Kenkut kudit huijaa mimmiä

Cheeze

Kävi näin: opiskeltiin ammattia ja asuttiin internaatissa. Joukko nuoria äijiä oli asutettu sellaiseen 2 kerroksiseen ränsistyneeseen entiseen huvilaan, vähän kuin linnalaulussa täällä Helsingissä. Meillä oli kurssilla kansakoulumainen systeemi, jossa jokainen vuorollaan oli ”järjestäjänä”. Kerran joku mäkätti kaverilleni, että taulu on huonosti pyyhitty. Kaveria otti päähän, johon minä ehdotin, että eiköhän tämä tältä päivältä riitä ja eiköhän lähetä ryyppäämään. Niinpä lähdettiin siinä puolelta päivin pubiin.

Siellä aikamme olutta siemailtuamme seuraan tunkeutui oikein blondien blondi, paitsi että se oli ruma, rasisti ja militaristi. Isänsä oli muka joku upseeri. Nainen oli kiinnostunut kaveristani ja jonkin ajan kuluttua mieliala oli sellainen, että naisen ollessa vessassa sovimme, että eiköhän viedä mimmi kämpille. Eihän sen juttuja tartte kesken aktia kuunnella. Kimppakiva ei ollut kylläkään mielessä.

Alkon kautta vodkapullo povitaskussa mentiin kämpille, otettiin vähän huikkaa, ja kohta oli kaverini yläkerrassa tämän mimmin kanssa, juu nou. Kämppä oli tyhjillään, muut olivat vielä opistolla.

Kohta vähän vaille klo 17 alkaa äijiä valumaan opistolta, myös kuopiolainen kaverimme Kari, jota ei koskaan kahdella sanalla tarvinnut houkutella näihin hommiin mukaan. Hän kysyi, että missäs ollaan oltu. Selitin tilanteen, johonka Kari: ”miksettä työ miulle kertoneet, oisin tullu mukkaan” ja hyppäsi ränsistyneen fillarinsa selkään ja lähti hirveetä kyytiä kohti alkoa, kello kun oli muutamaan minuuttia vaille 17 ja alkoon matkaa sentään 1km. Kyllähän Kari sinne kerkisi ja jo pienen hetken päästä oli ensimmäinen olut avattuna. Oli ostanut ainakin 4 tölkkiä olutta ja kolmen vartin pullon Cherry Vodkaa (aika väkevä coctail). Kari ajatteli ottaa meidät kiinni humalatilan suhteen ja joi koko satsin noin puolessa tunnissa. Ja saihan se meidät kiinni ja meni ohikin: rupesi voimaan pahoin ja sammumaan. Sijoittelin hänet keittiön viereisen huoneen punkkaan oksennusastia vierellään, joka oli totisesti tarpeen.

Kun Kari oli ollut tovin sammuksissa, niin eiköhän kaverini ryntää hirveällä kolinalla yläkerrasta keittiöön ja hätääntyneenä: ”SE ON HULLU AKKA, PIILOTA MUT ÄKKIÄ JOHONKIN!!!”. En minä siihen hätään mitään keksinyt, kun se nainenkin oli äänestä päätellen tulossa heti kaverini perässä. Niinpä laitoin hänet yksinkertaisesti keittiö työtason alle, joka oli niin mikä tahansa pöytä seinässä kiinni, täysin avonainen. Itse kävin istumaan tavallisella tuolilla siihen eteen, jolloin piilo oli tasan yhtä hyvä kuin jos kaveri olisi ollut kyykyssä selkäni takana. Näkyvyys oli varma, jos vain katsoi.

Tuli mimmi keittiöön ja huusi kovalla äänellä ”MISSÄ KARI ON!!!?” Olin melko äimänä kun tää kaverini, joka lymysi pöydän alla, ei todellakaan ollut nimeltään Kari!! Äkkiä oli kärryillä, että kaverini oli narrannut nimensä! Sanoin mimmille, että kaverini taisi lähteä opistolle. Siinä aivan vieressä oli oikea Kari sammuneena. Hän kuitenkin reagoi sen verran, että aina kun tämä mimmi huusi ”MISSÄ KARI ON!!!?”, niin tämä oikea Kari nosti väsyneen oloisesti kätensä ylös ja huusi yhtä kovaa ”TÄÄÄLLÄ!!!”. Saman tien käsi retkahti raskaasti alas ja Kari nukahti taas. Mimmi pyöri keittiössä vaan oli niin humalassa, ettei valeKaria huomannut pöydän alta selkäni takaa.

Kun vuorohuutelua oli kestänyt muutaman minuutin ajan, niin paikalle tuli alemmalla kurssilla oleva Hessu. Hän oli vähän tällainen kiltti poika, mutta sain jotenkin viestitettyä hänelle tilanteen, ja sovittiin, että hän lähtee opastamaan tätä mimmiä ”opistolle”, jonne kaverini oli muka mennyt.

Tilanne laukesi siihen, kun Hessu lähti saattamaan mimmiä pois. Me jo naurettiin tilanteelle katketaksemme, paitsi oikea Kari, kun Hessu tuli muutaman minuutin perästä takaisin: Mimmi oli lyönyt Hessua nyrkillä päähän kohta 100 m. jälkeen ja lähtenyt omille teilleen. Eikä mimmiä nähty enää koskaan sen koommin. Aika velikultia!

5

2178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cheeze

      kirjoitusvihre otsikossa

    • hiihihihihih

      jä mäkun luulin että "kudit" ois tarkottanu pyssyn panoksia :D .

    • ollenkaan

      mitä yritit sanoa tuolla?

    • aina sama juttu

      Suomalaista naurattaa aina mitä enemmän kerrotaan tarinaan liittyvistä alkoholipitoisista juomista. Tylsää!

      • Jeppe

        Hyvä juttu se oli ****n moralisti!
        Lue Aku Ankkaa, lienee sulle sopivampi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2659
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      223
      2484
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2312
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      190
      1804
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1308
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1243
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe