Vetelin kuivat

Eräskin

Olin täyttänyt syksyllä 12 vuotta. Talven aikana olin tutustunut terhakasti seisovan pippelini esinahkaan ja onnistunut lopulta saamaan sinipunaisen terskani kokonaan näkyviin. Siinä touhussa oli myös käynyt selväksi, että esinahkan liikuttelu terskan päällä aiheuttaa varsin miellyttäviä tuntemuksia. En ollut tutustunut hommaan teoriatasolla lainkaan, niinpä ensimmäinen siemensyöksy olikin varsinainen yllätys.

Kesään mennessä käteen vedosta oli tullut varsin usein toistuva tapa. Myöskin mopoilu varsinkin läheisellä metsäautotiellä oli toinen mielipuuhani. Yhdistinkin nämä kaksi harrastusta; usein pysäytin mopon ja jonkin ajan kuluttua nuori siemeneni valui hiekkaan.

Syyskuun ensimmäinen päivä lähestyi, koulun alkaminen tuntui haikealta kuten aina. Viimeisenä lomapäivänä hain taas viihdykettä metsäautotieltä. Vehkeeni koko oli lisääntynyt kesän aikana varsin huomattavasti, varmaan se oli ikäisteni keskuudessa suorastaan ennätysluokkaa. Seisokki oli tosi herkässä, ei siihen tarvittu Anttilan myyntikuvastoa kummempaa. Sellaisen olin nytkin keplotellut paitani alle lähtiessäni mopoilemaan.

Nostin mopon jalustimensa varaan ja aloin tutustua kuvaston alusvaateosastoon. Seisokin alettua asetin lehden mopon sarvien ja bensiinitankin varaan ja kaivoin kaksin käsin kaluni esiin. Vetelin tosi hartaasti voimakkaassa takakenossa, varmaan terskani oli ylempänä kuin nenänpää. Kovin kauan ei kestänyt, kun jouduin nousemaan jaloilleni ja aloin ruiskia spermaani mäkeen.

Olin juuri lypsämässä viimeisiä pisaroita ja vetelemässä esinahkaa terskan päälle, kun näin ojan toisella puolella kaksi puolukoita poimivaa naispuolista henkilöä. Tunsinhan minä heti heidät, naapurin varsin uhkea noin nelikymppinen emäntä ja hänen vuotta minua vanhempi tyttärensä. Normaalioloissa olisimme ilman muuta tervehtineet, mutta nyt he marjoja poimiessaan kääntävät vähitellen minua kohti ihanat ahterinsa, ikään kuin eivät olisi muka minua huomanneet lainkaan. Jo ennen kuin onnistun poistumaan paikalta alkaa saatanallinen suorastaan ruumiilliseen sairauteen rinnastettava HÄPEÄ. Perkele, huomenna alkaa koulu ja tuo tyttö on samassa koulussa luokkaa ylempänä. Emäntä ei varmaan malta olla kertomatta ainakin isännälle ja parhaille ystävilleen eli lähes koko kylälle.

Enpä nukkunut seuraavana yönä juuri lainkaan, tulin yleensäkin tietämään miltä tuntuu, kun jokin asia harmittaa ja vituttaa yli kaiken muun. Tämä asia tuntui elämää suuremmalta ja ikään kuin varasti energiaa opiskelulta ja kaikelta toiminnalta. Koko siihenastinen elämäni tuntui auvoisen onnelliselta ja harmittomalta nykyiseen verrattuna.

Olen aivan varma, että joskus välitunnilla naapurin tytär ja hänen kaverinsa katselivat minuun päin ja naureskelivat. En saanut koskaan tietää, oliko emäntä puhunut asiaa monellekin henkilölle tai yleensä kenellekään. Minua hän osasi kuitenkin härnätä tapauksesta. "Saahan alaikäinenkin mopolla ajella tuolla metsäautotiellä." tai "Joko teille on tullut uusi Anttilan -lehti?" tai "Olin tytön kanssa puolukassa tuolla..."

14

4169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eerikki

      hauka ja sitä oli kiva lukea. Sulla on sana hallussa.

    • Irma

      Tosi hienosti kirjoitettu juttu, menee vain täällä vähän hukkaan.

      • Pera

        Ihan hyvin Eräskin osaa tekstiä kuljettaa, vähäeleistä ja selkeää.


      • Eräs
        Pera kirjoitti:

        Ihan hyvin Eräskin osaa tekstiä kuljettaa, vähäeleistä ja selkeää.

        Hyvin käy ilmi tuo vitutuksen valtavuus. Vaan hengissähän tuosta on näköjään selvitty. Onneksi tässä tapauksessa syyllistä ei tarvinnut kaukaa hakea. Vitutukseen ei kuollut aikoinaan edes Paavo Väyrynen.


      • **PornStar**
        Eräs kirjoitti:

        Hyvin käy ilmi tuo vitutuksen valtavuus. Vaan hengissähän tuosta on näköjään selvitty. Onneksi tässä tapauksessa syyllistä ei tarvinnut kaukaa hakea. Vitutukseen ei kuollut aikoinaan edes Paavo Väyrynen.

        ...nyt koulut alko...mitä se muija sano ?;) heh..olisinpa mä ollu näkemäs ;)*hih..hii* varmaa ika vitun hauska juttu !!!


      • Eräskin
        **PornStar** kirjoitti:

        ...nyt koulut alko...mitä se muija sano ?;) heh..olisinpa mä ollu näkemäs ;)*hih..hii* varmaa ika vitun hauska juttu !!!

        Niin tuota...Tästähän on aikaa todella paljon. Silloin koulutkin alkoivat vasta syyskuun eka päivä. Kuten tuossa kerroin, tytöt naureskelivat..Voi perkele, hävettää vieläkin.


    • Jes

      Jessus, kun sai nauraa.

    • Elmer

      Ymmärrän hyvin, miten valtavat mittasuhteet tapaus on saanut mielessäsi. Tästähän ei ole viittsinyt varmaan puhua kenellekään.

    • Trippikoodiäijä#!288

      Mukava tätönen!

    • Olen joskus käynyt naisten kanssa poimimassa marjoja ja voin vakuuttaa, että he eivät nähneet sinua, mopoasi, nenänpäätäsi taikka edes sen yli kohoavaa ulokettasi.

      Keräilyvietti istuu naisissa tiukemmin kuin pojat mopolla. He eivät kuule, näe, eivätkä kommunikoi mistään näkemästään. Marjat ovat kaikki mistä he välittävät. Voisin kuvitella, että lapsen itku tai puhelimen hälytys havahduttaisi heidät keräilytranssista, mutta ei.

      Samaa transsia voi havaita naisihmisissä kun kulkee heidän kanssaan kaupassa, varsinkin Ikeassa. Voi sitä katseen kuumetta ja liikkeiden kiihkeyttä. Siinä on jotain eroottista. Astioita siellä, tyynynliinoja tuolla, huonekaluja, kaikki nimetty. Otat vain koodit ylös ja käyt poimimassa varastohyllystä.

      Posket hehkuvat, jalat notkuvat, pyörryttää. Hengitys kiihtyy joka askeleella. Siis minulla, joka kantaa ja nostaa kaiken. Huomataanko sitä, no ei.

      Nainen on viettiensä vanki siinä missä selkäänsä ojentelevat mopoilijatkin. He kohtaavat toisensa sattumalta, kuin laivat yössä, tuskin havaitsevat toisiaan puuhastelujensa lomassa. Kenties parempi niin.

    • Anonyymi

      Joko aloittajalla on keski-iän kriisi puhjennut?

    • Anonyymi

      Eihän tuossa mitään noloa edes ollut. Heille paljastui, että teinipoika masturboi, kuten kaikki teinipojat, ja vielä se, että hänellä oli tavallista isompi.

    • Anonyymi

      Kaunis ja herkkä tarina.

    • Anonyymi

      Tosielmämän tarina: 2000-luvulla rippileiri kesti 14 päivää. Leirikeskuksessa oli home-ongelma, ja niinpä jouduin tytön kanssa samaan huoneeseen. Kerrossängyn alapetillä sitten nukuin, kunnes jossain 4-6 päivän jälkeen panetti hurjasti.
      Kysyin tytöltä rohkeasti, kun oltiin jo juteltu vaikka mitä, että haluaisiko hän tutustua miehen (pojan) värkkeihin ja samalla tuottaa helpotuksen pojalle. Tällä sopimuksella toimittiin yhr. 3 kertaa. Touseksi viimeisenä iltana pääsin laittamaan super-kovan penikseni hänen sisäänsä. Noloa kun tuli 20 sekunnissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      3926
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      13
      2141
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      24
      1638
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1477
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1428
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      19
      1341
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1228
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1154
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1089
    10. 22
      1066
    Aihe