Sorbushan on miedompaa kuin gambina ja maultaan ehkä hivenen notkeampi. Hinta/prosenttisuhde kääntyy hieman gambinan eduksi. Gambina myös lämmittää kirpeinä talvi-iltoina hieman enemmän. Sorbuksen makuun tuo mukavasti lisää leveyttä pihlajanmarjan hapokkuus.
Summa summarum: Gambina lienee parempi valinta talvi-iltojen piristykseen koska saa rahaa vastaan enemmän prosentteja ja makukin on miellyttävä.
Mitä mieltä oloette tuleeko melko tuore väkevä marjaviini Jorma uhkaamaan Sorbuksen tai Gambinan asemaa? Hinta on ainakin erittäin kilpailukykyinen
Sorbus vs. Gambina
3
2571
Vastaukset
- small potato
Gambina on parempaa. Muistakaa kuunnella Rytmihäiriötä myös!!!
- maamies pellollansa
Vuosi 2005 oli hyvä sorbusvuosi: pihlajanmarjasato joutui hyvin ja marjat olivat korkealaatuisia.
Muuten olen sitä mieltä, että laatuuviineostä on Sorbus parasta ja Aperita hyvä kakkonen... - Lasolarska
Sorbus on korkealaatuinen kotimaisista pihlajamarjoista tehty kansainvälisen premium-luokan viini. Gambina taas on makea versio Gimletistä ja kansainvälisen premium-luokan coctail. Molemmat erinomaisia. Itse pidän Sorbuksen makua parempana sen ollessa juuri sopivan vahvuista juotavaksi mutta vichy- tai kivennäisvedellä pidennetty Gambina vie voiton Sorbuksestakin - se on superpremium-luokan long drink.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 406963
- 323928
- 453310
- 402909
- 172696
- 372228
- 162186
- 412133
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482067- 392000