Juhliiko Vassut?

Juhlivatko vasemistoliittolaiset ja kommarit Suomen ITSENÄISYYS-päivää.
Ilmoita


Bryssän alamaisenako itsenäinen?
Ilmoita
Ei, sillä Suomi ei ole enää itsenäinen. Kiitos EU:n.
1 VASTAUS:
Kyllä tätä valtiota kurmuteetaan idästä ja lännestä.
+Lisää kommentti
Täällä on yksi. Tosiasiassahan se on enemmänkin muistojuhla sille tapahtumalle 6.12. 1917
kuin nykytilanteelle!
vom
2 VASTAUSTA:
En ole ikinä juhlinut itsenäisyyspäivää, eikä tämän vuoden itsenäisyyspäivä ole siis mikään poikkeus edellisistä. Suomen itsenäisyyspäivä on lähinnä oikeistolaisten militaristinen juhlapäivä jota rauhanomaiset vasemmistolaiset eivät juhli.
DarkFear kirjoitti:
En ole ikinä juhlinut itsenäisyyspäivää, eikä tämän vuoden itsenäisyyspäivä ole siis mikään poikkeus edellisistä. Suomen itsenäisyyspäivä on lähinnä oikeistolaisten militaristinen juhlapäivä jota rauhanomaiset vasemmistolaiset eivät juhli.
hölmö
+Lisää kommentti
Enpä juuri juhli. EU on hyvä osittain ihan hyvä juttu, saisi vielä minun puolestani muuttua, vaikka liittovaltioksi JOS vallassa olisi vasemmistolaiset :) .

Tietysti sotaveteraaneja pitää kunnioittaa, etenkin niitä keille se oli todella vastenmielistä. Niitä en kunnioita ketkä ovat kyrpä kovana lahdanneet ihmisiä ja kehuvat sillä vielä näinäkin päivinä.

Suoritan huomennakin, tässä jo tänä kohta perinteeksi muodostuvan tavan polttaa ikkunalaudalla pelkkiä punaisia kynttilöitä.
1 VASTAUS:
Mielestäni EU on monin tavoin ihan hyvä juttu, mutta jos vallassa olisi vasemmistolaiset niin siitä saataisiin vieläkin parempi.

Täytyy muistaa se että monille sotaveteraaneille se sota oli enemmänkin vastenmielistä ja suurin osa joutui sinne enemmänkin vain pakotettuna, eikä omasta tahdostaan.

En minäkään ole ikinä kunnioittanut niitä sotilaita jotka ovat lahdanneet ihmisiä hullun lailla ja kehuneet ylpeänä sitä kuinka he ovat tappaneet satoja "ryssiä" ja kommareita.
+Lisää kommentti
Minä taas kunnioitan kaikkein tehokkaimpia suomalaisia sotureita,jotka on tuhonneet eniten vastenmielisiä punikkiarmeijan kommunistisikoja. Suomalaisen isänmaallisen uhrin ansiosta olemme olemassa ,vaikka se vasukommunisteja ottaakin kupoliin, kun he ovat aatteineen jonkun tytönhupakon liin varassa.
1 VASTAUS:
Minä taas kunnioitan kaikkein tehokkaimpia suomalaisia punikkisotureita, jotka laitettiin jatkosodassa etulinjaan isänmaanpettureina ottamaan vastaan puna-armeijan luodit. IKL:n sukankutojasotilaat meuhkasivat samaan aikaan kotirintamalla persupolitiikkaa.

Persu ei sodankäyntiin kykenisi.

Vihervasemmistosuvakki punikkisoturi taisteli ja kuoli eturintamassa samaan aikaan kun Mannerheim ryyppäsi vodkaa Mikkelin päämajassa.
+Lisää kommentti
Vasemmistolaiset ovat niitä pahimpia räyhääjiä linnanmuurien ulkopuolella Paavo Arhinmäki räyhäsi toverettenkanssa ja kyllä tuli maijan kyyti tutuksi tälle anarkistille . Mieli muuttui nopeasti nyt lyödään kättäpäivää porvaripresidentin kanssa. Tässä edellinen kirjoitti kuinka vastenmielistä on tappaa sodassa,mitä olivat nämä punalahtarit jotka teloittivat valkoisia ja naureskelivat näille teoille. Sodassa tapetaan vihollisia tai tule itse tapetuksi jollet sitä ymmärrä. Ryssät tänne tulivat etkä sinäkään täällä olisi mölisemässä mutta kai tämä on jonkinlainen provo .
Ilmoita
Arhinmäki on hyrrätakki takinkääntäjä,mölisevä kaljalle haiseva isänmaan petturikommari.
1 VASTAUS:
Onko Arhinmäki loikannut persuihin ? Mistä tuollaisen tiedon olet löytänyt.
+Lisää kommentti
Putinpersuna vaadin Suomen liittämistä Neuvostoliittoon.
1 VASTAUS:
Sinähän olet vain valehteleva vasuidiootti!
+Lisää kommentti
Vasurit jotka pitivät tovereita kuin omana veljenään ampuivat kyllä hyökkäävää vihollista kohti mutta sillä kuuluissalla ohilaukauklsella,kuinkahan paljon noikin laukaukset tuottivat kuolemaa suomen sotilaille.Onneksi vasemmisto on kuihtunut pienpuolueeksi jota johtaa höppänä tytönhupakko joka ei ole koskaan tehnyt oikeita töitä .
Ilmoita
Naurettavahan se on koko vasukommareotten porukka. Ei enää selvää poliittista linjaa kun ihannevaltio neuvostoliitto romahti. Puhuvat mitä sattuu ja valehtelevat.
Ilmoita
Kannatus kasvaa ja väki tykkää siksi vasemmisto..
Ilmoita
Taitaa kuusiprosenttia olla tiukassa mutta alaspäin mennään,ei taida väki tykätä pettureista hhheehe
Ilmoita
vasemmistoliittohan on kommunistipuolueen pohjalle rakennettu,muutettu vain nimeä ettei aate paista niin selvästi läpi,asia käy ilmi vasemmistoliiton omilta sivuilta.
Ilmoita
Kummallakohan puolella olivat sodassa,ampuivatko omia? Aatteella on paha kaiku.
Ilmoita
Meidän persujen itsenäisyyspäivä on 4.6.
Ilmoita
Vasujen kannatushan on huvennut sotien jälkeen olemattomiin....kun kommunistiset järjestelmät katosivat mahdottomina ja taantuvina. Vasut yrittävät nyt tuhota ,niin paljon kuin ehtivät, kommunismin toivossaan.
Ilmoita
Eivät kuitenkaan yltäneet tavoitteeseen mikä olisi kohtalomme nyt,vaikka vasemmistolaiset kieltävät tämän ja tästä ei löydy tietoa kun se on salattu kuin Tiitisen lista.!948 vasemmistolaiset yrittivät revanssia,yksi vanhenpi kaveri kertoi oli aliupseeri heidät oli komennettu keskisuomalaiseen kansakouluun juuri tämän pelon vuoksi tämä lässähti kuitenkin kasaan.
Ilmoita
Tiedän asian varsin hyvin, kummisetäni oli silloin just intissä, kun oli tillut ilmoitus vanhan ikäluokan palveluksen jatkamisesta. Elettiin vapun aikaa 1948 jolloin kummisetäni olisi pitänyt päästä siviiliin, mutta olikin olleet kk valmiina käytävän päässä ym valmiudessa. Kommunistit olivat suunnitelleet vallankaappauksen alkamisen juuri vapun aikoihin jonka ohjelmaan kuului puna armeijan apu. Turha sitä on väittää vasuilla muuta. Kommunisteja on vasemmistoliittolaiset yhä ja vallankumous on tavoite,sillä myöntyminen joka hallitus kokoonpanoon, paitsi persujen koska he ovat liian kova pala komuillekin.
4 VASTAUSTA:
Miksi KK oli käytävän päässä, halusiko komppanian päällikkö ampua vain surkean palveluserän? Raskas aseistus säilytetään asevarastossa.. Tätä ns. Vallankumousta on tutkittu paljon ja mitään näyttöä ei koskaan ole löytynyt.. Taitaa olla porvari lehdistön sepustusta ja kummisetäsi humalatilaa jonka takia sai 1kk yp:tä
Onneksi on edes yksi tälläpalstalla joka tietää miten suomessa mentiin 1948 mutta koittakaa googlesta otta tästä teitoa ette taatusti löydä,täm oli sitä suomettamista parhaimmillaan .
Miksi ihmeessä tämä salattiin? jokainen veteraani tietää tämän mutta jos on vasemmistolainen tietenkään myttyynmennyt hanke salataan .
Tämän päivän Suomessa persut olisivat suunnittelemassa vallankaappausta ja Suomen liittämistä Venäjään. Persupolitiikan ydinsanoma on, missä ongelma siellä EU.

Persut vihaavat EU:a ja haluavat suomettumisen ajan palaamista ellei jopa Suomen liittämistä Venäjään. Se on persua se.
+Lisää kommentti
Ihmeellisesti on entiset skdl eli vasemmistoliiton kannattajat hiljaa kun muistellaan neuvosto aikoja, jolloin he pilkkasivat veteraanejamme ja syyttivät talvisodan syttymisestä suomalaisia, vaikka itse houkuttelivat puna armeijan valtaamaan suomen. Itse olin intissä 1980 kersanttina ja kotikaupungin kommunistit oli aina pilkkaamassa ja halveksimassa. Vasemmistolaisuus on sama kuin epä isänmaallisuus
Ilmoita
tiesitkö, että vasemmistoliiton pikkupaskiaiset ovat perseestä
etkö`?
no nyt tiedät
Ilmoita
Eivät juhli. Vasliitto on Leninin ja Stalinin 1918 myöhäiskesällä persutama puoue nimellä SKP
joka oli laiton puolue Suomessa

Vasliitto rahoitti SKP:n ryöstämällä Tampereen Suomen pankin konttorin setelirahat ja viemällä ne Pietariin

Siellä punakumoojat aloittivat keskinäisen aseellisen taistelun kuka saa rahat ja vallan ja ensimmäinen ottelu käytiin 31.8. 1920 jossa kuoli 8 vasemmistoliittolaista joista kuuluisin on Hämeen kansanedustajapunakumooja Väinö Jokinen

Hänet on muiden vasliittolaisten surmaamien vasliittolaisten kanssa haudattu Pietarin Mars-kentälle

Sodan jälkeen vasliitto sai SKPlle oikeuden osallistua vaaleihin puna-armeija uhkailujen takia peitejärestöllä skdl joka sitten muutettin neuvostoliiton tuhon jälkeen vasemmistoliitto nimeksi, vasliitto on
ylesesti ottaen epäisänmaallinen raakalaisjärjestö ja ehdottomasti perseestä
vasliiton keskinäisissä kahinoissa ammuttuja
https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/910610.aspx
Syntymäaika ja -paikka:
31.03.1879 Suoniemi
Kuolinaika ja -paikka:
31.08.1920 Pietari
Ilmoita
Suomihan on Naton ja Usan hyökkäysalusta Pitariin!
1 VASTAUS:
Pitari vapaaksi...
+Lisää kommentti
Kaikki tietävät että vasliitto on perseestä
vai tietävätkö, nyt tiedätte, Leinin ja Stalinin perustama rikollinen joukko
joka on vaihtanut nimiä historiansa peittämiseksi,

mutta piilotellut skp:n jäseniä

viime aikoina - vanhempia on paljon enemmän - skp:n jäseniä vasliiton eduskuntaryhmässä ovat olleet Esko Seppänen , Kari Uotila, Jaakko Laakso ...

kommunisteja jotka himosivat palkkaa jota ei skp-riveissä enää saanut nliiton kaatumisen jälkeen pitki näytellä jotta raha juoksi taskuun
Ilmoita
Olen aina inhonnut vasemmistoa koska se ei koskaan kunnioittanut maamme veteraanejamme jotka melkei lapsina osa joutui lähtemään pakonsanelama puolulustamaan tätä maata. Kun osa palasi rintamalta joko pahasti haavuttuneena tai järkensä menettäneenä . Oli vasemmiston ohje seuraava miksi sinne lähditte ? tappelemaan siksi olen inhonnut tätä puoluette yli kaiken,tätä tietenkin vasemmisto häpeää ja yrittää tämäm kieltää,mutta työni puolesta olen tavannut näitä veteterania niin paljon että tiedän kyllämistä puhun .
1 VASTAUS:
Pietarin trolli olet.

Pakonsanelemana ovat lapset saaneet lähteä puolustamaan milloin Neuvostoliittoa, milloin Natsi-Saksaa, milloin juutalaisia, milloin alkuperäiskansojen oikeutta elää, milloin ilmastonmuutosta, milloin Spartan kaupunkivaltiota. Lapset ovat aina hyvä peruste kaltaisillesi diktaattoreille perustella omia vihanäkemyksiänsä.
+Lisää kommentti
Vasemmistoliittolaiset ovat siis kommunisteja jotka toteuttavat yhä kommunismin oppia,olemalla mukana lopullisen päämäärän saavuttamiseksi ja salaiset yhteydet venäjän kommunistisen puolueen kanssa jatkuu yhä. Varokaa vasemmistoliittoa ja heidän kommunistista propakandaa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Juhliiko Vassut?

Juhlivatko vasemistoliittolaiset ja kommarit Suomen ITSENÄISYYS-päivää.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta