Aihe

Paska tuli väkisin!

autossa

Olin ollu syömässä ulkomaalaisten omistamassa kebab-ravintelissa kebabbia ranskalaisilla. Jo vähän ajan kuluttua alkoi ruoka tehdä tietään ulos selväksi mahasta. Onneksi oli pönttö lähellä. Mutta tilanne ei hellittänytkään vaan koko illan sain käydä paskalla vähän väliä. Arvelin että joku fucking pöpö sieltä pöperöstä tuli. Seuraavana aamuna taas paskalle, mutta päivällä ei enää. Niinpä uskaltauduin illalla lenkille. Vajaan kilometrin käveltyäni tajusin että ei se tauti oo vielä ohi! Vittu tuli kiire hypätä pientareelle ja laskea housut puolitankoon. Vetelää paskaa valui persiistä routaiseen maahaan. Onneksi oli pimeää eikä ohimenijöitä just silloin. Ei tietenkään ollu paperia, vaan housut ylös vaan ja himaan persettä pesemään ja verkkarit pyykkiin. Vastaantulijat yritin ohittaa mahd. reunassa kävellen koska hajuvana tuli perässä. Seuraavana päivänä ajattelin että nyt tauti on ohi. Uskaltauduin lähtemään asioille kaupunkiin autollani. Siellä kun olin jalkautunut ja kävellyt satakunta metriä tajusin että taas orastaa sama vaiva, "ei vittu, missä lähin vessa?!" Eikä tietenkään lähimainkaan.
Yritin kävellä rauhassa autolle ja lähteä takaisin himaan. Rauhassa ettei paskahätä yltyisi. Mutta se teki tuloaan kuin ampu! Pääsin autoon istumaan ja kaasutin vähän saakelin lujaa himaa kohti yrittäen ehtiä himaan vessaan. Paskahätä yltyi hirveellä paineella ja meikä painoi kaasua. Liikennevaloista punaisia päin vaan mutta yksiin valoihin jouduin jäämään. Silloin se tapahtui, ei voinut mitään, myönnyin häviäjäksi..annoin luvan en voinut enää pidättää, se tuli väkisin..peräpää alkoi tutun rutinansa ja vähän oudolta tuntui päästää housuun keskellä kaupunkia liikennevaloissa. Neljän kilon pommilataus täytti housuni ja housuissa tyhjä tila alkoi loppumaan, tunsin miten housut kiristyivät päälläni ja aivan kuin olisin vähän kohonnut ilmaan sen vaikutuksesta. Ajelin himaan paskat housuissa ja autosta ulko-ovelle jouduin kulkemaan sivuttain ettei kukaan olis nähnyt peräpäätäni. Farkut pesuun ja äijä kans. Ei tiennyt olisko itkeny vai nauranu!

9

3601

  Vastaukset

  • Nämä, joita olen ruvennut nimittämään "väkipaskoiksi", ovat hyvin röyhkeitä ja tulevat juuri kun niitä vähiten kaivataan.

   Olen itse hyvin herkkävatsainen ja minulle on käynyt samoin kuin sinulle - tosin mutkia ja vauhtia oli matkassa vieläkin enemmän.

   Lopputulos : vetelä läjä kirjaston audiotorion lattialla kirjoituspöydän takana. Auditorio oli onneksi pimeä ja tyhjä.

   Ja minähän se en tietenkään ollut, jos joku kysyy.

   • on mullaki aika herkkä vatsa ja kerran alkoi vääntää mahaa keskellä kaupunkia. ei siinä mitään mutta vajaan minuutin päästä tuli kurapaskat housuun. koitin päästellä niitä hiljaa ettei kaveri kuulisi mitään ja paskaa valui lahkeita pitkin kenkiin. sitten käveltiin kaverille pari kilsaa ja syöksyin vessaan noin pariksi tunniksi. siellä putsasin housujani ja hiivin myöhemmin ulos kenenkään huomaamatta. kuolisin häpeään jos joku saisi tietää...:)


  • ...Suosi Suomalaista!!!

   • Supi Suomalaista Hernerokkaa. Kyl nii sit varmal nii helpottaa hei tiätsä hei.


  • Vittu älä ajele punaisia päin vaik paskat olis housuis! Eikö se mene jakeluun! Oisko vituttanu ajaa kolari tai jonku lapsosen yli, ja jäädä kiinni löröt housuis!

   Oisit vittu päästäny autos lattiamatoille, ne voi pestä tai vaihtaa, ite oisit hetken kärsiny hajuist, mut maton oisit voinu heittää vaik naapurikunnan huoltsikan roskikseen.

   • Mä ajelen muutenkin aina punasia päin,mutta nyt "ei hätä lukenu lakia"


   • autossa kirjoitti:

    Mä ajelen muutenkin aina punasia päin,mutta nyt "ei hätä lukenu lakia"

    Vaikka olis kuinka hätä (paskat housussa/oksennus tulossa/mitä tahansa) Punaisia päin EI SAA AJAA! Mieti vähän, jos olisit oikeesti ajanu jonkun lapsen yli ja se olis kuollu? Jos se olis ollu sun oma lapses?? Tosin säälin tommosen kusipään lapsia... Toivon, että jäät joskus kii punasia päin ajamisesta, mieluiten paskat housussa!


   • Katzcu kirjoitti:

    Vaikka olis kuinka hätä (paskat housussa/oksennus tulossa/mitä tahansa) Punaisia päin EI SAA AJAA! Mieti vähän, jos olisit oikeesti ajanu jonkun lapsen yli ja se olis kuollu? Jos se olis ollu sun oma lapses?? Tosin säälin tommosen kusipään lapsia... Toivon, että jäät joskus kii punasia päin ajamisesta, mieluiten paskat housussa!

    KYLLÄ SAA AJAA PUNASIA PÄIN JOS EI OO KETÄÄN MAILLA HALMEILLA.
    KAI MINÄ NYT ITSE NÄEN KÄVELEEKÖ SIINÄ JOKU IPANA VAI EI.


   • päin jos hätä kirjoitti:

    KYLLÄ SAA AJAA PUNASIA PÄIN JOS EI OO KETÄÄN MAILLA HALMEILLA.
    KAI MINÄ NYT ITSE NÄEN KÄVELEEKÖ SIINÄ JOKU IPANA VAI EI.

    Pitäiskö vähän upata tätä keskustelua.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   81
   7082
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   6832
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   269
   4170
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   84
   3012