Parhaat freewaret Win2000:lle.

FreeJazz

Pitäisi löytää mahdollisimman hyvät ilmaissoftat Windows 2000:lle.

Olisi tarkoitus ainakin katsoa videotiedostoja, joten mikä olisi toimivin playeri? Entäs codec-paketti?

Lisäksi vinkit muistakin oleellisista freewareista ovat tervetulleita...

4

744

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • ex. Mac-käyttäjä - new PC-k...

        Olen vuodesta 1996 käyttänyt pelkästään Mac`iä, johon olen perehtynyt ainakin niin hyvin, etten tarvitse apua sen käyttöön tai koneen rassailuun.
        Tähän asti minulla oli kallis modeemi-yhteys mutta kun siirryin laajakaistaan, oli Mac-vehkeeni ohjelmineen jo liian vanhoja ja kun minut "lahjottiin" ilmaisella modeemilla niin ostin käytetyn tai oikeastaan parikin vanhaa PC`eetä, joiden käyttöä nyt olen muutaman viikon ajan opiskellut "tosi ahkerasti".
        Niiden normaali käyttöhän on helppoa mutta kun olen joutunut niihin vaihtamaan liian pienistä grafikkorteista hieman suurempiin (lompakkoni mukaan liiankin pieniin vieläkin), vaihtamaan emolevyä toisessa ja toisessa processoria ja muuta "mukavaa" kuten lisää muistia jne., sopimattomia "internettiyhteyskortteja" myöten (olen asunut ulkomailla yli 30-vuotta, joten en tiedä kaikkia uusia termejä ja sanoja. Minun aikanani siellä koto-Suomessa laskettiin vielä joko päässä tai sormilla tai yleisemmin kai laskutikulla, jonka käyttöä ei varmaankaan moni tuhattaituri tietokoneen käyttäjä ole ikinä joutunut opettelemaan, eikä siis sitä hallitse, vaikka en usko sen käytön opetteluun kauankaan aikaa menevän tämän päivän tietokoneneroiltamme. Veikkaisin että aikaa siihen menisi vain hyttysen aivastuksen ajan tai ehkä parin.)

        No mutta turhat kehut sikseen sillä ennenkuin hyttynen oppii aivastelemaan niin siihen menee aikaaaaaaaaaaaaa!

        ASIAAN!

        Olen joutunut ja joudun hankkimaan täysin uudet ohjelmat PC-purkkeihini (mitättömiä vehkeitä: 1. purkki 400 MHZ, 2.purkki 2,4 GHZ (jos nyt olen oikein tajunnut mistään mitään).
        Eroa niiden nopeuksissa ei paljoa ole vaikka on noin suuret erot.
        Miksiköhän?
        Jossain olen jotain väärin tehnyt varmastikin!
        Kovalevyjen suuruuksilla koneissa on myöskin suuret ert: 10 Gb ja 115 Gb.
        Pidän muuten tästä pienemmästä koneesta joka on jostain syystä nopeampi ja mukavampi käyttää kun toimii niin hyvin.
        Käyttöjärjestelminä ovat 2000 ja XP (arvatkaas kummasta tykkään eniten ja missä koneistani on mikäkin käyttöjärjestelmä?).

        Joudun siis täysin opettelemaan aivan alusta lähtien PC`eet niin etten joutuisi ikuna turvautumaan muiden apuun, niinkuin ei tarvinnut turvautua Mac`inkään käytössä.
        Mac`iä kaipaan mutta pakko on oppia tämän minulle uuden mutta (aah) niin uuden ja vieläkin vieraan PC`een käyttö.
        Se on ihan niinkuin naisten kanssa, elikkä sitä vanhaa jää joksikin aikaa aina vielä kaipaamaan sen uuden naisen kanssa jo ollessa mutta se uusi AINA kiihoittaa enemmän ja se vanha AINA (melkein aina) jää ajan kanssa unholaan, tällaisen herkän pojan sydäntä rassaamasta.
        Tällä hetkellä vedän naamaani vahvaa 7,3 %:sta kaljaa ja jos en lopeta sen kittaamista nyt ajoissa niin menee ehkä järki ja rupeen yrittelemään yhdyntää vanhan rakkaani Mac`in kanssa ja vaikka mitään en saisikaan mahtumaan USB-kontaktiin ja sieltähän löytyy voltteja niin voisinhan hulluna humalassa yrittää CD-asemaa,johon siihenkään en mahtuisi mutta jos, vastoin kaikkia mahdollisia teoriota uhmatenkin se sittenkin mahtuisi siitä sisään niin se rupeisi varmaan sitten soittelemaan,kaluni ensin tarkkaan tutkittuaan ja "tietokone" kun on, orpopojan valssia. Yääk, sitä kipaletta ja tommosta musiikkityyliä vihaan!
        Mä tykkään bluesista, rockista ja, ja oopperastakin ja varsinkin oopperasta: "Lapin hullu mä oon" ja sen eräästä tunnetusta aariasta: "itikat iltapisulla". Eli oomma oopperanki ystävä, ou jee!

        Mutta nyt aivan vakavasti!!!
        Suomen paras LAULAJA ja artisti on KIRKA!!!
        Tässä en laske leikkiä!!!

        MUTTA NYT ASIAAN!

        Kysynkin!
        Mikä olisi paras ilmaisohjelma:
        -PDF-muotoon kirjoittamiseen? (Mac`illa se oli se Adober Reader ja vaikka sen olisi pitänyt olla maksullinen niin Mac`illani se toimi aivan moitteettomasti vuodesta toiseen, ilman maksamista! Loistavaa vai mitä?! Onnistuuko PC`eellä?
        Kysynkin: mikä on paras PDF-ohjelma ilmaiseen tallentamiseen? Nyt minulla on koneillani pdf995-ohjelma mutta se on t a v a t t o m a n h i d a s verrattuna Adobe Readeriin ja siinä tulee mainosta jossain määrin. Muuten olen kyllä siihen tyytyväinen olosuhteiden pakosta.
        Olosuhteiden pakosta: (joudun runkkaamaan kun vaimoni on niin lihava, eikä kiihoita ja kun se syö masennuslääkkeitä niin ne ovat siltä vieneet kaikki seksuaaliset halut ja kun minä en kiihoitu muusta kuin siitä että nainenkin haluaa mua ja kun se ei halua mua ja kun mulla ei seiso naisen kanssa jos se ei haluu mua ja........AAAAAAAH,--------vedimpähän tässä vain välillä henkee! Anteeksi!

        Mikä olisi paras kuva-albumi-ohjelma?
        MyAlbum miellytti minua kun siihen hieman tutustuin.
        ACDSee-ohjelmista varoitan!!!!!!!!!
        En ollut niihin tyytyväinen!
        Vanhasta yritin ensin päästä eroon kun olin uuden asentanut.
        No pääsin siitä vihon viimein eroon ja kun en halua tuollaisia kynsin ja hampain (on kokemusia joistain Mac-ohjelmista)käyttöjärjestelmään pureutuvista ja siellä itseään "kloonaavista" ohjelmista niin päätin päästä eroon heti paikalla siitä uudemmastakin versiosta (Ulead Photo Express version: kaikki, ihan kaikki!!!)ja sitä en suosittele edes pahimmalle vihamiehellikään!!! Se ohjelma lupaa etsiä KAIKKI kuvat koneelta ja siksi se pureutuukin niin kovasti koneelle ja levittää lonkeroitaan koko käyttöjärjestelmälle. Kun muut ohjelmat voi poistaa koneelta niin ULEAD PHOTO EXPRESS ei suvaitse sitä tehdä itselleen!!!
        Sitä ohjelmaa ei vain kertakaikkiaan saa maallikko pois koneeltaan omin voimin!!!
        Siksi jouduinkin pyytämään apua sen pois saamiseen ja se ohjelma oli tosiaankin levittäytynyt koko koneelle, aikomattakaan poistua sieltä vapaaehtoisesti.
        Hyvä ystäväni ja kaverini tietää ja tuntee PC`eet ja on kova karju tuollaisia vittumaisia ohjelmia ja niiden kujeita vastaan!
        Pitää tunnustaa että tuo hyvä ystäväni auttoi minua molempien koneideni kuntoon pistämisessä!
        Osaan kyllä itsekin pistää koneeni kuntoon (kuka muukaan pyysi ystävääni, vaimoni parhaan ystävättären PC-specialisti-miehen tuloa suurine tietoineen korjailemaan ja saamaan kuntoon PC-koneitani ja semmoista konetta ei ookkaan jota se ei saa kuntoon!)ja niin pistinkin!
        Jaa että mitä?
        Enkö muka pistänyt koneitani kuntoon?
        Pistinpäs!
        Jos olis olleet Mac`ejä niin niissä olen itse spesialisti!!!
        Hyvä ystävänikin yllättyi siitä, ettei ole samoja paskapolkuja kuin PC`eessä ja kun Macissä niitä ei ole!!!
        Mac on niin yksinkertainen käyttää että paraskin ja suurin ja pyhinkin idijuutti osaa sitä käyttää ja se on se Mac niin helppo että sitä nyt osaa käyttää kuka tahansa mutta kallis se on ja siksi siirryin PC`eehen. (Mut saatiin lahjottua PC`eehen ilmaisella modeemilla jne).
        Uhuuuuuuuuuu, ma kaipaan Macia!

        MUTTA NYT ASIAAN!
        Tää kaikki on verattavissa siihen aikoinaan Suomeen levinneeseen kristendummiin, dum dum dum ja LALLIN TOSI SUOMALAISUUTEEN!
        Ensimmäinen historiallinen TOSI SUOMALAINEN oli LALLI tekoineen järven päällä!!!!
        Lallilla oli sekä hätä eli tuska!
        Lalli teki aivan oikein lahdatessaan sen saatanan paskan joka ryösti ja varasti Kristuksen nimessä!
        Ensimmäinen tunnettu suomalainen sankari (ja mun suurimpia sankareita ovat suomalaiset auton ratissa Suomelle mainetta taistelleet SANKARIT kuten tällä hetkellä esimerkiksi Räikkönen=Suuri Mies) oli Lalli, joka on mun ehdoton sankari!!! Suomi on kristinuskoon käännytetty mutta suomalainen ihminen ei ole tyhmä!
        Lallin muisto on pystytty ja osattu säilyttää kautta aikakausien! Vaikkakin viisaasti käänteisenä, antisankarina mutta nykypäivänä tulkittuna SANKARINA!!!!!!!!!!!!!!
        Me suomalaiset olemme sankarikansaa, olemme sitten missä tahansa, vaikkapa vuosikymmeniä vinkuintiassa poraamassa työksemme makarooneihin reikiä ja alkuasukkat meitä ihmetellen sanovat ja kysyvät että why? WhyFinn? I don`t understood my finnenaapureita! Ne vaan porailevat työksensä makarooneihin reikiä, eivätkä he ikinä pidä hauskaa!
        Me muut juomme kaljaa ja siideriä ja viinaa ja viiniä ja joskus jopa naapurin autosta käymme pistämässä pakkasnesteet parempiin suihin mutta mikä siinä on että suomalaiset eivät juo, eivätkä ryyppää, niinkuin me muut?

        Tuo hyvä ystäväni on helluntalainen!
        Vaimoni on helluntalainen!
        Tuon vaimoni hyvän ystävättäreni mies on tuo minua auttamaan tullut, näiden peeseiden kanssa minua auttamaan tullut hyvä helluntalainen!
        Mitäkö tarkoitan?
        Tarkoitan sitä että kunnioitan helluntalaisia täydestä sydämmestäni!
        Ihmisten hyvyys tulee esille helluntalaisissa!
        He, tuntemani ystäväni mutta eivät kaikki, ovat ihania ja mahtavia ihmisiä, mutteivat kaikki!
        Itse uskon siihen että kun näiden kahden vuosituhannen aikana ovat ihmiset rukoilleet Jeesusta, antaen hänelle silmien väristä tukan väriin kaikki tarpeelliset tiedot niin AH Jeesuksen olemassa olo on totista totta!
        Mutta kun juutalaiset ovat mustatukkaisia - AH ei haittaa, ei haittaa, Jeesus on vaalea-tukkainen, -ei haittaa, HALLELUJAA!!!!!!!!

        Mutta minä taas kun en usko tuollaiseen!
        Olen tutkinut asioita!
        Paavalin olisi pitänyt olla Jeesuksen aikalainen mutta kun ei ollut!
        Oletan "Jeesuksen" eläneen 100-200 vuotta ennen ajanlaskua, elikkä ..........
        Jeesusta ei todistettavissa ole ollut siten ja silloin kuin Raamattu sen ilmoitta.
        Paavali ei sanallakaan kerro Jeesuksen sanomia viisauksia, ei kerro olleensa "maallisen elävän" Jeesuksen kanssa tekemisissä!
        Paavali siis kertoi kirjeissään jostain muusta kuin "aikalaisestaan" "Jeesuksesta"!
        Jeesus ei ollut kreikkalainen!
        Jeesus on kreikkalainen nimi!
        Joulu ei ole kristitty juhla vaan se on pakanallinen juhla!
        Kristittyjen juhlapäivät ovat pakanoilta perittyjä ja siis pakanallista perää!

        Sanon tämän:
        Kristityt ovat täynnä lähimmäisrakkautta!
        Väitän että:
        Kristityt ovat täynnä lähimmäisrakkautta!

        Itse en voi uskoa kristinuskoon vaan tunnen olevani lähinnä juutalainen!
        Minulla on huono muisti ja huonomuistiset eivät käsittääkseni pääse juutalaisiksi kun niiden pitää muistaa ne sisäänastumisseremoniat ulkoa.
        Minusta ei siis koskaan voisi tulla juutalaista vaikka sydämmestäni sitä haluaisin!
        Olen nyt lutherilainen.
        Minulla on sekä ruotsin etä suomen kielellä Lutherin kirjeet, joissa kehoittaa ottamaan juutalaisilta pois omaisuudet ja pistämään heidät sen jäleen työleireille.
        Kuka tulee siitä mieleen?
        Hitler?
        Joo!Luther olisi varmaan tykännyt Hitleristä!
        Luther olisi varmaan pitänyt Hitleriä omana poikanaan!
        Nämä tällaiset jutut poistetaan heti alta aikayksikön uskovaisten palstoilta ja tällaisten juttujen kirjoittajille annetaan ILMAISET (voi kun ovat niin kauheen ystävällisiä?) tiketit helvettiin! Pienellä alkukirjaimella tuokin paikka - ei siis ole olemassa ainakaan minulle!
        Ruotsinkielinen versio Lutherin kirjoituksista, mikä koskee juutalaisia, on suuresti kaunisteltu sekä sensuroitu mutta se suomalaisversio on suoraan ja rehellisesti käännetty alkuperäistekstistä!
        Itse en sitä uskalla julkaista nimelläni!
        Olen eläessäni (oikeistolainen tai en ehkä sitäkään kun ei ole tykätty! HUOM! Olen yli 30 vuotta ollut ulkomailla. Pois Suomesta! Kadun kun sanoin irti suomalaisuuteni ja otin tään täysin paskaakinb paskemman maan kansalaisuuden! Nyt kai joutuisin maksamaan nelisen tonnia että saisin takaisin maani kansalaisuuden!
        OLEN SUOMALAINEN!
        MIKSI EN SAA SUOMEN KANSALAISUUTTANI TAKAISIN?
        Oon ihan täysin pohjoismaalainen geeneiltäni, eikägeeneissäni ole yhtäkään "ugh, ugh - geeniä, vai onko?
        Jos on uskomista tietemiehiin niin juna jos kulkee jotain 40-50/h (46,47)niin ilma pakkautuu ulos junavaunusta ja siinä olevat ihmiset tukehtuu koska ilma mennee ulos ja ihmiset kuolee hapen puutteeseen.
        Toinen esimerkki tiedemiesten viisauksistta:
        Mikään ilmaa raskaampaa ei voi lentää!
        M


    • zaz

      www.free-codecs.com kannattaa ladata ainakin Quiktime ja Real-alternative. niitä tarviit.

      on siellä muitakin codec packeja, mutta niistä en tarkemmin osaa sanoa. www.divx.com löytyy viralliset versiot DivX:stä.

    • Pyyhis

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe