HURJA REMONTTI myös Suomeen

SSS

Mielestäni yksi parhaimmista tosi-tv- sarjoista on Hurja remontti, jossa kaikista paras kohta on se kun vanha talo pistetään kaivinkoneella tsm. laitteella paskaksi ja uutta taloa aletaan kasata sen paikalle. Hurja remontti olisi mielestäni ehdottomasti saatava myös Suomeen, koska niin vähävarainen ihminen asuu puuttelisissa oloissa ja eikä vanhaa taloa tarvitsisi välttämättä edes purkaa, vaan remontteerata esim. pyörätuoli potilaalle sopivaksi. Tässä ohjelmassa ei olisi mitään manipulolointia, ei yleisöäänestystä, eikä mitään muutakaan tyhjänpäiväistä, vaan ohjelmasta tulisi ihan oikeasti hyvämieli, eikä netti kävisi kuumana inhokki/suosikki keskusteluista. Tästä ohjelmasta hyötyisi niin moni taho muutenkin: paikaslliset sisustusliikkeet ym. Ohjelma ideaan löytyisivät helposti ne rahat kaikista niistä turhista ja tyhjänpäiväisistä ulkolaisista formaateista joihin MTV/Nelonen syytävät rahaa. Ainahan myös YLE voisi toteuttaa ko. ohjelman kansalaisten lupamaksuilla, jolloin myös ohjelman kohdeperhe myös tavallaan osallistuisi oman "uuden kotinsa" kustannuksiin.

15

2509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ajatus,

      mutta miten käytännössä onnistuisi? Ihan oikeasti haluaisin tietää, kuinka paljon Extreme Makeover/Home Editionissa on fuulaa. Täysin mahdotonta se, että perheelle ilmoitetaan vasta just rempan alkupäivänä että hei me tullaan repimään teidän talo ihan päreiksi, lähtekää vaan nollavaroitusajalla Disneylandiin tms. Ja joo, me ihmearkkitehdit tehdään noin kymmenessä minuutissa täydet suunnitelmat siitä, miten talo pistetään aivan uusiksi, vaikkei me kunnon piirustuksia viitsitäkään tehdä. Kunhan räpelletään tusseilla jotain sinnepäin tällaiselle isolle piirustustuspaperille.

      Vaikka US of A:ssa ollaankin, niin hittolainen sentään, kyllähän sielläkin jonkinlainen rakennuslupa- tms. systeemi täytyy olla. Rempattavien mökkien suunnitelmat, piirustukset, mittaukset, lupaprosessit, tavaroiden/materiaalinen tilaaminen yms. on siis HUOMATTAVASTI etukäteen tehty. Pakko. Ja koko ohjelma on niin Searsin product placementtia, että pahaa tekee! Luin joltain nettisivulta, että useampikin perhe olisi ehtinyt (todella Ameriikan malliin) jo haastamaan ohjelman/tuotantoyhtiön oikeuteen hutiloidusti tehdyn työn vuoksi...

      • SSS

        Oikeessapa oot, mutta jenkkiversion juju onkin varmaan siinä, että kaikki mikä tv.sä näyttää yht`äkkiä tehdyltä, onkin sovittu jo vuosi taaksepäin. Eli Suomessakin menisi puolivuotta sopivien perheiden/talojen etsimiseen ja asukkaat olisivat muka hirveen yllättyneitä vaikka OIKEESTI asiasta olisi sovittu 6kk:ta etukäteen ja kaikki lupa ym. asiat olisivatkin kunnossa.


      • tosiasiaa

        Eiköhän tällaisista rakennusmenetelmistä löydy syitä siihen, miksi kokonaiset kaupungit pyyhkiytyvät kartalta, kun tulee kunnon myrsky?


      • SSS
        tosiasiaa kirjoitti:

        Eiköhän tällaisista rakennusmenetelmistä löydy syitä siihen, miksi kokonaiset kaupungit pyyhkiytyvät kartalta, kun tulee kunnon myrsky?

        kun niissä ei ole kellaria. Amerikassa vain suuret maalaistalot ovat säilyneet myrskystä, mutta niissä onkin ollut kunnos kellari.


      • fsdf

        "Täysin mahdotonta se, että perheelle ilmoitetaan vasta just rempan alkupäivänä että hei me tullaan repimään teidän talo ihan päreiksi, lähtekää vaan nollavaroitusajalla Disneylandiin tms"

        kolmelle perheelle ilmoitetaan etukäteen että ovat kolmen finalistin joukossa ja että ovat valmiina lähtemään. siksi ovat valmiina lähtemään ja kuitenkin yllättyneitä kun tulevat valituiksi.

        suunnittelu ja luvat saadaan parissa kuukaudessa, kun järjestelevät.


    • let me laugh

      Remonntimiehet pistäisivät talon kuntoon huikeassa puolessa vuodessa. Voin kuvitella...

      • SSS

        Asiasta olisi sovittu kohteen kanssa puoli vuotta aiemmin ja suunniltu kaikki valmiiksi joten remontti kestäisi vain sen viikon! Johan sen entisen kämpän tyhjennyskin kestää päivän ja ei kai ne ala siinä paikanpäällä suunnittelemaan vaan kaikki menis ennalta suunnitellusti mutta muka äkisti.


    • Japa

      Aivan urpo formaatti. Ja se jenkkiversion juontaja on karmein koskaan!

    • Karpo on kuningas

      Kun Roskakukkoseen vedettiin sähköt. Ja siitä sähkövalostahan iloa ja ihmettä riitti. Ihan vieläkin silmät kastuu..

      • SSS

        ja Karpoahan oli kusetettu oikein olan takaa, ja siksi Karpo ei enää koskaan mene samaan halpaan. Mutta nyt kaikki tehtäisiin kunnolla ja kohdeperheiden taustat tarkistettaisiin huolella. Ei todella huono osaiset ihmiset vingu tv:sä joltain Karpolta apua, Karpokin meni aluks vipuun, mutta nyt on Karpolta ihan turha enää pyytää yhtään mitään.


      • huolestunut sisko
        SSS kirjoitti:

        ja Karpoahan oli kusetettu oikein olan takaa, ja siksi Karpo ei enää koskaan mene samaan halpaan. Mutta nyt kaikki tehtäisiin kunnolla ja kohdeperheiden taustat tarkistettaisiin huolella. Ei todella huono osaiset ihmiset vingu tv:sä joltain Karpolta apua, Karpokin meni aluks vipuun, mutta nyt on Karpolta ihan turha enää pyytää yhtään mitään.

        Kyllä, mä olen odottamut sitä kuin kuuta nousevaaa.. saisin ilmoittaa veljeni asunnon ohjelmaan. Hän on puilla paljailla ja ajattelee aina vain muita. Auttaa vanhempia ja ex vaimoa, joka jätti vaan velat ja homeisen talon.


    • Ava hyvä kanava

      Ei sovi hurjat remontit Suomen oloihin monestakaan syystä.Tv tuotannon ja rakennuskulut maksavat kohonneina hintoina ne,jotka oikeasti itse ostavat remontti ja rakennus tarvikkeensa. Usan kaikki formaatit, on todella ärsyttäviä nopeata muka hauskaa sekavaa levotonta kohellusta ja ihmiset kiljuu koko ajan kuin mielipuolet,ärsyttävää ja vastenmielisiä katsoa. Australian Masterchef on huippua toteutukseltaan ja kiinnostavuudeltaan samoin Englannin British Bakery. Australian remonttisarjat ovat kiinnostavia. Olosuhteet,luonto,sää ja ihmiset joita ohjelmiin osallistuu ovat tasoltaan todella kiinnostavia seurata. Australian tosi-tv ohjelmat ovat parhautta. AVA esittää nytkin hienoa Block 2012 sarjaa.

    • Hyvä idea123

      Suomessa tavallisellakaan perheellä ei ole varaa ylläpitää moisia huviloita, joten olis aika mahdotonta rakentaa joillekin köyhälle yh-Lissulle tuommoinen lukaali. Kaikille lapsille joku oma satuhuone, jossa on seinän kokoiset akvaariot ja pelihuoneet... Ei kyllä onnistuis.

    • voijeri

      Entäs ne verot sitten, ei suomessa voi lahjoittaa mitään taloa kenellekkään, kyllä siitä pitää verot maksaa ja jos on vähävarainen perhe niin tuollainen lasketaan tuloiksi ja lakkautetaan kaikki tuet sekä pahimmillaan vielä veromätkyt, niin asu siinä sitten luxustalossa rahattomana. Idea on hyvä, mutta byrokratia täällä pitää huolen että se ei onnistu. Unohtamatta sitäkään kuinka kateellisia täällä ollaan…

    • Paitsi että Suomessa tuo ei toimi. Suomessa ei köyhät asu todellakaan omakotitaloissa, vaan kerrostalossa Varissuolla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2525
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2203
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1605
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1558
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      108
      1376
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe