeä aivan avoimesti.

      Toivon, että Jumala saa uudistaa uskosi ja pelastaa sinut vihan ja katkeruuden tieltäsi. Hänellä on varmasti paljon hyvää varattuna sinullekin näitä lopun aikoja varten.

      Ei ole mikään yllätys, että Jumalan työtä vastaan noustaan kaiken mahdollisen valheen voimalla. Teet ison numeron mm. kultahipuista aivan turhaan.

      Mikä on sinun unelmasi uskovana? Sekö, että uskovat jäävät kaiken ulkopuolelle omiin oloihinsa arvostelemaan kaikkea, yhtään ihmistä ei pelastu, uudistu, vapaudu, parane eikä Jumala toimi missään millään tavalla? Että pahuus ja pimeyden voimat saavat mellastaa valtoimenaan läheistemme elämässä ja yhteiskunnassa ilman, että kukaan uskova sanoo yhtään totuuden sanaa mistään asiasta. Haluat riitaa uskovien keskelle, vaikka meidät on kutsuttu siunaamaan toinen toistamme. Kaikkein eniten olen huolestunut mikäli nuoret uskovat eksyvät sivuillesi, on järkyttävää miten väärä opetus voi johtaa ihmiset kauas Jumalan armon ja rakkauden luota.

      Onneksi edes sinä et voi pysäyttää Jumalan työtä, vaikka kovasti sitä vastustaa yritätkin. Alappa jatkossa katkeran arvostelun sijaan etsiä elävän Jumalan kasvoja, antaudu Hänelle 100% ja löydä uudelleen ensirakkautesi Jeesukseen.

      Ja sitten, kun kovasti huolissasi olet eksytyksestä voisit alkaa tuota "Maitreya" valhetta vastaan aktiivisesti paasaamaan kaikilla forumeilla, siinä nimittäin on sellainen eksytys joka tulee täyteen voimaan noustessaan viemään mukanaan jokaisen joka ei ole lähellä Jumalaa ja todella tunne Jumalan sanan totuutta.

      On hienoa, että tunnet raamatun, mutta Pyhä Henki on se joka tekee meidät eläväksi. Pelkkä kirjain ei riitä vaan tarvitaan sekä vahva sanan tuntemus, että elävä Pyhän Hengen voima. Pelkällä sanalla saamme aikaan lakihenkistä, tuomitsevaa ja uskonnollista suorittamista mitä on nähty Suomessakin liian kanssa!

      Rukoillaan ja uskotaan, että Jumala nostaa maastamme väkeviä miehiä ja naisia viemään totuutta ja Pyhän Hengen tulta kirkkaudessa ja kunniassa läpi koko maan. Ja kun tuo Pyhän Hengen tuli saa syttyä täyteen roihuun siinä taatusti tapahtuu myös asioita joita emme järjellämme kykyne selittämään, mutta se ei todellakaan tee Jumalan töistä paholaisen töitä!

      • virvoittaa.

        Rean tekstejä on ilo lukea, niissä on siunaus ja virvoitus, ja jumalallinen tarkkanäköisyys joka korostaa vain Jeesuksen veren voimaa. Hän on Jumalan siunaama ihminen.


      • itselleen
        virvoittaa. kirjoitti:

        Rean tekstejä on ilo lukea, niissä on siunaus ja virvoitus, ja jumalallinen tarkkanäköisyys joka korostaa vain Jeesuksen veren voimaa. Hän on Jumalan siunaama ihminen.

        kirjoittaa vastauksia.

        Kun kiroaa jotain henkilöä ja julkisesti syyttää häntä noidaksi, se ei siunaa ketään. Rea itse tulee olemaan vastuussa sanoistaan ja teoistaan Herran kasvojen edessä.

        Herra on itse minulle ilmoittanut Jumalan valtakunnan työstä joka kohdallani pian alkaa ja innolla odotankin miten Rea tulee minuakin vastaan hyökkäämään.


    • eiza

      mitä ne on ne kultahiput mistä puhutaan??

      voisko joku kertoa? en ole kuullutkaan. (kun vasta parin viikon sisällä...)

      t.eiza

      • Tuokin "kristitynfooru...
        soltanto kirjoitti:

        http://www.kristitynfoorumi.fi/eikaikkiolekultaa.htm

        Jopa on surullista luettavaa, kun "uskovat" eivät erota enää valhetta totuudesta eivätkä tunnista Jumalan työtä vaan hyökkäävät avoimesti sitä vastaan.

        Täysin pöyristyttävää lukea tuota "kristitynforumia" tämänkin artikkelin osalta. Tuon jutun kirjoittaja on siis todella sitä mieltä, että Jumalan tuoma uudistus on portti kohti "Maitreya" eksytyksen vastaanottamista hengellisissä piireissä. Äly hoi, älä jätä!

        Jos uskova ei enää erota New Age valhetta Pyhän Hengen työstä on se surullista luettavaa. Muutenkin voideltujen Jumalan ihmisten pilkkaaminen ei tee mitään hyvää kenellekään. En ole missään nähnyt ihmeitä erityisesti tavoiteltavan, mutta olen nähnyt ja kokenutkin Jumalan ihmeitä! Te arvostelijat varmaan luulette Nietzschen tavoin että "Jumala on kuollut".

        Veikkaanpa, että "kuolema" on ennemmin tapahtunut Jumalasuhteessanne ja elävän yhteyden sijaan on tullut kuollut uskonnollisuus pahimmassa muodossaan. Siis siinä muodossa ettei enää riitä edes tyytyminen omaan kuolleeseen tilaan vaan pitää vielä yrittää vesittää kaikki elävä Jumalan työ tässä ajassa.

        Eipä ole yllätys, että palavan uskovan suurin vihollinen on katkeroitunut luopio "uskova". Kuten ilon ja vapauden Pyhässä Hengessä löytäneen uskovan suurin vihollinen on uskonnollisuuden hengen sitoma lakihenkinen uskova.

        Mikä on "kristitynfoorumin" tavoite?

        Näyttää siltä, että se on tehdä mahdollisimman paljon hallaa Jumalan työlle, yrittää pilkata Jumalan voideltuja, pitää etsivät ihmiset poissa Jeesuksen luota ja saada moni heikko uskova eksymään pelon ja pilkkaamisen tielle. Vapauteen Kristus meidät vapautti, miksi annatte ehdoin tahdoin orjuuttaa itsenne uuden ikeen alle?!?


      • Suosittelen
        Tuokin "kristitynfooru... kirjoitti:

        Jopa on surullista luettavaa, kun "uskovat" eivät erota enää valhetta totuudesta eivätkä tunnista Jumalan työtä vaan hyökkäävät avoimesti sitä vastaan.

        Täysin pöyristyttävää lukea tuota "kristitynforumia" tämänkin artikkelin osalta. Tuon jutun kirjoittaja on siis todella sitä mieltä, että Jumalan tuoma uudistus on portti kohti "Maitreya" eksytyksen vastaanottamista hengellisissä piireissä. Äly hoi, älä jätä!

        Jos uskova ei enää erota New Age valhetta Pyhän Hengen työstä on se surullista luettavaa. Muutenkin voideltujen Jumalan ihmisten pilkkaaminen ei tee mitään hyvää kenellekään. En ole missään nähnyt ihmeitä erityisesti tavoiteltavan, mutta olen nähnyt ja kokenutkin Jumalan ihmeitä! Te arvostelijat varmaan luulette Nietzschen tavoin että "Jumala on kuollut".

        Veikkaanpa, että "kuolema" on ennemmin tapahtunut Jumalasuhteessanne ja elävän yhteyden sijaan on tullut kuollut uskonnollisuus pahimmassa muodossaan. Siis siinä muodossa ettei enää riitä edes tyytyminen omaan kuolleeseen tilaan vaan pitää vielä yrittää vesittää kaikki elävä Jumalan työ tässä ajassa.

        Eipä ole yllätys, että palavan uskovan suurin vihollinen on katkeroitunut luopio "uskova". Kuten ilon ja vapauden Pyhässä Hengessä löytäneen uskovan suurin vihollinen on uskonnollisuuden hengen sitoma lakihenkinen uskova.

        Mikä on "kristitynfoorumin" tavoite?

        Näyttää siltä, että se on tehdä mahdollisimman paljon hallaa Jumalan työlle, yrittää pilkata Jumalan voideltuja, pitää etsivät ihmiset poissa Jeesuksen luota ja saada moni heikko uskova eksymään pelon ja pilkkaamisen tielle. Vapauteen Kristus meidät vapautti, miksi annatte ehdoin tahdoin orjuuttaa itsenne uuden ikeen alle?!?

        Siellä on tervehenkistä ja rakentavaa julistusta. Olen saanut sieltä hengellistä rakentumista ja Pyhän Hengen voitelemaa viisautta. Se opastaa yhä syvemmälle Kristuksen haavoihin, pois hurmahenkisestä lihallisuudesta.


      • kf perkeleestä
        Suosittelen kirjoitti:

        Siellä on tervehenkistä ja rakentavaa julistusta. Olen saanut sieltä hengellistä rakentumista ja Pyhän Hengen voitelemaa viisautta. Se opastaa yhä syvemmälle Kristuksen haavoihin, pois hurmahenkisestä lihallisuudesta.

        minä elän ylösnousemusvoimasta mieluummin


      • Mieti sitä
        kf perkeleestä kirjoitti:

        minä elän ylösnousemusvoimasta mieluummin

        Paavali ei halunnut tuntea ketään muuta kuin Kristuksen, ja hänet RISTIINNAULITTUNA. Mutta Paavalihan olikin mitätön mies noin suuren uskonsankarin rinnalla kuin sinä. Sanohan terveisiä Hitlerille ja Stalinille, kun kuoltuasi tapaat heidät...


      • myös yhtäläisessä ylösnouse...
        Mieti sitä kirjoitti:

        Paavali ei halunnut tuntea ketään muuta kuin Kristuksen, ja hänet RISTIINNAULITTUNA. Mutta Paavalihan olikin mitätön mies noin suuren uskonsankarin rinnalla kuin sinä. Sanohan terveisiä Hitlerille ja Stalinille, kun kuoltuasi tapaat heidät...

        Roomalaiskirje 6

        1 Mitä siis sanomme? Onko meidän pysyttävä synnissä, että armo suureksi tulisi?
        2 Pois se! Me, jotka olemme kuolleet pois synnistä, kuinka me vielä eläisimme siinä?
        3 Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut?
        4 Niin olemme siis yhdessä hänen kanssaan haudatut kasteen kautta kuolemaan, että niinkuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, samoin pitää meidänkin uudessa elämässä vaeltaman.
        5 Sillä jos me olemme hänen kanssaan yhteenkasvaneita yhtäläisessä kuolemassa, niin olemme samoin myös yhtäläisessä ylösnousemuksessa,
        6 kun tiedämme sen, että meidän vanha ihmisemme on hänen kanssaan ristiinnaulittu, että synnin ruumis kukistettaisiin, niin ettemme enää syntiä palvelisi;
        7 sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä.
        8 Mutta jos olemme kuolleet Kristuksen kanssa, niin me uskomme saavamme myös elää hänen kanssaan,
        9 tietäen, että Kristus, sittenkuin hänet kuolleista herätettiin, ei enää kuole: kuolema ei enää häntä vallitse.
        10 Sillä minkä hän kuoli, sen hän kerta kaikkiaan kuoli pois synnistä; mutta minkä hän elää, sen hän elää Jumalalle.
        11 Niin tekin pitäkää itsenne synnille kuolleina, mutta Jumalalle elävinä Kristuksessa Jeesuksessa.
        12 Älköön siis synti hallitko teidän kuolevaisessa ruumiissanne, niin että olette kuuliaiset sen himoille,
        13 Älkääkä antako jäseniänne vääryyden aseiksi synnille, vaan antakaa itsenne, kuolleista eläviksi tulleina, Jumalalle, ja jäsenenne vanhurskauden aseiksi Jumalalle.
        14 Sillä synnin ei pidä teitä vallitseman, koska ette ole lain alla, vaan armon alla.
        15 Kuinka siis on? Saammeko tehdä syntiä, koska emme ole lain alla, vaan armon alla? Pois se!
        16 Ettekö tiedä, että kenen palvelijoiksi, ketä tottelemaan, te antaudutte, sen palvelijoita te olette, jota te tottelette, joko synnin palvelijoita, kuolemaksi, tahi kuuliaisuuden, vanhurskaudeksi?
        17 Mutta kiitos Jumalalle, että te, jotka ennen olitte synnin palvelijoita, nyt olette tulleet sydämestänne kuuliaisiksi sille opin muodolle, jonka johtoon te olette annetut,
        18 ja että te synnistä vapautettuina olette tulleet vanhurskauden palvelijoiksi!
        19 Minä puhun ihmisten tavalla teidän lihanne heikkouden tähden. Sillä niinkuin te ennen annoitte jäsenenne saastaisuuden ja laittomuuden palvelijoiksi laittomuuteen, niin antakaa nyt jäsenenne vanhurskauden palvelijoiksi pyhitykseen.
        20 Sillä kun olitte synnin palvelijoita, niin te olitte vapaat vanhurskaudesta.
        21 Minkä hedelmän te siitä silloin saitte? Sen, jota te nyt häpeätte. Sillä sen loppu on kuolema.
        22 Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne pyhitys, ja sen loppu on iankaikkinen elämä.
        23 Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.


      • valaisisi teidän sydämenne ...
        Mieti sitä kirjoitti:

        Paavali ei halunnut tuntea ketään muuta kuin Kristuksen, ja hänet RISTIINNAULITTUNA. Mutta Paavalihan olikin mitätön mies noin suuren uskonsankarin rinnalla kuin sinä. Sanohan terveisiä Hitlerille ja Stalinille, kun kuoltuasi tapaat heidät...

        Efesolaiskirje 1

        1 Paavali, Jumalan tahdosta Kristuksen Jeesuksen apostoli, sossa oleville pyhille ja uskoville Kristuksessa Jeesuksessa.
        2 Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!
        3 Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa,
        4 niinkuin hän ennen maailman perustamista oli hänessä valinnut meidät olemaan pyhät ja nuhteettomat hänen edessään, rakkaudessa,
        5 edeltäpäin määräten meidät lapseuteen, hänen yhteyteensä Jeesuksen Kristuksen kautta, hänen oman tahtonsa mielisuosion mukaan,
        6 sen armonsa kirkkauden kiitokseksi, minkä hän on lahjoittanut meille siinä rakastetussa,
        7 jossa meillä on lunastus hänen verensä kautta, rikkomusten anteeksisaaminen, hänen armonsa rikkauden mukaan.
        8 Tätä armoa hän on ylenpalttisesti antanut meille kaikkinaiseksi viisaudeksi ja ymmärrykseksi,
        9 tehden meille tiettäväksi sen tahtonsa salaisuuden, että hän, päätöksensä mukaan, jonka hän oli nähnyt hyväksi itsessään tehdä-
        10 siitä armotaloudesta, minkä hän aikojen täyttyessä aikoi toteuttaa, -oli yhdistävä Kristuksessa yhdeksi kaikki, mitä on taivaissa ja mitä on maan päällä.
        11 Hänessä me myös olemme saaneet perintöosan, ollen siihen edeltämäärätyt hänen aivoituksensa mukaan, hänen, joka vaikuttaa kaikki oman tahtonsa päättämän mukaan,
        12 että me olisimme hänen kirkkautensa kiitokseksi, me, jotka jo edeltä olimme panneet toivomme Kristukseen.
        13 Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan, pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti,
        14 sen, joka on meidän perintömme vakuutena, hänen omaisuutensa lunastamiseksi-hänen kirkkautensa kiitokseksi.
        15 Sentähden, kun kuulin siitä uskosta, joka teillä on Herrassa Jeesuksessa, ja teidän rakkaudestanne kaikkia pyhiä kohtaan,
        16 en minäkään lakkaa kiittämästä teidän tähtenne, kun muistelen teitä rukouksissani,
        17 anoen, että meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja ilmestyksen Hengen hänen tuntemisessaan
        18 ja valaisisi teidän sydämenne silmät, että tietäisitte, mikä on se toivo, johon hän on teidät kutsunut, kuinka suuri hänen perintönsä kirkkaus hänen pyhissään
        19 ja mikä hänen voimansa ylenpalttinen suuruus meitä kohtaan, jotka uskomme-sen hänen väkevyytensä voiman vaikutuksen mukaan,
        20 jonka hän vaikutti Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa,
        21 korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaista nimeä, mikä mainitaan, ei ainoastaan tässä maailmanajassa, vaan myös tulevassa.
        22 Ja kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle ja antanut hänet kaiken pääksi seurakunnalle,
        23 joka on hänen ruumiinsa, hänen täyteytensä, joka kaikki kaikissa täyttää.


    • Onpa mukavaa "nähdä Sinua" palstalla. Olet ollut monta kertaa mielessäni ja olen miettinyt, mitä Sinulle kuuluu.

      Omasta puolestani toivotan Sinulle koko sydämestäni Jumalan armoa ja rauhaa. Voi hyvin!

      • reastråhlmann

        Mitä minulle kuuluu?
        Kiitos oikein hyvää,
        Jeesus on ollut hyvä minua kohtaan.
        Vaikka vaikeuksia onkin, silloin
        tällöin, sillä nehän kuuluvat uskovankin elämään.
        On Hän kuitenkin aina kääntänyt kaiken siunaukseksi
        sillä Jeesuksen seurassa kaikille
        Häntä vilpittömästi seuraaville, käy lopultakin
        vain hyvin!

        Jeesus sinua siunatkoon, veljeni, joka aina
        niin leppeästi ja rakkaudellisesti täällä vastaat
        jopa niille nurjillekin!
        Siinä on Hengen hedelmät tulleet esille!


      • ...
        reastråhlmann kirjoitti:

        Mitä minulle kuuluu?
        Kiitos oikein hyvää,
        Jeesus on ollut hyvä minua kohtaan.
        Vaikka vaikeuksia onkin, silloin
        tällöin, sillä nehän kuuluvat uskovankin elämään.
        On Hän kuitenkin aina kääntänyt kaiken siunaukseksi
        sillä Jeesuksen seurassa kaikille
        Häntä vilpittömästi seuraaville, käy lopultakin
        vain hyvin!

        Jeesus sinua siunatkoon, veljeni, joka aina
        niin leppeästi ja rakkaudellisesti täällä vastaat
        jopa niille nurjillekin!
        Siinä on Hengen hedelmät tulleet esille!

        ,,,,,


      • reastråhlmann kirjoitti:

        Mitä minulle kuuluu?
        Kiitos oikein hyvää,
        Jeesus on ollut hyvä minua kohtaan.
        Vaikka vaikeuksia onkin, silloin
        tällöin, sillä nehän kuuluvat uskovankin elämään.
        On Hän kuitenkin aina kääntänyt kaiken siunaukseksi
        sillä Jeesuksen seurassa kaikille
        Häntä vilpittömästi seuraaville, käy lopultakin
        vain hyvin!

        Jeesus sinua siunatkoon, veljeni, joka aina
        niin leppeästi ja rakkaudellisesti täällä vastaat
        jopa niille nurjillekin!
        Siinä on Hengen hedelmät tulleet esille!

        Kiitos ystävällisestä vastauksestasi. Voi oikein hyvin jatkossakin sisareni.

        Terveisin Jukka Virtanen

        Karjalohjan kunnan Kuuselan tilalta, jossa ei kasva kuin vihreää kultaa puiden muodossa. Kulkeehan tuossa tosin pieni puro, mutta en ole innostunut kultahippuja siitä siivilöin etsimään ja tuskin löytyisikään. Olen oppinut vaatimattomiin oloihini tyytymään ja kyllä niistä kultahipuista verottajakin varmasti kiinnostuisi tulivatpa sitten käsiimme taivaasta tai maan povesta.


    • kerro kerro

      Vai miksi olet katkera saarnaajalle?

      • totta??

        Kuulostaa ainakin täysin mahdolliselta. Rea taitaa olla aika katkeroitunut kaikille kun kukaan ei täytä mittoja ja kaikissa on vikaa.


      • raakel3
        totta?? kirjoitti:

        Kuulostaa ainakin täysin mahdolliselta. Rea taitaa olla aika katkeroitunut kaikille kun kukaan ei täytä mittoja ja kaikissa on vikaa.

        Kuka on tämä Rea?
        Saisiko asiallista selvitystä?


      • reastråhlmann
        raakel3 kirjoitti:

        Kuka on tämä Rea?
        Saisiko asiallista selvitystä?

        Olen Rea Stråhlmann ja asun Göteborgissa.
        Olen myös valvoja ja yhteisön perustaja:

        http://groups.msn.com/vapaasana

        Suosittelen myös:

        www.kristitynfoorumi.fi


      • http://keskustelu.suomi24.f...

      • http://keskustelu.suomi24.f...

    • http://www.revival.fi/
    • tode'

      et taida tietää, millainen persoonallisuus klaus korhonen on?
      noin suoraan sanottuna hän on päinvastaista tyyppiä kuin sinä, rea, itse olet (plus minä).
      klaus korhonen on rauhaa rakastava, erittäin harkitsevainen sanomisissaan. hän tietää, ettei voi tuomita kultahippujen katselijoita helvettiin, vaan sanoo "se on käsittääkseni melko vieras ilmiö helluntaiherätyksessä".
      olen sataprosenttisen varma siitä, että hengellisesti terve klaus korhonen tuntee suomen helluntaiherätyksen paremmin, kuin sinä sieltä ruotsista käsin.

      • heiteltävissä.

        Klasuhan on arka! On aina ollut. Ja vähän vässykkä ja epävakaa. Sovittelee sanojaan, leikkii helluntailaisten arkkipiispaa, joten on yhtä neutraali ja väritön kuin luterilaisten arkkipiispa.


    • uskovainen.
    • vankilaevankelista

      Minun mielestäni parhaimman vastauksen saat kysymällä Klaus Korhoselta itseltään ;) Sen enempiä en kantaa ota kyseiseen asiaan ota kantaa, koska en ole asiaan vielä tarpeeksi paljon perehtynyt.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe