help

kasvis(ko)

Mun elämä..Kasvatuslaitosten kouluttama,alistettu ja tunteet tukahdetuttu,kieltoja kieltojen perään. Olen katkera, se vie voimaa, kaiken energian. Yritys olla normaali, mutta kysymys mikä on normaali? Olen miettinyt ja tullut siihen tulokseen ettei normaalia ole olemassakaan, koska se on ihmisen luoma käsitys(jokaisella oma visio normaalista ihmisestä). On tosi vaikee laittaa sanoiksi se kaikki mitä mun pään sisällä pyörii. Auttaisko joku?

4

408

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • läheisyyttä

      Kasvatuslaitoksissa ei varmaan sitä oikein saa. Kuulostat mielestäni ihan "normaalilta" (minun visioni normaalista :)), ainakin tekstisi perusteella. Voitko muuten kertoa, että miksi olit kasvutuslaitoksella?

    • Valkoturkki

      Minäkin yritin aikani elää normaalia elämää, mutta huomasin virheen logiikassa. Yrittäessäni muuttua normaaliksi leimaan itseni normaalin ulkopuolelle. Myöhemmin annoin palttua koko lokeroivalle määritelmälle ja ahdistus väheni kerralla.

      Ihmisistä löytyy erilaisia yksilöitä aina, eikä normaaliutta tai keskivertoa kannata tavoitella. Uskon tylsistyväni, jos törmäisin tavalliseen ihmiseen, siihen "normiin". Mitä hienoja kokemuksia tai mullistavia näkemyksiä hän voisi tarjota elettyään pelkkää normaalia elämää?

      Jos haluat sanoa kaiken mitä pääsi sisällä liikkuu, olen valmis kuuntelemaan. :-)

    • moi

      Haluun tietää, haluun tietää missä onnelliset kohtaa.. Tää kirjoittaminenki tuntuu jotenki tosi jäykältä, ennen oli jotenki helpompi kirjoittaa, kaikki oli ennen helpompaa. Kaikki tuntuu nyt niin erinlaiselta. . Mä kaipaan ihmistä, ihmistä rakastavaa vierelleni. Läheisyyttä, sitä mun sisin huutaa. Huutaa niin että halkean. Vapaus sitä mä oon aina hakenut, nyt oon vankina itseni sisällä. Teen itselleni olemattomia ongelmia. Vapauden, sen mä haluun takas, muuta en huoli. Naisen sen mä haluun, naisen vierelleni. Nyt loppu heteroiminen, mikä ei oo mua. Miestä, kaipaanko? kaverina, ystävänä, läheisyytenä. En seksuaalisesti, tai ehkä kunnon pano ois poikaa, että tunnen eläväni,mutta rakastelu ei onnistu, olen lesbo. Ehkä tässä tekstin luomisessa on nyt se hankaluus, että nyt kirjoitan oikeita ajatuksiani. Ei sillä että aikaisemmin ois ollu muitten, vaan se oli pelkkää tuskaa, en tunne enää niin voimaakkaasti sitä tuskaa. Olen tajunnut itsestäni asioita, ei ole epätietoisuutta omasta itsestäni. Epäluulo aiheutti järkyn tuskan, se etten halunnut/kyennyt/tajunnut kohdata itseäni ja omaa seksuaalisuuttani.
      Mä oon ollu niin hukassa, etsinyt rakkauden janoisena rakkautta, olen sitä paljon saanut ja saanut antaa, kaikki tuntuu vaan jotenki niin tekaistulta, kaikki ei ole ollut sitä mitä olen luullut/haluunnut luulla. Aika moisessa kulississa olen elänyt, miten viel uskltautuis ulostautua kaapista?Vetää esiriput auki. Kuinka monen miehen kanssa sitä on tullut oltua..apua, ei voi muistaa kaikkia. Mä oon antanu käyttää itseäni hyväksi/käyttänyt hyväksi,pannut, nussinut,nainut, eestä takaa, sivusta mutten koskaan rakastellut. On ollu panoja, mutta on ollut päivän, kuukauden,vuosienki suhteita. Aina mietin kyl tää tästä, näin mä oon niin ku muut(heterot) ja sillä painoin itseäni vaan syvemmälle paskaan, kaivoin itselleni kuoppaa. Pelkäsin ja häpesin niin lesbouttani muitten ihmisten silmissä ja omissa. Nyt ku miettii sitä on kantanut aika moisen salaisuuden sisällään koko elämän, elänyt tavallaan valheessa mielyttääkseen muita.
      Koskaan en kuitenkaan ole menettänyt toivoa paremmasta. Paljon on pitänyt kokea että tähän oon päässy, helpottaa, niin perkeleesti, enää ei ole taakka, mä tiedän mikä olen. Saman arvoinen ku muut, en parenpi, enkä huonompi.
      Viel on paljo edessä, uskaltautua kävellä lesbona pää pystyssä, ja kertoa siitä läheisilleni, nyt se on vaan suurena salaisuutena sisälläni ,ja tässä hyvät naiset ja herrat teidän luettavana. Mutta nyt tiedän että olen oikealla tiellä, voiman oikealla puolella.

      • kasvisko

        Olin niin fiiliksissä purkauduttuani että unohdin kiittää teitä valkoturkki ja läheisyys, kiitos ku annoitte ajattelemisen aihetta!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe