Kertokaahan parhaat

pikkujoulutöppäyksenne...

Töppäykset-palstalla on saanut lukea toinen toistaan huvittaviampiakin tarinoita. Pikkujoulukausi on kovasti käynnissä, joten olisikin kiinnostavaa lukea miten muut ovat pikkujouluissa itsensä nolanneet. :)

Itse olen ollut aika kiltisti pikkujouluissa, mutta olen nähnyt jos jonkinmoista pariutumista mies- ja naiskollegojen kesken. Jos niitä nyt edes töppäyksiksi voi sanoa.

48

104167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaaleppi

      olin firmamme pikkujouluissa takavuosina.olimme vuokranneet hotellista edustussaunan käyttöömme.meitä oli 13 henkilöä.olutta oli 6 koria ja koskenkorvaa 8 pulloa.oltiin sitten aika vahvassa humalassa koko sakki.saunottiin ja otettiin kuppia,pidettiin hauskaa kuten pitääkin.varatoimitusjohtajamme reino oli saanut humalaisen päähänpiston:"jos ei kukaan perkele enää saunaan mene niin sammutetaan se sitten!"reino ärjyi.hän painui aatamin asussa saunaan ja kusi kiukaalle ja lauteille.totesi vaan että sammutettu on vaikka haiseekin.ristokin oli vahvassa humalassa ja alkoi haastamaan riitaa kaikkien kanssa.reino löi ristoa koskenkorvapullolla päähän että mölyäminen lakkaisi.risto otti olutta mukaan ja painui kustuille lauteille istumaan.reino meni taas kerran saunaan tarpeilleen ja virtsasi riston päälle.riston ilme ei kuulemma värähtänytkään..menimme sitten poreammeeseen jatkamaan juhlimista.reinokin änkesi ruhonsa ammeeseen.noin 10 minuutin kuluttua reino huusi:"nyt tulee!"ja vesi alkoi värjäytymään kellertäväksi.poistuimme kaikki ammeesta ja reino jäi itse kusiammeeseen loikoilemaan.loppuillasta tuli riitaa viimeisestä viinapullosta.risto otti pullon ja lähti juosten hotellista karkuun tarkoituksenaan nauttia pullo yksin.taas reino riemastui ja edustussauna ja sen tilat olivat remontissa..poliisit hakivat reinon pois ja hänet lähetettiin kahden päivän päästä mielisairaalaan m1 pakkohoito-lähetteellä.partio oli myös löytänyt riston sammuneena läheisestä puistosta tyhjä viinapullo taskussaan.risto vietiin välittömästi huuhteluun.oli vielä ottanut rauhoittavia lääkkeitä viinan kanssa.se oli kyllä ikimuistoisin pikkujoulu ja aika kultaa muistot!

      • siis..

        satsit. juuri näin pitää pikkujouluja viettää! :-P


      • höpö pöpön

        Keksi parempi juttu.


      • juoja(ko)

        iki muistoisin pikkujoulu oli minulla kun joimme saatanasti viinaa ja pontikkaa harmi vaan en muista siitä mitään


      • totta on
        höpö pöpön kirjoitti:

        Keksi parempi juttu.

        jos haluat kuulla hyvän (TOSI JUTUN) mene lukemaan meijo.keijo lattialle paskominen


    • Anitra`s

      Kävi näin: Mieheni ja minut kutsuttiin yhdistettyihin 40-vuotis synttäreille ja pikkujouluihin. Toisin sanoen porukkaa oli tulossa paljon. Pikkujoulut oli kuitenkin teemana ja siksi juhlien järjestäjä/synttärisankari toivo, että kaikki pukeutuis kunnon tonttupukuihin. Hankimme mieheni kanssa kalliit puvut, hänelle joulupukin asu partoineen kaikkineen ja minulle tyttöporon asu hauskalla naamarilla. Juuri kun h-hetki lähestyi eli juhliin piti lähteä, sain valtavan, jomottavan päänsäryn. Sanoin miehelleni, että lähtee yksin, koska asukin oli hankittu.
      Aluksi mieheni protestoi eikä olisi millään halunnut yksin lähteä, mutta sanoin ottavani buranaa ja meneväni sen jälkeen sänkyyn, ja että olisi turhaa pilata molempien ilta sen vuoksi. Siispä mieheni otti joulupukkiasunsa ja lähti juhliin.

      Buranan otettuani nukuin sikeästi pari tuntia, heräsin ja huomasin päänsäryn olevan tiessään. Koska oli vielä niin aikaista, päätin lähteä vielä juhliin. Samalla mieleeni tuli, ettei mieheni tiennyt, millainen asuni oli. Tonttupuvusta oli ollut puhetta, mutta olinkin löytänyt hauskan porotytön asun, mutta jättänyt kertomatta yllättääkseni hänet sitten juhlissa. Olisi hauskaa tarkkailla, miten mieheni käyttäytyy, kun en ole hänen seurassaan.

      Saavuin juhlapaikalle ja huomasin heti naamioidun mieheni tanssilattialla tanssittamassa jokaista tonttutyttöä, jonka sai vain käsiinsä, saaden suukon sieltä, toisen täältä ja lämpimän halauksen tuolta. Menin mieheni luo, joka nähdessään minut jätt tanssittamansa naisen kuin nallin kalliolle ja keskitti kaiken huomionsa saapuneeseen uuteen namuseen.

      Annoin luonnollisesti miehen tehdä mitä tahansa minulle, sillä olihan mies oma mieheni. Lopulta mieheni kuiskasi korvaani häpeilemättömän ehdotuksen, johon suostuin. Etsimme juhlatalosta tyhjän takahuoneen ja vetäydyimme sinne rakastelemaan kiihkeästi. Naamioituminen vain lisäsi kuumaa tunnelmaa. Mieheni tuntui erilaiselta hyvällä tavalla.

      Session jälkeen livahdin paikalta, otin taksin kotiin, riisuin pukuni ja menin sänkyyn miettien minkälaisen selityksen mieheni kertoisi käytöksestään.

      Olin sängyssä lukemassa, kun mieheni tuli kotiin.

      Kysyin tietysti ensimmäiseksi, kuinka ilta oli mennyt. Hän vastasi: "Jaa, sitä samaa vanhaa juttua. Tiedäthän sinä, ettei minulla koskaan ole kovin hauskaa, kun et ole mukanani." "Tanssitko sinä paljon?" kysyin.
      Mieheni vastasi: "Arvaa mitä... En tanssinut yhtään kertaa! Saavuttuani paikalle tapasin Peten, Jarin ja pari muuta kaveria, jotka eivät olleet kovin innostuneita koko juhlatouhusta. Päätettiin mennä porukalla yläkertaan pelaamaan pokeria koko illaksi. Mutta kuulehan... mitä minä kuulin pelien jälkeen... kaverilla, jolle lainasin pukkipukuani, oli totta vieköön ollut hauskaa!"

      Tarina on tosi, mutta koskaan en tunnustanut miehelleni tapahtunutta.
      > > > >

      • :-)))))))))

        Makeat naurut sain.


      • Viu
        :-))))))))) kirjoitti:

        Makeat naurut sain.

        Juttu on! Naurattaa joka kerta kun sen kuulee!;)
        Eli vaikka ei ihan tosi olekaan!


      • vaikka

        logiikka vähän ontuukin ;)


      • Tonttu-ukko_2

        Ton olen monesti lukenut vitsinä, joten en ihan täysillä nuole tuota.
        Jos se on tosi, sitten on !


      • narri

        no, hyvinpä miehes sut tuntee kun noin lähellä olitte ja ei edes silmistä erottanu....


      • se ollutkaan
        narri kirjoitti:

        no, hyvinpä miehes sut tuntee kun noin lähellä olitte ja ei edes silmistä erottanu....

        oma mies joka pani vaan se kaveri jolle se lainas sen pukkiasun, you understand


      • niin-päniin
        se ollutkaan kirjoitti:

        oma mies joka pani vaan se kaveri jolle se lainas sen pukkiasun, you understand

        Mistäs vaimo väärän miehen omakseen tunnisti? Ettei edes pannessa erottanut toiseksi?


      • *lllll*

        Vai mahtaako olla vallan urbaani legenda.


      • ninni

        Keksi parempi tarina.


      • älkää menkö

        tohon vanhaan vedätyksenn, ja höpö höpö.


      • Satu(a)

        Logiikka kyllä petti pahemman kerran.
        Toi vois olla totta, jos olisit viel kertonu, ett sä oot blondi, ja viel täys idiootti.

        Kivoja joulu-fantsuja sulle...


      • Anitra`s

        Heippa vaan suuri tosikkojen joukkio! Kunhan huvikseni kirjoittelin tuno todellakin vanhan legendan uusiksi yleiseksi hauskuudeksi, mutta näyttää suurimmalla osalla olla vaikeuksia ottaa hauskat jutut hauskoina juttuina..

        Hyviä pikkujouluja kuitenkin kaikille ja muistakaa "joulu juhlista jaloin, pikkujouluista kontaten" ;-) ja joo-joo, vanha juttu on tämäkin.


      • viisaampi
        niin-päniin kirjoitti:

        Mistäs vaimo väärän miehen omakseen tunnisti? Ettei edes pannessa erottanut toiseksi?

        jos ne vaan pikapanolla kävi nii eihän siinä tartte itteään alasti riisua. ja pimiässä nii eihän siellä mitään nää.

        vaikka ei kyllä kovin uskottavalta kuulostanu, on meinaan vitsinä vanha juttu, kuten edellä on jo mainittu


      • Gazza
        viisaampi kirjoitti:

        jos ne vaan pikapanolla kävi nii eihän siinä tartte itteään alasti riisua. ja pimiässä nii eihän siellä mitään nää.

        vaikka ei kyllä kovin uskottavalta kuulostanu, on meinaan vitsinä vanha juttu, kuten edellä on jo mainittu

        Hmm, ei pimeässä tarvitsekaan nähdä mitään. Kyllä sen miehen elimestä tunnistaa/tuntee, onko oma vai joku muu.


      • Kyösti

        Joopa joo. Tämä sama juttuhan tulee vähän väliä sähköpostilla. Eli on aivan tosi tarina...


      • säälitään
        Tonttu-ukko_2 kirjoitti:

        Ton olen monesti lukenut vitsinä, joten en ihan täysillä nuole tuota.
        Jos se on tosi, sitten on !

        mikä vittu ite oot joku vitun tonttu-ukko ookko vähän nolo


    • minister

      sattui kerran työporukan kanssa..oltiin pikkujouluissa ja menimme kaverini huvilalle viettämään iltaa.olin juuri päässyt vankilasta ja pers aukinen.en ollut palkkaa vielä saanut.yksi kaveri sanoi että saan pari kymppiä jos sonnustaudun joulupukiksi.no,tuumasta toimeen.aloin jakamaan kavereille pieniä lahjoja joissa oli nimet.paketit jaettuani heitin pukkivaatteet kaappiin ja aloin ottamaan olutta muiden kanssa.harmiksi paikalla oli myös tiukkapipoinenkin kaveri.ihmetteli miksi hän sai lahjaksi kyrvän muotoisen saippuan.sen piti kuulemani mukaan olla käytännön pila mutta...ei tälle henkilölle..ystäväni sakari joutui saippuakyrvän uhriksi.ensio mätki sillä myös ilpoa.oli pakko mennä väliin.elämäni ensimmäisen kerran sain kyrvästä päähäni!otin ensiolta saippuan pois että homma tasaantuisi.no ei!enska heitti huonekalut asunnosta ulos ikkunoiden läpi.sen jälkeen lensimme me..että näinkin voi käydä..hyvää joulua kaikille!

      • kokenut

        Olin töissä firmassa,jossa oli takavuosina käytössä perinteinen kellokortti.Pikkujoulutkin järjestettiin reilusti työajalla alkaen aamulla klo 8.Väkeä oli paikalla paljon..ja juomat sen mukaisesti runsaat.Sattui sitten nousuhumalan aikoihin yksi nainen olemaan turhan ujo menemään yksin vessaan.Minä tietysti nokkelana miehenä auttamaan:))Pullo vielä mukaan ja ajatus karkaili ties mihin rivouksiin.Nainen oli kyllä herkullisen tuntuinen ja naukkailin pullosta kuin karhunkaataja.Sammuin kuin saunalyhty sinne vessaan.Kun heräsin,oli ihmeen hiljaista.Tunnollisena ja tokkuraisena muistin kuitenkin leimata kellokorttini,kun hokasin muiden häipyneen paikalta.Kuulin siitä vielä moneen kertaan pomon suusta:"En kyllä voi maksaa sulle koko yöstä palkkaa,kun osan nukuitkin."Leimaus oli näyttänyt aikaa 6.21 aamulla.Olen toki käynyt pikkujouluissa tuonkin jälkeen:onneksi siihen naiseen en ole törmännyt.Opin kyllä varomaan juomista tapahtuman jälkeen...


      • eläkkeeelä nyt

        Kun vielä olin työelämässä ison laitoksemme tutkimusjohtaja 40-50 v mies oli ja on varsinainen pukki pikkujouluissa. Hän häippäsi ison talon johonkin kerrokseen eri vuosina aina uusi nainen mukanaan kiksauttamaan tätä. Käsittämättömältä tuntui miten mies sai naisia: hän on pieni ruma mies. Ehkä valta vaikutti. Moni nainen purki avioliiton miehen takia. Vaimosna synttäreillä mies oli nainut vaimon sisarta!


      • mikki
        eläkkeeelä nyt kirjoitti:

        Kun vielä olin työelämässä ison laitoksemme tutkimusjohtaja 40-50 v mies oli ja on varsinainen pukki pikkujouluissa. Hän häippäsi ison talon johonkin kerrokseen eri vuosina aina uusi nainen mukanaan kiksauttamaan tätä. Käsittämättömältä tuntui miten mies sai naisia: hän on pieni ruma mies. Ehkä valta vaikutti. Moni nainen purki avioliiton miehen takia. Vaimosna synttäreillä mies oli nainut vaimon sisarta!

        Tunnen myös miehen, joka on pieni, ruma ja vieläpä köyhä.
        Mies saa naisia vaikka kuinka.
        Koulutetut naiset jopa tappelevat miehestä.
        Ihmettelimme mikä miehessä vetää, mutta se jäi arvoitukseksi.
        Ei siis välttämättä valta, koska kyseinen mies oli tavallinen duunari.


      • N21
        mikki kirjoitti:

        Tunnen myös miehen, joka on pieni, ruma ja vieläpä köyhä.
        Mies saa naisia vaikka kuinka.
        Koulutetut naiset jopa tappelevat miehestä.
        Ihmettelimme mikä miehessä vetää, mutta se jäi arvoitukseksi.
        Ei siis välttämättä valta, koska kyseinen mies oli tavallinen duunari.

        Siksi se pieni ruma ja köyhä mies kiinnostaa naisia..=) En kyllä muuta selitystä keksi..


      • mikki
        N21 kirjoitti:

        Siksi se pieni ruma ja köyhä mies kiinnostaa naisia..=) En kyllä muuta selitystä keksi..

        Tämä sama monella muullakin tuli mieleen.
        Muuta mekään ei keksitty.


    • Mitä Äksyin Ämmä

      Ollessani teinityttö odottelin joka vuosi mitä innokkaimmin urheiluseurani koko perheelle tarkoitettua pikkujoulujuhlaa. Sainhan käyttää pursuavaa mielikuvitustani nimettömän paketin sisällön keksimiseen sekä kyseisen annin naamioimiseen sisällöstään mahdollisimman vähän vihjailevaksi. Lisäksi tapasin tuttuja, joiden kanssa seurustelu jäi talviaikaan vähäisehköksi.
      Olen turhamainen, joten käytin paljon aikaa pukeutuakseni hippoihin näyttävästi ja persoonallisesti. Minua inhottivat arkiset talvivaatteeni, joita en olisi suin surmin pukenut hepeneitteni ylle; ne näet ikävästi riitelivät altaan vilkkuvan kimaltavan lurexin kanssa. Niinpä en ottanut pässinpökkimiä sukkia edes mukaan, vaan tyydyin nailoneihin. Talvikengätkin tulivat mukaan vain siksi, että yhtä matkaa kanssani kotoani tullut ystävätär palasi nappasi ne puoliväkisin käteensä. -"Sä tarttet näitä vielä!"
      Ilta sujui jouluisin tunnelmin. Pikkupakettini nuori saaja tosin tuskin ilahtui kääröstä paljastuneesta Piltti-purkista ja muitten lasten kommenteista: "Joku on ollu pilttituulella." (Seuraavissa pikkujouluissa kuiskutinkin sitten Korvatunturin ukolle, että hän antaa minun pakettini aikuiselle.)
      Kun tuli kotiinlähdön aika, ystävättäreni vaati minua saattamaan itsensä kotiin. Mutta jalkojani paleli nailonsukissa. Joten kuten selviydyin ystävättären kotiovelle. Kerjäsin häntä päästämään minut sisälle lämmittelemään. Olin kauhuissani, sillä muistin tarinan naisesta, jonka jalkoihin nailonit olivat jäätyneet niin, ettei niitä saatu irti, vaan jalat piti katkaista.
      -"Nyt multa viedään jalat, jamä olen 14-vuotias", muistan rukoilleeni. Mutta ystävätär ei uskaltanut laskea minua sisään myöhään illalla, hän pelkäsi isänsä suuttuvan. Onneksi hän sentään oli ottanut talvikenkäni mukaan!
      Selviydyinhän minä kuitenkin kotiin palelluttamatta jalkojani. Ja legenda on legenda: elävän ihmisen jalkoihin eivät nailonit jäädy. Kuolioon ja amputointiin johtava paleltuminen on toki mahdollinen muttei siitä syystä, että sukkia ei saisi jaloista irti.

      • Arska

        olihan pitkä ja turha kertomus!


    • Martsa

      Kerran oltiin työporukan kanssa pikku joukuissa. Oli hauskaa, pomokin oli tuonut makkara paketteja oikein 5 kappaletta sanoi :saa ottaa toisenkin makkaran jos haluaa! Oli avokätistä ja sitten oli keltaista jaffaa 3 litraa,2 puolen toista litran pulloa. Siinä sitten saunottiin ja oli kiva ilta. Avaimenperän sain lahja paketista.

      • Pasanen_2

        Bileet oli lappeen Rannassa?


    • soitellen

      Pikkujoulut, on lupa vetää vierastsa, sehän oli humalapäissä tehtyä se täytyy antaa anteeksi mukama jos nyt sattui niin käymään pikkuperheen -isille ja -äideille, ollaan muutoin niin hienoa ja tärkeää,omasta mielestään,valtion suojapaikat,valmistelevat jo syyskuussa näitä naimajuhlia viikkotolkulla, siinä sitä tehokasta työntekoa.
      Tämä kaikki kun on soittopuolella, lavalta näkee kaikki rituaalitanssit ja pakko oli katsoa muualle kun oli nauruun tukehtua. Sivusi varmaan hiukka aihetta mutta oksettaa nuo jutut miten on hauskaa kun on kuka mitenkin sotannut ja kuka ensimmäisenä pöydän alla.

    • poika

      Ei ole sattunut, kun ei noita pikkujouluja ole vielä päässyt montaa viettämään, muuta kuin fantasioissa ja mitä niihin tulee, niin tavoitteet ovat kovat sen puoleen

      mutta, mitä muuta tulee pikkujouluihin, niin harrastelijoiden/puuhastelijoiden parasta aikaa

      ja lopetan tämän viestin sanomaan: ei sitä kinkkua päivässä paisteta

      • Pääs kiinni!!

        Luulin jo kaiken kuulleeni, mutta olin väärässä...Toisaalta mikä sinä olet pikkujoulu aikaa nimittämään harrastelijoiden parhaaksi ajaksi, kun et ole niitä juuri päässyt viettämään...Jo olet ihme heijari!!


    • "housut märkänä"

      Pikkujoulutöppäyksiä on tapahtunut mulle ainaki aivan älyttömästi. Toisaalta en oo kenenkään muijia "päässyt" pylsimään mut kerran oli liki. Pikkujoulut itse pikkujoulutiloissa oli aika hulabaloot ja mä liimauduin yhteen itseäni reippa kymmenen vuotta vanhempaan rouvaan (ikäisekseen on iha älyttömän hyvän ja nuorekkaan näkönen). Olin jo ennen "jouluja" päättänyt että sitä mä sitte yritän vongata. Vonkaushan menikin tosi mallikkaasti ja tyylikkäästi siirryimme yhdessä taksilla asuinalueemme seutuville (asuimme samassa talonyhtiössä). Pihalla hieman hajaannuimme "keerostalokyttääjien" varalta mutta treffasimme fillarikatoksessa. Alkoholi ei ollut vaikuttanut "miehuuteni" toimintaan millään lailla ja se olikin valmiina toimimaan heti tilaisuuden tullen. Katoksessa nuoleskeltiin aika kiihkeesti ja vonkailin häntä mun kämpille (poikamies silloin). Hän olikin oikeen suostuvainen mutta hänen täytyi piipahtaa ystävättärensä luona...en muista enää miksi. Mä jäin pihalle venttaamaan ja iski iha hillitön kusihätä. Rupesin aukoo sepaluksii ja jotenki siinä sählätessä mä lurautin aikamoisen satsin lahkeille. Pakkasessa hetken lämmitti...mutta :)))...noh. "Saalis" saapui ystävättärensä luota ja sanoi että nyt lähetään sinne sun kämpille. Hän tuli lähelleni ja imas oikeen kunnon kielarit ja sano että hän huomasi pyöräkatoksessa että mulla ol ahasta housuissa...mites nyt...ja laittoi käden haaruksiini. MITÄ HELVETTIÄ....ONKO SULLA KUSET HOUSUISSA!!!????...ja niinpä jäi sitte pikkujoulupanot saamatta. Maanantaina iha karvan verran hävetti duunissa mutta toivuttu on jo :)

      • Tennarit olalle

        Kyllähän sitä on tullut pikkujouluissa tehtyä vaikka mitä.

        Eräänkin kerran oli firmalla juhla ja minä potrasti päätin, että tänä vuonna yritetään käyttäytyä.

        Kavereiden kanssa käytiin sitten kapakissa ottamassa kunnon pohjat ja kun minua vastaan tuli yksi tuttava, joka tarjoili koko ajan kossupaukkuja kun yhden tyhjensi, juhlatuuli oli katossa kun päästiin juhlapaikalle.

        Jouluruokia syödessä meni melkein ihan hyvin, mutta keksin riisipuuroa vedellessä, että lautastahan voi käyttää sen punaisen pipon sijasta. Onneksi lautasella ei ollut puuroa kuin pari, kolme lusikallista. Onneksi keksin myös sen, että puuron jäämät saa huuhdottua tukasta oluella.

        Huuhdontaepisodin jälkeen äkkäsin naapuripöydästä toimitusjohtajan, joka nautti vaimonsa ja talon johtoportaan kanssa kanssa jälkiruuasta, tortusta ja kahvista. Mielestäni oli ihan hyvä veto lähteä ryömimään pöydän alitse naapuripöydän alle ja puraista toimitusjohtajaa nilkasta.

        Päättelin pöydästä kuuluneesta kiljaisusta, että nilkka kuului toimitusjohtajan vaimolle joten nostin pääni esiin, tällä kertaa toimitusjohtajan haarojen välistä ja kysyin hölmistyneeltä pomolta, että onko tuo vaimosi vai erehdynkö jälleen. En oikein ymmärtänyt, miksi mies näytti vihaiselta vaikka hän ei sentään sotkeutunut kovin pahasti tukastani roikkuviin puuroklimppeihin.

        Juhla-aterian jälkeen alkoi tanssi ja yleinen seurustelu. Koska en ole kova tanssimaan keskityin seurusteluun "baaritiskin" vierellä. Onneksi meidän puolen kamuja riitti kaveriksi.

        Jossain vaiheessa kuitenkin tajusin, että tanssin jonkun ohuen pöytälevyn päällä puhelinvaihteen hoitajan kanssa ja että levy ei kerta kaikkiaan kestänyt painoamme. Varsinkin kun tanssityylini oli peräisin punkvuosilta, jolloin tapana oli pogota ylettömästi vain hyppimällä ylös ja alas.

        Kun pöytälevy halkesi keskeltä tuhannen päreiksi, kaaduimme tietenkin lattialle yhtenä läjänä ja silloin hokasin, että keskuksen puhelinäänellä oli aikamoiset muodot. Vaihdemimmi oli jos mahdollista vielä enemmän kännissä, joten emme tajunneet että ympärillä oli muutakin tanssikansaa, kun ryhdyimme kiihkeästi suutelemaan.

        Olin juuri repimässä mimmiltä alushousuja pois, kun kaverit tulivat keskeyttämään, että ei kannattaisi ihan tässä ruveta toimiin. Siinä vaiheessa hätkähdin jotenkin hereille ja ryhdyin pukemaan housuja jalkaan. Onneksi kalsarini eivät olleet eksyneet kovinkaan kauas ja tyttären rintaliivitkin löytyivät lattialta.

        Jatkoimme ryyppäämistä baarin puolella ja naureskelimme, että kaikkea sitä sattuu. Sen muistan, että yhtä osastopäällikköä ei naurattanut yhtään kun kaadoin hänen päähänsä boolimaljan ja ehdotin, että sinäkin paskiainen voisit välillä vähän jäähdytellä.

        Pikkuisen booliepisodin jälkeen minulta meni muisti, mutta onneksi kroppa ja pää toimivat muuten, joten olin jatkanut ankaraa bailaamista kavereiden kanssa pikkutunneille asti.

        Olimme kuulemma ottaneet toimitusjohtajan kanssa kunnon sylipainit ja olin kuulemma repinyt mieheltä paidan pois päältä ja istunut äijän naamalle hirnumaan älyttömän näköisenä.

        Seuraavana päivänä heräsin firman saunan lauteilta. Päätä koski vähän, mutta muuten olo oli melkein seesteinen, joten lähdin kotiin heti sen jälkeen, kun olin vähän lakaissut sivuun lattialle kerääntynyttä oksennusta.

        Ei siinä mitään, maanantaina taas menin töihin eikä kukaan ollut happamana. Toimitusjohtaja kyllä ehdotti kahden kesken käytävällä, että toista kertaa ei kannata samalla tavalla käyttäytyä. Ja että hallituksen puheenjohtajaa ei pitäisi sanoa "vitun homoksi", koska hän on kuitenkin suurperheen isä.


      • Maukka
        Tennarit olalle kirjoitti:

        Kyllähän sitä on tullut pikkujouluissa tehtyä vaikka mitä.

        Eräänkin kerran oli firmalla juhla ja minä potrasti päätin, että tänä vuonna yritetään käyttäytyä.

        Kavereiden kanssa käytiin sitten kapakissa ottamassa kunnon pohjat ja kun minua vastaan tuli yksi tuttava, joka tarjoili koko ajan kossupaukkuja kun yhden tyhjensi, juhlatuuli oli katossa kun päästiin juhlapaikalle.

        Jouluruokia syödessä meni melkein ihan hyvin, mutta keksin riisipuuroa vedellessä, että lautastahan voi käyttää sen punaisen pipon sijasta. Onneksi lautasella ei ollut puuroa kuin pari, kolme lusikallista. Onneksi keksin myös sen, että puuron jäämät saa huuhdottua tukasta oluella.

        Huuhdontaepisodin jälkeen äkkäsin naapuripöydästä toimitusjohtajan, joka nautti vaimonsa ja talon johtoportaan kanssa kanssa jälkiruuasta, tortusta ja kahvista. Mielestäni oli ihan hyvä veto lähteä ryömimään pöydän alitse naapuripöydän alle ja puraista toimitusjohtajaa nilkasta.

        Päättelin pöydästä kuuluneesta kiljaisusta, että nilkka kuului toimitusjohtajan vaimolle joten nostin pääni esiin, tällä kertaa toimitusjohtajan haarojen välistä ja kysyin hölmistyneeltä pomolta, että onko tuo vaimosi vai erehdynkö jälleen. En oikein ymmärtänyt, miksi mies näytti vihaiselta vaikka hän ei sentään sotkeutunut kovin pahasti tukastani roikkuviin puuroklimppeihin.

        Juhla-aterian jälkeen alkoi tanssi ja yleinen seurustelu. Koska en ole kova tanssimaan keskityin seurusteluun "baaritiskin" vierellä. Onneksi meidän puolen kamuja riitti kaveriksi.

        Jossain vaiheessa kuitenkin tajusin, että tanssin jonkun ohuen pöytälevyn päällä puhelinvaihteen hoitajan kanssa ja että levy ei kerta kaikkiaan kestänyt painoamme. Varsinkin kun tanssityylini oli peräisin punkvuosilta, jolloin tapana oli pogota ylettömästi vain hyppimällä ylös ja alas.

        Kun pöytälevy halkesi keskeltä tuhannen päreiksi, kaaduimme tietenkin lattialle yhtenä läjänä ja silloin hokasin, että keskuksen puhelinäänellä oli aikamoiset muodot. Vaihdemimmi oli jos mahdollista vielä enemmän kännissä, joten emme tajunneet että ympärillä oli muutakin tanssikansaa, kun ryhdyimme kiihkeästi suutelemaan.

        Olin juuri repimässä mimmiltä alushousuja pois, kun kaverit tulivat keskeyttämään, että ei kannattaisi ihan tässä ruveta toimiin. Siinä vaiheessa hätkähdin jotenkin hereille ja ryhdyin pukemaan housuja jalkaan. Onneksi kalsarini eivät olleet eksyneet kovinkaan kauas ja tyttären rintaliivitkin löytyivät lattialta.

        Jatkoimme ryyppäämistä baarin puolella ja naureskelimme, että kaikkea sitä sattuu. Sen muistan, että yhtä osastopäällikköä ei naurattanut yhtään kun kaadoin hänen päähänsä boolimaljan ja ehdotin, että sinäkin paskiainen voisit välillä vähän jäähdytellä.

        Pikkuisen booliepisodin jälkeen minulta meni muisti, mutta onneksi kroppa ja pää toimivat muuten, joten olin jatkanut ankaraa bailaamista kavereiden kanssa pikkutunneille asti.

        Olimme kuulemma ottaneet toimitusjohtajan kanssa kunnon sylipainit ja olin kuulemma repinyt mieheltä paidan pois päältä ja istunut äijän naamalle hirnumaan älyttömän näköisenä.

        Seuraavana päivänä heräsin firman saunan lauteilta. Päätä koski vähän, mutta muuten olo oli melkein seesteinen, joten lähdin kotiin heti sen jälkeen, kun olin vähän lakaissut sivuun lattialle kerääntynyttä oksennusta.

        Ei siinä mitään, maanantaina taas menin töihin eikä kukaan ollut happamana. Toimitusjohtaja kyllä ehdotti kahden kesken käytävällä, että toista kertaa ei kannata samalla tavalla käyttäytyä. Ja että hallituksen puheenjohtajaa ei pitäisi sanoa "vitun homoksi", koska hän on kuitenkin suurperheen isä.

        aivan loistava tarina


      • kilikili

        hep, makeat naurut sain, oli tosi tai ei !!
        hih hiih hih hiii


    • Diamond

      ..pahimman luokan töppäys onkin.
      Kertoo hyvin pitkälti siitä missä parisuhteissa mennään.
      En harrasta pikkujouluja,ryypätä voi muutenkin.

      • Ballerinaa

        "Ihmettelimme mikä miehessä vetää, mutta se jäi arvoitukseksi."

        Paljon on puhuttu sisäisestä kauneudesta...!
        Mutta sehän on pelkkää paskaa!
        Ainoa vaihtoehto on ISO *yrpä!


    • ................

      Joskus poikana ensimmäisessä duunissa olin päässy ammattikoulusta edellisenä keväänä. Pääsin sit paikalliselle konepajalle töihin. No pikkujoulut oli sit risteilyllä Helsingistä Tallinnaan. Ku tää missä asun on aika pieni paikka, niin jouduttiin vuokraamaan ihan linja-autokin. Menomatka meni ihan rattoisasti viinoja juodessa ja hauskaa pitäessä. No meidän työnjohtaja kaato siinä sit kuppia aika urakalla. Sit päästiin satamaan. No se oli niin soosissa, ettei päässy edes laivaan. Se jäi sit Helsinkiin. Siinä sit laivassa tuli selväks sekin, että iso osa perheellisestä porukasta oli menossa Tallinnaan huoriin. No siinä meni matka miten meni. Tää meidän työnjohtaja oli Helsingissä yötä. Takasin tullessa linja-autossa se sit oli vielä kovemmassa soseessa. Kun pysähdyttiin kahville jonnekin huoltoasemalle, niin jäin autoon nukkumaan. Niin jäi tää bossikin, mut heräs kusihätään. Eihän se sit linja-auton ovea osannu kännissä aukoa ja kusi sit sinne sisäpuolelle portaisiin. En viittiny sit sanoo kellekään siitä. No päästiin sit liikkeelle. Kohta äijälle tuli taas kusihätä. Tällä kertaa se ei edes sanonu mitään. Nojas käsi leuan alla etenä olevaan penkkiin ja hymyili. Samalla se kusi yhden jannun viinasäkkiin. Kohta se sit sammu lopullisesti ja paskansi vielä housuunsakin. Ei meidän työnjohtajalle sit kukaan uskaltanu sanoa jälkeenpäin mitään mitä se oli tehny.

    • esathevesa

      yritin kännissä lähestyä omaa vaimoa, vaikka tarkoitus oli iskeä vierasta naista..

    • töppäys

      on se josta ei jää edes minkäänlaisia tunnonvaivoja.

    • eikukaan

      Poikaystävän firmassa railakkaat pikkujoulut on aina ollu kova sana. Tänä vuonna meni suhteellisen hyvin, jos nyt minun vierailua vessassa ei oteta huomioon. Minkäs sille teki kun huono olo tuli. Se että olin nauttinut jo liikaakin vettä selvitäkseni ei ilmeisesti riittänyt, sillä siinä kovan valkoisen vieressä kyykkiessäni onnistuin tiputtamaan oman täyden vesituoppini päälleni..Sitten oltiin märissä vaatteissa loppuilta. Mutta ei sitä varmaan kukaan siellä baarissa enää huomannut?

      Viime vuonna puolestaan poikaystäväni oli tähti kaverinsa kanssa. Saavuimme paikalle porukalla, minä komeasti kantaen muovipussillista viinaa ja kaljaa. Pojat olivat jo hyvinkin juhlahumussa, eivätkä halunneet muovipussin roikkuvan riesana.

      Kesken ruokailun poikakaverini ystävä halusi kovasti halailla, mikä johti siihen että minä meinasin tippua tuoliltanikin. Ruokailun päätyttyä sain siivota molempien jäljet etteivät sotkisi vaatteitaan.

      Seuraava havainto poikaystävästäni oli konttailemassa pöydän alla (ei voi tietää miksi). Täytyihän minun siitä kommentoida ja seuraavaksi sitten kiivettiinkin pöydälle. Siinä meni viimeistään jo se valkoinen joululiina.

      Niin ja pitihän se pitää puhe myös seisten terassin kaiteella, josta tiputus maahan oli noin 2 metriä. Kyllä se siinä vaiheessa tuntui että on parempi olla katselematta tuota touhua ettei ala ahdistaan.

      Sinä iltana tapahtui paljon paljon muutakin, mutta niistä taidan vaijeta, jottei minua tunnisteta vahingossakaan.

      Rauhaisaa joulun aikaa, ja vetäkää niitä örvelikännejä vaan kaveriporukan pikkujoulussa!!!

      • ..mitään

        ..tajunnu viestistä..


    • ex-tonttu

      Vahingossa kävin panemassa kaverin muijaa..

      • pukki-ex

        Ei kai tuo moka ole?


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      68
      2949
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      415
      2849
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      100
      2256
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      88
      2070
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1914
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1854
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1840
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      152
      1818
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      327
      1671
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1632
    Aihe