En halua syntyä enää uudelleen

Kyllä riittää nämä kärsimykset

tässä mailmassa. Silkkaa skeidaa koko elämä.
Helvetinmoista raatamista ja sitten katoaa terveys. Johan on palkka eletystä elämästä.Kiitti riitti.

29

4025

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Yökyöpeli

   ... tehdä jälleensyntymisen ehkäisemiseksi? Vai luuletko, että ilmoitusmenettely riittää?

  • uskov.

   Ystäväni, sinun ei tarvitse syntyä tänne maanpäälle uudestaan. Ota vastaan Jeesus elämääsi ja sydämeesi, niin pääset taivaan kotiin, Isän luo. Anna elämäsi Jeesukselle Jumalan pojalle, niin kaikki asiasi korjaantuvat!

   • Yök!

    Joo ottakaa kaikki henkinen loinen sieluunne ja se määrää jatkossa minne menette.


  • Pakastekala

   Ikävää, että koet elämäsi noin negatiivisena asiana mutta ymmärräthän sen, että seuraavaan tulevaan elämääsi voit itse vaikuttaa omalla asenteellasi, tekemilläsi asioilla. Terveyden menettämisellehän ei mitään voi mutta asennettaan muuttamalla voi asiat tuntua valoisammalta vaikka se ei helppoa olekkaan.
   Hyvää jatkoa.

  • Idänt.

   Todennäköisesti sun vaan täytyy tulla tänne uudestaan,sitä ei yksikään luotu voi kiertää.
   Juuri SINÄ olet vastuussa terveydestäsi ja kaikesta muusta mitä vastaasi tulee mutta helppoa syyttää muita. ne ongelmat mitä nyt koet tulevat edellisistä elämistä,jos et usko siihen niin käyt vielä muutaman sata elämää ja se kirkastuu mutta kuitenkin joskus kirkastuu. Kaikenlainen toisten tuomitseminen ja ilkeily(ajatuksetkin)kääntyvät viimein itseäsi vastaan vaikka sitä ei siloin huomaa vielä kun pahaa tekee. Sairaudet(kaikki)ovat myös meidän itsemme aiheuttamia vaikka sekin tuntuu mahdottomalta ajatukselta,kävin tuon kaiken itse läpi kunnes kivipäisetasenteeni muuttuivat. Regressioterapia auttoi ainankin minua ja jokailtainen rukoilu jossa pyydetään anteeksi niiltä ketä olet loukannut,niille annetaan anteeksi ketkä ovat meitä loukanneet ja annettava kaikki anteeksi myös itselleen.
   Kapinoin tätkin ohjetta vastaan kunnes tajusin kuinka typerä olinkaan kun ajattelin vain itseäni,egomme on ovela veijari ja käskee rähinöimään ja olemaan muita parempi.
   Sielumme on osa Jumalaa eli olemme kaikki yhtä ja se osa palaa takaisin Luojamme luo kunnes viimeinenkin tahra viitassamme on puhdas.
   Tee toiselle niin kun haluat itsellesi tehtävän äläkä tuomitse muita sillä siihen meillä ei ole valtaa. Elämäsi paranee jos haluat niin,kaikki valinnat ovat sinun omiasi eikä muiden. Korkein "Minämme" on verhontakana ja se tekee sunnitelmat elämäämme vaikka persoonamme on sitä vaikeaa hyväksyä ja ymmärtää. Tarpeeksi henkiset ihmiset saavat korkeampaan minään yhteyden,jokainen joka tajuaa ja opettelee henkisyyttä kylliksi. Elämämme täällä on vain roolisuoritus eli näytelmänosa ja kuka on saanut pankkirosvon ja kuka enkelinroolin ja kaikkea siltä väliltä. Oikea elämämme on ylösnousemuksen jälkeen kunhan aika on kypsä vaikka sekin on hankalaa tajuta. Voimia tv.Idäntietäjä

   • tositane

    Me vedämme seitsemän edellisen elämän karmaa perässämme. Ei ihmispolo voi polttaa kaikkea karmaa yhdessä inkarnaatiossa. Mutta vähitellen jokainen inkarnaatio on helpompi. Luokka luokalta kehitymme kohti täydellisyyttä.


   • emil
    tositane kirjoitti:

    Me vedämme seitsemän edellisen elämän karmaa perässämme. Ei ihmispolo voi polttaa kaikkea karmaa yhdessä inkarnaatiossa. Mutta vähitellen jokainen inkarnaatio on helpompi. Luokka luokalta kehitymme kohti täydellisyyttä.

    Milarepa poltti karmansa yhdessä elämässä. ja voidaan me muutkin jos vaa tahtoa riittää...ja ohjeita..


   • Anonyymi

  • pieni laiva

   sanovat että meitä ihmisiä on henkisesti eri tasoilla.se joka on sinua hieman edellä sitä pystyt hieman ymmärtämään.joka on sinua alempana sitä pystyt halutessasi auttamaan.kaikki oppii kaikilta.sekin on mahdollista.parhaimmillaan se menee niin:)erillaiset elämän tilanteet saavat meissä jokaisessa aikaan meille ominaisia reaktioita jotka heijastavat sisäisiä maailmoja(tunteita.taipumuksia...)tämä nyky yhteiskunnallinen "maailmankatsomus" on sulkenut nämä henkimaailman asiat mappiin-ö.kun ne ei ole yhteiskunnalle tuottavia asioita(hyvin lyhytnäköistä)eivätkä palvele siten yhteiskunnan etuja,pyrkimyksiä.juku viisaaksi mainittu oli sanonut:voi teitä kirjanoppineet..kun olette vieneet kansalta tiedon avaimet,ja olette itsenne lukinneet porttien ulkopuolelle.kovin sitä älyä ja sen kehitystä tuetaan.ihannoidaan.minne on kadotettu viisaus.kokonaisuuden hahmottaminen puuttuu.elämä on pirstaloitu niin pieniin osiin,ettei osasen kautta pysty sitä ymmärtämään..aina pystyy alkamaan uuden sivun elämässä!joka päivä on mahdollisuus alkaa tekemään omia valintoja(omaksi ja muiden parhaaksi)(ei.yhteiskunnan.vanhempien.ystävien valintoja...)oman ajattelun puhkeaminen mahdollistaa asioiden kyseenalaistamisen.vertailun.sitä kautta pääsee vähitellen oman itsensä ymmärtämiseen.ja mahdollisuus eläman asteittaiseen ymmärrykseen.jokainen omalla tasollaan...ilot ja surut meitä jokaista koskee.pitkän talven jälkeen kevät tuntuu kovin ihmeeliseltä.koe ilot ja surut silloin kun ne on.elä hetkessä.nyt....luettua,kuultua..punnittua omalla ymmärrykselläni..voi hyvin :)

   • Idänt.

    Kirjoitustasi oli nautinto lukea,siinä oli sisältöä. Meitä todellakin on eri asteissa henkisessä kehityksessä. Ensimmäiset 250 elämää riehutaan ja parjataan muita,kerätään kosolti karmanvelkaa ja toinen mokoma yritetään paikata mitä on tullut rikottua. Elämiä voi olla 500-750 kaikkiaan riippuen miten kehittyy. henkisyydestä kiinnostutaan aina tietyssä elämässä kun on kypsä siihen eli niissä viimeisissä todennäköisesti.
    Siksi osa ihmiskunnasta nauraa näille asioille ja sanoo kantansa suoraan muita loukaten vaikka ei ole tutustunut ollenkaan aiheeseen niin silti luulee tietävänsä kaiken. Kerää taas karmanvelkaa tietämättään ja joskus on vielä vaikeaa...
    Jokaisen on tämä portti joskus käytävä läpi eikä siihen ole oikotietä. Tällaiselle ihmiselle on aivan turhaa tuputtaa henkisyyttä koska asenne on väärä eikä aika ole kypsä,tosin kirkko ei välitä tästä vaan yrittää väkisin. Vanhat energiat toimivat niin. Etenkin miehille nämä asiat ovat erittäin vaikeita kohdata ja ne laitetaan leikiksi tai suututaan ja uhotaan, siksi kai viimeisissä elämissä synnytään naisiksi koska naisille nämä jutut ovat helpompia.
    Hyvin usein kuulee puhuttavan "ettei raamatussa näin kerrota?"Totta on mutta raamattu ei ole suinkaan ainoa tietolähde ja ainoa oikea. Ihminen elää harhakuvitelmissa eikä vaivaudu ottamaan selvää sillä harha on kollektiivista. Mennään joukon mukana ajattelematta omalla järjellä.
    Jumala ei ole koskaan lakannut puhumasta ihmiselle missään muodossa,kirjojen kautta hän on puhunut aina ja puhuu yhä. Ikivanha kirja ei tiedollisesti ole yhtään sen arvokkaampi kuin uusikaan,se on vain harhaa että näin olisi.
    Raamattu ei ole ainoa kirja myöskään jossa Jumala puhuu. Jumala on jopa turhautunut kun raamatussa laitetaan hänen suuhunsa sanoja joita hän ei ole sanonut,osa siellä on tottakin. Raamattu on ihmisten tekemä ja osittain kirkon vallanhalun takia.Kunnon pelottelu kostonjumalalla saa ihmiset kirkkoon ja avamaan kukkaronnyörejä.
    Oikea Jumala ei koskaan tuomitse,kosta,tapa ja tee hirmutekoja luoduilleen vaan hän rakastaa rodusta ja uskonnosta riippumatta kaikkia.
    Kirjastoissa on hyllymetreittän kirjoja rajatiedosta joissa Jumala puhuu ja niillä pääsee hyvään alkuun. "Keskusteluja Jumalan kanssa" kirjasarja herätti minut harhasta ja sain yhteyden siihen oikeaan Jumalaani mikä on sisälläni eli sieluuni. Kannattaa lukea paljon kirjoja ja muodostaa niistä itselleen kokonaisuus ja tehdä läpileikkaus niiden perusteella. Itse huomasin, että hyvin usein törmää samoihin asioihin aivan eri kirjoissa. Eli samasta puhutaan vaikka tekijä eri henkilö ja aikakausikin,ei voi jokainen kirjailija kopioida tekstiään toinen toisiltaan sillä teoksia on satoja olemassa tästä aiheesta.
    Ketään ei pidä uskoa suinpäin, älkää uskoko minuakaan, vaan täytyy pystyä itse muodostamaan käsitys elämästä ja Jumalasta. Myöskään turhaa tuomita toista ja kasvattaa karmaansa, jokainen tekee omat valintansa ja siihen on Jumalata asti suotu vapaus. Jumala ei suosi ketään ihmistä toisen yläpuolelle minkään ominaisuuden takia vaan
    rakastaa kaikkia luomiaan yhtäpaljon. Siksi kukaan pappi tai oppinut ei ole muita tärkeämpi tai jalompi. Eli sinäkin kuka luet tätä olet paavin kanssa aivan yhtä arvokas Jumalan silmissä,
    ihminen lokeroi ja nostaa toiset jalustalle, yleensä raha ja valta yleisin argumentti tähän.
    Tästä syystä et tarvitse yhtään välikättä tai pappia sinun ja Jumalasi väliin, hän on aina kaikkialla kuten ilma jota hengitämme. Jumala ei tarvitse kirkkoja vaikka ihminen luulee tarvit-
    sevansa niitä. Jumala hyväksyy homo/lesboparit sillä rakkaus asuu heissäkin. Seurakunnat ei mielellään hyväksy edes homoja ,eikä oikein täysin naisiakaan kaikkiin seurakunnan virkoihin. Näettekö,kumpi tuomitsee seurakunnissa:ihminen vai Jumala?
    Kaikki asiat maailmankaikkeudessa tapahtuu meidän itsemme valintojen takia eli luomme itse oman elämämme vaikka se on vaikeaa ymmärtää ja uskoa.
    Verhon takana eli tuonpuoleisessa elää "Korkeinminä" ja maanpäällisessä osa siitä eli meidän oma persoona,pieni osa siitä vain.
    Olemme ennen syntymäämme laatineet ns.sielunsopimuksen ja siellä on sovittu ne kaikki suuret asiat mitä tulemme elämässä kokemaan. Eikä suinkaan ne asiat ole aina helppoja ja mukavia vaan kasvumme takia sinne mahtuu paljon ikävyyksiä ja näennäisesti pahoja asioita eli arkipäivän ikävyyksiä. Jopa oman lapsen kuolema voi olla tällainen tapaus jota persoona ei hyväksy mutta kasvun takia Korkeinminä on sen järjestänyt. Siksi koettelemuksistakin pitäisi osata kiittää Jumalaamme sillä ne vasta kasvattavatkin jos mitkä. Emme ole tulleet tänne nautiskelemaan ja huvittelemaan,vaikka ei se kielettyäkään ole, vaan hakemaan kokemuksia ja kasvamaan.
    Korkeinminä ja persoonamme on vähän kuin rakennusmestari joka toteuttaa työnantajansa ja arkkitehdin näkemyksiä ja ohjeita. Aina ei tunnu järkevältä tehdä seinää hassuun kohtaan tai suunnatonta ikkunaa mistä lämpö karkaa mutta näin täytyy kun rakennuspiirustuksissa näin sanotaan.
    Työnantajalle on tärkeintä, että rakennus valmistuu ajoissa ja halutun näköiseksi ja välit säilyy työntekijöitten kanssa hyvinä ja kertoo sen mestarille. Mestariparka tekee kaikkensa mutta joskus välit rakoilee ja hiertää eikä hommasta tunnu tulevan mitään ja tekisi mieli jättää kaikki kesken. Mutta hän ei näe kokonaisuutta vaan pienen itsensä ja siksi kapinoi kaikkia asioita vastaan eikä jaksa vastoinkäymisiä. Mekään emme näe kokonaisuutta verhon tällä puolen ja kiukuttelemme usein vastaan kohtaloamme emmekä suostu uskomaan, että itse luomme elämämme ja ongelmatkin ovat tarpeellisia kasvun kannalta. Älkää tuomitko ettei teitä tuomittaisi ja tehkää lähimmäiselle niin kuin haluisitte teillekin tehtävän. Jakakaa rakkautta sillä se ei koskaan lopu tv:Idäntietäjä


   • pieni laiva
    Idänt. kirjoitti:

    Kirjoitustasi oli nautinto lukea,siinä oli sisältöä. Meitä todellakin on eri asteissa henkisessä kehityksessä. Ensimmäiset 250 elämää riehutaan ja parjataan muita,kerätään kosolti karmanvelkaa ja toinen mokoma yritetään paikata mitä on tullut rikottua. Elämiä voi olla 500-750 kaikkiaan riippuen miten kehittyy. henkisyydestä kiinnostutaan aina tietyssä elämässä kun on kypsä siihen eli niissä viimeisissä todennäköisesti.
    Siksi osa ihmiskunnasta nauraa näille asioille ja sanoo kantansa suoraan muita loukaten vaikka ei ole tutustunut ollenkaan aiheeseen niin silti luulee tietävänsä kaiken. Kerää taas karmanvelkaa tietämättään ja joskus on vielä vaikeaa...
    Jokaisen on tämä portti joskus käytävä läpi eikä siihen ole oikotietä. Tällaiselle ihmiselle on aivan turhaa tuputtaa henkisyyttä koska asenne on väärä eikä aika ole kypsä,tosin kirkko ei välitä tästä vaan yrittää väkisin. Vanhat energiat toimivat niin. Etenkin miehille nämä asiat ovat erittäin vaikeita kohdata ja ne laitetaan leikiksi tai suututaan ja uhotaan, siksi kai viimeisissä elämissä synnytään naisiksi koska naisille nämä jutut ovat helpompia.
    Hyvin usein kuulee puhuttavan "ettei raamatussa näin kerrota?"Totta on mutta raamattu ei ole suinkaan ainoa tietolähde ja ainoa oikea. Ihminen elää harhakuvitelmissa eikä vaivaudu ottamaan selvää sillä harha on kollektiivista. Mennään joukon mukana ajattelematta omalla järjellä.
    Jumala ei ole koskaan lakannut puhumasta ihmiselle missään muodossa,kirjojen kautta hän on puhunut aina ja puhuu yhä. Ikivanha kirja ei tiedollisesti ole yhtään sen arvokkaampi kuin uusikaan,se on vain harhaa että näin olisi.
    Raamattu ei ole ainoa kirja myöskään jossa Jumala puhuu. Jumala on jopa turhautunut kun raamatussa laitetaan hänen suuhunsa sanoja joita hän ei ole sanonut,osa siellä on tottakin. Raamattu on ihmisten tekemä ja osittain kirkon vallanhalun takia.Kunnon pelottelu kostonjumalalla saa ihmiset kirkkoon ja avamaan kukkaronnyörejä.
    Oikea Jumala ei koskaan tuomitse,kosta,tapa ja tee hirmutekoja luoduilleen vaan hän rakastaa rodusta ja uskonnosta riippumatta kaikkia.
    Kirjastoissa on hyllymetreittän kirjoja rajatiedosta joissa Jumala puhuu ja niillä pääsee hyvään alkuun. "Keskusteluja Jumalan kanssa" kirjasarja herätti minut harhasta ja sain yhteyden siihen oikeaan Jumalaani mikä on sisälläni eli sieluuni. Kannattaa lukea paljon kirjoja ja muodostaa niistä itselleen kokonaisuus ja tehdä läpileikkaus niiden perusteella. Itse huomasin, että hyvin usein törmää samoihin asioihin aivan eri kirjoissa. Eli samasta puhutaan vaikka tekijä eri henkilö ja aikakausikin,ei voi jokainen kirjailija kopioida tekstiään toinen toisiltaan sillä teoksia on satoja olemassa tästä aiheesta.
    Ketään ei pidä uskoa suinpäin, älkää uskoko minuakaan, vaan täytyy pystyä itse muodostamaan käsitys elämästä ja Jumalasta. Myöskään turhaa tuomita toista ja kasvattaa karmaansa, jokainen tekee omat valintansa ja siihen on Jumalata asti suotu vapaus. Jumala ei suosi ketään ihmistä toisen yläpuolelle minkään ominaisuuden takia vaan
    rakastaa kaikkia luomiaan yhtäpaljon. Siksi kukaan pappi tai oppinut ei ole muita tärkeämpi tai jalompi. Eli sinäkin kuka luet tätä olet paavin kanssa aivan yhtä arvokas Jumalan silmissä,
    ihminen lokeroi ja nostaa toiset jalustalle, yleensä raha ja valta yleisin argumentti tähän.
    Tästä syystä et tarvitse yhtään välikättä tai pappia sinun ja Jumalasi väliin, hän on aina kaikkialla kuten ilma jota hengitämme. Jumala ei tarvitse kirkkoja vaikka ihminen luulee tarvit-
    sevansa niitä. Jumala hyväksyy homo/lesboparit sillä rakkaus asuu heissäkin. Seurakunnat ei mielellään hyväksy edes homoja ,eikä oikein täysin naisiakaan kaikkiin seurakunnan virkoihin. Näettekö,kumpi tuomitsee seurakunnissa:ihminen vai Jumala?
    Kaikki asiat maailmankaikkeudessa tapahtuu meidän itsemme valintojen takia eli luomme itse oman elämämme vaikka se on vaikeaa ymmärtää ja uskoa.
    Verhon takana eli tuonpuoleisessa elää "Korkeinminä" ja maanpäällisessä osa siitä eli meidän oma persoona,pieni osa siitä vain.
    Olemme ennen syntymäämme laatineet ns.sielunsopimuksen ja siellä on sovittu ne kaikki suuret asiat mitä tulemme elämässä kokemaan. Eikä suinkaan ne asiat ole aina helppoja ja mukavia vaan kasvumme takia sinne mahtuu paljon ikävyyksiä ja näennäisesti pahoja asioita eli arkipäivän ikävyyksiä. Jopa oman lapsen kuolema voi olla tällainen tapaus jota persoona ei hyväksy mutta kasvun takia Korkeinminä on sen järjestänyt. Siksi koettelemuksistakin pitäisi osata kiittää Jumalaamme sillä ne vasta kasvattavatkin jos mitkä. Emme ole tulleet tänne nautiskelemaan ja huvittelemaan,vaikka ei se kielettyäkään ole, vaan hakemaan kokemuksia ja kasvamaan.
    Korkeinminä ja persoonamme on vähän kuin rakennusmestari joka toteuttaa työnantajansa ja arkkitehdin näkemyksiä ja ohjeita. Aina ei tunnu järkevältä tehdä seinää hassuun kohtaan tai suunnatonta ikkunaa mistä lämpö karkaa mutta näin täytyy kun rakennuspiirustuksissa näin sanotaan.
    Työnantajalle on tärkeintä, että rakennus valmistuu ajoissa ja halutun näköiseksi ja välit säilyy työntekijöitten kanssa hyvinä ja kertoo sen mestarille. Mestariparka tekee kaikkensa mutta joskus välit rakoilee ja hiertää eikä hommasta tunnu tulevan mitään ja tekisi mieli jättää kaikki kesken. Mutta hän ei näe kokonaisuutta vaan pienen itsensä ja siksi kapinoi kaikkia asioita vastaan eikä jaksa vastoinkäymisiä. Mekään emme näe kokonaisuutta verhon tällä puolen ja kiukuttelemme usein vastaan kohtaloamme emmekä suostu uskomaan, että itse luomme elämämme ja ongelmatkin ovat tarpeellisia kasvun kannalta. Älkää tuomitko ettei teitä tuomittaisi ja tehkää lähimmäiselle niin kuin haluisitte teillekin tehtävän. Jakakaa rakkautta sillä se ei koskaan lopu tv:Idäntietäjä

    jonkun miustan kirjoittaneen syntymien sarjasta...jossain kaukaisessa menneisyydessä sielu valitsee joko pitkän tien tai lyhyen tien .lyhytkin satoja elämiä..valitseeko itse,laitetaanko valitsemaan? no kuitenkin lopuksi saavuttaa vapautumisen kierrosta.siinäkin on sit valinnan paikka.jääkö palvelemaan tätä ihmiskuntaa.vai suuntaako toisaalle samoihin hommiin..niin ylhäällä kuin alhaalla...itseäni kiehtoo seuraava logiikka.sen järki,se rakkaus,sen on oltava jumalainen!;))..kun ihminen kehittyy ns.henkisesti hänen jälleensyntymä tahti näyttää kiihtyvän!syntyy siis nopeammin tallustelee tänne maankamaralle.tietysti karman kuittaus painaa myös päälle kovemmin.joten henkinen kehitys myös nopeutuu(mut jokainen vain omaan parhaaseen tahtiinsa :)ja saavuttaa vihkimyksiä...kunnes on mahdollista pyrkiä mestarin oppipojaksi.jolloin syntyminen tapahtuu heti kun sopivat vanhemmat on löytynyt..eli mitä kehittyneempi yksilö sitä nopeammin hän pääsee toteuttamaan suurta kutsumustaan joka meillä kaikilla on..;)..rauhallista mieltä..


   • Idänt.
    pieni laiva kirjoitti:

    jonkun miustan kirjoittaneen syntymien sarjasta...jossain kaukaisessa menneisyydessä sielu valitsee joko pitkän tien tai lyhyen tien .lyhytkin satoja elämiä..valitseeko itse,laitetaanko valitsemaan? no kuitenkin lopuksi saavuttaa vapautumisen kierrosta.siinäkin on sit valinnan paikka.jääkö palvelemaan tätä ihmiskuntaa.vai suuntaako toisaalle samoihin hommiin..niin ylhäällä kuin alhaalla...itseäni kiehtoo seuraava logiikka.sen järki,se rakkaus,sen on oltava jumalainen!;))..kun ihminen kehittyy ns.henkisesti hänen jälleensyntymä tahti näyttää kiihtyvän!syntyy siis nopeammin tallustelee tänne maankamaralle.tietysti karman kuittaus painaa myös päälle kovemmin.joten henkinen kehitys myös nopeutuu(mut jokainen vain omaan parhaaseen tahtiinsa :)ja saavuttaa vihkimyksiä...kunnes on mahdollista pyrkiä mestarin oppipojaksi.jolloin syntyminen tapahtuu heti kun sopivat vanhemmat on löytynyt..eli mitä kehittyneempi yksilö sitä nopeammin hän pääsee toteuttamaan suurta kutsumustaan joka meillä kaikilla on..;)..rauhallista mieltä..

    Hei pieni laiva.
    Olipa mukavaa luettavaa tuo tekstisi,kiva kun muitakin "heränneitä"=))
    Itse valitsemme aivan kaiken eli se Korkeampiminä joka verhontakaa ohjaa meitä ja persoonamme tahtoo laittaa vastaan mutta yrittää selvitä haasteista. Itse päätämme elämämme pituudesta ja tänne tulosta kuten vanhemmistamme kuten kerroit.
    Inkarnaatiot ovat todellakin kiihtynet ns.henkisillä ihmisillä sillä tekemistä riittää ja siksi kiertokulku on nopeutunut. Nähdäkseni tulemme aina tänne maanpäälle takaisin sillä olemme valinneet tämän paikan aikoja sitten ja sieluryhmämme on myös täällä eli se oikea perhe.
    Ihmisiä on lähtöisin kolmelta taholta:maan ihmiset
    heitä muistaakseni 80%.Sitten deevat eli enkelit ihmisen ruumiissa(hyvin iloisia ja aurinkoisia tyyppejä jotka kaihtavat ongelmia ja pahuutta)
    Kolmas porukka on avaruusihmiset joihin itse lukeudun. Me tulemme kaukaa ja ainoastaan siksi, että voisimme auttaa maapalloa ja sen väestöä.
    Myös me käymme satoja inkarnaatioita läpi oppiaksemme maanihmisen elämää ja ymmärtääksemme heitä sillä muuten emme voi auttaa ellemme omaa kokemusta ihmiselämästä. Itse olen mestari ja tehtäväni on tuoda valoa ja tietoa ihmiskuntaan.
    En halua edes kertoa mitä kaikkea olen kokenut menneissä elämissä sillä ne tapahtumat ovat uskomattomia ja liittyvät läheisesti raamattuun mutta taas olen täällä. Myös ystäväni menneisyydestä on löytyneet tässä elämässä ja jatkamme työtämme yhdessä kuten silloin sovittiin.
    Jumalan siunausta arkeesi ja Pyhähenki olkoon läsnäsi tv:Idäntietäjä


   • pieni laiva
    Idänt. kirjoitti:

    Hei pieni laiva.
    Olipa mukavaa luettavaa tuo tekstisi,kiva kun muitakin "heränneitä"=))
    Itse valitsemme aivan kaiken eli se Korkeampiminä joka verhontakaa ohjaa meitä ja persoonamme tahtoo laittaa vastaan mutta yrittää selvitä haasteista. Itse päätämme elämämme pituudesta ja tänne tulosta kuten vanhemmistamme kuten kerroit.
    Inkarnaatiot ovat todellakin kiihtynet ns.henkisillä ihmisillä sillä tekemistä riittää ja siksi kiertokulku on nopeutunut. Nähdäkseni tulemme aina tänne maanpäälle takaisin sillä olemme valinneet tämän paikan aikoja sitten ja sieluryhmämme on myös täällä eli se oikea perhe.
    Ihmisiä on lähtöisin kolmelta taholta:maan ihmiset
    heitä muistaakseni 80%.Sitten deevat eli enkelit ihmisen ruumiissa(hyvin iloisia ja aurinkoisia tyyppejä jotka kaihtavat ongelmia ja pahuutta)
    Kolmas porukka on avaruusihmiset joihin itse lukeudun. Me tulemme kaukaa ja ainoastaan siksi, että voisimme auttaa maapalloa ja sen väestöä.
    Myös me käymme satoja inkarnaatioita läpi oppiaksemme maanihmisen elämää ja ymmärtääksemme heitä sillä muuten emme voi auttaa ellemme omaa kokemusta ihmiselämästä. Itse olen mestari ja tehtäväni on tuoda valoa ja tietoa ihmiskuntaan.
    En halua edes kertoa mitä kaikkea olen kokenut menneissä elämissä sillä ne tapahtumat ovat uskomattomia ja liittyvät läheisesti raamattuun mutta taas olen täällä. Myös ystäväni menneisyydestä on löytyneet tässä elämässä ja jatkamme työtämme yhdessä kuten silloin sovittiin.
    Jumalan siunausta arkeesi ja Pyhähenki olkoon läsnäsi tv:Idäntietäjä

    niin meidän edellä kuin takanamme on mestareita,budhia..on maan hiljaisia,pyhiä..he siunaa tätä maailmaa.ken on ensin on viimeinen;)mestarit joista mainitsin salassa tästä maailmanpauhusta pysyvät.viisaiksi sanotut sanovat että usealla tasolla me samaan aikaan eletään.ken on vihkimyksiin "ponnistanut"näkee,elää sen päivätajunnassan.minkä kohtaa unessaan tavallinen ihminen.sielussa,sydämmessä,korkea tieto jokaisella liene.jos matkalle korkeuksiin ihminen liian aikaisin saa.siell törmää hän pariin kynnyksenvartiaan.sanovat ainoastaan täysin peloton,voi turvassa tunnemaailmassa (astraalimaailmassa)matkustaa.pahus..runosuonialkaaheräämään;)Paras mennä lepäämään...rauhallista mieltä!


   • lukenut
    pieni laiva kirjoitti:

    niin meidän edellä kuin takanamme on mestareita,budhia..on maan hiljaisia,pyhiä..he siunaa tätä maailmaa.ken on ensin on viimeinen;)mestarit joista mainitsin salassa tästä maailmanpauhusta pysyvät.viisaiksi sanotut sanovat että usealla tasolla me samaan aikaan eletään.ken on vihkimyksiin "ponnistanut"näkee,elää sen päivätajunnassan.minkä kohtaa unessaan tavallinen ihminen.sielussa,sydämmessä,korkea tieto jokaisella liene.jos matkalle korkeuksiin ihminen liian aikaisin saa.siell törmää hän pariin kynnyksenvartiaan.sanovat ainoastaan täysin peloton,voi turvassa tunnemaailmassa (astraalimaailmassa)matkustaa.pahus..runosuonialkaaheräämään;)Paras mennä lepäämään...rauhallista mieltä!

    Olen lukenut vuosia sitten erään kirjan,jonka nimeä en jaksa nyt muistaa.Siinä sanottiin että sen oli sanellut "Arkkienkeli MIKAEL".Siinä mainittiin että,kehitystasoja 7,lapsitasosta-vanhukseen.Jokaisella oli 7 alatasoa.Siis 7x7=49 Eli ihminen joutuu syntymään vähintään 49 kertaa,monta sataa on mahdollista,riippuu tietysti KARMASTA.


   • pieni laiva
    lukenut kirjoitti:

    Olen lukenut vuosia sitten erään kirjan,jonka nimeä en jaksa nyt muistaa.Siinä sanottiin että sen oli sanellut "Arkkienkeli MIKAEL".Siinä mainittiin että,kehitystasoja 7,lapsitasosta-vanhukseen.Jokaisella oli 7 alatasoa.Siis 7x7=49 Eli ihminen joutuu syntymään vähintään 49 kertaa,monta sataa on mahdollista,riippuu tietysti KARMASTA.

    kanavoitua tietoa on monentasoista.tieto on siten suhteellista ns.saneliasta ja kanavasta riippuen.se tieto mikä vaikuttaa tältätasolta korkealta.saattaa olla esim.keskinkertasta sillätasolla josta se kanavoidaan. voikin miettiä mitä,minkalaista tietoa arkkienkeli ilmottas ihmiskunnalle,..jotta se auttas ihmiskuntaa kehityksessä eteenpäin!!!mutta mielenkiintoinen asia!..jossain tekstissä mainittiin eläinradan merkit . että joka merkillä on ns.läksy.kun sen oppii ei tarvitse siihen merkkiin syntyä enää uudestaan.ajatus leikkinä kirjoittaja sanoi : siis 12 elämää maanpäällä olis minimi.epäili onko kukaan käynyt niin lyhyttä kiertoa.on lyhyttä ja pitempää kiertoa (pääasiallisesti)tietysti lyhyita kiertoja jotka on menny pitkäks!ja päinvastoin.lyhyessä kierrossa 500 elämän tienoilla.pitkässä 1000 elämän tienoilla.(käyntimäärä)( -joku sata)tietysti näillä tiedoilla ei lienee ole paljoakaan merkitystä ihmisen kehityksen kannalta.mut aina nämä numerot ihisiä kiehtoo.(niin kirjottanuttakin)ja missähän itse hortoilee. jossain oli maininta :kun viimiset 50 elämää on meneilään alkaa pukkaa kiinnostus näihin asioihin..:)...ja 7 viimeistä olis katkeamaton nauha tajunnassa...rauhallista mieltä!


   • Idänt.
    pieni laiva kirjoitti:

    kanavoitua tietoa on monentasoista.tieto on siten suhteellista ns.saneliasta ja kanavasta riippuen.se tieto mikä vaikuttaa tältätasolta korkealta.saattaa olla esim.keskinkertasta sillätasolla josta se kanavoidaan. voikin miettiä mitä,minkalaista tietoa arkkienkeli ilmottas ihmiskunnalle,..jotta se auttas ihmiskuntaa kehityksessä eteenpäin!!!mutta mielenkiintoinen asia!..jossain tekstissä mainittiin eläinradan merkit . että joka merkillä on ns.läksy.kun sen oppii ei tarvitse siihen merkkiin syntyä enää uudestaan.ajatus leikkinä kirjoittaja sanoi : siis 12 elämää maanpäällä olis minimi.epäili onko kukaan käynyt niin lyhyttä kiertoa.on lyhyttä ja pitempää kiertoa (pääasiallisesti)tietysti lyhyita kiertoja jotka on menny pitkäks!ja päinvastoin.lyhyessä kierrossa 500 elämän tienoilla.pitkässä 1000 elämän tienoilla.(käyntimäärä)( -joku sata)tietysti näillä tiedoilla ei lienee ole paljoakaan merkitystä ihmisen kehityksen kannalta.mut aina nämä numerot ihisiä kiehtoo.(niin kirjottanuttakin)ja missähän itse hortoilee. jossain oli maininta :kun viimiset 50 elämää on meneilään alkaa pukkaa kiinnostus näihin asioihin..:)...ja 7 viimeistä olis katkeamaton nauha tajunnassa...rauhallista mieltä!

    Arkkienkeli Mikael on liittynyt kuluvana vuonna elämääni usein ja taas törmäsin siihen tekstisi kautta,minä uskon ainakin hänen kanavointiin.
    Harmi kun et muista sitä kirjaa,sen olisin halunut lukea. Luin juuri "Aika on harhaa" kirjasta juuri siitä mistä puhuitkin eli niistä tahoista jotka saattavat kertoa täysin puppua ja ihminen vaan uskoo kaiken mikä tulee verhontakaa.
    On sieluja jotka eivät ole eläneet satoihin vuosiin enää täällä ja heidän maailmankuva on siksi melko rajoittunut ja auttamasti vanha eikä heidän elämänohjeita siksi pidä ottaa kovin vakavasti. Liian paljon kunnioitetaan sieltä tulleita viestejä eikä tajuta ettei ihminen muutu miksikään kuoltuaan vaan saattaa jopa kerrankin päästä ääneen jos eläessään kukaan ei ole häntä kuunnellut eli narsismia suorastaan.
    Luku 7 on Jumalan luku ja luonnossa moni asia liittyy seiskaan. Hyvin luonnollinen juttu jonka kerroit niistä tasoista ja se minimi 12 elämää tuntuu aika loogiselta,saattaa toteutua niillä sieluilla jotka tulee tänne vaan auttamaan ihmiskuntaa eli heidän ei tarvitse syvällisesti tutustua ihmisyyteen kuten meidän.
    Ihmisellä on keskim.muistaakseni 500 elämää mutta 750 ei ole mikään poikkeus. Ensimmäiset 250 menee pelkästään riehumiseen ja karman kasvattamiseen.
    Tunnet varmaan tällasten tyyppien mielipiteitä:
    "Minä olen paras,mulle älkää alkako tai tulee..."
    " En usko mihinkään kuin yhteen elämään enkä halua jauhaa moista,kuoleman jälkeen ei ole mitään
    " Tiedän kaiken mutten välitä lukea mitään,ajanhukkaa vaan. Väkivaltaa vaan kaikille"

    Itse olen törmännyt usein noihin juttuihin ja uhoamiseen mutta täytyy ymmärtää heitä sillä heidän ihmiselämänsä ovat vasta alulla ja se itsekkyys ja ajattelemattomuus on päällimäisenä,näitä tyyppejä ei saisi millään lukemaan ja tutustumaan henkisyyteen koska he eivät ole vielä kypsiä siihen.
    Jumalakaan ei voi ja halua puuttua heidän kehityskulkuunsa vaan antaa heidän jatkaa kunnes he itse heräävät unestaan vaikka se ottaa satoja elämiä. Olemme itse olleet joskus myös samanlaisia ja nyt voimme iloita, että olemme päässet jo tänne asti ja nämä asiat kiinnostaa eikä Jumala tunnu enää vastenmieliseltä.
    Meen illalla reiki-iltaan jossa meditointi ym.juttuja ja nautin niistä energioista jo etukäteen, ne ovat minun huumetta=))
    Kivaa olla ainoa mies suuren naisjoukon keskellä,
    femiinienergia on pehmeää ja kevyttä eikä ole miehiltäkään kiellettyä. Toivottavasti muut miehet eivät huomaa tätä "energialähdettä".
    No se oli vaan vitsi,kaikki tervetulleita ykseyteen. Voimia,iloa ja rakkautta elämääsi.
    Tv:Idäntietäjä


   • pieni laiva
    Idänt. kirjoitti:

    Arkkienkeli Mikael on liittynyt kuluvana vuonna elämääni usein ja taas törmäsin siihen tekstisi kautta,minä uskon ainakin hänen kanavointiin.
    Harmi kun et muista sitä kirjaa,sen olisin halunut lukea. Luin juuri "Aika on harhaa" kirjasta juuri siitä mistä puhuitkin eli niistä tahoista jotka saattavat kertoa täysin puppua ja ihminen vaan uskoo kaiken mikä tulee verhontakaa.
    On sieluja jotka eivät ole eläneet satoihin vuosiin enää täällä ja heidän maailmankuva on siksi melko rajoittunut ja auttamasti vanha eikä heidän elämänohjeita siksi pidä ottaa kovin vakavasti. Liian paljon kunnioitetaan sieltä tulleita viestejä eikä tajuta ettei ihminen muutu miksikään kuoltuaan vaan saattaa jopa kerrankin päästä ääneen jos eläessään kukaan ei ole häntä kuunnellut eli narsismia suorastaan.
    Luku 7 on Jumalan luku ja luonnossa moni asia liittyy seiskaan. Hyvin luonnollinen juttu jonka kerroit niistä tasoista ja se minimi 12 elämää tuntuu aika loogiselta,saattaa toteutua niillä sieluilla jotka tulee tänne vaan auttamaan ihmiskuntaa eli heidän ei tarvitse syvällisesti tutustua ihmisyyteen kuten meidän.
    Ihmisellä on keskim.muistaakseni 500 elämää mutta 750 ei ole mikään poikkeus. Ensimmäiset 250 menee pelkästään riehumiseen ja karman kasvattamiseen.
    Tunnet varmaan tällasten tyyppien mielipiteitä:
    "Minä olen paras,mulle älkää alkako tai tulee..."
    " En usko mihinkään kuin yhteen elämään enkä halua jauhaa moista,kuoleman jälkeen ei ole mitään
    " Tiedän kaiken mutten välitä lukea mitään,ajanhukkaa vaan. Väkivaltaa vaan kaikille"

    Itse olen törmännyt usein noihin juttuihin ja uhoamiseen mutta täytyy ymmärtää heitä sillä heidän ihmiselämänsä ovat vasta alulla ja se itsekkyys ja ajattelemattomuus on päällimäisenä,näitä tyyppejä ei saisi millään lukemaan ja tutustumaan henkisyyteen koska he eivät ole vielä kypsiä siihen.
    Jumalakaan ei voi ja halua puuttua heidän kehityskulkuunsa vaan antaa heidän jatkaa kunnes he itse heräävät unestaan vaikka se ottaa satoja elämiä. Olemme itse olleet joskus myös samanlaisia ja nyt voimme iloita, että olemme päässet jo tänne asti ja nämä asiat kiinnostaa eikä Jumala tunnu enää vastenmieliseltä.
    Meen illalla reiki-iltaan jossa meditointi ym.juttuja ja nautin niistä energioista jo etukäteen, ne ovat minun huumetta=))
    Kivaa olla ainoa mies suuren naisjoukon keskellä,
    femiinienergia on pehmeää ja kevyttä eikä ole miehiltäkään kiellettyä. Toivottavasti muut miehet eivät huomaa tätä "energialähdettä".
    No se oli vaan vitsi,kaikki tervetulleita ykseyteen. Voimia,iloa ja rakkautta elämääsi.
    Tv:Idäntietäjä

    Kiitos..huomioitko että se :näin olen lukenut, viesti oli jonkun toisen etsijän kirjoittama(mikaelin kirja poiminta)... ajatus ..ei se niinkään kuka sen tiedon on antanut/kanavoinut..vaan sen tekstin sisältö!se paljastaa tarkoitusperiä.... niin ylhäällä kuin alhaallakin... koska on eritasoisia vastavoimiakin.! jotka esiintyvät esim.millon minäkin suurena menneenä mestarina..enkelinä...(esim.sanojen painoarvon lisäämiseksi)!olkoot kuinka "korkealta"kanavoitua tahansa. riittävä kriittisyys.maalaisjärjen käyttö ei ole kiellettyä:)on kanavoitua tekstiä:hyvinkin korkean luonteista tietoa..mutta niin konemaista,kylmää,uhoavaa.....niistä puuttuu myötätunto.rakkaus.niitä ajattelen maaeläman opettavan ihmisille(tosin taitaa mennä paljolti tuskan,kärsimyksen kautta).... ;)hyvää reiki-iltaa!!..rauhallista mieltä..


   • Idänt.
    pieni laiva kirjoitti:

    Kiitos..huomioitko että se :näin olen lukenut, viesti oli jonkun toisen etsijän kirjoittama(mikaelin kirja poiminta)... ajatus ..ei se niinkään kuka sen tiedon on antanut/kanavoinut..vaan sen tekstin sisältö!se paljastaa tarkoitusperiä.... niin ylhäällä kuin alhaallakin... koska on eritasoisia vastavoimiakin.! jotka esiintyvät esim.millon minäkin suurena menneenä mestarina..enkelinä...(esim.sanojen painoarvon lisäämiseksi)!olkoot kuinka "korkealta"kanavoitua tahansa. riittävä kriittisyys.maalaisjärjen käyttö ei ole kiellettyä:)on kanavoitua tekstiä:hyvinkin korkean luonteista tietoa..mutta niin konemaista,kylmää,uhoavaa.....niistä puuttuu myötätunto.rakkaus.niitä ajattelen maaeläman opettavan ihmisille(tosin taitaa mennä paljolti tuskan,kärsimyksen kautta).... ;)hyvää reiki-iltaa!!..rauhallista mieltä..

    Hups,onnistuin sotkemaan kaksi viestiä kun otsikko
    samantapainen mutta asiaa molemmissa.
    On totta, että kanavointia tulee muka suurilta mestareilta mutta totuus joskus kyseenalainen eli vastapuolikin on ajantasalla ja aktiivinen.
    Suodatin on oltava eikä kaikkea pidä uskoa ja levittää totena eteenpäin. Jopa "hyväpuoli" laittaa tahallaan väärä tietoa kokeillakseen meidän uskoamme eli olemmeko täysin tuulen vietävissä. Vastaavasti vastavoimat erehdyttää meitä kehuilla ym. hyvillä asioilla jotta saavat tavallaan maaperän otolliseksi, sellaista sillisalaattia ett viisaskin menee vipuun helposti. Itse pyrin luomaan kokonaisuuden vasta luettuani eri aikakausien tekstejä toisistaan riippumattomista kirjoittajista eli jos sama asia toistuu samana monissa kirjoissa niin alkaa olla jo luotettavaa tietoa. Jostain kuulin, että Jumalan nimissä kukaan verhontakaa ei uskalla antaa kanavointia joten niihin voisi luottaa.
    Olin eräässä luennossa mukana kuulemassa kanavoijaa jonka kautta Jumala puhui suoraan.
    Tunne oli mykistävä ja asia täysin järkeenkäypää,
    sain jopa kysyä asioita ja hän vastasi;tunsin sen voiman ja se antoi lohtua/energiaa.
    Saattas ollakin hyvä keino, kuten kerroit, kiinnittää huomiota kanavoidun tekstin luonteeseen. Kylmä,uhoava ja konemainenteksti ei voi olla sitä oikeaa. Kiitos vihjeestä, näissä asioissa kaikki apu on tarpeen. Niin...tuska ja kärsimys on paras opettaja ja Korkeimman minän valitsema kehityspolku ja siksi kärsimyksistäkin pitäisi osata kiittää. Valoa polullesi...Idänt.


   • pieni laiva
    Idänt. kirjoitti:

    Hups,onnistuin sotkemaan kaksi viestiä kun otsikko
    samantapainen mutta asiaa molemmissa.
    On totta, että kanavointia tulee muka suurilta mestareilta mutta totuus joskus kyseenalainen eli vastapuolikin on ajantasalla ja aktiivinen.
    Suodatin on oltava eikä kaikkea pidä uskoa ja levittää totena eteenpäin. Jopa "hyväpuoli" laittaa tahallaan väärä tietoa kokeillakseen meidän uskoamme eli olemmeko täysin tuulen vietävissä. Vastaavasti vastavoimat erehdyttää meitä kehuilla ym. hyvillä asioilla jotta saavat tavallaan maaperän otolliseksi, sellaista sillisalaattia ett viisaskin menee vipuun helposti. Itse pyrin luomaan kokonaisuuden vasta luettuani eri aikakausien tekstejä toisistaan riippumattomista kirjoittajista eli jos sama asia toistuu samana monissa kirjoissa niin alkaa olla jo luotettavaa tietoa. Jostain kuulin, että Jumalan nimissä kukaan verhontakaa ei uskalla antaa kanavointia joten niihin voisi luottaa.
    Olin eräässä luennossa mukana kuulemassa kanavoijaa jonka kautta Jumala puhui suoraan.
    Tunne oli mykistävä ja asia täysin järkeenkäypää,
    sain jopa kysyä asioita ja hän vastasi;tunsin sen voiman ja se antoi lohtua/energiaa.
    Saattas ollakin hyvä keino, kuten kerroit, kiinnittää huomiota kanavoidun tekstin luonteeseen. Kylmä,uhoava ja konemainenteksti ei voi olla sitä oikeaa. Kiitos vihjeestä, näissä asioissa kaikki apu on tarpeen. Niin...tuska ja kärsimys on paras opettaja ja Korkeimman minän valitsema kehityspolku ja siksi kärsimyksistäkin pitäisi osata kiittää. Valoa polullesi...Idänt.

    ihmiset voivat esittää mielipiteitään jostain asiasta 1 sanoo :nään sen näin.toinen ekun se on näin.kun samoista asioist käytetään eri termejä voi käydä niinkin että näkemys asiasta olikin likimain sama...palaisin vielä edelliseen viestiini:kanavoidun tekstin eri tasoisuudesta.. tekstiä tulee varmaan epäitsekkäin ja itsekkäin motivein.ymmärrys niitten laadusta selviää ,aukiaa itse kullekkin omalla tasollaan,ajallaan...Mikä osa mistäkin on käyttökelpoista kenenkin palapeliin..kullakin hetkellä...ei voine sanoa että jotkut kirjat on huonoja.jotkut hyviä.mielestäni ;)kaikilla kirjoilla on paikkansa.1 tuntee vetoa yhteen,toinen toiseen.rakentelee siinä sitten hissukseen omaa tietään..no perustuksia ainakin.elämä "tuo"mielenkiintoisia kirjoja etsijän eteen!...JÄLLEENSYNTYMINEN,KARMA lienee ensimmäisinä tutkiskelun kohteina hyvät.siintä rakentuu pohjaa suuremmalle,syvemmälle elämän ymmärrykselle..niitä oletkin näköjään lähestynyt =)sen olen kuullut,kokenut omalla tavallani... että,tulee aika-ajoin eteen aikoja....kun vanhat käsitykset joutuu heittämään uusien tieltä romukoppaan,tuumaten: on sitä ollut "pöllö"kun on asian noin nähnyt..ne onki "näin" !jokaisella näkemyksellä,vaikka "pöllölläkin"on aikansa ja paikkansa!!totuus on suhteellinen..kehitys,liike on ikuista,suuntaan jos toiseen*(taantumista*)..eikun suuremman ymmärtämistä,kokemista kohdin...rauhallista mieltä..


   • numero11
    Idänt. kirjoitti:

    Arkkienkeli Mikael on liittynyt kuluvana vuonna elämääni usein ja taas törmäsin siihen tekstisi kautta,minä uskon ainakin hänen kanavointiin.
    Harmi kun et muista sitä kirjaa,sen olisin halunut lukea. Luin juuri "Aika on harhaa" kirjasta juuri siitä mistä puhuitkin eli niistä tahoista jotka saattavat kertoa täysin puppua ja ihminen vaan uskoo kaiken mikä tulee verhontakaa.
    On sieluja jotka eivät ole eläneet satoihin vuosiin enää täällä ja heidän maailmankuva on siksi melko rajoittunut ja auttamasti vanha eikä heidän elämänohjeita siksi pidä ottaa kovin vakavasti. Liian paljon kunnioitetaan sieltä tulleita viestejä eikä tajuta ettei ihminen muutu miksikään kuoltuaan vaan saattaa jopa kerrankin päästä ääneen jos eläessään kukaan ei ole häntä kuunnellut eli narsismia suorastaan.
    Luku 7 on Jumalan luku ja luonnossa moni asia liittyy seiskaan. Hyvin luonnollinen juttu jonka kerroit niistä tasoista ja se minimi 12 elämää tuntuu aika loogiselta,saattaa toteutua niillä sieluilla jotka tulee tänne vaan auttamaan ihmiskuntaa eli heidän ei tarvitse syvällisesti tutustua ihmisyyteen kuten meidän.
    Ihmisellä on keskim.muistaakseni 500 elämää mutta 750 ei ole mikään poikkeus. Ensimmäiset 250 menee pelkästään riehumiseen ja karman kasvattamiseen.
    Tunnet varmaan tällasten tyyppien mielipiteitä:
    "Minä olen paras,mulle älkää alkako tai tulee..."
    " En usko mihinkään kuin yhteen elämään enkä halua jauhaa moista,kuoleman jälkeen ei ole mitään
    " Tiedän kaiken mutten välitä lukea mitään,ajanhukkaa vaan. Väkivaltaa vaan kaikille"

    Itse olen törmännyt usein noihin juttuihin ja uhoamiseen mutta täytyy ymmärtää heitä sillä heidän ihmiselämänsä ovat vasta alulla ja se itsekkyys ja ajattelemattomuus on päällimäisenä,näitä tyyppejä ei saisi millään lukemaan ja tutustumaan henkisyyteen koska he eivät ole vielä kypsiä siihen.
    Jumalakaan ei voi ja halua puuttua heidän kehityskulkuunsa vaan antaa heidän jatkaa kunnes he itse heräävät unestaan vaikka se ottaa satoja elämiä. Olemme itse olleet joskus myös samanlaisia ja nyt voimme iloita, että olemme päässet jo tänne asti ja nämä asiat kiinnostaa eikä Jumala tunnu enää vastenmieliseltä.
    Meen illalla reiki-iltaan jossa meditointi ym.juttuja ja nautin niistä energioista jo etukäteen, ne ovat minun huumetta=))
    Kivaa olla ainoa mies suuren naisjoukon keskellä,
    femiinienergia on pehmeää ja kevyttä eikä ole miehiltäkään kiellettyä. Toivottavasti muut miehet eivät huomaa tätä "energialähdettä".
    No se oli vaan vitsi,kaikki tervetulleita ykseyteen. Voimia,iloa ja rakkautta elämääsi.
    Tv:Idäntietäjä

    Hyvä Idäntietäjä, kun puhutaan käsien päällepanemisesta, eli siunauksesta, parantamisesta ja energian ohjauksesta, niin etkö näe tässä mitään vaaratekijöitä.
    Ainakin itse olen lukenut hyvin merkittävien mestareiden varoituksia vääristä energioista ja ns. mahdollisesta astraaliliasta.
    Mitä mieltä olet tällaisesta?
    Toiseksi mitä sinulle sanoo valkoinen veljeskunta tai numero yhdeksän merkitys?


   • Idänt.
    pieni laiva kirjoitti:

    ihmiset voivat esittää mielipiteitään jostain asiasta 1 sanoo :nään sen näin.toinen ekun se on näin.kun samoista asioist käytetään eri termejä voi käydä niinkin että näkemys asiasta olikin likimain sama...palaisin vielä edelliseen viestiini:kanavoidun tekstin eri tasoisuudesta.. tekstiä tulee varmaan epäitsekkäin ja itsekkäin motivein.ymmärrys niitten laadusta selviää ,aukiaa itse kullekkin omalla tasollaan,ajallaan...Mikä osa mistäkin on käyttökelpoista kenenkin palapeliin..kullakin hetkellä...ei voine sanoa että jotkut kirjat on huonoja.jotkut hyviä.mielestäni ;)kaikilla kirjoilla on paikkansa.1 tuntee vetoa yhteen,toinen toiseen.rakentelee siinä sitten hissukseen omaa tietään..no perustuksia ainakin.elämä "tuo"mielenkiintoisia kirjoja etsijän eteen!...JÄLLEENSYNTYMINEN,KARMA lienee ensimmäisinä tutkiskelun kohteina hyvät.siintä rakentuu pohjaa suuremmalle,syvemmälle elämän ymmärrykselle..niitä oletkin näköjään lähestynyt =)sen olen kuullut,kokenut omalla tavallani... että,tulee aika-ajoin eteen aikoja....kun vanhat käsitykset joutuu heittämään uusien tieltä romukoppaan,tuumaten: on sitä ollut "pöllö"kun on asian noin nähnyt..ne onki "näin" !jokaisella näkemyksellä,vaikka "pöllölläkin"on aikansa ja paikkansa!!totuus on suhteellinen..kehitys,liike on ikuista,suuntaan jos toiseen*(taantumista*)..eikun suuremman ymmärtämistä,kokemista kohdin...rauhallista mieltä..

    hei pieni laiva.
    Päiväkausiin en ole jaksanut/ehtinyt käydä näillä sivuilla mutta...
    ... jos haluat vaihtaa ajatuksia kanssani niin helpoiten se käy sähköpostissa ja siellä käyn koska se on helpompaa:mrmorris@luukku.com

    "Jokainen ihminen on yhtä erityinen kun kaikki muut ihmiset, jotka ovat koskaan eläneet, elävät nyt tai ovat eläviä. Te kaikki olette sanansaattajia. Jokainen teistä. Te levitätte elämän sanomaa joka päivä. Jokainen tunti. Joka hetki".
    Äskeinen kanavointi oli suoraan Jumalalta ja sattui vaan tuo teksti käsiin ja tuli tunne, että se olisi kerrotava myös muille. Idäntietäjä.


   • Idänt.
    numero11 kirjoitti:

    Hyvä Idäntietäjä, kun puhutaan käsien päällepanemisesta, eli siunauksesta, parantamisesta ja energian ohjauksesta, niin etkö näe tässä mitään vaaratekijöitä.
    Ainakin itse olen lukenut hyvin merkittävien mestareiden varoituksia vääristä energioista ja ns. mahdollisesta astraaliliasta.
    Mitä mieltä olet tällaisesta?
    Toiseksi mitä sinulle sanoo valkoinen veljeskunta tai numero yhdeksän merkitys?

    Hei luku 11.
    Erittäin hyvä ja tärkeä kysymys. Vastaan mihin pystyn. Energioissa on aina vaaransa, tulikin polttaa väärin käytettynä ja veteen voi hukkua tai ottaa virkistävän suihkun,sama on myös hoidoissa. Käsillä parantamisessa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä tai yliluonnollista(oikeesti yliluonnollista ei edes ole, on vaan tiedonpuutetta ja pelkoja turhaan,kaikkeen on selitys)sillä kaikilla meillä olisi se taito mutta se tahtoo olla ruosteessa koska länsimaalaisuus on sen tukahduttanut.
    Alkuperäiskansoilla oli tämä taito hallussa iät ja ajat sillä silloin ei ollut lääketiedettä mutta sairauksia kylläkin. Poppamiehet,shamaanit ja tietäjät olivat silloin lääkäreitä. He saivat perintönä tämän tiedon ja erikoistuivat siihen vaikka muutkin toki sen osasivat. Kuka oli minkin alansa mestari kuten yhäkin, kaikki me ei olla puuseppiä tai lääkäreitä mutta kaikkia taitoja tarvitaan.
    Healingpranigissa käytetään suolavesiastiaa johon pahatenergiat kerätään,reikihoidossa se haihtuu kosmokseen käsittääkseni,en ole edes ajatellut mihin se huonoenergia siinä joutuu mutta suojaus on oltava molemmissa. Arkkienkeli Mikaelin suojaus on vahva eikä sitä ylitä mikään astraalitason olento. Itse en ota oikein tosissani mitään astraalitason tietoa sillä mihinkäs ihminen muka muuttuis "kuolemansa"jälkeen
    ja sieltä saattaa joku vaan esiintyä esiintymisen-
    halusta ilman sillä näitä raukkoja ei ole kukaan kuunnellut maanpäällä ja nyt pitää sitten päteä.
    Myöskin maadoitus Keskusauringosta(isä- äitijumalasta)hopealangalla kruunuchakran kautta jalkapohjista maapallon keskipisteeseen on aivan yhtä tärkeä. Itse sain jokin aika sitten suoraan kanavoijan kautta suojauksen Jumalata enkä tarvitse enää pelätä mitään alhaisia energioita sillä se on sellainen "polttomerkki" jota kaikki kaihtaa eli melko turvallinen olo nyt=)) Kiitos vaan ystäväni Jumala.
    En muista luvun 9 tarkoitusta mutta 11 on mestarinluku jota itse käytät. Itselläni syntymäajastani tulee numerologisesti myös 11, saan sen kyllä helposti selville jos haluat.
    Valkoinen veljeskunta on Atlantiksen papisto, siinä on muistaakseni yksi nainenkin mukana eli tasa-arvoinen joukko onneksi. Tämä veljeskunta sai tehtäväkseen vaalia ykseyttä niinä aikoina sillä ihmiskunta alkoi erkaantua toisistaan eli kuvittelivat olevansa muita parempia (kuten valitettavasti nykyäänkin) ja Jumala loi ykseydenlain ihmiskunnalle ja laittoi tämän papiston vaalimaan ja tuomaan tietoa siitä laista eli sitä minäkin tässä nyt teen ja se on osa elämäntehtävääni. Yksydenlaki tarkoittaa kaikessa
    yksinkertaisuudessa sitä, että olemme kaikki yhtä niin sielullisesti kuten fyysisestikin. Meidän sielumme on osa Jumalaamme kuten valtamerikin koostuu lukuisista pisaroista. Jumaluus on meidän sisimmässämme ja sitä kautta jumala meille keskustelee(harva vaan huomaa koko asiaa) ja siksi olisi tärkeää hiljentyä ja meditoida usein.
    Jumala ei ole koskaan lakannut meille puhumasta eikä siinä tarvitse välikäsinä kirkkoa ja pappeja vaan Hän tekee sitä tälläkin hetkellä sitä tämän tekstin kautta,itse olen vaan kanava eikä nämä ajatukset tule suinkaan minusta vaan häneltä.
    Siksi sanonta:"Minkä teet pienimmilesi niin sen teet myös minulle", on myös totta kuten :"Kuka itsensä ylentää niin se alennetaan", emme ole kukaan toistamme parempia. Jeesus sanoi osuvasti:
    "Älkää tuomoitko, ettei teitä tuomittaisiin.."
    Olemme kaikki yhtä ja samaa sielua,siksi tulisi rakastaa lähimmäistä niinkuin itseään eli tee niin toiselle kun haluat sinulle tehtävän.
    On myöskin ns. sieluperhe johon kuuluu n.150 jäsentä ja osa elää täällä ja osa tuonpuoleisessa eli limittäin mennään. Sielut ovat tavallaan kuin ryppäissä viinimarjat, se terttu on samaa perhettä
    ja tapaamme joka elämässä osan tästä sakista vaikka kaikki emme edes tiedä sitä,läheisimmät ihmiset ovat vaan joka elämässä tekemisissä keskenään vaikka roolit vain vaihtuu.
    Lisäksi on liekkipari eli toinen ihminen jolla on sama sielu kun sinulla,nämä ovat vasta nyt löytymässä kun vuosituhat viimein vaihtui.
    Liekkiparit löytyy tai sitten ei,riippuu siitä oletko sopinut ns.sielunsopimuksessa mitään tehtäviä toisen henkilön kanssa ja jos olet niin se saattaa tulla pian vastaan. Henkisillä ihmisillä tämä prosessi on alkanut eikä se suinkaan ole helppoa, kaikkea muuta...
    On onnellisia aviopareja ja yhtäkkiä putkahtaa toiselle uusi ihminen eteen kuin tyhjästä ja se voi olla menoa,liekkipari saapui sopimuksen mukaan paikalle eikä kukaan ymmärrä tapahtumaa...
    Voi tulla avioero ja uusi rakastuminen yms ongelmia, kaikki vaan on sovittu aiemmin eikä persoonamme ymmärrä sitä. Korkeinminä verhontakaa
    ohjaa meitä ja näkee kokonaisuuden eikä sille merkitse mitään tämän elämän omaisuudenjako ja avioero vaan kokonaisuus on tärkein. Sielu kyllä aina tietää mitä se tarvitsee eikä sen ylikävellä koskaan,onhan se osa Jumalaa. Nämä asiat on suunnattoman vaikeaa käsittää yhden ihmiselämän perusteella,suurin osa ihmisistä ei edes tiedä saati usko, että meillä on satoja elämiä. Seikka,
    joka on vasta perusasia kun alkaa tutkia henkisiäjuttuja ja jo sen omaksuminen voi viedä rutkasti aikaa. Saati se kaikki muu mikä tulee vastaan...
    Siksi meillä on riitoja ja sotia alinomaa sillä henkisyys on pahasti kateissa ihmiskunnalta, ego jatkaa kulkuaan ja käskee ihmistä tekemään älyttömiä juttuja, sielu on taka-alalla eikä puutu tapahtumiin sillä jumaluus on täydellistä vapautta eli ihmismieli päättää eikä sielu.
    Kunnes viimein olemme läpikäyneet kaiken karmanvelan ja egosta tulee palvelija ja sielu astuu esiin, silloin ylösnousemus on mahdollista ja tämä kiertomme täällä päättyy. Viittamme on puhdas ja olemme valmiit palaamaan kotiin luojamme luo. Sielu valitsee myös kaikki vastoinkäymiset sillä ne ovat parhaimpia opettajia vaikka niihin usein väsyykin,siksi myös niistä ikävistä hetkistä olisi kiitettävä eikä kirottava niitä. Muistatko monta tuttua sinulla on jolla ei ole mitään vastoinkäymisiä tai niitä on hyvin vähän? Aikuisissa niitä on olemattoman vähän eli kaikella on tarkoituksensa,aivan kaikella. Jumalan siunausta ja valoa elämääsi tv:
    Idäntietäjä


   • nro 11
    Idänt. kirjoitti:

    Hei luku 11.
    Erittäin hyvä ja tärkeä kysymys. Vastaan mihin pystyn. Energioissa on aina vaaransa, tulikin polttaa väärin käytettynä ja veteen voi hukkua tai ottaa virkistävän suihkun,sama on myös hoidoissa. Käsillä parantamisessa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä tai yliluonnollista(oikeesti yliluonnollista ei edes ole, on vaan tiedonpuutetta ja pelkoja turhaan,kaikkeen on selitys)sillä kaikilla meillä olisi se taito mutta se tahtoo olla ruosteessa koska länsimaalaisuus on sen tukahduttanut.
    Alkuperäiskansoilla oli tämä taito hallussa iät ja ajat sillä silloin ei ollut lääketiedettä mutta sairauksia kylläkin. Poppamiehet,shamaanit ja tietäjät olivat silloin lääkäreitä. He saivat perintönä tämän tiedon ja erikoistuivat siihen vaikka muutkin toki sen osasivat. Kuka oli minkin alansa mestari kuten yhäkin, kaikki me ei olla puuseppiä tai lääkäreitä mutta kaikkia taitoja tarvitaan.
    Healingpranigissa käytetään suolavesiastiaa johon pahatenergiat kerätään,reikihoidossa se haihtuu kosmokseen käsittääkseni,en ole edes ajatellut mihin se huonoenergia siinä joutuu mutta suojaus on oltava molemmissa. Arkkienkeli Mikaelin suojaus on vahva eikä sitä ylitä mikään astraalitason olento. Itse en ota oikein tosissani mitään astraalitason tietoa sillä mihinkäs ihminen muka muuttuis "kuolemansa"jälkeen
    ja sieltä saattaa joku vaan esiintyä esiintymisen-
    halusta ilman sillä näitä raukkoja ei ole kukaan kuunnellut maanpäällä ja nyt pitää sitten päteä.
    Myöskin maadoitus Keskusauringosta(isä- äitijumalasta)hopealangalla kruunuchakran kautta jalkapohjista maapallon keskipisteeseen on aivan yhtä tärkeä. Itse sain jokin aika sitten suoraan kanavoijan kautta suojauksen Jumalata enkä tarvitse enää pelätä mitään alhaisia energioita sillä se on sellainen "polttomerkki" jota kaikki kaihtaa eli melko turvallinen olo nyt=)) Kiitos vaan ystäväni Jumala.
    En muista luvun 9 tarkoitusta mutta 11 on mestarinluku jota itse käytät. Itselläni syntymäajastani tulee numerologisesti myös 11, saan sen kyllä helposti selville jos haluat.
    Valkoinen veljeskunta on Atlantiksen papisto, siinä on muistaakseni yksi nainenkin mukana eli tasa-arvoinen joukko onneksi. Tämä veljeskunta sai tehtäväkseen vaalia ykseyttä niinä aikoina sillä ihmiskunta alkoi erkaantua toisistaan eli kuvittelivat olevansa muita parempia (kuten valitettavasti nykyäänkin) ja Jumala loi ykseydenlain ihmiskunnalle ja laittoi tämän papiston vaalimaan ja tuomaan tietoa siitä laista eli sitä minäkin tässä nyt teen ja se on osa elämäntehtävääni. Yksydenlaki tarkoittaa kaikessa
    yksinkertaisuudessa sitä, että olemme kaikki yhtä niin sielullisesti kuten fyysisestikin. Meidän sielumme on osa Jumalaamme kuten valtamerikin koostuu lukuisista pisaroista. Jumaluus on meidän sisimmässämme ja sitä kautta jumala meille keskustelee(harva vaan huomaa koko asiaa) ja siksi olisi tärkeää hiljentyä ja meditoida usein.
    Jumala ei ole koskaan lakannut meille puhumasta eikä siinä tarvitse välikäsinä kirkkoa ja pappeja vaan Hän tekee sitä tälläkin hetkellä sitä tämän tekstin kautta,itse olen vaan kanava eikä nämä ajatukset tule suinkaan minusta vaan häneltä.
    Siksi sanonta:"Minkä teet pienimmilesi niin sen teet myös minulle", on myös totta kuten :"Kuka itsensä ylentää niin se alennetaan", emme ole kukaan toistamme parempia. Jeesus sanoi osuvasti:
    "Älkää tuomoitko, ettei teitä tuomittaisiin.."
    Olemme kaikki yhtä ja samaa sielua,siksi tulisi rakastaa lähimmäistä niinkuin itseään eli tee niin toiselle kun haluat sinulle tehtävän.
    On myöskin ns. sieluperhe johon kuuluu n.150 jäsentä ja osa elää täällä ja osa tuonpuoleisessa eli limittäin mennään. Sielut ovat tavallaan kuin ryppäissä viinimarjat, se terttu on samaa perhettä
    ja tapaamme joka elämässä osan tästä sakista vaikka kaikki emme edes tiedä sitä,läheisimmät ihmiset ovat vaan joka elämässä tekemisissä keskenään vaikka roolit vain vaihtuu.
    Lisäksi on liekkipari eli toinen ihminen jolla on sama sielu kun sinulla,nämä ovat vasta nyt löytymässä kun vuosituhat viimein vaihtui.
    Liekkiparit löytyy tai sitten ei,riippuu siitä oletko sopinut ns.sielunsopimuksessa mitään tehtäviä toisen henkilön kanssa ja jos olet niin se saattaa tulla pian vastaan. Henkisillä ihmisillä tämä prosessi on alkanut eikä se suinkaan ole helppoa, kaikkea muuta...
    On onnellisia aviopareja ja yhtäkkiä putkahtaa toiselle uusi ihminen eteen kuin tyhjästä ja se voi olla menoa,liekkipari saapui sopimuksen mukaan paikalle eikä kukaan ymmärrä tapahtumaa...
    Voi tulla avioero ja uusi rakastuminen yms ongelmia, kaikki vaan on sovittu aiemmin eikä persoonamme ymmärrä sitä. Korkeinminä verhontakaa
    ohjaa meitä ja näkee kokonaisuuden eikä sille merkitse mitään tämän elämän omaisuudenjako ja avioero vaan kokonaisuus on tärkein. Sielu kyllä aina tietää mitä se tarvitsee eikä sen ylikävellä koskaan,onhan se osa Jumalaa. Nämä asiat on suunnattoman vaikeaa käsittää yhden ihmiselämän perusteella,suurin osa ihmisistä ei edes tiedä saati usko, että meillä on satoja elämiä. Seikka,
    joka on vasta perusasia kun alkaa tutkia henkisiäjuttuja ja jo sen omaksuminen voi viedä rutkasti aikaa. Saati se kaikki muu mikä tulee vastaan...
    Siksi meillä on riitoja ja sotia alinomaa sillä henkisyys on pahasti kateissa ihmiskunnalta, ego jatkaa kulkuaan ja käskee ihmistä tekemään älyttömiä juttuja, sielu on taka-alalla eikä puutu tapahtumiin sillä jumaluus on täydellistä vapautta eli ihmismieli päättää eikä sielu.
    Kunnes viimein olemme läpikäyneet kaiken karmanvelan ja egosta tulee palvelija ja sielu astuu esiin, silloin ylösnousemus on mahdollista ja tämä kiertomme täällä päättyy. Viittamme on puhdas ja olemme valmiit palaamaan kotiin luojamme luo. Sielu valitsee myös kaikki vastoinkäymiset sillä ne ovat parhaimpia opettajia vaikka niihin usein väsyykin,siksi myös niistä ikävistä hetkistä olisi kiitettävä eikä kirottava niitä. Muistatko monta tuttua sinulla on jolla ei ole mitään vastoinkäymisiä tai niitä on hyvin vähän? Aikuisissa niitä on olemattoman vähän eli kaikella on tarkoituksensa,aivan kaikella. Jumalan siunausta ja valoa elämääsi tv:
    Idäntietäjä

    Kiitoksia paljon vastauksestasi. Tekstiäsi oli helppo lukea ja ymmärtää.

    Itse olen ns. yksinäinen ajattelija paikkakunnallamme ja suhteellisen tiukasti sidoksissa omiin ryhmiin ja rutiineihin, joten en pääse juurikaan sosiaaliseen kontaktiin samanhenkisten kanssa. Tällä lienee jokin merkitys ja aikansa, mutta hyvä näinkin.

    Samoin siunausta ja valoa poluillesi.


   • Idänt.
    nro 11 kirjoitti:

    Kiitoksia paljon vastauksestasi. Tekstiäsi oli helppo lukea ja ymmärtää.

    Itse olen ns. yksinäinen ajattelija paikkakunnallamme ja suhteellisen tiukasti sidoksissa omiin ryhmiin ja rutiineihin, joten en pääse juurikaan sosiaaliseen kontaktiin samanhenkisten kanssa. Tällä lienee jokin merkitys ja aikansa, mutta hyvä näinkin.

    Samoin siunausta ja valoa poluillesi.

    heipä taas.
    Kiva kun vastasit ja niin pian,mielelläni autan ja kerron. Pikkupaikkakunnalta olen itsekin ja minua oudoksutaan ja arvostellaan mutta vastavoimat käyttäytyy niin, valotyö huomataan ja yritetään estää keinolla tai toisella.
    Jos haluat niin vastaan toki henkilökohtaisesti eli sähköpostissa:mrmorris@luukku.com
    Nämä ovat asioita joita ei enää pidä salata, uusiaika alkoi 11.11.2005 eli viime kuussa ja nyt nämä ns.vanhatenergiat tekee kaikkensa voittaakseen tämän uuden femiinisenenergian mutta eivät tule onnistumaan...kannetaan me valoa ja sitä sinulle myös tv:Idäntietäjä


   • 11.
    Idänt. kirjoitti:

    heipä taas.
    Kiva kun vastasit ja niin pian,mielelläni autan ja kerron. Pikkupaikkakunnalta olen itsekin ja minua oudoksutaan ja arvostellaan mutta vastavoimat käyttäytyy niin, valotyö huomataan ja yritetään estää keinolla tai toisella.
    Jos haluat niin vastaan toki henkilökohtaisesti eli sähköpostissa:mrmorris@luukku.com
    Nämä ovat asioita joita ei enää pidä salata, uusiaika alkoi 11.11.2005 eli viime kuussa ja nyt nämä ns.vanhatenergiat tekee kaikkensa voittaakseen tämän uuden femiinisenenergian mutta eivät tule onnistumaan...kannetaan me valoa ja sitä sinulle myös tv:Idäntietäjä

    Kiitos, otan yhteyttä!


   • Idänt.
    11. kirjoitti:

    Kiitos, otan yhteyttä!

    hei 11...
    Laitan siiten paluupostissa tietoa mitä saan ystäviltäni niin näet, ettemme ole suinkaan yksin.
    Välillä toki on tuntunut, että täällä on yksinnäitten henkistenjuttujen kanssa kun ei missään ole vastakaikua mutta kun tutustuu muihin
    samankaltaisiin ihmisiin niin alkaa saada postia ja pyyntöjä kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja messuille. Tänään on jokin luennoitsija meidän pikkukaupungissa ja ystävät pyys mukaan,kiva on mennä ja saada voimia tähän kaamokseen. Huomenna meidän oman porukan kesken puhdistusilta ja ensviikolla täydenkuunmeditointi torstaina,puhun siellä jos tulee mitä kanavointia. Elämä on tapahtumarikasta kun tulee kuorestaan eikä välitä
    egostaan ja toisten pilkasta,monella on kiinnostus
    kuten pelkokin henkisyyteen. Yksin emme ole mutta jokainen turhankin hyvin vain piiloutunut,vielä.... Voimia ja siunausta tv:Idäntietäjä


   • Pienilaiva
    Idänt. kirjoitti:

    hei pieni laiva.
    Päiväkausiin en ole jaksanut/ehtinyt käydä näillä sivuilla mutta...
    ... jos haluat vaihtaa ajatuksia kanssani niin helpoiten se käy sähköpostissa ja siellä käyn koska se on helpompaa:mrmorris@luukku.com

    "Jokainen ihminen on yhtä erityinen kun kaikki muut ihmiset, jotka ovat koskaan eläneet, elävät nyt tai ovat eläviä. Te kaikki olette sanansaattajia. Jokainen teistä. Te levitätte elämän sanomaa joka päivä. Jokainen tunti. Joka hetki".
    Äskeinen kanavointi oli suoraan Jumalalta ja sattui vaan tuo teksti käsiin ja tuli tunne, että se olisi kerrotava myös muille. Idäntietäjä.

    hei Idänt.

    . kaikella on aikansa ja paikkansa..

    ajatuksia on hyvä vaihtaa,maadottaa;)

    -voi hyvin-

    -rauhallista mieltä-


  • pitkä..

   olikaan elämä?

  • Anonyymi

   Karmasta johtuen on pakotettu syntymään uudestaan.
   Jos ei elämä kiinnosta, on henkinen tie varsin helppo, ja ehkä lopulta loppuu karmakin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   3757
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   580
   3180
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   2484
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   3
   2365
  5. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   131
   1878
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   104
   1779
  7. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   172
   948
  8. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   81
   848
  9. Selvitetään syyt kalliiseen sähköön!

   Sähkön hinta pysyy hirmukalliina riippumatta kulutuksesta. Nytkin keskellä kesää sunnuntaina yli 30 snt/kWh. Mitä onkaan tulossa talvella? https://ww
   Maailman menoa
   233
   726
  10. Rölli, tänään aiheena psyykkiset ongelmat

   ja suhdesekoilut. Tasapainoisella ihmisellä on tunteet ja järki sopusoinnussa. Tämä johtaa siihen että, myös parisuhdeasioissa ja rakkauselämän puol
   Ikävä
   149
   701
  Aihe